2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bebegımı kaybetmeden bıkac hafta once aynı problemı esımle yasadım..cok uzulmus hatta cok aglamıstım...nıtekım Rabbım kısmet etmedı ve bebegım gıttı..cok sınır bozucu oluyor..esımın aılesıde ssk hastanesı dıe konusuyorlardı...
ben kı saglık sektorunden gelıyorum.cerrahpasa tıp tan terkim maalesef ve neler yasanır neler olur en ıı bılenlerdenım..defalarca kere de anlatırım cevremdekılere..hepsı bılır guvenır sorarlar tavsıye eısterler benden ama buna ragmen goruslerımı onemsemedı....

Rabbımın benden almasında da bır hayır var bılıyorum ..ama senın yazını okuyunca gozlerım doldu tekrar hatırladım..

bu hassasıyetten olmuyor aslında bızım hıslerımıze sahıp olmadıklarından kaynaklanıyor bununla yuzlesınce de bızler,elbette yıkılıyoruz..

Allahtan eşin senin düşüncelerinle aynı düşüncelere sahip..

hayır dualarıyla guzel bır dogum gecırmenızı dılerım..

Bazen düşünüorumda eşim sorumsuz vurdum duymaz olsa daha kötü.. Oyüzden güzel bu halleri yaaa Çok şükür kocalarımız ilgili kızlar..

Vla canim bizim uzun boylu beyaz tenli yakisikli bi oglumuz olucak sizin prensesle cok ii anlasicaklardr canimmAklinzda bulunsun talibz prensese

polianna allah sağlık sıhhat versin gerisi hiç önemli değil, hem kız çocukları ailesine daha düşkün bilirsin.
3. erkek olur eğer çok istersen, hayırlısı olsun bu çok sevinilcek bir şey, hiç burukluk hissetme.
2 kız annesi olacaksın daha güzeli mi var...

Bnm suratimi sivilceler basti bi ara oglusum yapiomus mgerse

benim oğlum güzelleştirdi benii demek teorilere pek inanmamak lazımmış..:26:

Ah tatlım bende çok kız istedim ama Rabbim oğlanı hayırlı gördü verdi insanın çok istediği sev imtihanıymış şükürler olsun hiç evladı olmayanlar ne yapsın.
Allah sağlıklı versin yavrularımızı erkek istemen kızın olduğundan normal.
Ama tüp bebek ile cinsiyet seçimi yapılabiliyor. eğer düşünürsen bilgi vermek istedim..
Rabbime çok şükür olsun kucağımı boş bırakmadı kucağımı evlatla doldurdu..

evet aynen inanılmaz hassasım, bir haftadır görümceme taktım:):)
her aramasında ayyy aslan mı olcak hımmm, yandınız, uykusuz gecelere hazır olun gibi laflar ediyor, ama sanki uykusuz kalmamı ister gibi çok gıcık söylüyor gibime geliyor.
kafamda o kadar büyüttümki, bir dahaki konuşmamıza da aynısını söylerse kalbini kırarım diye kokruyorum,
bu vakte kadar hep alttan alıp, hiç sesimi çıkarmadım ama insan bi noktadan sonra dayanamıyor::)
sen de sabırlı ol, onlar ne derse desin sizin aldığınız karar olur, konuşur konuşur sonra susarlar.
bence hep saygılı ve alttan alan taraf olmak bize düşüyor.

canım sakın böyle düşünme, ne güzel işte 2 kızın var... süslü püslü giydirirsin ne güzel yaaaa
hem kız erkek ne farkeder allah sağlıklı hayırlı evlat versin canım , önemli olan bu değil mi...

enn önemli olan sağlıklı olmas Allahıma çok şükür bana 2. evladı nasip etti ondan iyi mi bilicem ben cinsiyetini asla onun gücüne giden bişey konuşmak istemiyorum sonsuz şükürler olsunn..
ama şuan gerçekten değişik oldum anlatılmaz bi duygu yanii

