2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyordum. Çoğunuz cinsiyetleri öğrenmişsiniz ne güzel. Bizim de yarın kontrolümüz var bakalım nasıl bebeğimiz ve inşallah cinsiyetini söyler 1 ay daha nasıl geçer bilmiyorum. :)

cnm sız kan testını beklemısınz gene..bız evde yaptıgım testte cıft cızgıyı gorduk telefon trafıgıne bsladık:)

:) Bizimkinin de önüne evdeki testi koyduğumda affalladı yani yani nedemek bu diodu. Söyledim oturdugu yerden zıpladı öpüp duruo beni hala şokta sonra bi baktım annesini arıo size gelcez die herkesi oraya topladı. Birde pasta aldı hoşgeldin bebeğim die yazısını bile yazdırtmış Ne gündü yaaa

Dereyi gormeden pacayi sivadik.bizden heveslilermis bunlar canim yabizimkide ne istersn nereye gidelim ay sunu aramayi unuttm ne zamn gitsek doktora benden daha panik karnimi sevmeler

Eskiden insanlar doğurunca öğreniyordu. Bizim doğumdan önce öğrenme şansımız olmasına rağmen bin bir yolla daha da önce öğrenmeye çalışıyoruz. Bilmiyorum ki sabır mı lazım ama çatlıyorum resmen kız mı erkek mi? :))) Geçen bir arkadaşım yan yana olan iki koltuğun altına makas ve bıçak koymuş ve oturmamı bekliyor bana söylemedi. Ben Bıçağa oturdum bu durumda oğlum olacak Makasa oturursan kız. Bu da bi oyalama çabası işte ama kesin öyle diyemiyoruz :)) Doktor bile tanılıyor en kesin cevap Allah'tan..

Bi Komşumuz 7 ay çocuğunu kız biliyordu ama dr. yanılgısı mı genetial bölgenin geç gelişmesimi artık bebeğinin erkek olduğunu sonradan öğrendi. Kadının ilk çocuğu oğlandı çok seviniyordu ama erkekmiş.. Kısmet işte.. Kadına annem sordu cinsiyeti ne diye, Kadında 7 aya kadar kızdı sonra erkek oldu dedi. :) Bu arada oğlu sünnetli doğdu çocuk sünnet olmayacak. :))

Dereyi gormeden pacayi sivadik.bizden heveslilermis bunlar canim yabizimkide ne istersn nereye gidelim ay sunu aramayi unuttm ne zamn gitsek doktora benden daha panik karnimi sevmeler

Aynen şekerim ya. Bişey istedin mi bak söylüceksin ne istersen haberim olsun hanimiş karnın bakayım bebeğimize deip sevmeler öpmeler ooooooooo say say bitiremeyiz kocalarımızı anlaşılan Hele ani bi hareket yapıp oturup kalkmayayım yandım söylemediğini bırakmıyor :) Dikkat etsene hareketlerine, daha nazik ol........... oooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…