- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.421
kızlar bu arada benım adet zamanım geldıgınde kasıklarım agrıo ve yuzumde sıvılceler bı gecede cıkıyo nıye acaba anlamadımmm gecen ayda boyle olmustu,
Kızlar öncelikle iyi haftalar hepimize..
Öncelikle doktorum geçenlerde alttan muayene etti ve hafifi bi kanaman olabilir sakın korkma ama bana haber ver demişti ve kanamam oldu, doktoru aradım 17:00 de randevum var.
Migrenim tuttu, grip oldum, boğazım ağrıyo ve acayip bi öksürükle birlikte ne yersem kusuyorum. Fenalardayım.
Bilinen bi kanamaydı ama kızlar dua edin ne olur. İnsan ne kadar çaresiz kalıyor bu durumda..
Herşey yolunda giderse belki cinsiyeti bile bugün söyler doktorumuz.
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 16 haftama yeni girdim 5 kilo aldım şimdiden doktorum 10 kilo alacaksın 9 ayda hedefimizi bu demiştive yürüyüş yapıyormusunuz ben ilk kez dün sabah yürüdüm bakalım devamı gelecek mi ilk aylar mide bulantısından falan çok fazla sağlıklıda beslenemedim bu aydan sonra daha dikkatli olacagım inşallah
canım bnce korkma...benm rahımımde kanama olmustu vucudum zor attı ama attı....plesantanın ıcınde olmazsa tehlıkelı degılmıs...hersey ust uste gelır hep nedense..gecmıs olsun canım haber ver tamm
Aynen ben de o dertten yakınıyorum.30 yaşındayım hala sivilcelerimden kurtulamadım.Ergenlikten beter olduk.Oğlum diyor ki: Aaaa annemin benekleri çıkmış diyor:) Sen kaç yaşındaydın angy 'ciğim
27 yasındayım canım...ergenlıkte boyle sıvılcem olmadı cırkınlestım yaaa
Öncelikle doktorum geçenlerde alttan muayene etti ve hafifi bi kanaman olabilir sakın korkma ama bana haber ver demişti ve kanamam oldu, doktoru aradım 17:00 de randevum var.
Migrenim tuttu, grip oldum, boğazım ağrıyo ve acayip bi öksürükle birlikte ne yersem kusuyorum. Fenalardayım.
Bilinen bi kanamaydı ama kızlar dua edin ne olur. İnsan ne kadar çaresiz kalıyor bu durumda..
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 16 haftama yeni girdim 5 kilo aldım şimdiden doktorum 10 kilo alacaksın 9 ayda hedefimizi bu demiştive yürüyüş yapıyormusunuz ben ilk kez dün sabah yürüdüm bakalım devamı gelecek mi ilk aylar mide bulantısından falan çok fazla sağlıklıda beslenemedim bu aydan sonra daha dikkatli olacagım inşallah
Benim pek bulantım olmamasına rağmen iştahsızlık hat safhada canım ve bu yüzden 3,5 ayda 1 kilo aldım sadece, 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 55 oldum.Evlendiğimde 45 kiloydum 10 yılda 10 kilo seneye 1 kilo almışım:) Yürüyüş de yapıyorum çünkü ben oturarak çalışıyorum ve yürüme gereksinimi duyuyorum şu soğuk havada bile az önce çıkıp yarım saat yürüdüm
Benim cildimde sivilcenin haricinde bir çirkinleşme falan olmadı, hatta herkes hamilelik sana yaramış falan diyor.Sivilcelerim çoğalmasın diye makyaj falan da yapmıyorum sadece akşamları yağsız nemlendirici krem kullanıyorum o kadar.Makyajsız kendimi daha iyi hissediyorum ama vazgeçemediğim tek makyaj malzemesi var: rujumu sürmeden rahat edemem, o benim vazgeçilmezim
çok geçmiş olsun
nası zayıf cocuktu gobegı var sankı smdı ayy askım bnm gobek cıkmadı bu kadar dıyorumm spora baslıcam dıyo yemıcem dıyo ertesı gun yıne aynı:)
Seninle aynı günüz canım.. Ben şuana kadar 1 kilo aldım.. Yürüyüş falanda yapamıyorum. alışverişe bile cıksam belim kitlenip kalıyor işten eve, evde işe oda servisle
harikasın canım bende işten eve evden işe heryere arabayla gidiyorum yürüme mesafesinden çok uzak işyeri.ben neden böyle hızla kilo aldım biliyorum hiç bişeye değil ekmek ve unlu mamüllere aşeriyorum resmen hamile kalmadan önce uzun süre kiloma dikkat etmek için ekmekten uzak durdum bazı günler hiç yemedim bile acaba ondan mı diyorum suan ekmeğe saldırmam.topicin en çok kilo alanı benim sanırım yazın o sıcaklarda ne olur benim halim hemen bugünden itiberen dikkat etmeye başlıyorum
kızlar ya doğum izni 24 hafta oldumu
kızlar ya doğum izni 24 hafta oldumu
Canım yazını yeni okudum.Çok çok geçmiş olsun.Anlamadığım şey niye acilen çağırmadı seni yani 17:00 bekletmeseydi keşke yani sonuçta kanaman varmış erken müdahale ederdi.Yani bilinen de olsa kanama önemli bir şey ama inşallah kötü birşey çıkmaz.DUALARIMIZ SENİNLE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?