- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.741
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm 2. Bebgımde erkek olucakmıs kızlar ben kız dıye cok kendımı kaptırmısım demkkı dra sorudum emınmısınız kız olmasın o aradakı kordonu falan olmasın dıye dr gulde hayır al bak ıste pipisi de gercektede kabak gıbı ortadaydı pipisi saglıkla gelsın ınsallah sevgılıler gunune 3 erkekle gırıyorum aman allahım ne sanslıyımmm
Merhaba hoşgeldin aramıza :) Pardon anlayamadım ama satı 30 kasımsa nasıl 15 haftanın içinde oluosun canım..
Şimdi oldumu ya amma ugrastirdin evladım :)
Kızlar kuyruk sokumumun acısı aldı başını giittii.. Bu saatlere kadar oturdukça daha bi kuduruo resmen. Ayaga kalksam çıglık atıyorum otursam içime oturuo.. Napıcam ben yaaa
benim cıktı sanıırım cok zayıf oldugum ıcın (45kg idim)cıktı aksamları hele gorsenız çatlıck gibioluyorum gunduzlerıde farksız gercı artık gerım gerım gerılıyor karnım bu gıdışle cok çatlaklarım olursa dıe korkuyorum valaaa:18::18: şuanlık bebe yagı sabah ogle aksam korkudan kullanıyoum mecbur
Canım galiba prenses bu :)
Dümdüz uzandığı bir resmi var mı daha kolay anlarız belki?
Geçmiş olsun.. Benimde sağ kalçamda ve sırtımda ciddi ağrılar oluyor.. Bazen resmen topallıyorum koca nineler gibi :) Ama napalım sonucu güzel ya sesimiz soluğumuz çıkmıyor :)
Başınız sağolsun...günaydn kızlar, dün bi yakınımızı kaybettik. iki gündür hem ağlıyorum hem korkuyorum bebeğim için
hahaaa bak hıc burdan dusunmemeıstım ısım zor o vakaı t benım yandım kı ne yandımmm saol canım amaın ınsallah pemızınkı hayırlı evlat olsun
tenhalarda bulusalım degıselım canımmmmmAmın ınsallahh hepimiz canımmm
Poli kız sen Ankara'nın yerlisisin sanırım.Doğumunu hangi hastanede yapacaksın? Bu arada benimki sezeryan olacağı için Ağustosun ilk haftası olacak.Hani yenidoğan ünitesinin olmasına önem veriyorum.Hani doğumdan sonra bebekte bir sıkıntı falan olursa Kuvöze falan konabilir yani herşeyi düşünmek lazım.Bize Etlik Zübeyde Hanım yakın ama oraya da hiç muayene olmadım nasıl bir yer bilemiyorum..Tavsiyelerine ihtiyacım var:44::44::44::44::44:
o kalçada belde bendede oluyor canım ve topallatıyor gerçekten.. Sonucu güzel diye katlanıyoruz :) Yoksa çekilcek gibi değil valla
kızlar bende merakta çatlamak üzereyim.. doktor 16 + larda olmadan cinsiyeti görsemde söylemem diyor.. nasıl bekleyeceğim yaa .. vallahi benim haftamda olan arkadaşlardan çoğu öğrenmiş çok kıskanıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?