2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz daha alışamadık sanırım bende onlar gibi olalım istiyorum çok paylaşımcılar bu arada asermeleriniz oluyomu

bazıları git diyor bazıları bekle bilmiyorum ya beklimmi gidiimii

ben cuma gidecem ama merakten değerim yükselmiş mi diye yoksa bana gelme kese görünmeden gelmenin anlamı yok dediler ama git arkadaşım aklında kalacagına merakını gider

evet biz alışamadık galiba:) ya hatta ben bikeresinde daha hamile değilken hatta hayali bile kurmuyorken ocak annelerine az kaldı hadi hayırlısı diye takılayım dedim ama cıks görmediler bile beni:)

o derece bağlılarki birbirlerine...gerçi hoş ben de muhabbetlerinden birşey anlamıyordum ama:))

aşermem yok hiç benim sadece sigara çok çekiyor canım çünkü hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım sigarayı ve kolay olur zaten hamileyken tiksinirim zannediyordum ama yalaaan deli gibi sigara içesim var:)

geçmiş olsun canım çok dikkat et yat boşver herşeyi ben de yatıyorum dün sabah olmuştu kanamam bugün yok çok şükür geçti geçer senin de maşallah bebişine

çok iyi dinlen kanama insanı moral olarakta kötü yapıyor iyi bakın kendinize

hımmm canım şöle bir durum var ondan mı bilmiyorum geç döllendiği için değerim çok yüksek değil daha çok yenisin deyip hiç bakma geregi duymuyorlar(ama cuma başka bir doktora gidecem değerimde o zamana kadar yükselir belki bakar doktor.. senin minik kesene maşallah :))

olsun bak sana şöyle diyeyim o zaman ben ilk öğrendiğimde betahcg 225 çıkmıştı ve keseyi belli belirsiz gördü o akşam kramp gibi birşey girdi bana ve başka bir hastaneye acile gittim....

oradaki doktorda değerimin çok düşük olduğunu hatta görülmediğini söyledi aptal bozdu moralimi ama 1 hafta sonra yani geçen cuma kese gayet net görüldü....

ben cuma gidecem ama merakten değerim yükselmiş mi diye yoksa bana gelme kese görünmeden gelmenin anlamı yok dediler ama git arkadaşım aklında kalacagına merakını gider
ben yarın gidicem yaa aslında korkuyorum inş herşey yolundadır

bizde öle olucaz bak gör sigara zor ama içmiosan aferin sana

ayyyyy o zaman inşallah görürüm çünkü en son cumartesi 193 tü o zamana kadar yükselir canım alttan alet mi sokuyorlar öle okudum topiklerde bir zarar gelir diye korkuyorum hatta sen o gece kramp girdi deyince acaba ondan mı oldu diye düşündüm

ayy inşallah görürsün canım yaa çok güzel birşey anlamasam da:) yok bana alttan bakmadılar doktorum ben prensip olarak bakmıyorum alttan dedi ama bakılmasında da sakınca yokmuş... kramp girme derken vajinam çok ağrıdı yani içten kasılma değil dış ağrım oldu hava çok soğuktu ve ben soğukta yürüdüm zıpladım felan ondan olabilir ya da psikolojik bile olabilir:)

canımm çok geçmiş olsun.birdaha yaşamazsın umarım boyle bir durum.

canım bence çocugun özürlü olur diyen özürlü salak salak konuşuyorlar işte

iyi umarım bana da öyle bakar yazarım buraya bende anlayacagımı pek sanmıyorum ama :)))evet soğuktan olabilir titriyor insan kasılıyor

boşver takma kafana sağlıklı olsunda.bir dahaki gittiğinde sorarsın canım.

ayy evet amiin güzelim ama iyi olacak inanmak istiyorum vesveselerden kendimi arındırmak istiyorum...sana da çok geçmiş olsun ben de hamile olduğumu öğrendiğim gibi grip oldum ama ateşlenmedim hiç sonra o yetmezmiş gibi bademciklerim şişti kulaklarım vınlamaya başladı tam iyileşecekken yirmilik dişim apse yaptı ve antibiyotik içiyorum ama uykusuz ağlayarak sabahladığım günler de cabası...

kanamalarına üzülme sakın benim annem 9 ay boyunca lekelendi hatta 4. ayında bildiğin kan gelmiş ama kardeşim 4 kilo 270 gr doğdu hem de sağlıklı sıhhatli senin de bebişin öyle olcak bak gör...

şekercim o aptal bir türlü çocuk sahibi olamadığı için paranoyaya bağladı ona üzülüyordum aslında ama bana bunu dememeliydi...

ben bir yandan kk bir yandan öyle bir geçer zaman ki bir yandan da klavye hız testi yapıyorum f klavyede gerçi size mesaj yazmakta pratik yaptırıyor yaşasın 10 parmak...

oleey kalabalık olmuş sonunda topic ya kıslar başka ayların anneleri maşallah günde gibiler:)

bu arada hoş geldin arkadaşım geç olsun güç olmasın dimi :)

cnm bizim topikdekiler daha yeni şoku atlatıp hamileliği yaşamaya başlayanlar.zaman geçtikçe göreceksin daha çok kişi takılacak buraya .testi cinsiyeti alışverişi vs.vs.birçok güzel paylaşımlarda bulunmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…