- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.181
Evet canım sen ne zaman gidiyorsun doktora,ikili tarama yaptırdın mı? Bide çenemde anlımda,hergünde yıkarım yüzümü ama,adet zamanı bu kadar çıkmazdı bir tane ancak :44:
canım ben yurtdışındayım ve yaşadığım yerde 2 li test yapılmıyor. Şimdi başkentini araştırıyorum eğer orda yapılıyorsa 13. haftamda gideceğim uçakla. Eğer yaptıramazsam diye TR deki kendi doktorumla görüştüm. 4lü test yaparız dedi. Oğlumda 3lü yaptırmıstım ben 2li yaptırmamıştım. Zaten nolursa olsun ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum çok takılmıyorum o yüzden. Sen de 13. haftanda (12+....) gidebilirsin
çok şükür eşlerimiz yanımızda bize destek gerisi boş aslında ama duymadan umursamadan geçemiyosun bazen o da diyo biz öle karar verdik diceksin başka söze gerek yok die en güzeli..
hepimizin takıntısı farklı işte benimki öle pek bilmez alsın anlatsın karışsın iyiy kötü yorum yapmaz etliye sütlüye karışmaz pek:) akrabalarından çoğu bilmiyo bile hamile olduğumu:)
ama olduğu gibi kabul ediyoruz herkesi napcaksın
bende bebegımı kaybetmeden bıkac hafta once aynı problemı esımle yasadım..cok uzulmus hatta cok aglamıstım...nıtekım Rabbım kısmet etmedı ve bebegım gıttı..cok sınır bozucu oluyor..esımın aılesıde ssk hastanesı dıe konusuyorlardı...
ben kı saglık sektorunden gelıyorum.cerrahpasa tıp tan terkim maalesef ve neler yasanır neler olur en ıı bılenlerdenım..defalarca kere de anlatırım cevremdekılere..hepsı bılır guvenır sorarlar tavsıye eısterler benden ama buna ragmen goruslerımı onemsemedı....
Rabbımın benden almasında da bır hayır var bılıyorum ..ama senın yazını okuyunca gozlerım doldu tekrar hatırladım..
bu hassasıyetten olmuyor aslında bızım hıslerımıze sahıp olmadıklarından kaynaklanıyor bununla yuzlesınce de bızler,elbette yıkılıyoruz..
Allahtan eşin senin düşüncelerinle aynı düşüncelere sahip..
hayır dualarıyla guzel bır dogum gecırmenızı dılerım..
Kesinlikle çok şükür canım.. Benim eşimde salla gitsin boşver dio ama işte bu takıntılarımız boşverdirmioİşte hepsi bi farkı. Ne olursa olsun işte iide olsa kötüde olsa adı kaynana ıyyy bizim yedi sülalesine haber vermişti duyduğu an.. cinsiyeti öğrenincede o yedi süalesini unutmadı
Kesinlikle çok şükür canım.. Benim eşimde salla gitsin boşver dio ama işte bu takıntılarımız boşverdirmioİşte hepsi bi farkı. Ne olursa olsun işte iide olsa kötüde olsa adı kaynana ıyyy bizim yedi sülalesine haber vermişti duyduğu an.. cinsiyeti öğrenincede o yedi sülalesini unutmadı
Evet canım sen ne zaman gidiyorsun doktora,ikili tarama yaptırdın mı? Bide çenemde anlımda,hergünde yıkarım yüzümü ama,adet zamanı bu kadar çıkmazdı bir tane ancak :44:
canım ben yurtdışındayım ve yaşadığım yerde 2 li test yapılmıyor. Şimdi başkentini araştırıyorum eğer orda yapılıyorsa 13. haftamda gideceğim uçakla. Eğer yaptıramazsam diye TR deki kendi doktorumla görüştüm. 4lü test yaparız dedi. Oğlumda 3lü yaptırmıstım ben 2li yaptırmamıştım. Zaten nolursa olsun ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum çok takılmıyorum o yüzden. Sen de 13. haftanda (12+....) gidebilirsin
Tam 16 sında gidicez canım12+1 de,doğru söylüyorsun canım takılmamak lazım Rabbim ne verirse hayırlısını verir
Bazen düşünüorumda eşim sorumsuz vurdum duymaz olsa daha kötü.. Oyüzden güzel bu halleri yaaaÇok şükür kocalarımız ilgili kızlar..
