- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.141
ben geldiimmmm kızlarrrrr birtane daha kızım olacakmışşşş
hayırlı , uğurlu, şanslı, sağlıklı olsun inşallah canım.. Darısı başıma...
Ay heyecan yaptım şimdi artık benim de öğrenme şansım var yani
kesin mi konuştu canım yoksa benzetiyorum falan mı dedi?
Aynen şekerim ya. Bişey istedin mi bak söylüceksin ne istersen haberim olsun hanimiş karnın bakayım bebeğimize deip sevmeler öpmeler ooooooooo say say bitiremeyiz kocalarımızı anlaşılanHele ani bi hareket yapıp oturup kalkmayayım yandım söylemediğini bırakmıyor :) Dikkat etsene hareketlerine, daha nazik ol........... oooooooo
Gecen yere cep telefonu dustu egildm hoop hoop die nasi korktum yok efendm nie egiliomusum ondan isticekmism zorla yemek yedrmeler midem agzimda diyorum yok oglu icin yicekmism muhabbet kusumuz var cok severdi dusman oldu tuy kacarmis agzima burnumabnm once bu koca bebegi buyutmem lazim canim
çıkıntı göremiyorumm yüzde seksen kız dedi hadi artık 3.ye dedi...
Kız poli tezi de çürüttün yaa sana ne desem bilemiyorum:) HAYIRLI OLSUN CANIM..Ben de oğlumdan çok kızımın yanına bir kızın daha olmasını çok isterim çünkü benim 3 erkek 1 kız kardeşim var ve kızkardeşimle her derdimi paylaşıyorum.İYİKİ VAR DİYORUM ve kızımın da benim gibi bir sırdaşının olmasını isterim.Senin kızının şansından belki de bir kızın daha olcak:)ben geldiimmmm kızlarrrrr birtane daha kızım olacakmışşşş
durumumuza çok gülüyorum şuan. Bide iş yerindeyim az daha sesli gülücektim
9 ay biz yandık.. Biyandan ii ama üzerimize titriyorlar ki benimki normalde pinpirik, Hamileliğimden beri daha da pinpirik oldu. Diorum ohhh hep kızını düşünüosun yok yavaş seni düşünüyorum dio bende yedimİnsanı zorla aşerticek birşeylere öyle bi huyuda var şunu istermisin bunu istermisin. ALLAHtan aşermem olmadı daha da istemiyorum :) Bizimde bi köpeğimiz vardı ailesi tepki vermişti hamile kalsa özlem olmaz evde die sinirlenmişti birine vermişti ki çok sever. Şimdi diorum aşkım evimize köpek alalım hayatta olmaz kılları uçar yutarsın dio
selam güzel annişler herkese sağlıklı mutlu bir gün olsun
bebeğini kaybeden arkadaşlar için üzüldüm ama allah ne uygun gördüyse onu yaşıyoruz.
cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın darısı başımıza 15haftadayız 2 hafta sonra gidicez doktora anca o zaman öğreniriz inş
sizde de oluyo mu bilmiyorum ama paylaşmak istedim normalde zaten çok hassas herşeyi takan bir yapım var dolayısıyla hamilelikle daha da arttı malesef
şuan çalıştığım için durmadan izin alma durumu olmasın diye özel hastaneye gidiyoruz saatleri daha uygun oluyor diye
biraz zorlanıyoruz ama çalışıyoruz bi şekilde bebişimiz için üstesinden geliyoruz doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum şuan için ama tabi sonrası ne olur
allah ne gösterir bilinmez elbet..
eltimle aynı şehirde oturmuyoruz kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz(bunu söyleme yaşadığımız şehirde hastanler hakkında bilgisi yok )
doğumla ilgili konu açıldı bende özel de düşündüğümüzü söyledim o an iyi niyetimle açıklama yaptım
birden devlet hastanelerinin nesi varmış 2000-2500 lira vermen çok gereksiz bence falan dedi kayınvalidem de tabi hemen konuya girdi bilmem neyin gelini sigortada yaptı çok memnun kaldı diye
zaten hassasız şuan niye o kadar bu konunun üstüne gitti anlayamadım bende açıklama yapmaya çalışıyorum durmadan iyi niyetle orda kendimi daha rahat hissedicemi düşündük
eşimle bizim kararımız sonuçta zorlansak da ödeyecek olan biziz kimseyi ilgilendirmez diyemiyosun saygısızlık yapmam çünkü asla elbet ama çok zoruma gitti öle düşünmesi
yarın ne olcağını bilemiyoruz devlet hastesinde de yaparım asla takıntım yok özel olcak diye ama sağlık söz konusu birde ilk çocuk olunca biraz hassas oluyosun sanırım
sonra çok üzüldüm beni savurgan biri olarak yansııttığı için ki gelirimize göre harcamımızı yapmaya çalışır düğünümüzde bile eşimle başbaşa verip herşeyimizi yapmışızdır.
