2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir yakınımda beni bu konuda uyardı ilerde bebeğini emziririken yara olursa çok acı çekersin o yüzden şimdiden banyodayken ufak bir bez parçesıyla uçlarını ovuşturur gibi (nasıl anlatacağımı bilemedim) yıka dedi sonrada göbeğibni yağlarken uçlarınıda yağla o yıkamanın çok faydasını göreceksin bana dua edeceksin ilerde dedi..sizlerle paylaşmak istedim

bebisi alisveris yapanlar neler aldiniz..ben cok kararsizim bebek arabalarini arastiriyorum...buhar makinelerini birde nem olcer alicam birazdan cikip....sizde hazirliklar ne alemde

yok be canım ilçedeyim ben, sebze-meyve pazarı

@poliannacığım geçmiş olsun daha iyisindir umarım?

@godofmercy, çok geçmiş olsun allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

sağol damlacığım iyiyim çok şükür.

işte bu süperrrr olmuşşşş

bu arada günaydın herkese dün gece öksürükten uyuyamadım ciğerlerim sökülüyor resmen ama balgam yok kuru kuru kalktım ballı limon yedim biraz hafifledi ama şimdi heryerim ağrıyo nasıl bir öksürük bu yaaa

arkadaşlar ben hala 2li test ne demek çözemedim,
doktorum bana 12.haftada detaylı ultrason ve kan testi verdi,
ben detaylı ultrasona 13.haftamda girdim,
ama kan tetsine 10 gün geçti hala yaptıramadım, işler yüzünden,
ikili test ultrasonun ve kan tetsinin aynı anda yaptırılması mı demek,
ultrason sonuçlarında ölçüler normal çıktı, ultrason doktoru bir rapor hazırladı tüm ölçülerin olduğu,
sonundaki özet cümlede tüm değerler normaldir yazıyodu,
sonuçları henüz asıl doktoruma gösteremedim.
ya da ikili test burun ve ense kalınlığına bakılması mı demk,
kan tetsinin bunla bir ilgisi yok mu?

günaydınnnnnnnnn ağustosun en güzel anneleriiii grip olanlara acil şifa diliyorum çünkü çok berbat bi durum ilaç alamıyosun çaresizsin 10 gün çektim resmen takatim kalmamıştı..

canım ultrason ve kan testinin aynı anda yapılması gerek çünkü gün geçtikçe kan değerlerinde farklılık oluyomuş hem kan hem ense kalınlığına aynı anda bakılıyoki down sendromu riski ölçülüyo. kilo bile önemliymiş bu ölçümler yapılırken

bir de kan testi yaptırmasam sorun olur mu ki,
14.haftamda elevit kullanmaya başaldım, zaten kanımda ne eksikse eminim elevitin içinde vardır, içeriğini okudum da yok yok:):):)
doktor burda bana farklı vitaminler yazıyo,
doktorum iyi ama yine de onun dediklerini kullanmıyorum,
ben burda sizden okuduklarımdan öğrendiklerimi kullanıyorum,
birde ben günde 4 dolu kase yoğurt yiyorum,
güne yoğurtla başlıyorum, gece yoğurt yemeden uyuyamıyorum,
ara öğünümü içine meyve parçaları katarak bir dolu kase yoğurtla yapıyorum,
yemeklerin yanında mutlaka bir kase yiyorum:):)
elevitte de baya kalsiyum varmış,
kalsiyum fazlalığı bir sorun yapar mı ki,
yoğurtu azaltamam çok seviyorum...

yapılan kan testinde serbest bhcg papp-a trizomi gibi down sendromu riskini belirleyen değerler ölçülüyo canım. yani kanındaki vitaminler ws. değil ölçülen.

gunaydin kizlar.... uzun suredir takip ediyorum sizleri ama araniza yeni katildim kismet olursa bende agustos annesi olacacagim....allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

benide listeye eklerseniz sevinirim

sat 10 kasim
cinsiyet belli degil
sehir mersin
ikinci bebek bi tane oglum var 13 aylik
tdt 17 agustos

Son düzenleme:
bende inşallah mayıs gibi Bursaya gidip oradan yapmak istiyorum tüm alışverişimi. bebek arabası bebek odası. benim alışverişe başlamadan taşınmam gerek

Bursada mobilya için bildiğin bir yer varmı canım? Biz baktık eşimle.. Hafta sonu tekrar çıkacağız bakalım gönlümüze göre buluruz inş..

Canım 2li test bebekte gelişebilecek olası genetik hastalıkların risk faktörünün araştırılması oluyor. Trizomi ve down sendromu için araştırma yapılıyor. Bu testlerde tüm faktörler değerlendirildiği için ultrasonun görüntülendiği gün kan testlerini yaptırman lazım. Annenin gebelik yaşı, aileden gelen genetik rahatsızlıklar bile risk faktörü olarak değerlendiriliyor. Ama tabii sonuçta ölçülen şey risk faktörü kesin bir sonuç değil

Bursada mobilya için bildiğin bir yer varmı canım? Biz baktık eşimle.. Hafta sonu tekrar çıkacağız bakalım gönlümüze göre buluruz inş..

canım ben bursada yaşamıyorum bursaya yakın bir yerde yaşıyorum.o yüzden bildiğim bir mobilyacı yok. ama ulucaminin oradaki çarşıda çok fazla bebek mağazası görmüştüm. bende seçeneğim daha fazla olur diye oraya gelmek istiyorum. inegölde de vardır bebek odası takımları

herkese günaydın hepimiz için güzel keyifli bir gün olsun inşallah

kızlar bende çok fazla hap kullanmaya başladım elevitle birlikte kalsiyum magnezyum hapı içiyordum doktorum eleviti bırak dedi.şimdide kan hapı kalsiyum hapı ve balık hapıyla devam edeceğim ama ben balık hapını almayı düşünmüyorum alıp içemeyen çok varmış onun yerine haftada 1-2 kez yesem olmaz mı sizce ???

Anladım canım, evet orlarda varmış bende duydum. İnegölü biliyoruz ancak uzak bi sorun olsa gitmesi gelmesi zor olacak die bakmayı düşünmedik. Mudanya yolu üzerinde de var mobilyacılar ama biraz tuzlu

balık hapını kullanmayı neden düşünmüyorsun canım olumsuz birşey mi duydun?

Son düzenleme:

küçük sanayi mobilyacılar sitesindede var bebek çocuk odası takımları eger tam takım almak istersen. canım ben kızımın birçok eşyasını ulucaminin ordaki magazalardan almıştım fiyatlarıda gayet iyiydi.kızımın park yatagı var turuncu gri renk pierre cardinden almıştım katlayıp kaldırıyorsun çok iyi oluyor iyiki öyle almışım şimdi 2. bebeğede kullanacagım. odasına park yatagını kuracagım bide ikeadan ikili dolaptan alacagım 4 yaşına kadar öyle idare ederiz daha sonra tam takım almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…