- 12 Aralık 2012
- 1.024
- 292
- 198
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.161
selam güzel annişler herkese sağlıklı mutlu bir gün olsun
bebeğini kaybeden arkadaşlar için üzüldüm ama allah ne uygun gördüyse onu yaşıyoruz.
cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın darısı başımıza 15haftadayız 2 hafta sonra gidicez doktora anca o zaman öğreniriz inş
sizde de oluyo mu bilmiyorum ama paylaşmak istedim normalde zaten çok hassas herşeyi takan bir yapım var dolayısıyla hamilelikle daha da arttı malesef
şuan çalıştığım için durmadan izin alma durumu olmasın diye özel hastaneye gidiyoruz saatleri daha uygun oluyor diye
biraz zorlanıyoruz ama çalışıyoruz bi şekilde bebişimiz için üstesinden geliyoruz doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum şuan için ama tabi sonrası ne olur
allah ne gösterir bilinmez elbet..
eltimle aynı şehirde oturmuyoruz kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz(bunu söyleme yaşadığımız şehirde hastanler hakkında bilgisi yok )
doğumla ilgili konu açıldı bende özel de düşündüğümüzü söyledim o an iyi niyetimle açıklama yaptım
birden devlet hastanelerinin nesi varmış 2000-2500 lira vermen çok gereksiz bence falan dedi kayınvalidem de tabi hemen konuya girdi bilmem neyin gelini sigortada yaptı çok memnun kaldı diye
zaten hassasız şuan niye o kadar bu konunun üstüne gitti anlayamadım bende açıklama yapmaya çalışıyorum durmadan iyi niyetle orda kendimi daha rahat hissedicemi düşündük
eşimle bizim kararımız sonuçta zorlansak da ödeyecek olan biziz kimseyi ilgilendirmez diyemiyosun saygısızlık yapmam çünkü asla elbet ama çok zoruma gitti öle düşünmesi
yarın ne olcağını bilemiyoruz devlet hastesinde de yaparım asla takıntım yok özel olcak diye ama sağlık söz konusu birde ilk çocuk olunca biraz hassas oluyosun sanırım
sonra çok üzüldüm beni savurgan biri olarak yansııttığı için ki gelirimize göre harcamımızı yapmaya çalışır düğünümüzde bile eşimle başbaşa verip herşeyimizi yapmışızdır.
sonra kızdım kendime niye üzüyorum kendimi diye böyle uygun gördük diye söyleyip kapat konuyu aslında
sizde bu kadar hassas mısınız arkadaşlar
Bizde aynı böyleydikeşimde o gün geç geldi eve gecenin 12 si demedi sarıldı telefona hemen kayınvalidemi arayıp söyledi. ayyy çok heyecanlıydı, kayınvalidem desen sevinçten ağlıyordu, bende o gece uyuyamadım valla, ya test yanlışsa diye. bişey değil milleti heveslendikdik sonra bebek çalışmaları başlayacaktı harıl harılll
Sagol Cnm senin cinsiyet belli oldumuçok geçmiş olsun canım.
Evet anca bu kadar benzer :) heheheee efendim valla etrafımızdaki erkek yoğunlugu cok oldugu için bi benim kız yaa çevremdekiler hepsi talip oldu sıraya girdiler resmensenide sıraya alırız ama canım kızım sıradan seçicek bu gidişleee gönlü hangisine kayarsa İş yerimde ayrı talipler çevremdeki arkadaşalrım ayrı birde burdan olur nolcak yani
Bazen düşünüorumda eşim sorumsuz vurdum duymaz olsa daha kötü.. Oyüzden güzel bu halleri yaaaÇok şükür kocalarımız ilgili kızlar..
kızlar ben çok şartlandırmışım kendimi oğlum olacak diye ..
ben erkek çocuklarını daha bi ayrı severimmm..
şimdi 2 tane kızım olacak duygularımı tarif edemiyorum çok buruk bi durumdayım allahım sağlık sıhhat versinnn:26:
Bnm suratimi sivilceler basti bi ara oglusum yapiomus mgerse
şimdi 2 tane kızım olacak duygularımı tarif edemiyorum çok buruk bi durumdayım allahım sağlık sıhhat versinnn:26:
selam güzel annişler herkese sağlıklı mutlu bir gün olsun
bebeğini kaybeden arkadaşlar için üzüldüm ama allah ne uygun gördüyse onu yaşıyoruz.
cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın darısı başımıza 15haftadayız 2 hafta sonra gidicez doktora anca o zaman öğreniriz inş
sizde de oluyo mu bilmiyorum ama paylaşmak istedim normalde zaten çok hassas herşeyi takan bir yapım var dolayısıyla hamilelikle daha da arttı malesef
şuan çalıştığım için durmadan izin alma durumu olmasın diye özel hastaneye gidiyoruz saatleri daha uygun oluyor diye
biraz zorlanıyoruz ama çalışıyoruz bi şekilde bebişimiz için üstesinden geliyoruz doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum şuan için ama tabi sonrası ne olur
allah ne gösterir bilinmez elbet..
eltimle aynı şehirde oturmuyoruz kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz(bunu söyleme yaşadığımız şehirde hastanler hakkında bilgisi yok )
doğumla ilgili konu açıldı bende özel de düşündüğümüzü söyledim o an iyi niyetimle açıklama yaptım
birden devlet hastanelerinin nesi varmış 2000-2500 lira vermen çok gereksiz bence falan dedi kayınvalidem de tabi hemen konuya girdi bilmem neyin gelini sigortada yaptı çok memnun kaldı diye
zaten hassasız şuan niye o kadar bu konunun üstüne gitti anlayamadım bende açıklama yapmaya çalışıyorum durmadan iyi niyetle orda kendimi daha rahat hissedicemi düşündük
eşimle bizim kararımız sonuçta zorlansak da ödeyecek olan biziz kimseyi ilgilendirmez diyemiyosun saygısızlık yapmam çünkü asla elbet ama çok zoruma gitti öle düşünmesi
yarın ne olcağını bilemiyoruz devlet hastesinde de yaparım asla takıntım yok özel olcak diye ama sağlık söz konusu birde ilk çocuk olunca biraz hassas oluyosun sanırım
sonra çok üzüldüm beni savurgan biri olarak yansııttığı için ki gelirimize göre harcamımızı yapmaya çalışır düğünümüzde bile eşimle başbaşa verip herşeyimizi yapmışızdır.
sonra kızdım kendime niye üzüyorum kendimi diye böyle uygun gördük diye söyleyip kapat konuyu aslında
sizde bu kadar hassas mısınız arkadaşlar
senin kızın mı olucak ne
Bnm suratimi sivilceler basti bi ara oglusum yapiomus mgerse
Sagol Cnm senin cinsiyet belli oldumu
Ergen gibi sivilce çıkartıyorum kızlar yaa sinirlerim bozuldu iyice
Diyorsun:44:
Bak bunu daha çok beğendimbenim de içime erkek doğuyo ama hayırlısı tabiki cumartesi 12+1 olucaz doktora gidicez bişey dermi kiii:18::18:
polianna allah sağlık sıhhat versin gerisi hiç önemli değil, hem kız çocukları ailesine daha düşkün bilirsin.
3. erkek olur eğer çok istersen, hayırlısı olsun bu çok sevinilcek bir şey, hiç burukluk hissetme.
2 kız annesi olacaksın daha güzeli mi var...
AYNENNNN bende o durumdayım cok sinir bozucubu arada günlerimiz aynı senle
İnşaallah canım ağzın bal yesin göstermeyince genelde kız diyorlar var mı,verebilceğin bir tavsiye,doktora giderkenBebisim erkekse cabuk gosterio oglansa ogrenirsn hayirlisiyla
Aynen cnm hepimiz hassasz hersey batio yani banaay su kaynanalar flan herseye karismasa insanin burnundan getiriyolar sanki onun cebinden cikio parasi..herkesn evi ayri kazanci ayri..cnm takma ya sen gene bsi deme konussun at arkana gitsin
İçin rahatlasın canım normalde takıntılı bir yapım vardır. Gebeliğimden bu yana hepten takıntılı oldum. SEn en sonda yazdığın gibi düşün sonuçta kararı tek deil eşinle vermişsin. Eşin destekçi olmasa takıntı yapabilrdin ama değmezzz. Bende olmucak şeylere takılıorum bu sefer eşime söyleniorum. Sinirlerim bozuluor. Kayınvalidem ii bişeyde yapsa şuan bana hertürlü batıo. Daha bebeiğimi duyduğu gibi bissürü zıbınlar almaya başladı. O bana sormadan aldıkça bebeğime heveslenip birşey alamaz oldum. Ve hala içimden gelmiyor birşey almak. Saolsun kadın her aldıgını evine gelen herkese gösterdi. Onu gördükçe kafamı çeviriorum çünkü batıo. Eşime rahatsız oldugumu söyledim annesine güzelce anlatmış ağlamaya başlamış. Yok böyle birşey ya. Tamam hevesli olabilirsin ama o çocugun annesi benim ne giyecegine ben deil kaynanam karar vermiş. Defalarca alma artk desemde kadının takmıo beni. Bildiğini okuo bunu gördükçe banada batıo. UZun bi sürede batar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?