- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
evet ya bende uzatılarya bu kadar uyuz oldum ama ii gidiyor yinede müzikleri çok güzelçokk iyiyim canım.evet onu izliyorum birtaraftanda sinir olyorum bir türlü nikah kıyamadı kıza
cnm bizim topikdekiler daha yeni şoku atlatıp hamileliği yaşamaya başlayanlar.zaman geçtikçe göreceksin daha çok kişi takılacak buraya .testi cinsiyeti alışverişi vs.vs.birçok güzel paylaşımlarda bulunmanız dileğiyle
cnm bizim topikdekiler daha yeni şoku atlatıp hamileliği yaşamaya başlayanlar.zaman geçtikçe göreceksin daha çok kişi takılacak buraya .testi cinsiyeti alışverişi vs.vs.birçok güzel paylaşımlarda bulunmanız dileğiyle
bende öyle tahmin etmiştim canım.öyle bir gecer zamanda baydı oyuzden atv ye transfer oldumşekercim o aptal bir türlü çocuk sahibi olamadığı için paranoyaya bağladı ona üzülüyordum aslında ama bana bunu dememeliydi...
ben bir yandan kk bir yandan öyle bir geçer zaman ki bir yandan da klavye hız testi yapıyorum f klavyede gerçi size mesaj yazmakta pratik yaptırıyor yaşasın 10 parmak...
evet ya bende uzatılarya bu kadar uyuz oldum ama ii gidiyor yinede müzikleri çok güzel
aa sana da geçmiş olsun güzelim ya Allah saağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin....
benim de bugün moralim çok bozuk takmayayım desemde aptal birinin lafını taktım kafama....
antibiyotik alıyorum dişimden ötürü 1000mlgr 12 saat arayla ve doktorum verdi ama önce üzülüyordum ama içim rahatladı zamanla derken bu gün biri ayyy dedi kesin özürlü olur çocuğun dedi nasıl canım sıkıldı yaaa((((
Valla arkadaşım ben hem antibiyotik, hem fitil hemde iğne kullandım. Ama doktorum bana 5 haftaya kadar zarar vermez, verirse bebeğin ilerleme durumu olmaz dedi. ve kesemde oluşmuş çok şükür. Bence kimsenin sölediklerini kafana takma, ALLAH herşeyin hayırlısını nasip etsin.
hayırlı olsun canımm.
evet ultroson resimleri cciler göbüşler daha neler neler olucak burada inş hep güzel haberlerle devam edicez
inşallah tatlım hepimiz sağlıklı sıhhatlı yavrularımıza kavuşuruz...
kızlar selammm...ben acaıp sancılanıyorum..karnımın altı yumurtalıklarım resmen sıs gıbı agrıyor ve gogus altımdan karnıma kadar elektrık verılıyormus gıbı acıyor.donemıyorum...derın nefes alırken de agrıyor..napıcamı bılmıorum 25 ınde goruselım demıstı bır hafta once dr.
gercı doktorumdan da hıc memnun degılım..
sızde de aynı var mı?mıde bulantım vs hıc yok ve uyku halındeyım hep sızde de aynı mı,?
öylemiii hayırlısı olsun canım inşallahhh.öğretmenlikte çok güzel tam bayan için en rahat meslek olsa gerek.şekercim ben öğretmenlik yapıyorum ama kadrolu değilim adliyede alım var bu yüzden 10 parmak klavyem olması lazım bu yüzden her akşam yazıyorum:)
kızlar selammm...ben acaıp sancılanıyorum..karnımın altı yumurtalıklarım resmen sıs gıbı agrıyor ve gogus altımdan karnıma kadar elektrık verılıyormus gıbı acıyor.donemıyorum...derın nefes alırken de agrıyor..napıcamı bılmıorum 25 ınde goruselım demıstı bır hafta once dr.
gercı doktorumdan da hıc memnun degılım..
sızde de aynı var mı?mıde bulantım vs hıc yok ve uyku halındeyım hep sızde de aynı mı,?
evet biz alışamadık galiba:) ya hatta ben bikeresinde daha hamile değilken hatta hayali bile kurmuyorken ocak annelerine az kaldı hadi hayırlısı diye takılayım dedim ama cıks görmediler bile beni:)
o derece bağlılarki birbirlerine...gerçi hoş ben de muhabbetlerinden birşey anlamıyordum ama:))
aşermem yok hiç benim sadece sigara çok çekiyor canım çünkü hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım sigarayı ve kolay olur zaten hamileyken tiksinirim zannediyordum ama yalaaan deli gibi sigara içesim var:)
cok tesekkur edıyorum ...doktor hastane onerılerını alabılecegımız topıc varmı acaba..yada bızım gıbı agustosta dogumu bekleyenler nerden ve hangı dr hastaneye gıdıyor ogrenelım ltfen..
