- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.901
Ya korkuyorum bilmiyorum bu korkularım nası geçcek ki. Ya bi daha böyle bişey yasarsam diye, sanki 3 ay çok kısa bi zamanmış toparlayamazmışım gibi geliyo hala korkunç rüyalar görüyorum. ondan heralde dokuzaycım.
canım nerdeyse 3 lıtre su ıcıyorum gunde :)meyvede cok yıyorum ama genede korunamadım grıpten...ates ne kadar yukselırse tehlıkelı acaba
Hoşgeldin canım.Ben kızım doğduktan 6 ay sonra hamile kalmıştım.10 haftalık olduğunda kanamam oldu ve kürtaj oldum.Dr. bana da 2-3 ay korunun dedi.Ben o bebeğime o kadar üzülmüştüm ki sadece 1 kez hasta olmayı bekledim.O da kürtajdan 40 gün sonra oldu ve sonra korunmadık sadece 1 kez ve de oğluma hamile kaldım.Aslında o bünyeye göre değişiyor ama en az 1 kere hasta olmayı bekle sonra doktorunla görüşerek hamile kalmayı düşün derim ben.Allahım hakkında hayırlısını versin.Sen de kürtaj olmuştun değil mi?yoksa kendiliğinden mi düştü?
Senin ictigin ilaclari bende ictim bu ayda farkli bi doktora gideyim dedim o da bu kadar ilac kullanmans gerek yok ddi kalsiyum ve mag son aylar kasilmalarin olursa kullanirsin balik hapinada gerek yok cok kilo alirsin dedi beslenmene dikkat et haplar yerine dedi
insanları anlamamanızı herkesin hamileliğinin zorluk derecesinin farklı olmasına bağlıyorum... kimimiz tüm hamileliğini evde tek başına geçiriyorken, su içmek için mutfağa girse lavaboda kendini kusarken buluyorken o ucuz balığı eve götürüp pişirmesi imkansız oluyo. yakınlarda pişirip satan da bir yer olmadığı için (konserve falan önerilmiş, ne anlamsız!), arkadaşımız da yanına da yeşil salata ohh diye ballandıra balandıra anlattığı iiçn bu topicte bana ters geldi. sadece görüşümü söyledim, bunu burada bu şekilde anlatmak tepki toplamıyor da arkadaşlar biraz daha duyarlı olalım demek büyük eleştiri alacak bir konu oluyorsa ben daha diyecek birşey bulamıyorum.
B'nde bilmiyorum Cnm aslında netten bakmak lazım ateşin kaça çıktı ki dikkat et ona
Benim anlamadığım birşey de bunu sivri dillilikle söylemeleri.Yani kedicik tatlı bir şekilde bunu dile getirdi hatta küstüm size falan dedi şakayla.Ben de esprili şekilde cevapladım.Sonra niye büyüyor anlamadım.O dönemleri çoğumuz atlattık yani bu mide bulantısından bahseden kişiler tepki gösterse yüreğim yanmayacak. ben 4 kez hamile kalmış biri olarak mide bulantısını falan çok daha iyi anlıyorum ve kızımda çok yaşadım ama kimseye de tepki göstermedim.Yeşil salata falan ballandıra ballandıra anlatmak(!) buna çok güldüm.Yani ballandır ballandıra anlatmak buysa.........Neyse sadece senin için demiyorum rüya bunları ama bu kadar da tepkili olmanın alemi yok
canım ultrason ve kan testinin aynı anda yapılması gerek çünkü gün geçtikçe kan değerlerinde farklılık oluyomuş hem kan hem ense kalınlığına aynı anda bakılıyoki down sendromu riski ölçülüyo. kilo bile önemliymiş bu ölçümler yapılırken
o zaman baya geç kaldım kan testi için,
doktor da aynı gün yaptırmam gerektiği konusunda uyarmadı,
zaten ultrason şehrin bir ucunda,
test yapan labaratuarlar şehrin diğer ucunda,
Türkiyedeki gibi herşey bir arada değil,
bir de şu işlerin yoğunluğu eklenince böyle oldu,
neyse bir an önce geç kalmadan yaptırayım artık çok geçmiş ama
atesım yok canımda ben terlıyorum ıcten ıce...bana ates gıbı gelıyo...evham yaptım ııce :)
Günaydın canlarım
Birkaç gecedir eşim horladığımı söyleyip uyandırıyor beni. Hatta en sonunda dayanamamış salonda uyumuş garibimGeceleri özellikle burnumda acayip bir tıkanma oluyor bu da horlamama yol açıyor sanırım. Biraz önce hamilelikte burun tıkanıklığının sebebinin, yükselen östojen seviyesine bağlı olarak burun içindeki dokuların şişmesi dolayısıyla olduğunu okudum. Hatta burunda aşırı salgı artışı olduğu için kendimizi nezle gibi de hissedebiliyormuşuz. Akabinde boğazda kuruluk, öksürük vs. bunlar hamilelikte normal şeylermiş. Ara sıra öksürük bende de oluyor. Böyle sorunlar yaşayan başka arkadaşlar da vardır diye yazayım dedim.:))
Ya korkuyorum bilmiyorum bu korkularım nası geçcek ki. Ya bi daha böyle bişey yasarsam diye, sanki 3 ay çok kısa bi zamanmış toparlayamazmışım gibi geliyo hala korkunç rüyalar görüyorum. ondan heralde dokuzaycım.
benmde cok ılacım yok..decavıt ıcıyorum sadece onunda ıcınde hersey var zaten keske o da olmasa kabız oldumm ııce
valla canım benimde sürekli burnumda bi tıkanıklık var acaba diyorum tozmu var evde ama sürekli temizliyorum şimdi anlaşıldı neden olduğu
Günaydın canlarım
Birkaç gecedir eşim horladığımı söyleyip uyandırıyor beni. Hatta en sonunda dayanamamış salonda uyumuş garibimGeceleri özellikle burnumda acayip bir tıkanma oluyor bu da horlamama yol açıyor sanırım. Biraz önce hamilelikte burun tıkanıklığının sebebinin, yükselen östojen seviyesine bağlı olarak burun içindeki dokuların şişmesi dolayısıyla olduğunu okudum. Hatta burunda aşırı salgı artışı olduğu için kendimizi nezle gibi de hissedebiliyormuşuz. Akabinde boğazda kuruluk, öksürük vs. bunlar hamilelikte normal şeylermiş. Ara sıra öksürük bende de oluyor. Böyle sorunlar yaşayan başka arkadaşlar da vardır diye yazayım dedim.:))
şerefsizim benim de burnum tıkanıyoo niye ki diyodumm ihihihih
ama dün geceki öksürük normal değil yaaa hala öksürüyorum napcam ben yaaaaa
Bende kabızlık yaşıyordum şimdi uzun zamandır bi arkadaşın tavsiyesiyle hersabah 1 kuru incir 1 de kuru kayısı yiyorum ve elhamdülillah rahatım arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?