- Konu Sahibi beyazcekirge
-
kızlar kesemizi alttan gördük bi sakıncası yok dimi altten muayenenin
günaydıınn kızlar benim durum karışık biraz ben ilk muayenemi özelde oldum kızımda gittiğim çok memnun olduğum bir doktor var Müge Aksoy Tek bayındır hastanesindeydi şimdi kendi özel muayenesini açmış neyse ilk kontrole oraya gittim
benim eşimden dolayı özel sigortam var 7500 tl.(muayeneler ve doğum dahil) ve ben bu limiti bitirmek istemiyorum yani doğuma kullanmak istiyorum ve testlerimi vs daha uygun bi hastanede yaptırıyım diyorum ki doğuma limitim kalsın.
bu cumartesi inşallah özel keçiören hastanesine gidecem rutin ilk yapılan testler için.sigortamız yüzde 80ini ödüyor
eğer sürekli beni doğum yaptıracak olan doktora gidersem limitim kalmıyacak 9 ayda.
çok önemli durumlarda ikili üçlü taramalarda falan kendi doktoruma gidiyim diyorum
sizce de mantıklı değil mi böyle bi durumda olan varmı
veya bana tavsiye edebileceğiniz başka bir yer uygun olan kendi doktorumundışındaki testler için gidebileceğim
inşallah anlatabilmişimdir.:26:
ay benimde 21 aylık bi oğlum var cnm gözün aydın bu arada zor günler bizi bekliyor umarım keyifle geçiririz
Oglumm geceleri hala kalkiyor zaten bi yere istesemde gidemiyorumhem yaramaz hemde gittigimfen bise anlamuyorum. batti balik yan gider diyipbi tane daha yaptik. insallah herseyy yolunfa gider
kızlar ben hamile kaldıgımdan beri cok usuyorum.ayaklarım hıc ısınmıyor.sızde usuyormusunuz ne tavsıye edersınız?
canım valla bende kaç gündür üşüyorum klimayı en yüksek dereceye koyuyorum üzerimde yün hırka var hala üşüyorum biraz araştırdım olabiliyormuş canım ayağına yün patikler yada ev botları oluyor ya onlardan giy canım.baya sıcak tutuyo onlar.
canım beylıkduzunde medilife tıp merkezi var tam telekküllü oranın kadın doğumcuları cok iyi.beykentteki kolan hastanesınde gunduz doktorları iyi teknolojide ileri düzeyde.umarım işine yarar.Benim 2. Dogum olacak. 22 aylik bir oglum var.
ben istanbulda ama anadolu yakasindayim canim. avrupa yakasi hakkinda hicbir bilgim yok maalesef
canım benımde alttan bakmışlardı sorun olmaz merak etme hep öyleymiş ilk zamanlardakızlar kesemizi alttan gördük bi sakıncası yok dimi altten muayenenin
kuzum çiğ et (sosis salam sucuk çiğ köfte),mayonezi burdan ogrendım başkada bilmiyorumselam güzel anneler.
nasılsınız bakalım?
genelde çoğunuzun 2. hamileliği olduğu için okuduklarınızı dikkatle takip ediyorum tecrübelerinizden yararlanmak için.
yeni gelen hamişlerimizi de tebrik ederim.
bu arada bende öyle bi halsizlik yorgunluk ve uyku varki tüm uyusam uyurum.
umarım uzun sürmez bu durum.
bende kalp atışını duymak için rabbimin izniyle tabii bu ay sonu gideceğim doktora.
antalya da olup doktor önerecek olan var mı acaba?
ayrıca kesin yememiz içmemiz yasak olan şeyler neler arkadaşlar?
kansızlık canım ondan benımde oyle.dr kan ilaçlarını dayayacak zamanı gelınce ozaman duzelıcek merak etme :)kızlar ben hamile kaldıgımdan beri cok usuyorum.ayaklarım hıc ısınmıyor.sızde usuyormusunuz ne tavsıye edersınız?
var canım benım hemde krem verdı dr mantar olmadığı için idare et bununla dedı.kızlar akıntısı çok olan varmı benim gibi
canımm bende de oyle cok bi belirti yok mıdem bulanmıyor iştahsızlık yok sadece arada kasık ağrım ve baş dönmem oluyor okadar.olabilir yani evham yapıpta kahve çekirdeğini üzmekızlar bana birşeyler söyleyin bnm gibi hiç belirtisiz hamilelik geçirener varmıııı ben t.bebekle hamıle kaldım daha 10 gun var muayneme
dayanamayıp en sonunda yakında bı dr gıdıcem gitmek te istemıyorum kendı dr harıcınde ..ne akıntı ne bulantım var kızoşlar tiksınmemde yok sağdce tek belırtım acıkmam ve bu belırsızlıkte 10 gun sonuda kötü şeyler duymaktn korkuyorum bnm gıbı korkular yasıyanlar varmıııı:18::18: evde gun bekle bekle cok evham yaptım sanırımm
aynen cnm bendede o düşünce var hazır eve mahkum olmuşken aradan çıksın dedim. benimkide ööyle gece uyanıyo çok yaramaz bakalım nasıl baş edeceğiz
kızlar ben hamile kaldıgımdan beri cok usuyorum.ayaklarım hıc ısınmıyor.sızde usuyormusunuz ne tavsıye edersınız?
selam güzel anneler.
nasılsınız bakalım?
genelde çoğunuzun 2. hamileliği olduğu için okuduklarınızı dikkatle takip ediyorum tecrübelerinizden yararlanmak için.
yeni gelen hamişlerimizi de tebrik ederim.
bu arada bende öyle bi halsizlik yorgunluk ve uyku varki tüm uyusam uyurum.
umarım uzun sürmez bu durum.
bende kalp atışını duymak için rabbimin izniyle tabii bu ay sonu gideceğim doktora.
antalya da olup doktor önerecek olan var mı acaba?
ayrıca kesin yememiz içmemiz yasak olan şeyler neler arkadaşlar?
kızlar bana birşeyler söyleyin bnm gibi hiç belirtisiz hamilelik geçirener varmıııı ben t.bebekle hamıle kaldım daha 10 gun var muayneme
dayanamayıp en sonunda yakında bı dr gıdıcem gitmek te istemıyorum kendı dr harıcınde ..ne akıntı ne bulantım var kızoşlar tiksınmemde yok sağdce tek belırtım acıkmam ve bu belırsızlıkte 10 gun sonuda kötü şeyler duymaktn korkuyorum bnm gıbı korkular yasıyanlar varmıııı:18::18: evde gun bekle bekle cok evham yaptım sanırımm
kızlar bana birşeyler söyleyin bnm gibi hiç belirtisiz hamilelik geçirener varmıııı ben t.bebekle hamıle kaldım daha 10 gun var muayneme
kızlar bulantılarınız başladımıı benmm sadece midem yanıo
canım öncelikle geçmiş olsun.benimde 1 haftadır kahverengi lekelenmem vardı progynex 200mg kullanıyorum şükür bitti yok.hem dinlen iş yapma hemde ilaçlarını saati saatine kullan.bebeğimi gördüm kalp atımınıda rahat ettım.darısı başına canım ama içini ferah tut Rabbim korusun yavrularımızı.buarada stres yapmamakta lazımmış.
adı nedir canım dr sırasına onuda koyarım belki:)şanslısın bulmuşsun doktorunu inşallah hep boyle devam edder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?