2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Super fikir canimmmm

valla kızlar benım kaynanamda sımdıden basladı erkek olursa su ,bu ısımler sayıyo kendı kendıne ,görümcem dıo berk merk olmasın kesınlıkle ve daha once berk dusunduugmu solemıstım oysakı guya bılmıo gıbı yapıo ...ban sordular sen ne dusunuosun dıe bılıyorum dıcem sonra unutmus gıbı kötulucekler soledıgımısımlerı...bende dayanamadım dedim kimseye ne ısım koycagımı doğuma kadar sölemicem cocugum dogduktan sonra kucagıma alınca seslenırım ben ismini o zmn öğrnır herkez napıyım amaa yanıı haksızmıyım sımdı kızlarrr..ztn tup bebekle elde etmısım belkıde bıdaha cesaret edemıcem bu işlere bnm koydugum ad olsun ıstıo eşim bıle ..bu kadar çektın dıo sen koy dıo

canım hiçbir fikrim yok ama doktorumla mutlaka görüşmelisin bence. bu önemli bir konu, bizim bulantıydı, gripti tavsiyelerimize benzemez, ciddi bir konu. hem doktorlar bıkmaz, onların işi bu demi ama. bıkacaklarsa neden dr. oluyorlar. görüş sen mutlaka için rahat etsin

Benim taktik bende biriktiriyorum gelince kocamdan aliyorum hirsimi. O da kizio derdn kimleyse onunla hallet benden ne istiosun dio o da hakli adlinda

Benimkisi de birkere dayanamayıp annesine o kızın istemediği şeyleri yapma demiş ( ki kadın gene sallamıo ya neyse) Gelmiş bana sırıtıo sende bişey var dedi dayanamayıp söyledi anneme böyle dedim die. aferin sana git annene söylemi dedik dedim. Napayım dio arada ben kalıorum seninde canın sıkılıo benimde ikimizinde sıkılmasın diye yaptım dio Dedim birdaha senle paylaşmıcam kendimi yicem tamam tamam söz bidaha söylemicem paylaş dio

Son düzenleme:
bizde kız bekleyenlerdendik ama erkek dedi hayırlısı inşallah

hayırlı olsun cnm,inş bizlerde öğreniriz bı an evvel ...

Ay ben de kimseye cevap veremem böyle yetiştirdi annem bizi O yüzden birileri laf sokunca eve kadar sabrediyorum yalnız kalınca kocamın ömrünü yiyorum dırdırla Ben şişeceğime o şişsin

bu bı kac aya kadar bende oleydımcnm annem despottu bırz ole yetışmedık bizde ama artık eşim uyandırdı beni millet sana laf soleyıp sen kendi kendini yiceğine sende millete lafını solee içinde kalmasın dıo doğru olanda bu aslında eşlerimize satasıoz sınra gece boyu beynımızı yıyoruzz ...

Son düzenleme:
paylaştı işte canım birşey demiyoruz Hiç birşeyin fazlası iyi deil bence canım. Bazı şeyleri abartmadan yapmak daha güzel oluo.. Ah bu gelinler

Allah izin verirse biz de kaynana olacağız:) Yani oğlumuzun kızımızın sevinci bizim sevincimiz olacak.Evliliğimiz 10.yılına girdi inanın kayınvalidemle 1 gün dahi birbirimize kırılmadık ve de asla tartışmadık. Birbirimize gittiğimizde oturtacak yer bulamayız o kadar yani ben çok severim kayınvalidemi anne deyince ağzımdan on tane anne çıkar sanki

Seninkide iice arayi acicak kuzum duzeltim derken

Pek imrendim anam size

benım kaynanamda bizden önce isim düşünmeye başlayanlardan çok baskın bı karakterdır eşimde onu çok dinler ben hiç isim bile düşünmüyorum hayal kırıklıgına uğraramamak için

Seninkide iice arayi acicak kuzum duzeltim derken

Yok canım kayınvalidem ne olursa olsun bildiği yapan birisidir oyüzden takmamış ki gene istemediğim şeyleri yapıyor. Yani sorun yok Zaten kocamın yanında anne yapma alma diorum ya ona şikayet etmişim gibi deilde onun yanında söylediğimde duymuş gibi konuşmuş

benım kaynanamda bizden önce isim düşünmeye başlayanlardan çok baskın bı karakterdır eşimde onu çok dinler ben hiç isim bile düşünmüyorum hayal kırıklıgına uğraramamak için

Böyle durumlara da kızıyorum işte..Neyse dua et güzel bir isim bulsunlar....

Son düzenleme:

Gerçekten bazen şeytan gibi oluyoruz korkulur bizden valla

Böyle durumlara da kııyorum işte..Neyse dua et güzel bir isim bulsunlar....

Vallahi tebrikler kızlar ben asla bu kadar sakin olup kabullenemem çok inatçıyımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…