- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.547
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
biz daha alışamadık sanırım bende onlar gibi olalım istiyorum çok paylaşımcılar bu arada asermeleriniz oluyomu
bazıları git diyor bazıları bekle bilmiyorum ya beklimmi gidiimii
geçmiş olsun canım çok dikkat et yat boşver herşeyi ben de yatıyorum dün sabah olmuştu kanamam bugün yok çok şükür geçti geçer senin de maşallah bebişine
çok iyi dinlen kanama insanı moral olarakta kötü yapıyor iyi bakın kendinize
geçmiş olsun canım. ben de zatürre hastasıyım o yüzden sık sık öksürük krizlerim oluyor. dediğin gibi çok kasılıyorum. hemşire bir arkadaşım öksürürken karnımı tutarak desteklememi önerdi. ben de öyle yapıyorum şükür yok kanama falan. sana da öneririm.
geçmiş olsun arkadaşım inş. çabucak atlatırsın
ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR.UMUYORUM GEÇİCEK BU SIKINTILAR.nerdesinmelegim SANADA ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.KIZLAR BU ARADA BEN HER GİTTİĞİMDE BEBEĞİN GÜNÜ DEĞİŞİYOR.SON ULTRASYONDA DOKTOR 6+2 DEMİŞTİ ONA GÖRE BUGÜN 7 HAFTALIK OLMALIYDI FAKAT 7+4 ÇIKTI.SİZEDE OLUYORMU BÖLE ŞEYLER???
ALLAH RAZI OLSUN KIZLAR.UMUYORUM GEÇİCEK BU SIKINTILAR.nerdesinmelegim SANADA ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN.KIZLAR BU ARADA BEN HER GİTTİĞİMDE BEBEĞİN GÜNÜ DEĞİŞİYOR.SON ULTRASYONDA DOKTOR 6+2 DEMİŞTİ ONA GÖRE BUGÜN 7 HAFTALIK OLMALIYDI FAKAT 7+4 ÇIKTI.SİZEDE OLUYORMU BÖLE ŞEYLER???
ya 7+4 ne demek 7 hafta 4 gün mü? bana doktor hiçbirşey demiyor en son gittiğimde betahcg alcaktı ama keseyi gördüm gerek yok dedi randevu verdi o kadar kaç haftalık olduğunu bile net bilmiyorum ama tahmini 6.haftadayım....
canım ben geçtiğimiz cuma günü gittim kontrole tam 5 haftalık bile değildim görüldü kesem yani görülür ama görülmezsede korkma olabiliyor anormal bir durum değil hatta ultrason cihazının kalitesiyle bile alakalı yani...
hımmm canım şöle bir durum var ondan mı bilmiyorum geç döllendiği için değerim çok yüksek değil daha çok yenisin deyip hiç bakma geregi duymuyorlar(ama cuma başka bir doktora gidecem değerimde o zamana kadar yükselir belki bakar doktor.. senin minik kesene maşallah :))
ya 7+4 ne demek 7 hafta 4 gün mü? bana doktor hiçbirşey demiyor en son gittiğimde betahcg alcaktı ama keseyi gördüm gerek yok dedi randevu verdi o kadar kaç haftalık olduğunu bile net bilmiyorum ama tahmini 6.haftadayım....
EVET CANIM 7 HAFTA 4 GÜNLÜK DEMEK DOKTOR SÖYLÜYOR HEP.BİR ÇOĞUMUZUN DOKTORU SÖYLÜYOR SENİNKİ DE SÖYLEMELİ BENCE ULTRASON KAĞIDINA BAK ORADA YAZAR ZATEN
ben yarın gidicem yaa aslında korkuyorum inş herşey yolundadırben cuma gidecem ama merakten değerim yükselmiş mi diye yoksa bana gelme kese görünmeden gelmenin anlamı yok dediler ama git arkadaşım aklında kalacagına merakını gider
evet biz alışamadık galiba:) ya hatta ben bikeresinde daha hamile değilken hatta hayali bile kurmuyorken ocak annelerine az kaldı hadi hayırlısı diye takılayım dedim ama cıks görmediler bile beni:)
o derece bağlılarki birbirlerine...gerçi hoş ben de muhabbetlerinden birşey anlamıyordum ama:))
aşermem yok hiç benim sadece sigara çok çekiyor canım çünkü hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım sigarayı ve kolay olur zaten hamileyken tiksinirim zannediyordum ama yalaaan deli gibi sigara içesim var:)
geçmiş olsun
7+4 demek 8.haftanın içinde demek canım sen 5+0 ve 5+6 günlerin içindesin demek
olsun bak sana şöyle diyeyim o zaman ben ilk öğrendiğimde betahcg 225 çıkmıştı ve keseyi belli belirsiz gördü o akşam kramp gibi birşey girdi bana ve başka bir hastaneye acile gittim....
oradaki doktorda değerimin çok düşük olduğunu hatta görülmediğini söyledi aptal bozdu moralimi ama 1 hafta sonra yani geçen cuma kese gayet net görüldü....
ayyyyy o zaman inşallah görürüm çünkü en son cumartesi 193 tü o zamana kadar yükselir canım alttan alet mi sokuyorlar öle okudum topiklerde bir zarar gelir diye korkuyorum hatta sen o gece kramp girdi deyince acaba ondan mı oldu diye düşündüm
ben baktım ultrasona yazmıyor üstünde 54g yazıyor:) ay ne cahilim amaan neyse ne:)
canımm çok geçmiş olsun.birdaha yaşamazsın umarım boyle bir durum.Kızlar cuma gününden beri gribim maalesef.akşam çok öksürdüm ve sabah kalktığımda kanamam oluştu.ama lekelenme değil regli kanaması gibi.ağlaya ağlaya gittim doktora şükürki bebeğim yerindeydi ve kalbi atıyordu banada dinletti:) büyümüşte maşallah.1 hafta ıstırahat dedi.kızlar doktor öksürmenin zararı yok diyor fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü tüm kasları kasılıyor insanın.uzun lafın kısası yatıyorum.kanamam çok azaldı lekelenme gibi inşallah bitecek inanıyorum.ama siz siz olun gripli insandan uzak durun.hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.allah hepinizi korusun kızlar..
aa sana da geçmiş olsun güzelim ya Allah saağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin....
benim de bugün moralim çok bozuk takmayayım desemde aptal birinin lafını taktım kafama....
antibiyotik alıyorum dişimden ötürü 1000mlgr 12 saat arayla ve doktorum verdi ama önce üzülüyordum ama içim rahatladı zamanla derken bu gün biri ayyy dedi kesin özürlü olur çocuğun dedi nasıl canım sıkıldı yaaa((((
ayy inşallah görürsün canım yaa çok güzel birşey anlamasam da:) yok bana alttan bakmadılar doktorum ben prensip olarak bakmıyorum alttan dedi ama bakılmasında da sakınca yokmuş... kramp girme derken vajinam çok ağrıdı yani içten kasılma değil dış ağrım oldu hava çok soğuktu ve ben soğukta yürüdüm zıpladım felan ondan olabilir ya da psikolojik bile olabilir:)
boşver takma kafana sağlıklı olsunda.bir dahaki gittiğinde sorarsın canım.
kızlaarrrrr napıyorsunuzz iyimisiniz bakalımm?? bir taraftan dizi bira taraftan kk :)
iiyiz canım sen nasılsın ne izliosun ben benim için üzülmaeyi izliyorum
oleey kalabalık olmuş sonunda topic ya kıslar başka ayların anneleri maşallah günde gibiler:)
bu arada hoş geldin arkadaşım geç olsun güç olmasın dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?