2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım, evet orlarda varmış bende duydum. İnegölü biliyoruz ancak uzak bi sorun olsa gitmesi gelmesi zor olacak die bakmayı düşünmedik. Mudanya yolu üzerinde de var mobilyacılar ama biraz tuzlu

çok tuzlu birşey düşünmüyorum canım ben.çünkü nihayetinde bebek odası senelerce kullanılacak bir takım değil. tabiki bebek için sağlıklı kaliteli olması önemli ama markaya gerek yok.

ben ilk bebeğimde oradaki magazallardan aldım tafsiye ederim aradıgınız herşey var her marka ve bütçeye göre

balık hapını kullanmayı neden düşünmüyorsun canım olumsuz birşey mi duydun?

canım hem doğalını yemek varken bi kapsül içmek istemiyorum hemde kimi duysam alsada pek kullanamıyormuş çok kötü kokusu ve tadı varmış

Benim gittiğim doktor çok fazla hap kullanmaya karşı bir insan. Yalnızca demir hapı kullanıyorum şuan. Onu da geçen haftaki kontrolümde artık demir takviyesine başlayalım dedi öyle yazdı. Kalsiyum ihtiyacı da sanırım 4. aydan sonra artıyormuş. Herkes farklı şeyler söylüyor kime inansak diye şaşırıyoruz valla pufff :44:

keşke doğalını yiyebilsem çok tiksindim

Evet canım tam takım almayı düşünüyoruz kısmet olursa.. Dediğin yerlerede bakmakta fayda var.. Baktıgımız yerlerde dudak uçuklatıyor 4000 tl fiyatları.. Eşime kalsa ii olsun die aldıracak ama yazık ya..

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm duymaz olurmuyuz yaaaaaaaaa

eveeeaat duyar benim kankalarım benim sesimi

Evet evet polimi gördüm bugün. Servisin önüne atlacaadım nerdeyse öle bi heycanlandım.

Son düzenleme:
biizm işyerinde youtube face cart curt yasak bloglar yasak gazetelere 60 dk kotalı giriyoruz allahtan kk açık ondan da korkuyorum kapatırlar diye yakında daktilo verirler elimize

Son düzenleme:
biizm işyerinde youtube face cart curt yasak bloglar yasak gazetelere 60 dk kotalı giriyoruz allahtan kk açık ondan da korkuyorum kapatırlar diye yakında daktilo verirler elimize

aynen aynen bizde de yasak kapalı herşey. Gazeteler bile... Nasıl olmuşta bu site açık kalmış anlamadım.. Çaktırmıyorum oyüzden kimselere

Kooooocaman olmuş bebekleriniz. Allam ne kadar müthiş bişi. Hemen hemen herkes cinsiyetini öğrenmiş. allahım korusun hepinizi.

Bişi sorcam ben size. Doktorlar bebek için 3 ay bekleyin dedi. Kocacık da 2-3 ay geçsin hemen yapalım diyo. Ama ben bi 6 ay beklesem mi acaba diyorum. Bilemedim. Siz ne diyosunuz

Günaydın kızlar yine enerji dokusunuz bu sabah size bakmadan hiçbirşeyi yapamıyorum bugün zaten grip oldum boğazımda kötü hiç iş yapmaya gücüm yok

Üç ay yeterliğimiz Cnm rahimin toparlanmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…