- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.781
kızlar hazır çorba içiyormusunuzz bu süreçte ..??
ay burda yazılanları görüyorsunuz da tv de izlenenler. nette gözüken yemek tarifleri noluyor hepimiz hamileyiz de bu kadarda kapris yapmıyoruz . valla kimse stresini bu topikteki insanlardan çıkarmasın .mutfağa su içmeye giremiyorsun oh ne rahat biz valla mecbur işede geliyoruz yemekte yapıyoruz. gıkımız çıkmıyor bir siz hamilesiniz siizin canınız çekiyor sizin mideniz bulanıyor.
bazı insanların daha kolay bazılarının daha zor geçer hamileliği, bunu hamile bir bayan anlamıyorsa başka kimse anlamaz. ben kapris falan biri yapan değilim. ben de işe gidiyorum ve ayrılan iki kişinin daha işini yapıyorum. hamileliğimin rahat geçtiğini kim söyledi? yazdıklarınıza inanamıyorum. hamilelerin okuduğu topicte yemek ismi paylaşmak neden bu kadar önemli sizin için onu da anlayamıyorum... eğer bulantıların buradaki çoğu insan gibi olsaydı yemek falan da yapıyorum diye şımarıklık yapamazdın! giremezdin çünkü o mutfağa!
Çalışıyorsan daha kolay arasın telefonla pişmiş balığın 15 dakikada gelir kapına artik bu devirde hersey okadar kolay ki. Benim rahatsız oldugum birilerinin çıkıp kural koyması . Fikir vermek ayrı bisey onu konuşmayın bun konuşmayın demek ayrı bisey bence herkes özgürce neşeli neşeli her isteğini her mutluluğunu her üzüntüsünü korkusunu paylaşabilmeli burada. Yaşasın yemek yemek!!!
Canım ben herkesin mönüsünde olsun diye tavsiyede bulunmak için yazdım.Belki anlatırsam heveslenir alırsınız,bebişlere yarasın diye.
Hem poli de yemek yazmış ona niye fırça yok,bir arkadaş da yazmış.Kız poli yine sıyrıldın dimi işin içinden:) İhale yine bana kaldı....
ŞİDDETLE PROTESTO EDİYORUM HIIIIHHHH
ay burda yazılanları görüyorsunuz da tv de izlenenler. nette gözüken yemek tarifleri noluyor hepimiz hamileyiz de bu kadarda kapris yapmıyoruz . valla kimse stresini bu topikteki insanlardan çıkarmasın .mutfağa su içmeye giremiyorsun oh ne rahat biz valla mecbur işede geliyoruz yemekte yapıyoruz. gıkımız çıkmıyor bir siz hamilesiniz siizin canınız çekiyor sizin mideniz bulanıyor.
ben 17. haftadayım ama bulantım tam gaz devam. geçen hafta daha iyiydim, geçiyo sandım ama cumartesiden bu yana eskisinden daha fenayım sanki
tatlım sinirim bozuldu ya bide hamileyken ilaç kullanmamak gerekiyor mümkün oldugunca cok gerekse kullanmak lazım ama suan ne yapacem bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?