- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.441
Canım belki bebeğine alıyorsundur kiloyu. Kendine diye düşünme hiç dr. gittinmi bebişinin ağırlığı nasıl. Gerçi daha gramlar ama olsun.. EKmek pilav hamur işleri kilo almanın baş düşmanı canım.. Bende ekmekle aram ii olmamasına ragmen gebelık oncesı bir dilim bile yemıordum sımdı sabahalrı bır dılım yıyorum. Bazende yemek yanında yiorum ama abartısız.. Evet canımcım sen gene dikakt et çunku asıl kıloyu 8. aydan sonra istemesekte alacakmısız..
kızlar ya doğum izni 24 hafta oldumu
olmuş galiba, yasa çıktı diye konuştuk dün görümcemle. O doktor, kendisi söyledi.
Bugün rüyamda beyazçekirgeyi gördüm onunla konuşuyordum kızım olacakmış dedi bana hayırlısı bakalım rüyam çıkacakmı
merbahalar güzel anneler ve minikleri , geçen yıl bir alt topiğinizde benzer koşuşturmacalarla güzel paylaşımlarımız olmuştu.
bu gün aklıma gelmişken hemen sizlerlede paylaşayım istedim ,
nar suyunu henüz belki duymamışsınızdır,bizde temmuz ve ağustos döneminde bebeğe doğar doğmaz bir iki damla nar suyunun gaz sorununa engel olacağı paylaşılmıştı , hatta dün gece başka birtopikte gördüm ,şubat annelerinde daha önce deneyip olumlu sonuç alanlar var, ama tabi bizim son dönemimiz yaz mevsimine geldiği için nar bulmam imkansızdı nerdeyse , o sırada keşke mevsiminde paylaşılsa idi de bende nar suyunu buz kalıbına koyardım diye düşündüğümü hatırlıyorum.gerçekte ben denemedim çünkü şansım olmadı ağustosta nar bulmak için ,o nedenle size şimdi mevsiminde iken yazayım istedim de yapacak olan vardır diye,
birde nacizane önerim , çok kilo almak istemiyorsanız, hamur işi ve tatlılardan uzak durun , makarna pilav vs.bol su için ,yani bunların ne bebeğinize nede size yararı olucak kof kilo ve ağırlıktan başka bir şey değil aklınızda olsun
miniklerinizisağlıklısı ile kucağınıza almanızı dilerim ,
Kızlar 3lü tarama sonuçlarımız çıkmış... Doktor riskiniz oldukça düşük dedi.
Çok şükür bunuda atlattık... Darısı sizlerin de başına inşallah....
Kızlar göbek deliği ve çevresinde ağrı hisseden var mı? Son zamanlarda göbeğimde çevresinde ağrılar var oturup kalkarken felan. Bir de bıçak saplanması gibi ağrılarınız oldu mu hiç ve neden olur biliyor musunuz? Ne gibi şikayetleriniz var anlatır mısınız ve doktora söylediniz mi ne dedi? Kabızlık ne gibi ağrılara sebep oluyor sizce göbek ağrısı yapar mı? Günde kaç bardak su içiyorsunuz?
kızlar sgk lı çalışıp özel sigortma teminatı yaptıran varmı ?
Kafama bişi takıldıda
ben varım canım bildiğim bişeyse yardımcı olmaya calısırım
merhaba canım...ben de 16 haftamın sonuna geldim çok şükür...kabızlık en büyük sorunum diyebilirim ve göbekten etrafa yayılan şişlik ve ağrılar oluyor...bir de bel ve bacak-baldır ağrısı adet olacakmışım gibi bir kasılma ile beraber oluyor...yarın danışacağım doktoruma...gece uyanıyorum,sol yanıma yatmam gerekmiş ama hiç alışamadım ancak sağ yanıma yatınca uyuyabiliyorumnetten bacak arasına sıkışan yastık sipariş ettim...deneyeceğim bakalım..
ben sgklıyım ama eşimin özel sigortasından faydalanıyorum sor baaalıımmm...varsa bildiğim bişeyyyKızlar SGK lı çalışıp Özel sigortma teminatı yaptıran varmı ?
Kafama bişi takıldıda
Canım şimdi ben özel sigorta yaptırdım dogum temınatı için. Gecen gün fiyat bilgisi alıyım dedım özel sigorta ile dogum yapınca doğum parasını ve sonraki istirahat parasını sgkdan alamazsın denildi. Eeee ben niye yaptırdım o zaman dedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?