- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.201
Çok tatlısın yaaa yarım mercimek:) Normalde benim ağzımda ıslanmazdı o mercimek ama ikimiz de öyle bir kara aldık:) Mart ayında küçük görümcem evleniyor ya düğünde herkes duyar diye söylemedik kimseye.Düğün bitince kayınvalideme söyleyeceğiz daha geç yayılsın haber:) Geçen bayramda 4 kişi gitmiştik,bu bayramda 5 kişi gidip herkesi şaşırtmak istiyorum allah izin verirse tabi..
NASIL FİKİR AMA
bende suızle aynı durumdayım kızlar suan yuzumun en gorunun yerlerınde burnumun ustuede dahıl 7 adet ırı kırmızı sılvılce mevcut ergenden beterımmm
Benim taktik bende biriktiriyorum gelince kocamdan aliyorum hirsimi. O da kizio derdn kimleyse onunla hallet benden ne istiosun dio o da hakli adlinda
bizde kız bekleyenlerdendik ama erkek dedi hayırlısı inşallah
kızlar bie sey soracagım sizlere; benim eşimle kan uyuşmazlığımız var. Oğlumda 20. hafta civarı Anti-D iğnesi olmuştum eğer kanı babaya çekerse ve anne karnında iken en ufak kan geçişi olursa problem olmasın diye. Çok şükür kanı bana çekti , doğumdan sonra iğne yapmadılar bu sebeple. Doktorumla bu durumu görüştüğümde bana bu kez hamilelik esnasında iğne vurulmana gerek yok dedi. Ama ya bu kez kan babaya çekerse? Böyle bir ihtimal yok mu :26: Şimdi ona sorsam mail atmam lazım , adam yorulmustur benim maillerden. Yorum getirebilecek var mııııı???
Benim taktik bende biriktiriyorum gelince kocamdan aliyorum hirsimi. O da kizio derdn kimleyse onunla hallet benden ne istiosun dio o da hakli adlinda
bizde kız bekleyenlerdendik ama erkek dedi hayırlısı inşallah
Ay ben de kimseye cevap veremem böyle yetiştirdi annem biziO yüzden birileri laf sokunca eve kadar sabrediyorum yalnız kalınca kocamın ömrünü yiyorum dırdırla Ben şişeceğime o şişsin
Benimki bir iki kez git kime kızgınsan onla konuş dedi bunu söylediğine de pişman ettim
paylaştı işte canım birşey demiyoruz Hiç birşeyin fazlası iyi deil bence canım. Bazı şeyleri abartmadan yapmak daha güzel oluo.. Ah bu gelinler
Benimkisi de birkere dayanamayıp annesine o kızın istemediği şeyleri yapma demiş ( ki kadın gene sallamıo ya neyse) Gelmiş bana sırıtıo sende bişey var dedi dayanamayıp söyledi anneme böyle dedim die. aferin sana git annene söylemi dedik dedim. Napayım dio arada ben kalıorum seninde canın sıkılıo benimde ikimizinde sıkılmasın diye yaptım dioDedim birdaha senle paylaşmıcam kendimi yicem tamam tamam söz bidaha söylemicem paylaş dio
Benimki bir iki kez git kime kızgınsan onla konuş dedi bunu söylediğine de pişman ettim
Allah izin verirse biz de kaynana olacağız:) Yani oğlumuzun kızımızın sevinci bizim sevincimiz olacak.Evliliğimiz 10.yılına girdi inanın kayınvalidemle 1 gün dahi birbirimize kırılmadık ve de asla tartışmadık. Birbirimize gittiğimizde oturtacak yer bulamayız o kadar yani ben çok severim kayınvalidemi anne deyince ağzımdan on tane anne çıkar sanki
Seninkide iice arayi acicak kuzum duzeltim derken
benım kaynanamda bizden önce isim düşünmeye başlayanlardan çok baskın bı karakterdır eşimde onu çok dinler ben hiç isim bile düşünmüyorum hayal kırıklıgına uğraramamak için
Yok canım kayınvalidem ne olursa olsun bildiği yapan birisidir oyüzden takmamış ki gene istemediğim şeyleri yapıyor. Yani sorun yokZaten kocamın yanında anne yapma alma diorum ya ona şikayet etmişim gibi deilde onun yanında söylediğimde duymuş gibi konuşmuş
Böyle durumlara da kııyorum işte..Neyse dua et güzel bir isim bulsunlar....
Vallahi tebrikler kızlar ben asla bu kadar sakin olup kabullenemem çok inatçıyımdır.benım kaynanamda bizden önce isim düşünmeye başlayanlardan çok baskın bı karakterdır eşimde onu çok dinler ben hiç isim bile düşünmüyorum hayal kırıklıgına uğraramamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?