2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada benım adet zamanım geldıgınde kasıklarım agrıo ve yuzumde sıvılceler bı gecede cıkıyo nıye acaba anlamadımmm gecen ayda boyle olmustu,

Aynen ben de o dertten yakınıyorum.30 yaşındayım hala sivilcelerimden kurtulamadım.Ergenlikten beter olduk.Oğlum diyor ki: Aaaa annemin benekleri çıkmış diyor:) Sen kaç yaşındaydın angy 'ciğim

Son düzenleme:

canım bnce korkma...benm rahımımde kanama olmustu vucudum zor attı ama attı....plesantanın ıcınde olmazsa tehlıkelı degılmıs...hersey ust uste gelır hep nedense..gecmıs olsun canım haber ver tamm

:2:
ben bulantılar başlayana kadar birden 2,5 kilo almştım, sonra 4 kilo verdim, şimdi 500 gr aldım... ben şimdi kilo almış oluyo muyum, kafam karıştı

canım bnce korkma...benm rahımımde kanama olmustu vucudum zor attı ama attı....plesantanın ıcınde olmazsa tehlıkelı degılmıs...hersey ust uste gelır hep nedense..gecmıs olsun canım haber ver tamm

yok o gün söylemişti zaten bana o yüzden çok panik olmadım açıkçası bilmeden olsa daha kötü olurdum pıhtı var demişti.. O değil de kusmak ve migren mahvetti beni. ben kg almayı bırakın 2 kg da verdim daha alamadım

27 yasındayım canım...ergenlıkte boyle sıvılcem olmadı cırkınlestım yaaa

Benim cildimde sivilcenin haricinde bir çirkinleşme falan olmadı, hatta herkes hamilelik sana yaramış falan diyor.Sivilcelerim çoğalmasın diye makyaj falan da yapmıyorum sadece akşamları yağsız nemlendirici krem kullanıyorum o kadar.Makyajsız kendimi daha iyi hissediyorum ama vazgeçemediğim tek makyaj malzemesi var: rujumu sürmeden rahat edemem, o benim vazgeçilmezim

çok geçmiş olsun

Seninle aynı günüz canım.. Ben şuana kadar 1 kilo aldım.. Yürüyüş falanda yapamıyorum. alışverişe bile cıksam belim kitlenip kalıyor işten eve, evde işe oda servisle

kilon çok iyi canım.bende geçen gün bi fark ettim yürürken yoruluyorum şimdiden son aylar düşünemiyorum bile acil önlem almam gerek dün başladım yürüyüşe bakalım inşallah devamı gelir

sıvılce olmasa bnmde cıldımde leke falan yok sukur canım..ama bı gecede cktılar adet zamanı boyle olucak bnm sanırım hep

nası zayıf cocuktu gobegı var sankı smdı ayy askım bnm gobek cıkmadı bu kadar dıyorumm spora baslıcam dıyo yemıcem dıyo ertesı gun yıne aynı:)

Evet, görürsün bak diyete başlıcam yemicem dio. Ama aynı tas aynı hamam.. Hani yemicektin diorum bundan sonra görürüsün bak dio gülüyorum onun bu hallerine yemek görünce dayanamıyorum aşkım dio

Seninle aynı günüz canım.. Ben şuana kadar 1 kilo aldım.. Yürüyüş falanda yapamıyorum. alışverişe bile cıksam belim kitlenip kalıyor işten eve, evde işe oda servisle

harikasın canım bende işten eve evden işe heryere arabayla gidiyorum yürüme mesafesinden çok uzak işyeri.ben neden böyle hızla kilo aldım biliyorum hiç bişeye değil ekmek ve unlu mamüllere aşeriyorum resmen hamile kalmadan önce uzun süre kiloma dikkat etmek için ekmekten uzak durdum bazı günler hiç yemedim bile acaba ondan mı diyorum suan ekmeğe saldırmam.topicin en çok kilo alanı benim sanırım yazın o sıcaklarda ne olur benim halim hemen bugünden itiberen dikkat etmeye başlıyorum

Canım yazını yeni okudum.Çok çok geçmiş olsun.Anlamadığım şey niye acilen çağırmadı seni yani 17:00 bekletmeseydi keşke yani sonuçta kanaman varmış erken müdahale ederdi.Yani bilinen de olsa kanama önemli bir şey ama inşallah kötü birşey çıkmaz.DUALARIMIZ SENİNLE...

Canım belki bebeğine alıyorsundur kiloyu. Kendine diye düşünme hiç dr. gittinmi bebişinin ağırlığı nasıl. Gerçi daha gramlar ama olsun.. EKmek pilav hamur işleri kilo almanın baş düşmanı canım.. Bende ekmekle aram ii olmamasına ragmen gebelık oncesı bir dilim bile yemıordum sımdı sabahalrı bır dılım yıyorum. Bazende yemek yanında yiorum ama abartısız.. Evet canımcım sen gene dikakt et çunku asıl kıloyu 8. aydan sonra istemesekte alacakmısız..

Son düzenleme:

Çoook sağol canımm.. Babamızda gelmek istedi az bi kanamaydı ve devamı da gelmedi doktora dedim akşam üstü gelelim diye. Olur dedi. Beklenen bişeydi ya yine de içimiz rahat etsin diye gitcez. bakalımmm..

Kızlar göbek deliği ve çevresinde ağrı hisseden var mı? Son zamanlarda göbeğimde çevresinde ağrılar var oturup kalkarken felan. Bir de bıçak saplanması gibi ağrılarınız oldu mu hiç ve neden olur biliyor musunuz? Ne gibi şikayetleriniz var anlatır mısınız ve doktora söylediniz mi ne dedi? Kabızlık ne gibi ağrılara sebep oluyor sizce göbek ağrısı yapar mı? Günde kaç bardak su içiyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…