- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #9.721
tatlı teyzelerimiz merhaba :))) bakın oğlum da size merhaba demek istiyor artık :)))Eki Görüntüle 632915
tatlı teyzelerimiz merhaba :))) bakın oğlum da size merhaba demek istiyor artık :)))Eki Görüntüle 632915
kızlar konu sahibimiz bi ara demiştiki ben çok fazla giremiyorum ilgilenemiyorum varsa devralmak isteyen KAZENe mesaj atalım demişti var mı isteyen
Merhaba
Ben de aranıza yeni katıldım sayılır... Sat 30 Kasım, 15. hafta içindeyiz, haftaya salı kontrolümüz var, inş cinsiyetini öğreniriz... Rüyamda önce kız çocuk sonra erkek çocuk gördüm :) Nasip kısmet bakalım gösterecek mi... Sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun inşallah herkesin bebeği... 2. dönemin en sevdiğim yanı mide bulantılarımın geçmesi oldu, deliler gibi yiyorum :) kilom birden fırladı sanırım çünkü göbeğim 2 haftada 6 aylık gibi görünmeye başladı :) sizde kilo durumları nasıl? Komşum çok kilo alma normal doğum zor olur dedi
angsangelin sesi çıkmıyo bugün oo yok topik nekaaa sessizz
menekşe mendilim köşe köşe bizden size kim düşe şimdi sana birkaç sorum var
ankaranın neresinde oturuyorsun,2 tane çocuğun vardı demi 3. ye nasıl karar verdin aralarında kaç yaş var 3. nün cinsiyet bellimi çok mu sordum hemşooo
hadi bakalımmmm hayırlı haberlerle gelin inşallahh
günaydın güzel annelerçok heyecanlı yaaa
gunaydin guzel anneler..melek kizin oluyomus hayrli olsun allah anali babali buyutsun.gamzee git ogren kuzum cnsiyeti bizede hber verhayatm bnde agrilarla bsladim yalnz degilsin bu arada sevgililer gununuz kutlu olsun.kocalarinzla minik sevgililernzle guzel bi gun olsun
inşallah öğrenirim hayırlı ve sağlıklı olsun
Merhaba hoşgeldin aramıza :) Pardon anlayamadım ama satı 30 kasımsa nasıl 15 haftanın içinde oluosun canım..
Bitanem ben Ankara da Aşağıeğlence de oturuyorum.Evet 2 çocuğum var kızım 2ye oğlum 1e gidiyor.Üçüncüye de biz karar vermedik çünkü daha yeni atandım memuriyete 2 sene oldu ve 3.yü de çok çok sonra düşünüyordum ortalama 5 yıl sonra kendi memleketimde doğururum hem çocuklar da iyice büyür dedik.Ama Allahım böyle nasip etmiş.Cinsiyetini de öğrenmiycez sürpriz yumurtamın cinsiyeti de sürpriz olsun istiyoruz.Ama benim işim belli olmaz belki 3lü testte öğrenebilirim ama hiç merak etmiyorum şimdilik
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm 2. Bebgımde erkek olucakmıs kızlar ben kız dıye cok kendımı kaptırmısım demkkı dra sorudum emınmısınız kız olmasın o aradakı kordonu falan olmasın dıye dr gulde hayır al bak ıste pipisi de gercektede kabak gıbı ortadaydı pipisi saglıkla gelsın ınsallah sevgılıler gunune 3 erkekle gırıyorum aman allahım ne sanslıyımmm
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm 2. Bebgımde erkek olucakmıs kızlar ben kız dıye cok kendımı kaptırmısım demkkı dra sorudum emınmısınız kız olmasın o aradakı kordonu falan olmasın dıye dr gulde hayır al bak ıste pipisi de gercektede kabak gıbı ortadaydı pipisi saglıkla gelsın ınsallah sevgılıler gunune 3 erkekle gırıyorum aman allahım ne sanslıyımmm
hahaaa bak hıc burdan dusunmemeıstım ısım zor o vakaı t benım yandım kı ne yandımmm saol canım amaın ınsallah pemızınkı hayırlı evlat olsunşanslı mısın değil misin onu sonra göreceksin.onlar 3 kişi sen 1 kişi. Bir tane kız olsaydı kadın dayanışması falan yapardınız, oylamada belki kadın işbirliği yapardınız...kavgalarda falan eşleşirdiniz:)))) neyse canım şaka bunlar... Allahım hayırlı etsin inşallah
hayırlıı olsunn gamze kız bebişleri değiştirsek mi çaktırmadann sen kız istiyodun ben erkek
şaka bi yana allah bağışlasın sağlıkla al kucağına...
maşallah Allah bağışlasın ne olursa farketmez birisine eş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?