2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de ha bire çene çene:) Yarına kadar 1000.sayfayı geçer mi ki? Ben 1000.sayfaya yazmak istiyorum da:) UĞURDUR:)
Bir batıl inanç daha türettim yuppiiiii

Kızlar kuyruk sokumumun acısı aldı başını giittii.. Bu saatlere kadar oturdukça daha bi kuduruo resmen. Ayaga kalksam çıglık atıyorum otursam içime oturuo.. Napıcam ben yaaa

Son düzenleme:
kızlar bende merakta çatlamak üzereyim.. doktor 16 + larda olmadan cinsiyeti görsemde söylemem diyor.. nasıl bekleyeceğim yaa .. vallahi benim haftamda olan arkadaşlardan çoğu öğrenmiş çok kıskanıyorummm

Darısı bana olsun inşallah

Kızlar kuyruk sokumumun acısı aldı başını giittii.. Bu saatlere kadar oturdukça daha bi kuduruo resmen. Ayaga kalksam çıglık atıyorum otursam içime oturuo.. Napıcam ben yaaa

Geçmiş olsun.. Benimde sağ kalçamda ve sırtımda ciddi ağrılar oluyor.. Bazen resmen topallıyorum koca nineler gibi :) Ama napalım sonucu güzel ya sesimiz soluğumuz çıkmıyor :)

Menim göbişim kucumannnn

Bu arada İstanbulda yaşayan ve Medipol Unv hastanesine giden var mı? doğum için orayı düşünüyoruz ama hiç tecrübe yaşayan birinden bilgi almadık...

Geçmiş olsun.. Benimde sağ kalçamda ve sırtımda ciddi ağrılar oluyor.. Bazen resmen topallıyorum koca nineler gibi :) Ama napalım sonucu güzel ya sesimiz soluğumuz çıkmıyor :)

o kalçada belde bendede oluyor canım ve topallatıyor gerçekten.. Sonucu güzel diye katlanıyoruz :) Yoksa çekilcek gibi değil valla

Poli kız sen Ankara'nın yerlisisin sanırım.Doğumunu hangi hastanede yapacaksın? Bu arada benimki sezeryan olacağı için Ağustosun ilk haftası olacak.Hani yenidoğan ünitesinin olmasına önem veriyorum.Hani doğumdan sonra bebekte bir sıkıntı falan olursa Kuvöze falan konabilir yani herşeyi düşünmek lazım.Bize Etlik Zübeyde Hanım yakın ama oraya da hiç muayene olmadım nasıl bir yer bilemiyorum..Tavsiyelerine ihtiyacım var:44::44::44::44::44:

Hayırlı olsun tebrikler, öğrendin kurtuldun . Sen şimdi çok kıymetli olursun 3 erkeğin icinde paylaşamazlar seni:)

menekşem ben yıllardır Ankaradayım evt ama kırşehirliyim aslenn..benim özel sigortam var doğumu yüzde seksen karşılıyo doktorum eğer limit yeterse tobb u istiyo son aylarda karar verecez limitimize göre bayındır veya tobb olacak inşallah. ben zübeydeye sadece testlerim için gitmiştim başıma gelmeyen kalmadı doktoru şikayet ettim bi arkadaşım oraya gidiyor şikayetten sonra çok değişiklik oldu diyor hastalara daha iyi davranıyolar 2şer kişiş alıyolar diyo önceden 3-4 kişi alıyolarmışşş

sen bilirsin durumun elverişliyse hiç bulaşma derimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…