İnşaallah canım ağzın bal yesin göstermeyince genelde kız diyorlar var mı,verebilceğin bir tavsiye,doktora giderken
Kesinlikle çok şükür canım.. Benim eşimde salla gitsin boşver dio ama işte bu takıntılarımız boşverdirmioİşte hepsi bi farkı. Ne olursa olsun işte iide olsa kötüde olsa adı kaynana ıyyy bizim yedi sülalesine haber vermişti duyduğu an.. cinsiyeti öğrenincede o yedi sülalesini unutmadı
Benim eşim sır tutmayı bilir.Kimseye söylemeyeceksin dedim, her gün anne babasıyla konuşuyor ama asla hiçbirine söylemedi tabi ben de :) Kendi anne babama bile söylemedim.Mart ayında söyleyeceğiz herkese.
evet aynen inanılmaz hassasım, bir haftadır görümceme taktım:):)
her aramasında ayyy aslan mı olcak hımmm, yandınız, uykusuz gecelere hazır olun gibi laflar ediyor, ama sanki uykusuz kalmamı ister gibi çok gıcık söylüyor gibime geliyor.
kafamda o kadar büyüttümki, bir dahaki konuşmamıza da aynısını söylerse kalbini kırarım diye kokruyorum,
bu vakte kadar hep alttan alıp, hiç sesimi çıkarmadım ama insan bi noktadan sonra dayanamıyor::)
sen de sabırlı ol, onlar ne derse desin sizin aldığınız karar olur, konuşur konuşur sonra susarlar.
bence hep saygılı ve alttan alan taraf olmak bize düşüyor.
Ergen gibi sivilce çıkartıyorum kızlar yaa sinirlerim bozuldu iyice
AYNENNNN bende o durumdayım cok sinir bozucubu arada günlerimiz aynı senle
Canım ne güzel işte sevincini paylaşmış kadıncağız.Ah ah bu gelinlere yaranılmaz kardeeeeş:)
Ne guzel meneksemm benm kocamin agzindada yarim mercimek islanmio
yaa işte hamilelik döneminde hassas olunuyo kendileride bayan anlamaları lasım motive etmek yerine neden daha da olumsuz konuşuluyo ki
gerçi daha çok yaşancak böyle şeyler diyo doğum yapan arkadaşlarım
lohusalık döneminde hassaslık daha da artıyomuş gelen herkes bi yorumda bulunuyor insan çok sever sormadan fikrini sunmayı
biri gelir yok sütün yetmiyo mama ver der, biri gelir aman mama verme anne sütünü bırakır der kafayı yiyosun die anlatıyor
her çocuk farklıdır herkes farklı şeyler yaşar neden öle hassas dönemde biraz dikkat edilmez anlamıyorum
saygısızlık yapmayı sevmem laf sokamam bile içime atarım susarım ama aslında ben içime atıp üzülceğime kibarca söyleyip düşüncemi rahatlamayı çok isterdim ahh ahh:)
Canım ne güzel işte sevincini paylaşmış kadıncağız.Ah ah bu gelinlere yaranılmaz kardeeeeş:)
Teşekkür ederim canım söylediğin iyi olduVar canim olmazmicikolata falan yeme uykuda olursa daha iyi oluomus bzmki uyyodu heryeri meydandymis doktor isimi kolaylastirdi dedi
bende suızle aynı durumdayım kızlar suan yuzumun en gorunun yerlerınde burnumun ustuede dahıl 7 adet ırı kırmızı sılvılce mevcut ergenden beterımmm
Ay ben de kimseye cevap veremem böyle yetiştirdi annem biziO yüzden birileri laf sokunca eve kadar sabrediyorum yalnız kalınca kocamın ömrünü yiyorum dırdırla Ben şişeceğime o şişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?