2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim 20 lerdeydi değerim erkek olucakmış kısmetse.ayrıca rus takvimi çin takvimi hepsinde erkek çıkıodu onlarda doğru çıktı bende:)

Aynen bende 12+1 de gitmiştim 1 ay sonra görüşelim dedi. Bugün 14+1 oldum duramıyorum yerimde doktorum gelme dese bile başka doktora gidicem sanırım

Gelme dese de sen kendi doktoruna git. Ben içeri girdiğimde 2 hafta erken geldik ama demiştim. doktorda hiç önemli deil buyur dedi İyi ki de gitmişim. Prensesimi öğrenmek için 2 hafta boşuna beklicekmişim

cnmmmmmmm bnde bı tek benımkı var boyle naklen yayın yapan sanıyodum.adam kesın degıl demesıne ragmen annesı babası babannesı kardeslerı herkese soyledı :) snra degısırse bılmem napıcaz :)

eşim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez herkese söylemişti hatta beta hcg kan testi sonuçlarının fotosunu çekiyordu face e koycaktı zor tutttum çok şükür. ama onu o kadar heycanlı ve mutlu görmek benide çok mutlu etmişti. cinsiyette de ultrason resimlerini yollarız bu gidişle akrabalara :)

Çevremdeki tüm hamileler Ve topiğin Geneli erkek bekliyor Bu sene erkek Senesi Galiba.Allah Gönlüne Göre Verir İnş.

cnm sız kan testını beklemısınz gene..bız evde yaptıgım testte cıft cızgıyı gorduk telefon trafıgıne bsladık:)

Su ankı halım : Ajdarr dinlıyorummm haydeeee

Kon, kon kon Kon aşka kon
Don, don don.. don aşka donnn
Seni sevdim en sonnn
Sınava soksan beni 10 alırım
10,10, 10, 10

nınınınınınınnnnınnn
nınınınınınınnnnınnn
nınınınınınınnnnınnn
Aşksız cok agırdım
Hem de ton ton
Ne milyar yeterdi , ne de trilyon
Ne sen tasırdın beni, ne de kamyon
Seni sevdim Tanrı' ma şükürr en sonnn
Hafiften yapıştım gittim kon kon
Şu kalbim sanki tutsak birr balon
Şu kalbim sanki tutsak birr balon

Kon kon kısmından devammm hayde ellerrrr

heyecandan 5 dk da bir tuvalete gidiyorummm bi arkadaşım da gelecek benimle beraber...aaayy bayıliciiiiimmm şimddii ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz ilk işim size söylemekkk olacak inşallahhhh...]

Son düzenleme:

Bizim eşlerden bir tane daha çıktı :) angysangel..

Günaydın kızlar...bu sıralar herkeste aynı telaş var galiba...bende cinsiyetini öğrendiğim gün okuldaki arkadaşlarda heycanla bekliyor..o gün okula erkekse mavi kaplamalı çikolata kızsa pembe renkli çikolatalarla gidip dağıtıcam..eşimide önce meraktan çatlatmak istiyorum..çünkü yanımda o olmayacak...yada dayanamazsam mavi renkte yada pembe renkte minik bi eşya alıp verebilirim yada babacığım diye başlayan cinsiyete göre rengi olan minik esprili rozetlerden alıp bırakabilirim göreceği yere..:-9))

Hazarcm supersn

Kızlar dün geceden beri çok kötüyüm gece çok ögürdüm gazanda çatlıyıcam şimdi yatıyorum teldende yazdıklarınızı okuyorum bi yandan offfff çok kötüyüm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…