- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.801
ama doktorlar diyorsa var bir bildikleri. birde sadece birdoktor demiyorki bütün doktorlar aynı noktada birleşiyor.valla ben hamile olmadan önce bukadar ilaç kullnmıyordım.
merhaba arkadaşlar bende ağustos annesiyim aranıza yeni katıldım nasılsınız?
bu ayva çekirdeğini biz okulda projede kullanacaktık önce kendimde denedim sivilce üzerinde anaaam sivilceyi azdırdı sonra vazgeçtik heryerde yaralı diyolar ama demekki cilde göre değişiyor.çekirdekleri bir miktar suda sabaha kadar bekletirseniz oluşan jel şeklindeki sıvıyı göreceksiniz. oluşan bu jel yaralı bölgeye sürülünce yaranın hızla iyileşmesini sağlıyormuş.ben çekirdekleri suda bekletip nsl olduğunu denedim. umarım ihtiyaç duymayız fakat piyasada içinde ne bir çok kimyasalın bulunduğu kremleri kullanmaktan daha iyi olacağına inanıyorum..
aramıza hoş geldin canım
faceye 2013 temmuz ağustos anneleri die gir onaylaralr canım burdaki arkadaşların çoğu orda istersen sende gelebilirsin
canım kırmızı elma fotosu var direk çıkıyo2013 temmuz anneleri çıkıyor ağustos yok
h.g :) inş kan sonuçlarıda iyi çıkar canımkızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmhepiciğinizi özledim ya uzun zamandır giremiyodum aklım hep sizdeydi bütün gün geçmişi okudum şükür bitti
cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun darısıda bize olsun..
kendini iyi hissetmeyen arkadaşlar umarım biran önce eski enerjinizi toplarsınız..
ayy kendimi yeniden bulmuş gibiyim artık yemek yiyebiliyorum eskisi kadar miskinde değilim çok şükür
kızlar bu arada yarın 2li testimin sonucunu alıcam ense kalınlığı 1.5 çıkmıştı normal dedi bakalım kan değerleri nasıl umarım bi sorun çıkmaz. cinsiyeti bizde öğrenemedik 2 farklı dr a gittim ikiside söylemedi başka bahara kaldı
canım kırmızı elma fotosu var direk çıkıyo
ooo bayılırım pazar gezmeyeehangi pazara gitceksiniz gıııı yoksam salı pazarı mı? hasanpaşa dakiii...
canım kırmızı elma fotosu var direk çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?