- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.121
Eneeeemmm benim de hepsi kız diyor ve ben kız istiyorum(hayırlısı inşallah) tutmuyormu diorsun yane:44:
Hazarcm supersn
eheheeeeemerci sekerimm arada boyle deliliklerim tutuyorrr.. Aksamları isten eve gidince oğlumla metro fm acıp kop kop yapıyoruz durmak yokkk yola devammm
cnm sız kan testını beklemısınz gene..bız evde yaptıgım testte cıft cızgıyı gorduk telefon trafıgıne bsladık:)
Bende senin gibi olurm canim metro fm i acar koparz oglumla pitbull jeniffer lopez rihanna
benım rusu çini falan tutmadı canımmmm hepsı kız dıodu ama oglusum olucakmıs:)
Cnm bnde biz türümüzn son ornegiyiz saniyoduminsanlar cift yaratilirmis ya bizmkiler cift bebisim
Ya ne güzel bi ben kopucak enerjiyi yakalayamadım kendimde
ben geldiimmmm kızlarrrrr birtane daha kızım olacakmışşşş
Yok kuzum smdi degil dogunca dedm ben onu..o enerji nerdeee smdi kendimi zor tartiorm
:) Bizimkinin de önüne evdeki testi koyduğumda affalladı yani yani nedemek bu diodu. Söyledim oturdugu yerden zıpladı öpüp duruo benihala şokta sonra bi baktım annesini arıo size gelcez die herkesi oraya topladı. Birde pasta aldı hoşgeldin bebeğim die yazısını bile yazdırtmış Ne gündü yaaa
ajdar dinle canımmm benım ne zaman ıcım sıkılsa dınlıyorum kendıme gelıyorummmmm hhoyttttYa ne güzel bi ben kopucak enerjiyi yakalayamadım kendimde
inşallah canım oncelıkle saglıkla kucaklarımıza alalım da minnoşları neler neler yapcanız annesiii... İnsan evladıyla yeniden doguyor, büyüyorBende senin gibi olurm canim metro fm i acar koparz oglumla pitbull jeniffer lopez rihanna
Dereyi gormeden pacayi sivadik.bizden heveslilermis bunlar canim yabizimkide ne istersn nereye gidelim ay sunu aramayi unuttm ne zamn gitsek doktora benden daha panik karnimi sevmeler
inşallah canım oncelıkle saglıkla kucaklarımıza alalım da minnoşları neler neler yapcanız annesiii... İnsan evladıyla yeniden doguyor, büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?