- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.701
bizede tam tersi soylendi kizlarin 120-130 civariymis....erkeklerin yuksek 160 civari dendi....hatta dogum yapan arkadasim 164 tu erkek oldu onun...erkekler daha hizli diye biliyorum
merhaba kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun minik sevgilileri de unutmamak lazım
geçmiş olsun sonucu almadan nsl anladın idrar yolu enfeksiyonu olduğunu kız belirtilerin nelerdi bende şüpheleniyorum bugün çıkacak sonucumda o yüzden sordumm.
Vanada 160 dedi ama yorum yapmadı erkek bebeginkimi hızlı atarmış
yaa kızlar bi sorum daha olucakkk 13 haftalık hamıleyim dun kontrolum vardı gıttım ölçüler falan yapıldı yne bebek 77 mm 83 gr arastırdıgımdada bebegn 55mm 26 gr olması beklenio normalmi bu sızcee ?
hımm bunu öğrendiğim iyi oldu ben eşime söyleyeyim o dikkat etsin kalp atışlarına....
saol seninde cnm :) o sevgililr hcc unutulurmu yaaa :)))
Canım senin anlattıklarında sekiz sene önceki halımı gördüm doktor cinsiyetini kiz dediğinde oturup ağlamıştım çünkü bir kızım vardı sonra çok pişman oldum tövbe ettim şimdi ikiye gidiyor babasıyla öyle bir bağ varki aralarında babası onu görmeden oda babasını görmeden yaramıyor iyiki kızıma bir kiz kardes olmuş gel gelelim gene hamileyim aynı stres gene başladı acaba kizmi :)
Beyazcekirge
Seninkinin uykusu derin galiba, neyse dogunca rahat edersin :)
Bak cicilere de kanmadı senin ufaklik, yüz gorumlugu istiyor. Araba alıcam falan de sonra bebek arabasıyla kandırırsın . El mı yaman bey mı yaman?
Poli
Benim kızdan çekeceğim var ozaman 12 haftalikken hem taklalar attı hemde heryerini aciverdi.
kizlar bende augstos annesi olucam insallah daha yeni gordum topigi gec kaldim araniza katilmak icin...bende cok heycanliyim hsonu doktora gidicez..cinsiyetini 13.haftada ogrenen varmi aranizda ?
Cnm kalp atislariyla ilgili bisey olsa kalbini ilk duydugumz gun ogrenirdk cindiyeti
Ne güzel işte bebeğin gelişimi önden gidiyor demek ki.. Benimde 100 gr. ve 105 mm boyu.. ama bak yazımın altındaki takvimde ne yazıyorBenim 5 gün önde gözüküyor bebişim
doğru diyorsun canım aman hiiiç önemli değil zaten ilk bebişimiz kızda olsa oğlanda olsa çok seviyoruz onu.inşallah sağlıklı hayrlı bir evlat olsun. ama işte cinsiyeti belli olunca anneannesi ona ciciler örecek, bende zıbınlar şapkalar patikler alacağım ondan biraz acelemiz
evet orası ölede hani sadece normalmi merk ettm zaten o allta yazıyı okudugum zaman normalmi dedm sormakda fayda var die sordum bebegimzn gelişimi ii ozaman amman maşşalllah allah nazarlardan saklasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?