2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzeller güzeli annişlerrr....bis bugun 15 haftamıza girdik bebişkomlaa ,cumartesıyı ıple çekıyoruz teyzelerii bebişimizle cinsiyetımızı öğrenmek özlem gidermek içinn

yaa kızlar bi sorum daha olucakkk 13 haftalık hamıleyim dun kontrolum vardı gıttım ölçüler falan yapıldı yne bebek 77 mm 83 gr arastırdıgımdada bebegn 55mm 26 gr olması beklenio normalmi bu sızcee ?

Son düzenleme:
yaa kızlar bi sorum daha olucakkk 13 haftalık hamıleyim dun kontrolum vardı gıttım ölçüler falan yapıldı yne bebek 77 mm 83 gr arastırdıgımdada bebegn 55mm 26 gr olması beklenio normalmi bu sızcee ?

Ne güzel işte bebeğin gelişimi önden gidiyor demek ki.. Benimde 100 gr. ve 105 mm boyu.. ama bak yazımın altındaki takvimde ne yazıyor Benim 5 gün önde gözüküyor bebişim

hepinizin sevgililer günü kutlu olsun arkadaşlar

bu sevgililer gününde 2şer sevgilimiz var hepimizin

ne güzel yupppiiiiiiiiiiiii

biri karnımızda diğeri kollarımızda

ama her ikisi de kalbimizde

evt beni çok iyi anladığına eminim:)oyy ne zor bi durum ne heyecanlısındır şimdi inşallah Allah gönlüne göre versin

zamane kızları böyle oluyo galiba şekerim

kizlar bende augstos annesi olucam insallah daha yeni gordum topigi gec kaldim araniza katilmak icin...bende cok heycanliyim hsonu doktora gidicez..cinsiyetini 13.haftada ogrenen varmi aranizda ?

hoşgeldinnn yoo geç kalmadın daha 3 te 1indeyiz

lierac krem kullanan var mı kızlar alan varsa nerden aldı acaba yavaş yavaş kullanmaya başlamak lazım sanırım

Cnm kalp atislariyla ilgili bisey olsa kalbini ilk duydugumz gun ogrenirdk cindiyeti

doğru diyorsun canım aman hiiiç önemli değil zaten ilk bebişimiz kızda olsa oğlanda olsa çok seviyoruz onu.inşallah sağlıklı hayrlı bir evlat olsun. ama işte cinsiyeti belli olunca anneannesi ona ciciler örecek, bende zıbınlar şapkalar patikler alacağım ondan biraz acelemiz

Ne güzel işte bebeğin gelişimi önden gidiyor demek ki.. Benimde 100 gr. ve 105 mm boyu.. ama bak yazımın altındaki takvimde ne yazıyor Benim 5 gün önde gözüküyor bebişim

evet orası ölede hani sadece normalmi merk ettm zaten o allta yazıyı okudugum zaman normalmi dedm sormakda fayda var die sordum bebegimzn gelişimi ii ozaman amman maşşalllah allah nazarlardan saklasın :)

3ay hazirlik yapilmaz der annem canim magazalarada bebis reyonlarina bakmadm hic ama artk bitti o donem.smdide cinsiyet engeline takildik netlesse alisverid cilginligi baslicak cok istiyoruz minnosuma ciciler almayi

kızlarr 1,5 sene önce pazarda görüp daha cocuk fıkrı bıle ortada yokken dayanamayıp aldıgım bı patik ...

tatlı teyzelerimiz merhaba :))) bakın oğlum da size merhaba demek istiyor artık :)))

Eklentiler

• $Resim.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…