2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle çok şükür canım.. Benim eşimde salla gitsin boşver dio ama işte bu takıntılarımız boşverdirmio İşte hepsi bi farkı. Ne olursa olsun işte iide olsa kötüde olsa adı kaynana ıyyy bizim yedi sülalesine haber vermişti duyduğu an.. cinsiyeti öğrenincede o yedi sülalesini unutmadı

amin canım çok sağoll hepimiz için öyle olsun
elbet allahın takdiri o nasıl uygun görürse öyle olucak
illa ki orda olcak bile demedim bile zaten
sadece çevremde duyduğum kadarıyla sigorta hastanelerinde daha zorluklarla oluyo sonuçta elbet az para değil bizim için de
ama bi bayanda ömründe 1 -2 kere yaşıyor bu durumu ve 2 kişinin sağlığı söz konusu biraz hassas oluyosun
eşim sen bunları takma bile hiç diyo saolsun en büyük desteğim o
gerisinide olduğu gibi kabul edip kulaklarımızı kapatıp üzmicez kendimizi

hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım ini sağlıkla

Evt cnm hemen herseyi duyuruolar butun sulale ogreniyo nasi bi sistem anlamadim haber nasi yayilio

Benim eşim sır tutmayı bilir.Kimseye söylemeyeceksin dedim, her gün anne babasıyla konuşuyor ama asla hiçbirine söylemedi tabi ben de :) Kendi anne babama bile söylemedim.Mart ayında söyleyeceğiz herkese.

kızlar bie sey soracagım sizlere; benim eşimle kan uyuşmazlığımız var. Oğlumda 20. hafta civarı Anti-D iğnesi olmuştum eğer kanı babaya çekerse ve anne karnında iken en ufak kan geçişi olursa problem olmasın diye. Çok şükür kanı bana çekti , doğumdan sonra iğne yapmadılar bu sebeple. Doktorumla bu durumu görüştüğümde bana bu kez hamilelik esnasında iğne vurulmana gerek yok dedi. Ama ya bu kez kan babaya çekerse? Böyle bir ihtimal yok mu :26: Şimdi ona sorsam mail atmam lazım , adam yorulmustur benim maillerden. Yorum getirebilecek var mııııı???

Bazen düşünüorumda eşim sorumsuz vurdum duymaz olsa daha kötü.. Oyüzden güzel bu halleri yaaa Çok şükür kocalarımız ilgili kızlar..

Kesinlikle öyle. kocalarımızın ilgili ve heyecanlı olması bence çok büyük şans. umursamaz olsa ben kafayı yerdim. burda yanlızım çünkü, ikimizinde ailesine çok uzağız, akraba falan da yok. arkadaşlar komşular var saolsunlar ama ailenin yerini hiçbirşey tutmuyor. o yüzden eşimin hakkını yiyemem asla. iyiki var ve elinden geldiğince bana destek oluyor, birsürü işinin arasında beni mutlu etmek için çırpınıyor. oğlum olursa inş. babası gibi olsun diye dua ediyorum hep. allah hayırlısı versin.....
hıııııııııııımmmmmm öyle işte

Var canim olmazmi cikolata falan yeme uykuda olursa daha iyi oluomus bzmki uyyodu heryeri meydandymis doktor isimi kolaylastirdi dedi

Canım ne güzel işte sevincini paylaşmış kadıncağız.Ah ah bu gelinlere yaranılmaz kardeeeeş:)

Son düzenleme:

yaa işte hamilelik döneminde hassas olunuyo kendileride bayan anlamaları lasım motive etmek yerine neden daha da olumsuz konuşuluyo ki
gerçi daha çok yaşancak böyle şeyler diyo doğum yapan arkadaşlarım
lohusalık döneminde hassaslık daha da artıyomuş gelen herkes bi yorumda bulunuyor insan çok sever sormadan fikrini sunmayı
biri gelir yok sütün yetmiyo mama ver der, biri gelir aman mama verme anne sütünü bırakır der kafayı yiyosun die anlatıyor
her çocuk farklıdır herkes farklı şeyler yaşar neden öle hassas dönemde biraz dikkat edilmez anlamıyorum
saygısızlık yapmayı sevmem laf sokamam bile içime atarım susarım ama aslında ben içime atıp üzülceğime kibarca söyleyip düşüncemi rahatlamayı çok isterdim ahh ahh:)

Ne guzel meneksemm benm kocamin agzindada yarim mercimek islanmio

Çok tatlısın yaaa yarım mercimek:) Normalde benim ağzımda ıslanmazdı o mercimek ama ikimiz de öyle bir kara aldık:) Mart ayında küçük görümcem evleniyor ya düğünde herkes duyar diye söylemedik kimseye.Düğün bitince kayınvalideme söyleyeceğiz daha geç yayılsın haber:) Geçen bayramda 4 kişi gitmiştik,bu bayramda 5 kişi gidip herkesi şaşırtmak istiyorum allah izin verirse tabi..
NASIL FİKİR AMA

Ay ben de kimseye cevap veremem böyle yetiştirdi annem bizi O yüzden birileri laf sokunca eve kadar sabrediyorum yalnız kalınca kocamın ömrünü yiyorum dırdırla Ben şişeceğime o şişsin

Var canim olmazmi cikolata falan yeme uykuda olursa daha iyi oluomus bzmki uyyodu heryeri meydandymis doktor isimi kolaylastirdi dedi
Teşekkür ederim canım söylediğin iyi oldu

bende suızle aynı durumdayım kızlar suan yuzumun en gorunun yerlerınde burnumun ustuede dahıl 7 adet ırı kırmızı sılvılce mevcut ergenden beterımmm

Yanlız değilmişim,napalım canım herşey bebişler için bunlarda geçecek elbet oynamamaya çalışıyorum elim gittikçe kendime sinir oluyorum : Şimdi baktım internetten günde iki kere yıkayın havluyla sert silmeyin dağılabilir dokunmayın iz kalır diyo paylaşayım dedim sizlerle sivildaşlarım

Ay ben de kimseye cevap veremem böyle yetiştirdi annem bizi O yüzden birileri laf sokunca eve kadar sabrediyorum yalnız kalınca kocamın ömrünü yiyorum dırdırla Ben şişeceğime o şişsin

Benim taktik bende biriktiriyorum gelince kocamdan aliyorum hirsimi. O da kizio derdn kimleyse onunla hallet benden ne istiosun dio o da hakli adlinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…