Kızlar az önce sağlık ocağına uğradım gebelik bildirimi yaptım çalıştığım için geç bildirdim. 14. haftadan sonra gebelik bildirimi yapılırsa ceza geliyormuş haberiniz olsun, ben ucuz atlatmışım yani :) İlgili bir hemşiremiz var bir kere telefonla görüşmemize rağmen beni tanıdı yarın sabah tahlil yapılacak ama aç karna mı gidilecek onu sormadım ne kadar da leylayım bugün Aslında sinirliyim gereksiz bir sinir az önce faks makinasına bile trip yaptım Allah kocama sabır versin

canım merhaba, sen anadolu hastanesine gidiyordun değil mi ? bende antalya ya gidiceğim haftaya, eşimle düşündük gitmişken anadolu hastanesine bir bakalım diye...
senin doktorun adı neydi canım ona gitmek istiyorum, sen hep anlatıyorsun ya bende merak ettim.

AYNENNNN bende o durumdayım cok sinir bozucu bu arada günlerimiz aynı senle

Evet canım sen ne zaman gidiyorsun doktora,ikili tarama yaptırdın mı? Bide çenemde anlımda,hergünde yıkarım yüzümü ama,adet zamanı bu kadar çıkmazdı bir tane ancak :44:

Bebisim erkekse cabuk gosterio oglansa ogrenirsn hayirlisiyla
İnşaallah canım ağzın bal yesin göstermeyince genelde kız diyorlar var mı,verebilceğin bir tavsiye,doktora giderken

Aynen cnm hepimiz hassasz hersey batio yani banaay su kaynanalar flan herseye karismasa insanin burnundan getiriyolar sanki onun cebinden cikio parasi..herkesn evi ayri kazanci ayri..cnm takma ya sen gene bsi deme konussun at arkana gitsin

ya keşke yapabilsem :) burda anlayamadığım nokta k.validem normalde öle hiç bişi ye karışmaz iyi yada kötü siz bilirsiniz der geçer ne para verelim ne karışalım hesabı açıkçası:)
eltimin konuyu açması kendinden mi yok k.validemler mi merak etti bilemedim onlardan isticez diye korktular sanırım çok şükür kimseden birşey beklemeyiz kendi yağımızla kavruluyoruz.
yani fikir verirsin benden büyük eltim ablam gibi görürüm ama o kadar paraya yazık laflarını onun etmesi şaşırttı herşeyin iyisini bilen alan yapan biridir çünkü
kapıcaz kulaklarımızı napalım

çok şükür eşlerimiz yanımızda bize destek gerisi boş aslında ama duymadan umursamadan geçemiyosun bazen o da diyo biz öle karar verdik diceksin başka söze gerek yok die en güzeli..
hepimizin takıntısı farklı işte benimki öle pek bilmez alsın anlatsın karışsın iyiy kötü yorum yapmaz etliye sütlüye karışmaz pek:) akrabalarından çoğu bilmiyo bile hamile olduğumu:)
ama olduğu gibi kabul ediyoruz herkesi napcaksın

Yaaa buruklandığın şeye bakar mısın? Allahım sağlık sıhhat versin önemli olan bu canım.Hem adamın yanında da öyle üzülme o da kafasını takar.Görümcemin 2 kızı vardı 3.ye dr oğlan demişti 4. ayında falan.Hatta adını bile hazırlamışlardı BERAT koyacaklardı ama doğuma yakın kız olduğunu öğrendiler.Resmen ağladı görümcem.Şimdi o kızı 3 yaşına bastı öyle güzel ki anlatamam gül damlası gibi:) Şimdi o ağladıkları günlerden konuşuyoruz diyor ki aklım yokmuş o zamanlar diyor:) Zaten şimdi de doğurmayı asla düşünmüyor oğlum olacağını bilsem yine doğurmam benim kızlarım bana yeter diyor.Yani doğrusu da bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…