- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.101
benim 20 lerdeydi değerim erkek olucakmış kısmetse.ayrıca rus takvimi çin takvimi hepsinde erkek çıkıodu onlarda doğru çıktı bende:)Kızlar hani 2'li test yaptırdınız ya ordaki free beta hcg ibaresi 50 ve üstündeyse kız, 50nin altındaysa erkek bebek oluyormuş.Özellikle cinsiyeti belli olanlar doğru mu diye bir bakabilir misiniz???? Benim beta 52 çıkmış buna göre benimkisi kız oluyor ama yanlışta olabilir..
Aynen bende 12+1 de gitmiştim 1 ay sonra görüşelim dedi. Bugün 14+1 oldum duramıyorum yerimde doktorum gelme dese bile başka doktora gidicem sanırım
cnmmmmmmm bnde bı tek benımkı var boyle naklen yayın yapan sanıyodum.adam kesın degıl demesıne ragmen annesı babası babannesı kardeslerı herkese soyledı :) snra degısırse bılmem napıcaz :)
Benim de çok güzel bir kızım olacak. Beyaz tenli renkli gözlüDeğişmez değişmez. Alıştık biz onlara
Çevremdeki tüm hamileler Ve topiğin Geneli erkek bekliyor Bu sene erkek Senesi Galiba.Allah Gönlüne Göre Verir İnş.ben ne istiyorum biliyomusunuz.....
bugün doktora gitsem bana cinsiyetinin erkek olduğunu söylese(ALLAHIM NE VERİRSEN KABULÜM SAĞLIKLI OLSUNDA )sadece hayalll
ve ben gidip mavi ayakkabı vs alsam eşimin işyerine kargo yapsam sevgililer gününde ne güzel olur demiiiiiii
tipik balık burcuyum galiba bennnn:97:
eşim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez herkese söylemişti hatta beta hcg kan testi sonuçlarının fotosunu çekiyordu face e koycaktı zor tutttum çok şükür. ama onu o kadar heycanlı ve mutlu görmek benide çok mutlu etmişti. cinsiyette de ultrason resimlerini yollarız bu gidişle akrabalara :)
benim 20 lerdeydi değerim erkek olucakmış kısmetse.ayrıca rus takvimi çin takvimi hepsinde erkek çıkıodu onlarda doğru çıktı bende:)
Su ankı halım : Ajdarr dinlıyorummm haydeeee
Kon, kon kon Kon aşka kon
Don, don don.. don aşka donnn
Seni sevdim en sonnn
Sınava soksan beni 10 alırım
10,10, 10, 10
nınınınınınınnnnınnn
nınınınınınınnnnınnn
nınınınınınınnnnınnn
Aşksız cok agırdım
Hem de ton ton
Ne milyar yeterdi , ne de trilyon
Ne sen tasırdın beni, ne de kamyon
Seni sevdim Tanrı' ma şükürr en sonnn
Hafiften yapıştım gittim kon kon
Şu kalbim sanki tutsak birr balon
Kon kon kısmından devammm hayde ellerrrr
hadi bakalım güzel haberlerle gel merakta bırakma biziheyecandan 5 dk da bir tuvalete gidiyorummm bi arkadaşım da gelecek benimle beraber...aaayy bayıliciiiiimmm şimddii ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz ilk işim size söylemekkk olacak inşallahhhh...]
eşim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez herkese söylemişti hatta beta hcg kan testi sonuçlarının fotosunu çekiyordu face e koycaktı zor tutttum çok şükür. ama onu o kadar heycanlı ve mutlu görmek benide çok mutlu etmişti. cinsiyette de ultrason resimlerini yollarız bu gidişle akrabalara :)
heyecandan 5 dk da bir tuvalete gidiyorummm bi arkadaşım da gelecek benimle beraber...aaayy bayıliciiiiimmm şimddii ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz ilk işim size söylemekkk olacak inşallahhhh...]
Bizim eşlerden bir tane daha çıktı :) angysangel..
Su ankı halım : Ajdarr dinlıyorummm haydeeee
Kon, kon kon Kon aşka kon
Don, don don.. don aşka donnn
Seni sevdim en sonnn
Sınava soksan beni 10 alırım
10,10, 10, 10
nınınınınınınnnnınnn
nınınınınınınnnnınnn
nınınınınınınnnnınnn
Aşksız cok agırdım
Hem de ton ton
Ne milyar yeterdi , ne de trilyon
Ne sen tasırdın beni, ne de kamyon
Seni sevdim Tanrı' ma şükürr en sonnn
Hafiften yapıştım gittim kon kon
Kon kon kısmından devammm hayde ellerrrr
Evt bebisim bi tane daha ckti bz cift cizgiyi gorur gormz bsladik telefon trafigine.doktora gtseydm bitanem oyle soyleseydik dedim ckti testte diyo olmasa cikarmi dio o zamnda cok dua ettm ins bi sorun ckmzda rezil olmam die
Pes vaLLA bukadara kadar aynı yaşadıklarımız
benım rusu çini falan tutmadı canımmmm hepsı kız dıodu ama oglusum olucakmıs:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?