2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese,

Çalışmak gibisi yok dimi poli haklisin. Evde olsan şimdi koşturuyor olacaktın ,

Godofmercy

Çok gecmis olsun , bende ağzıma lokma alamadığım bir grip atlattım 13 haftalikken çok zordu gercekten. Umarım kısa sürede atlatirsin. Muayenendende iyi haberlerle gelirsin...

bebeğim için herşeyiyle normal diyor sadece doktorum.ama ben dediğim gibi hatamı biliyorum çok fazla karbonhidratlı şeyler tükettim şimdiye kadar.haklısın canım çok daha dikkatli olmalıyım zaten dogum yazın en sıcak zamanlarına gelecek ödemdi falan derken şimdiden kontrollü gitmek gerek

merbahalar güzel anneler ve minikleri , geçen yıl bir alt topiğinizde benzer koşuşturmacalarla güzel paylaşımlarımız olmuştu.
bu gün aklıma gelmişken hemen sizlerlede paylaşayım istedim ,

nar suyunu henüz belki duymamışsınızdır,bizde temmuz ve ağustos döneminde bebeğe doğar doğmaz bir iki damla nar suyunun gaz sorununa engel olacağı paylaşılmıştı , hatta dün gece başka birtopikte gördüm ,şubat annelerinde daha önce deneyip olumlu sonuç alanlar var, ama tabi bizim son dönemimiz yaz mevsimine geldiği için nar bulmam imkansızdı nerdeyse , o sırada keşke mevsiminde paylaşılsa idi de bende nar suyunu buz kalıbına koyardım diye düşündüğümü hatırlıyorum.gerçekte ben denemedim çünkü şansım olmadı ağustosta nar bulmak için ,o nedenle size şimdi mevsiminde iken yazayım istedim de yapacak olan vardır diye,

birde nacizane önerim , çok kilo almak istemiyorsanız, hamur işi ve tatlılardan uzak durun , makarna pilav vs.bol su için ,yani bunların ne bebeğinize nede size yararı olucak kof kilo ve ağırlıktan başka bir şey değil aklınızda olsun

miniklerinizi sağlıklısı ile kucağınıza almanızı dilerim ,

Herkese merhaba kızlaaaar. Hafta sonu eşim hastalandı ateşi falan çıktı ağır bir grip geçiriyor inşallah bana da bulaşmaz. Hamileliğimin başından beri yapmadığım kadar naz yaptı bütün hafta sonu :) bu erkekler hasta olmasın ya...

Bugün rüyamda beyazçekirgeyi gördüm onunla konuşuyordum kızım olacakmış dedi bana hayırlısı bakalım rüyam çıkacakmı

Ayy canım çok şaşırdım hayırlara gitsin inş. allahım hepimiz için hayırlısını versin.
Çarşamba dr. gitmayi düşünüyorum bende ama devlet hastanesine gitmem gerekecek, kendi dr. la randevuma çok var. ama hem cinsiyetini merak ediyorum hemde tiroidim düşüktü geçen tahlillerde onu tekrar yaptır dedi dr. mecburen gideceğiz artık...

Nar buzdolabında olsa bozulmaz herhalde bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Kızlar 3lü tarama sonuçlarımız çıkmış... Doktor riskiniz oldukça düşük dedi.

Çok şükür bunuda atlattık... Darısı sizlerin de başına inşallah....

heey çekirgecim sen benim için tecrübe kaynağısın canım hayırlı olsun çok sevindim test sonucuna benim 2 haftam var daha canım 3 lü de sadece kana mı bakıyorlar? bi de doktor bana diğer kan tahlillerini hep 16. haftada yapıcaz demişti yapıldı mı senin? demir için bişiler verdi mi? oyyhh ne sordum hee

merhaba canım...ben de 16 haftamın sonuna geldim çok şükür...kabızlık en büyük sorunum diyebilirim ve göbekten etrafa yayılan şişlik ve ağrılar oluyor...bir de bel ve bacak-baldır ağrısı adet olacakmışım gibi bir kasılma ile beraber oluyor...yarın danışacağım doktoruma...gece uyanıyorum,sol yanıma yatmam gerekmiş ama hiç alışamadım ancak sağ yanıma yatınca uyuyabiliyorumnetten bacak arasına sıkışan yastık sipariş ettim...deneyeceğim bakalım..

ikili taramayı da yaptırmış mıydın canım?ben 12. haftada yaptırmıştım..yarın 16.haftam bitiyor kontrolüm var 3 lünün de yapılmasını isteyeceğim bakalım...

ağustos anneleri aranıza yeni katıldım. benim bebeğimin cinsiyeti 3 hafta önce belii oldu ikili testle beraber öğrendim erkek olacakmış inaşallah:) bugün tekrar doktora gittim 16 hafta 2 günlüğüm afp denilen bir test yaptık. hepinizde yaptılarmı bu testi ? bide benim halen göbeğim çok çıkmadı 2.5 kilo almışım normalmi ? az aldım bebeğim gelişmicek diye korkuyorum

ben varım canım bildiğim bişeyse yardımcı olmaya calısırım

Canım şimdi ben özel sigorta yaptırdım dogum temınatı için. Gecen gün fiyat bilgisi alıyım dedım özel sigorta ile dogum yapınca doğum parasını ve sonraki istirahat parasını sgkdan alamazsın denildi. Eeee ben niye yaptırdım o zaman dedim :/

Cevap verdiğin için tşk. ederim. Canım araştırmalarıma göre rahim büyüyor ve yavaş yavaş yukarı doru çıktığından göbeğe baskı yapıyoşmuş ve rahim etrafında bulunan bağların tutunduğu her yerde sancı ağrı batma normalmiş. Birde bir yerde yorum okudum ne kadar doğru bilmiyorum bebek bu dönemde hareket ettiği için sıkışmalar oluyormuş.

Yastık bende alıcam iyi düşünüşsün. Karnımız sürekli büyüyor ve alışık oladığımız bir durum zorluyor haliyle kasılma ve ağrılar oluyor doğal şeyler yani aklına kötü şeyler getirme ama gitmişken doktoruna da sor tabii..

Kabızlık zaten var ya başlı başına sorun 1 hafta çıkamadım ölücem sandım bol sulu şeyler yemek şart. Birde bu bacak kasılmalarına felan muz iyi geliyormuş ben faydasını gördüm şans değilse :)

Kızlar SGK lı çalışıp Özel sigortma teminatı yaptıran varmı ?

Kafama bişi takıldıda
ben sgklıyım ama eşimin özel sigortasından faydalanıyorum sor baaalıımmm...varsa bildiğim bişeyyy

hadi gözün aydın gözümmm bide cinsiyet öğreneydin iyiydiii...

işte senin aradığın sahsiyet benim ben ilk doğumumu özelde yaptım ama paramı aldım nasılmı azz sonraaaaa

merhaba kızlar, cumartesi kontrolümüz vardı ama cinsiyetini 16. haftada olmamıza rağmen göremedik. Önden erkeğe yandan kıza benziyormuş öle dedi doktorumuz:) 16. haftada öğrenemeyen bir ben mi kaldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…