- Konu Sahibi beyazcekirge
-
Kızlar cuma gününden beri gribim maalesef.akşam çok öksürdüm ve sabah kalktığımda kanamam oluştu.ama lekelenme değil regli kanaması gibi.ağlaya ağlaya gittim doktora şükürki bebeğim yerindeydi ve kalbi atıyordu banada dinletti:) büyümüşte maşallah.1 hafta ıstırahat dedi.kızlar doktor öksürmenin zararı yok diyor fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü tüm kasları kasılıyor insanın.uzun lafın kısası yatıyorum.kanamam çok azaldı lekelenme gibi inşallah bitecek inanıyorum.ama siz siz olun gripli insandan uzak durun.hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.allah hepinizi korusun kızlar..
Kızlar cuma gününden beri gribim maalesef.akşam çok öksürdüm ve sabah kalktığımda kanamam oluştu.ama lekelenme değil regli kanaması gibi.ağlaya ağlaya gittim doktora şükürki bebeğim yerindeydi ve kalbi atıyordu banada dinletti:) büyümüşte maşallah.1 hafta ıstırahat dedi.kızlar doktor öksürmenin zararı yok diyor fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü tüm kasları kasılıyor insanın.uzun lafın kısası yatıyorum.kanamam çok azaldı lekelenme gibi inşallah bitecek inanıyorum.ama siz siz olun gripli insandan uzak durun.hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.allah hepinizi korusun kızlar..
geçmiş olsun canım. ben de zatürre hastasıyım o yüzden sık sık öksürük krizlerim oluyor. dediğin gibi çok kasılıyorum. hemşire bir arkadaşım öksürürken karnımı tutarak desteklememi önerdi. ben de öyle yapıyorum şükür yok kanama falan. sana da öneririm.
aa sana da geçmiş olsun güzelim ya Allah saağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin....
benim de bugün moralim çok bozuk takmayayım desemde aptal birinin lafını taktım kafama....
antibiyotik alıyorum dişimden ötürü 1000mlgr 12 saat arayla ve doktorum verdi ama önce üzülüyordum ama içim rahatladı zamanla derken bu gün biri ayyy dedi kesin özürlü olur çocuğun dedi nasıl canım sıkıldı yaaa((((
ne bilim savaş yaa normal zamanda olsa katiyen takmazdım hele kendimle alakalı bir konuyu asla ama söz konusu benim bebeğim olunca ister istemez takıyorum bir de hamileliğin verdiği hormon seviyesi yüksilince daha bir evhamlı ya da alıngan oluyorum....
mesela 1 haftadır bir arkaldaşımla konuşmuyorum çok komik ama benimle bir konuda dalga geçtiği için ki normalde çok şakacıyımdır ve şaka kaldıran biriyim ama ne bilim birden ağırıma gitti iyice çocuk gibi oldum yaa:)
yok canım burdayım yarın dr a gitmeyi düşünüyorum ilk randevum olucak
e hadi hayırlısı güzelim çok heyecanlıdır ilk randevu ama bebeği o kesede minicik bile görünce heycanlanıyorsun....çok güzel duygular bunlar..
bende adayım inşallah ağustosta olacak.gerçi benimki geç döllenme pko hastasıyım sanırım geç yumurtladım.hayırlısıyla bende katıdım aranıza
çok heyecanlıyım.
yok canım burdayım yarın dr a gitmeyi düşünüyorum ilk randevum olucak
sunbal canım senide 5.haftaymışyarın keseyi görebilecekmisin bana 27 sine gün verdiler görünmez dediler
oleey kalabalık olmuş sonunda topic ya kıslar başka ayların anneleri maşallah günde gibiler:)
bu arada hoş geldin arkadaşım geç olsun güç olmasın dimi :)
sunbal canım senide 5.haftaymışyarın keseyi görebilecekmisin bana 27 sine gün verdiler görünmez dediler
oleey kalabalık olmuş sonunda topic ya kıslar başka ayların anneleri maşallah günde gibiler:)
bu arada hoş geldin arkadaşım geç olsun güç olmasın dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?