sonra kızdım kendime niye üzüyorum kendimi diye böyle uygun gördük diye söyleyip kapat konuyu aslında
sizde bu kadar hassas mısınız arkadaşlar
Ergen gibi sivilce çıkartıyorum kızlar yaa sinirlerim bozuldu iyice
Evt bebisim bi tane daha ckti bz cift cizgiyi gorur gormz bsladik telefon trafigine.doktora gtseydm bitanem oyle soyleseydik dedim ckti testte diyo olmasa cikarmi dio o zamnda cok dua ettm ins bi sorun ckmzda rezil olmam die
selam güzel annişler herkese sağlıklı mutlu bir gün olsun
bebeğini kaybeden arkadaşlar için üzüldüm ama allah ne uygun gördüyse onu yaşıyoruz.
cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın darısı başımıza 15haftadayız 2 hafta sonra gidicez doktora anca o zaman öğreniriz inş
sizde de oluyo mu bilmiyorum ama paylaşmak istedim normalde zaten çok hassas herşeyi takan bir yapım var dolayısıyla hamilelikle daha da arttı malesef
şuan çalıştığım için durmadan izin alma durumu olmasın diye özel hastaneye gidiyoruz saatleri daha uygun oluyor diye
biraz zorlanıyoruz ama çalışıyoruz bi şekilde bebişimiz için üstesinden geliyoruz doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum şuan için ama tabi sonrası ne olur
allah ne gösterir bilinmez elbet..
eltimle aynı şehirde oturmuyoruz kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz(bunu söyleme yaşadığımız şehirde hastanler hakkında bilgisi yok )
doğumla ilgili konu açıldı bende özel de düşündüğümüzü söyledim o an iyi niyetimle açıklama yaptım
birden devlet hastanelerinin nesi varmış 2000-2500 lira vermen çok gereksiz bence falan dedi kayınvalidem de tabi hemen konuya girdi bilmem neyin gelini sigortada yaptı çok memnun kaldı diye
zaten hassasız şuan niye o kadar bu konunun üstüne gitti anlayamadım bende açıklama yapmaya çalışıyorum durmadan iyi niyetle orda kendimi daha rahat hissedicemi düşündük
eşimle bizim kararımız sonuçta zorlansak da ödeyecek olan biziz kimseyi ilgilendirmez diyemiyosun saygısızlık yapmam çünkü asla elbet ama çok zoruma gitti öle düşünmesi
yarın ne olcağını bilemiyoruz devlet hastesinde de yaparım asla takıntım yok özel olcak diye ama sağlık söz konusu birde ilk çocuk olunca biraz hassas oluyosun sanırım
sonra çok üzüldüm beni savurgan biri olarak yansııttığı için ki gelirimize göre harcamımızı yapmaya çalışır düğünümüzde bile eşimle başbaşa verip herşeyimizi yapmışızdır.
sonra kızdım kendime niye üzüyorum kendimi diye böyle uygun gördük diye söyleyip kapat konuyu aslında
sizde bu kadar hassas mısınız arkadaşlar
Kızlar dün geceden beri çok kötüyüm gece çok ögürdüm gazanda çatlıyıcam şimdi yatıyorum teldende yazdıklarınızı okuyorum bi yandan offfff çok kötüyüm((
senin kızın mı olucak ne
Kardes olsa bu kadar benzer.senn canin niye bisey istemiyo diyo bna saka gibi.kendi kendine bisiler aliyo askm bak ne getirdm diyo gorunce oguruyorm bde azarlio ama boyle olmaz bebek besinsz kalicak bilmem ne onun icin yemelisn diyo benim mide pert.elini habire karnimda oglusum oglusum askm yeter ya diorm yok efendm o babasini hissedermisroman olur benim koca bebek.bu arada efendm kiziniza talibiz
Bizde aynı böyleydikeşimde o gün geç geldi eve gecenin 12 si demedi sarıldı telefona hemen kayınvalidemi arayıp söyledi. ayyy çok heyecanlıydı, kayınvalidem desen sevinçten ağlıyordu, bende o gece uyuyamadım valla, ya test yanlışsa diye. bişey değil milleti heveslendikdik sonra bebek çalışmaları başlayacaktı harıl harılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?