2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bir sorum olacak. kolestrol testi yaptırdım ve 240 çıktı. oldukça yüksek. kırmızı et, yoğurt, yumurta, süt bunlarda yoğun kolesstrol varmış. ama oğluşum için bunları yemem şart. hem bulnları yiyip hem kolstrolumü nasıl düşrebilirm. yüksek kolstrol bebeğe bir zarar vermesin. doktora sordum bir zararı yok dedi ama kafama takıldı işte

bu ayva çekirdeğini biz okulda projede kullanacaktık önce kendimde denedim sivilce üzerinde anaaam sivilceyi azdırdı sonra vazgeçtik heryerde yaralı diyolar ama demekki cilde göre değişiyor.

faceye 2013 temmuz ağustos anneleri die gir onaylaralr canım burdaki arkadaşların çoğu orda istersen sende gelebilirsin

kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm hepiciğinizi özledim ya uzun zamandır giremiyodum aklım hep sizdeydi bütün gün geçmişi okudum şükür bitti
cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun darısıda bize olsun..
kendini iyi hissetmeyen arkadaşlar umarım biran önce eski enerjinizi toplarsınız..
ayy kendimi yeniden bulmuş gibiyim artık yemek yiyebiliyorum eskisi kadar miskinde değilim çok şükür

kızlar bu arada yarın 2li testimin sonucunu alıcam ense kalınlığı 1.5 çıkmıştı normal dedi bakalım kan değerleri nasıl umarım bi sorun çıkmaz. cinsiyeti bizde öğrenemedik 2 farklı dr a gittim ikiside söylemedi başka bahara kaldı

h.g :) inş kan sonuçlarıda iyi çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…