2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok haklısın canım testlerini dışardan yaptırırsın kontrole sevdiğin doktora gidersin bende geçen hamileliğimde öyle yaptım doktorum çok iyiydi devlettde yaptırılacakları orda yaptır diyordu.doktorum çok iyiydi 3. ayında problemli bir gebelik olduğunu anlamıştı profa yönlerdirdi o çocuğu kaybettik şimidi yeniden hamileyim yine aynı dr uma gideceğim hem insanlığı hemde işinde çok iyi

ay benimde 21 aylık bi oğlum var cnm gözün aydın bu arada zor günler bizi bekliyor umarım keyifle geçiririz

Oglumm geceleri hala kalkiyor zaten bi yere istesemde gidemiyorumhem yaramaz hemde gittigimfen bise anlamuyorum. batti balik yan gider diyipbi tane daha yaptik. insallah herseyy yolunfa gider

Oglumm geceleri hala kalkiyor zaten bi yere istesemde gidemiyorumhem yaramaz hemde gittigimfen bise anlamuyorum. batti balik yan gider diyipbi tane daha yaptik. insallah herseyy yolunfa gider

aynen cnm bendede o düşünce var hazır eve mahkum olmuşken aradan çıksın dedim. benimkide ööyle gece uyanıyo çok yaramaz bakalım nasıl baş edeceğiz

merhaba kizlar benimde tahmini dogum tarihim 8 agustos. bebegimi ultrasonda gordum kalbide atiyordu ama kalp atisini sesli olarak duymadim bakalim diger muayenede insallah neler yapiosunuz bu arada yesil cay kesinlikle yasakmis haberiniz olsun.

selam güzel anneler.

nasılsınız bakalım?

genelde çoğunuzun 2. hamileliği olduğu için okuduklarınızı dikkatle takip ediyorum tecrübelerinizden yararlanmak için.

yeni gelen hamişlerimizi de tebrik ederim.

bu arada bende öyle bi halsizlik yorgunluk ve uyku varki tüm uyusam uyurum.

umarım uzun sürmez bu durum.

bende kalp atışını duymak için rabbimin izniyle tabii bu ay sonu gideceğim doktora.

antalya da olup doktor önerecek olan var mı acaba?

ayrıca kesin yememiz içmemiz yasak olan şeyler neler arkadaşlar?

kızlar ben hamile kaldıgımdan beri cok usuyorum.ayaklarım hıc ısınmıyor.sızde usuyormusunuz ne tavsıye edersınız?

canım valla bende kaç gündür üşüyorum klimayı en yüksek dereceye koyuyorum üzerimde yün hırka var hala üşüyorum biraz araştırdım olabiliyormuş canım ayağına yün patikler yada ev botları oluyor ya onlardan giy canım.baya sıcak tutuyo onlar.

kızlar hiç sormayın aynen bende de öyle, özellikle ayaklarım donuyor, bir de mide bulantım olmuyor diye seviniyordum, bugün kendini gösterdi

kızlar bana birşeyler söyleyin bnm gibi hiç belirtisiz hamilelik geçirener varmıııı ben t.bebekle hamıle kaldım daha 10 gun var muayneme
dayanamayıp en sonunda yakında bı dr gıdıcem gitmek te istemıyorum kendı dr harıcınde ..ne akıntı ne bulantım var kızoşlar tiksınmemde yok sağdce tek belırtım acıkmam ve bu belırsızlıkte 10 gun sonuda kötü şeyler duymaktn korkuyorum bnm gıbı korkular yasıyanlar varmıııı:18::18: evde gun bekle bekle cok evham yaptım sanırımm

merhaba kızlarrrr nasılsınız iyimisinizz.nasıl geçiyor tatlı anneler ben çok iyiyim biraz belim ağrıyor ama sorun deıl.şöyle bir geçmişi okudum yeni gelen güzel anneler hoşgeldiniz yavrularınızla.birlikte büyütücez bebelerimizi ve göbüşlerimizi