öylemiii hayırlısı olsun canım inşallahhh.öğretmenlikte çok güzel tam bayan için en rahat meslek olsa gerek.
canım drundan memnun deılse birdahaki gitme zamanında başka dra gıt ben hep oyle yaptım çunku takıp edıcek doktoru bulmak için şimdi araştırma yapmak lazım 3-4 aysonra değiştirmek daha zor olucak çunku.belirtilerinde gayet normal canım.
evet haklısın önemli bunlar ben istanbul yenibosnada oturuyorum evime yakın bir doktora gidiyorum ama çok ta memnun olduğum söylenemez beni rahatlatmıyor birşey soramıyorum...
ethica incirli hastanesi iyi diyorlar ama çok pahalıymış açıkçası ben muayenesi 50tl den yüksek yerlere gidemem....bizim burada ataköy hastanesi var sigortasıza 102 tl sigortalıya 35 tl imiş oraya gitcem birde....
sen nerede oturuyorsun?
Offff şu sigara yokmu rüyalarımda içmeye başladım resmen:))) bende günde 1 paket içerken öğrendiğim an bıraktım ama bazen çok zorluyortiksineceğim anı iple çekiyorum...
Benim hala kasık ağrısı , şişlik ve göğüslerde hassasiyet dışında farklı bir durumum yok.mide bulantısı,baş dönmesi, aşerme filan yok. Cumartesi günü dr 1-2 hafta sonra mide bulantısı başlayabilir yada hiç olmayabilir dedi.
Bakalım beklemedeyiz..
kesınlıkle katılıyorum..hemde hıc memnun degılım hastaneden de değilim.ssklıyım fakat deneme yanılma yontemıyle sureklı degıstrmek de ıstemıyorum..
cok kısı okudum dogumda ılgılenmeyıp asıstanlarına ıs yaptıranlarmı dersınz,yoksa doktorları bayram uzerıne gelıcek dıye tatıle cıkmak ıcın onceden sezaryan ıle cocuklarını erken dogurmak zorunda kalanlar mı dersınız,daha neler neler..
deneyımlı anneler yada doktorundan memnun yenı hamıle arkadaslarımızdan yardım alamaz mıyız?
gecmıs yıllara ait hastane dogum ucretlerı vs ler topiklerde var ama guncel olması lazım
ben zeytınburnundayım...eskaza AVRASYA HOSPITAL cok yakın dıye gıttım..sabah saatı hem cok kalabalık ılgılenen yok,kaydımı yaptırmak ıcın bır saat bekledım kı ınternetten arastrmama gore cok paragoz bır hastane..kayınvalıdemlerıde bız evlenmeden once basıt bır rahatsızlıga acılen amelıyat olucaksınız demısler..kayıvalıdem bıraz uayanık tabıı..olmamıs baska yere gıtmısler bır antıbıyotıkle ısını halletmısler...bır kac ay sonra yıne bır akrabamız orada kotu olay yasadı hala mahkemelıkler..
yıne de gıttım oraya ama ıste bır saatte ılgılenen kımseyı bulamadım.kayıt kuyrugu ekmek kuyrugundn farksızdı.
yuruye yuruye tesadufen baska bır yer buldum..orası da SANTE PLUS..o kadar acemılerdı kı,tolere etmek adına yenı ıse basladık vs dedı kızlar.
25 tl muayene ucretı 17 tl tekrar gebelık testı yaptırmak zorunda kaldım..
doktorsa alelade bır doktordu hatta telefon geldı yanımda ..amelıyata cagırdılar onu benı muayene ederken..o da o mızmız kadını dogrtamam ben dedı dırekt benım yanımda..yanı cko rahatlar kadın ıkızlerını dogurmak uzere ve doktor cekemem onu dıyor hemsırelere..
bu sebeblerden cok ama ck umutsuzum..belkı uygun gozukuyor fıyat olarak ama o ıkız bebeklere hamıle olan kadının yerınde olmak ıstemezdım acıkcası..
ılke hastanesı yenıbsna,vıtal hastanesı bahcelıevlerde asagı yukarı uygunlarmıs ama nasıllardır gıden var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?