- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.861
Anladım canım, evet orlarda varmış bende duydum. İnegölü biliyoruz ancak uzak bi sorun olsa gitmesi gelmesi zor olacak die bakmayı düşünmedik. Mudanya yolu üzerinde de var mobilyacılar ama biraz tuzlu
:92::92: sesimi duyan var mıııaaa
canım ben bursada yaşamıyorum bursaya yakın bir yerde yaşıyorum.o yüzden bildiğim bir mobilyacı yok. ama ulucaminin oradaki çarşıda çok fazla bebek mağazası görmüştüm. bende seçeneğim daha fazla olur diye oraya gelmek istiyorum. inegölde de vardır bebek odası takımları
balık hapını kullanmayı neden düşünmüyorsun canım olumsuz birşey mi duydun?
herkese günaydın hepimiz için güzel keyifli bir gün olsun inşallah
kızlar bende çok fazla hap kullanmaya başladım elevitle birlikte kalsiyum magnezyum hapı içiyordum doktorum eleviti bırak dedi.şimdide kan hapı kalsiyum hapı ve balık hapıyla devam edeceğim ama ben balık hapını almayı düşünmüyorum alıp içemeyen çok varmış onun yerine haftada 1-2 kez yesem olmaz mı sizce ???
ben ilk bebeğimde oradaki magazallardan aldım tafsiye ederim aradıgınız herşey var her marka ve bütçeye göre
canım hem doğalını yemek varken bi kapsül içmek istemiyorum hemde kimi duysam alsada pek kullanamıyormuş çok kötü kokusu ve tadı varmış
küçük sanayi mobilyacılar sitesindede var bebek çocuk odası takımları eger tam takım almak istersen. canım ben kızımın birçok eşyasını ulucaminin ordaki magazalardan almıştım fiyatlarıda gayet iyiydi.kızımın park yatagı var turuncu gri renk pierre cardinden almıştım katlayıp kaldırıyorsun çok iyi oluyor iyiki öyle almışım şimdi 2. bebeğede kullanacagım. odasına park yatagını kuracagım bide ikeadan ikili dolaptan alacagım 4 yaşına kadar öyle idare ederiz daha sonra tam takım almayı düşünüyorum.
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm duymaz olurmuyuz yaaaaaaaaa
angara ne kadar küçükmüş meğerrr kızlarrr biz bugün leydiyle karşılaştık el salladık birbirimizeee ne güzeldii demii yaa çok heyecanlıydı ben servisteydim onların duraktan yolcu aldık kuşum da servis bekliyomuşş hemen tanıdımmmm
biizm işyerinde youtube face cart curt yasak bloglar yasak gazetelere 60 dk kotalı giriyoruz allahtan kk açık ondan da korkuyorum kapatırlar diye yakında daktilo verirler elimize
Kooooocaman olmuş bebekleriniz. Allam ne kadar müthiş bişi. Hemen hemen herkes cinsiyetini öğrenmiş. allahım korusun hepinizi.
Bişi sorcam ben size. Doktorlar bebek için 3 ay bekleyin dedi. Kocacık da 2-3 ay geçsin hemen yapalım diyo. Ama ben bi 6 ay beklesem mi acaba diyorum. Bilemedim. Siz ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?