Benim 2. Dogum olacak. 22 aylik bir oglum var.
ben istanbulda ama anadolu yakasindayim canim. avrupa yakasi hakkinda hicbir bilgim yok maalesef
canım beylıkduzunde medilife tıp merkezi var tam telekküllü oranın kadın doğumcuları cok iyi.beykentteki kolan hastanesınde gunduz doktorları iyi teknolojide ileri düzeyde.umarım işine yarar.
kızlar kesemizi alttan gördük bi sakıncası yok dimi altten muayenenin
canım benımde alttan bakmışlardı sorun olmaz merak etme hep öyleymiş ilk zamanlarda
kuzum çiğ et (sosis salam sucuk çiğ köfte),mayonezi burdan ogrendım başkada bilmiyorum
kızlar ben hamile kaldıgımdan beri cok usuyorum.ayaklarım hıc ısınmıyor.sızde usuyormusunuz ne tavsıye edersınız?
kansızlık canım ondan benımde oyle.dr kan ilaçlarını dayayacak zamanı gelınce ozaman duzelıcek merak etme :)
kızlar akıntısı çok olan varmı benim gibi
var canım benım hemde krem verdı dr mantar olmadığı için idare et bununla dedı.
canımm bende de oyle cok bi belirti yok mıdem bulanmıyor iştahsızlık yok sadece arada kasık ağrım ve baş dönmem oluyor okadar.olabilir yani evham yapıpta kahve çekirdeğini üzme (şuanda kahve çekırdeği kadarlarmış )

aynen cnm bendede o düşünce var hazır eve mahkum olmuşken aradan çıksın dedim. benimkide ööyle gece uyanıyo çok yaramaz bakalım nasıl baş edeceğiz

Allahh yardim etsin bize canimm :)))

Usumek ne kelime donuyorummm. petege. yaslaniyorum ama hic fayda etmiyoo

Mrb canım ben antalyadayim çok sevdiğim iki tane doktor var. 1. Erhan muluk : Anadolu hastanesinde kızıma 6 aylık gebeyken gitmeye başlamıştım ona herkese gönül rahatlığıyla önereceğim bir doktor kızımı o dogurttu spinal sezeryan oldum çok temiz bir sezeryan oldu hiç bir sıkıntım olmadı , doğumum da sonrasida çok rahat gecti ayrıca hastanede ebelerin ilgiside çok iyiydi onlar olmasa kızımı emziremezdim bile ilk zamanlar çok zor oluyor tam uç tane ebe emzirme mesaisi yaptı biri göğsümü biri bebeği biri de bebeğin ağzına göğüs ucunu... Neyse hastanede önemli diye anlattım bunları 2. Zeki Salar benim ilk doktorum dü netten de arastirabilirsin harika birisiydi ama bebeğim 6 aylıkken istanbul Alman hastanesine gitmişti 3 aylık bir proje icin gittiğinde çok üzülmüştüm şimdi memorial Antalya hastanesinde . Yalnız ikisindende hemen randevu almak zor ornegin Erhan muluk Ocak ayına kadar dolu onun icin bir an önce almalısın randevunu

canım yaa kendini öyle üzme lütfenn.herksete belirti olacak diye bişey yokki.Maşallah bak inş. rahat bir gebelik geçireceksin.şuan öylew bir mide bulantısı aşermek falan bendede yok.sadece kasık arada bel ağrım falan ağrıyor

yarın bende dr.a gideceğim bakalım ne diyecek.alttan muayene eder mi sıkıntı olur mu diye merak ediyordum ama okuduğum kadarıyla bir problem olmuyormuş allah ın izniyle.gerçi benim dr yarın ne yapacak bilmiyorum ama

ne kadar şanslı oldugunu düşünsene herkes bulantıdan rahatsız olurken sende bulantı yok daha ne istiyorsun benimde öyle geçiyor 1. hamileleiğimde aynıydı şimdide aynı sayılır fazla şikayetim yok inşallahda olmaz çalışıyorum yakınımda kimsem yok bulantı rahatsızlık vb olsa ne yapardım ......vücudun gebeliği normal kabul etmiş şanslısın şanslıyız........

kızlar bulantılarınız başladımıı benmm sadece midem yanıo

Dua et başlamasın . Benim gecen hafta başladı her gecen gün biraz daha artıyor. Sabah kalkar kalkmaz kızımı alıp anneme geliyorum ve mide bulantisindan kalkamiyorum . Allah'tan anneme yakınım yoksa kızımın da benimde halim harapti.

sağol canım amin inş herşey yolunda gider doktorun adı azize turhan iyi bir doktor bulamazsan alternatif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…