2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar cuma gününden beri gribim maalesef.akşam çok öksürdüm ve sabah kalktığımda kanamam oluştu.ama lekelenme değil regli kanaması gibi.ağlaya ağlaya gittim doktora şükürki bebeğim yerindeydi ve kalbi atıyordu banada dinletti:) büyümüşte maşallah.1 hafta ıstırahat dedi.kızlar doktor öksürmenin zararı yok diyor fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü tüm kasları kasılıyor insanın.uzun lafın kısası yatıyorum.kanamam çok azaldı lekelenme gibi inşallah bitecek inanıyorum.ama siz siz olun gripli insandan uzak durun.hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.allah hepinizi korusun kızlar..

geçmiş olsun canım çok dikkat et yat boşver herşeyi ben de yatıyorum dün sabah olmuştu kanamam bugün yok çok şükür geçti geçer senin de maşallah bebişine

çok iyi dinlen kanama insanı moral olarakta kötü yapıyor iyi bakın kendinize

geçmiş olsun canım. ben de zatürre hastasıyım o yüzden sık sık öksürük krizlerim oluyor. dediğin gibi çok kasılıyorum. hemşire bir arkadaşım öksürürken karnımı tutarak desteklememi önerdi. ben de öyle yapıyorum şükür yok kanama falan. sana da öneririm.

aa sana da geçmiş olsun güzelim ya Allah saağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin....

benim de bugün moralim çok bozuk takmayayım desemde aptal birinin lafını taktım kafama....

antibiyotik alıyorum dişimden ötürü 1000mlgr 12 saat arayla ve doktorum verdi ama önce üzülüyordum ama içim rahatladı zamanla derken bu gün biri ayyy dedi kesin özürlü olur çocuğun dedi nasıl canım sıkıldı yaaa((((

geçmiş olsun arkadaşım inş. çabucak atlatırsın

arkadaşım boşver takma böyle insanları.o nasıl lafmış öyle
dr.un senin hamile olduğunu bilmiyor mu bile bile böyle bir ilacı niye versin sana.meleklerimiz ve bizler allaha emanetiz.gönlünü ferah tut.aklına kötü hiçç birşey getirme

ne bilim savaş yaa normal zamanda olsa katiyen takmazdım hele kendimle alakalı bir konuyu asla ama söz konusu benim bebeğim olunca ister istemez takıyorum bir de hamileliğin verdiği hormon seviyesi yüksilince daha bir evhamlı ya da alıngan oluyorum....

mesela 1 haftadır bir arkaldaşımla konuşmuyorum çok komik ama benimle bir konuda dalga geçtiği için ki normalde çok şakacıyımdır ve şaka kaldıran biriyim ama ne bilim birden ağırıma gitti iyice çocuk gibi oldum yaa:)

canım yani dediğin gibi şuan hormonların değişimi söz konusu olduğu için dıuygusallık normal çevrendeki insanların bunu biraz anlaması lazım.eğer içinde birşey varsa tekrardan dr.ile görüş ama biliyorsa zaten ne seni nede bebeğini riske atacak bişey yapmazdı

bende adayım inşallah ağustosta olacak.gerçi benimki geç döllenme pko hastasıyım sanırım geç yumurtladım.hayırlısıyla bende katıdım aranıza
çok heyecanlıyım.

e hadi hayırlısı güzelim çok heyecanlıdır ilk randevu ama bebeği o kesede minicik bile görünce heycanlanıyorsun....çok güzel duygular bunlar..

aslında 24 ünü beklicektimde dayanamıcam sanırım merak ediyorum

bende adayım inşallah ağustosta olacak.gerçi benimki geç döllenme pko hastasıyım sanırım geç yumurtladım.hayırlısıyla bende katıdım aranıza
çok heyecanlıyım.

hoşgeldin canım

oleey kalabalık olmuş sonunda topic ya kıslar başka ayların anneleri maşallah günde gibiler:)

bu arada hoş geldin arkadaşım geç olsun güç olmasın dimi :)

sunbal canım senide 5.haftaymış yarın keseyi görebilecekmisin bana 27 sine gün verdiler görünmez dediler

canım ben geçtiğimiz cuma günü gittim kontrole tam 5 haftalık bile değildim görüldü kesem yani görülür ama görülmezsede korkma olabiliyor anormal bir durum değil hatta ultrason cihazının kalitesiyle bile alakalı yani...

oleey kalabalık olmuş sonunda topic ya kıslar başka ayların anneleri maşallah günde gibiler:)

biz daha alışamadık sanırım bende onlar gibi olalım istiyorum çok paylaşımcılar bu arada asermeleriniz oluyomu

sunbal canım senide 5.haftaymış yarın keseyi görebilecekmisin bana 27 sine gün verdiler görünmez dediler

bazıları git diyor bazıları bekle bilmiyorum ya beklimmi gidiimii

hoşbulduk canım valla geç ve birazcık güç oldu malum pko olunca ama sonu mutlu son olsun hepimizin:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…