2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım ben düşük yaptığımda dr 1 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama kürtajdan sonra 3 ay bekleyin diyolar. bu arada vitaminlerini alırsın iyi bakarsın kendine içinde rahat etmiş olur hem.. sonra gelsin bebişşşşşş
:119:

bebısım temmuz sonunda kurtaj oldum ben...doktorum 3 ay dedı banada..ama ben dayanamdım..eylulun basında gıttm muayene ettı rahım toparlanmıs hamıle kalabılırsn dedı vıtamın folık asıt verdı ama ben cesaret edemedım bı ıkı ay oyle gectı aralıkta hamıle kaldım...rahım toparlandıktan sonra doktorlar bısey demıyo sen kendını hazır hıssedıyosan

canım benim arkadaşım ilk bebeğini kaybettikten 3 ay sonra hemen hamile kalmıştı. sağlıklı sevimli datlı bir bebeği oldu. bence 3 aydan sonra düşünebilirsin. ama sen ne açıdan 6 ay beklemek istiyorsun bilmiyorum

Üç ay yeterliğimiz Cnm rahimin toparlanmasına

Ya korkuyorum bilmiyorum bu korkularım nası geçcek ki. Ya bi daha böyle bişey yasarsam diye, sanki 3 ay çok kısa bi zamanmış toparlayamazmışım gibi geliyo hala korkunç rüyalar görüyorum. ondan heralde dokuzaycım.

Ama kuzum sen ne ilksin nede son. Yaşamadıgım ıcın senı anlamam imkansız ama etrafımda o kadar cok bebegını kaybedip suan bebişleri kocaman olan tanıdıgım var ki. Ne kadar zor olsada iyi düşünmeye çalış.

Herkese MERHABALAR canlar.Nasılsınız?
Sabah,ben gittikten sonra yazılan yazıları okudum ve çok şaşırdım.
Yemek konusunda dün ben gittikten sonra baya bir polemikler olmuş.Yani bu kadar bunu büyütecek ne var anlayamadım.Yani hassas konular yazmış birisi nasıl bir hassasiyettir anlamış değilim.Kaldı ki biz burda birbirimize tavsiyelerde bulunmak,bilgi paylaşımında bulunmak için birlikte değilmiyiz.Bir balık lafını bile öyle büyütmüşlerki gerçekten çok şaşırdım.Sanki balık ne pahalı birşey ne de bulunmayacak bir şey.Yani bir de mevsimindeyiz.Hani bulunmayacak bir gıda yazsam anlayacağım.Marketlerde bile hazır balık,konserve vs.var. Biz yol arkadaşıyız böyle şeyler yüzünden kırıcı şeyler yazmamamalıyız.
Sabah okudum çok şaşırdım.

inşallah yaşamazsın kötü şeyler getirme aklına kanka doğumdan sonra bile rahim 40 günde topluyomuş kendini kaldiki senin rahim çok genişlmedi.

heee gıı burda yumruklar havada uçuştu ....
sıkma canını hamilelik psiklojisi işte ...

senı cok ıyı anlıyorum bende oyle olmustum...kolay kolay unutulmuyo..ben hala unutamadım ama zaman azaltıo acıyı...doktora gıttım tekrar bebek ıstıyorum dıye..ama celıskıdeydm hep..korunmuyorum olması normal..oturup dusunuyodumm oldumu acaba hamılemıyım sankı ıcten ıce ıstemıyodum ama kasım ayında artık gercekten ıstıyodum ve allahım verdı...ama 3 ay hep kaybetme korkusu cektım hala cekıyorum ama allah buyuk....herseyın guzel olucagına ınan canım en onemlısı bu

Hoşgeldin canım.Ben kızım doğduktan 6 ay sonra hamile kalmıştım.10 haftalık olduğunda kanamam oldu ve kürtaj oldum.Dr. bana da 2-3 ay korunun dedi.Ben o bebeğime o kadar üzülmüştüm ki sadece 1 kez hasta olmayı bekledim.O da kürtajdan 40 gün sonra oldu ve sonra korunmadık sadece 1 kez ve de oğluma hamile kaldım.Aslında o bünyeye göre değişiyor ama en az 1 kere hasta olmayı bekle sonra doktorunla görüşerek hamile kalmayı düşün derim ben.Allahım hakkında hayırlısını versin.Sen de kürtaj olmuştun değil mi?yoksa kendiliğinden mi düştü?

Senin ictigin ilaclari bende ictim bu ayda farkli bi doktora gideyim dedim o da bu kadar ilac kullanmans gerek yok ddi kalsiyum ve mag son aylar kasilmalarin olursa kullanirsin balik hapinada gerek yok cok kilo alirsin dedi beslenmene dikkat et haplar yerine dedi

insanları anlamamanızı herkesin hamileliğinin zorluk derecesinin farklı olmasına bağlıyorum... kimimiz tüm hamileliğini evde tek başına geçiriyorken, su içmek için mutfağa girse lavaboda kendini kusarken buluyorken o ucuz balığı eve götürüp pişirmesi imkansız oluyo. yakınlarda pişirip satan da bir yer olmadığı için (konserve falan önerilmiş, ne anlamsız!), arkadaşımız da yanına da yeşil salata ohh diye ballandıra balandıra anlattığı iiçn bu topicte bana ters geldi. sadece görüşümü söyledim, bunu burada bu şekilde anlatmak tepki toplamıyor da arkadaşlar biraz daha duyarlı olalım demek büyük eleştiri alacak bir konu oluyorsa ben daha diyecek birşey bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…