2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Korkmana gerek yok ben de eylül de bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum , bu gebelikte 10 . haftaya kadar yine aynı şeyleri yaşayacağım diye ödüm koptu şimdi iyiyiz çok şükür sen de toparlanacaksın merak etme hem de çok kısa süre sonra

Yok canım kürtaj oldum ben kendisi düşmedi, hiç bi damla kanamam bile olmamıştı. 6 ay için eşim suratını asıyo yok istersen 1 sene bekleyelim dedi bozuldu. 3 ay da erken olurmuş gibi geliyo bana. Belki de zamanla fikrim değişir dimi, daha çok yeni ne de olsa

benmde cok ılacım yok..decavıt ıcıyorum sadece onunda ıcınde hersey var zaten keske o da olmasa kabız oldumm ııce

Benim anlamadığım birşey de bunu sivri dillilikle söylemeleri.Yani kedicik tatlı bir şekilde bunu dile getirdi hatta küstüm size falan dedi şakayla.Ben de esprili şekilde cevapladım.Sonra niye büyüyor anlamadım.O dönemleri çoğumuz atlattık yani bu mide bulantısından bahseden kişiler tepki gösterse yüreğim yanmayacak. ben 4 kez hamile kalmış biri olarak mide bulantısını falan çok daha iyi anlıyorum ve kızımda çok yaşadım ama kimseye de tepki göstermedim.Yeşil salata falan ballandıra ballandıra anlatmak(!) buna çok güldüm.Yani ballandır ballandıra anlatmak buysa.........Neyse sadece senin için demiyorum rüya bunları ama bu kadar da tepkili olmanın alemi yok

ben de bu konunun, yazdığım o basit mesajın buralara gelmesini istemezdim ve tahmin de etmezdim. tek yazdığım sadece biraz daha duyarlı olsak arkadaşlardı neyse, uzatmayalım, üzülüyorum, kırdıysam seni veya başkalarını affola...

o zaman baya geç kaldım kan testi için,
doktor da aynı gün yaptırmam gerektiği konusunda uyarmadı,
zaten ultrason şehrin bir ucunda,
test yapan labaratuarlar şehrin diğer ucunda,
Türkiyedeki gibi herşey bir arada değil,
bir de şu işlerin yoğunluğu eklenince böyle oldu,
neyse bir an önce geç kalmadan yaptırayım artık çok geçmiş ama

Kızlar biraz ayıp olmuyor mu uzatmak. Evet haklı taraflarınız var ama biz burada güzel paylaşımlar, güzel bilgiler, sohbette bulunmak , şuan da ki sıkıntılarımızı atlatmak için varız. Bu kadar uzatmayalım birbirmizi kırmayalım lütfen

Günaydın canlarım

Birkaç gecedir eşim horladığımı söyleyip uyandırıyor beni. Hatta en sonunda dayanamamış salonda uyumuş garibim Geceleri özellikle burnumda acayip bir tıkanma oluyor bu da horlamama yol açıyor sanırım. Biraz önce hamilelikte burun tıkanıklığının sebebinin, yükselen östojen seviyesine bağlı olarak burun içindeki dokuların şişmesi dolayısıyla olduğunu okudum. Hatta burunda aşırı salgı artışı olduğu için kendimizi nezle gibi de hissedebiliyormuşuz. Akabinde boğazda kuruluk, öksürük vs. bunlar hamilelikte normal şeylermiş. Ara sıra öksürük bende de oluyor. Böyle sorunlar yaşayan başka arkadaşlar da vardır diye yazayım dedim.:))

keşke doktorun uyarmış olsaydı sen nerden bileceksinki sonuçta.. bi şansını dene istersen belki yine yapılabilir ama kafana takma canım içini ferah tut ense kalınlığına felan ultrasonda bakmıştır sonuçta..

valla canım benimde sürekli burnumda bi tıkanıklık var acaba diyorum tozmu var evde ama sürekli temizliyorum şimdi anlaşıldı neden olduğu

şuanda çok yeni canım o yüzden böyle hissetmen normal ama 3 ay geçtiğinde bence sende o duyguyu yeniden yaşamak için kendini hazır hissedeceksin. inan bizde senin şokunu yeni yeni atlattık.hep aklımızda ve kalbimizdeydin... inşallah en yakın zamanda atlatacaksın bu duyguları ve korkuları da... VEREN ALDI,ALAN YENİDEN VERECEK İNŞALLAH DUA EDİP BEKLEYELİM...

benmde cok ılacım yok..decavıt ıcıyorum sadece onunda ıcınde hersey var zaten keske o da olmasa kabız oldumm ııce

Bende kabızlık yaşıyordum şimdi uzun zamandır bi arkadaşın tavsiyesiyle hersabah 1 kuru incir 1 de kuru kayısı yiyorum ve elhamdülillah rahatım arkadaşım.

valla canım benimde sürekli burnumda bi tıkanıklık var acaba diyorum tozmu var evde ama sürekli temizliyorum şimdi anlaşıldı neden olduğu

şerefsizim benim de burnum tıkanıyoo niye ki diyodumm ihihihih
ama dün geceki öksürük normal değil yaaa hala öksürüyorum napcam ben yaaaaa

canım burun tıkanıklıgı bendede var..zaten burnumda kemık egrılıgı var burun damlası olmadan uyuyamam ama hamılelıkte sadece serum fızyolojık kullanabılıyorum o da bana etymıı etmıyo tabı..sabah burnum tıkalı bogazım kılıt gıbı oluyo..kalorıferın uzerıne yatarken su koyun dıyolar havayı nemlendırıyomus bde yuksek yastıkta yatılmamlıymıs ben denıcem bugun bakalım :)

şerefsizim benim de burnum tıkanıyoo niye ki diyodumm ihihihih
ama dün geceki öksürük normal değil yaaa hala öksürüyorum napcam ben yaaaaa

benimde sanki boğazıma tüy kaçmış gibi gıcık yapıyo sinir ediyo beni öksür öksür geçmiyo ekmek ye geçmiyo akışına bıraktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…