2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaşadığın yer metropol olmalı canım. benim bulunduğum ilçede sadece 2 tane kadın doğumcu var. merkezde de en fazla 6 dır :)

canım bende nıgdedeyım.bı dogum hastanesı bde ozel hastane var...dogum hastanesıne sabah 8de gıt aksam 5te sıra gelır ve dogrudurust doktor yok ozel hastaneye gıdıyorum ama ınanılmaz ıyı bı doktorum var o benım ve bebısımın en buyuk sansı dıyebılırım..zaten cokta yogun bu yuzden randevusuz gıdılmıo 3 hafta sonrasına zor yer buluyorumm gece gunduz cep telefonundan ulasabılıyorum o olmasa napardm bılmıyorum..kucuk yerlerde olmak gercekten zor

Âmin Cnm sahil hepimizinkine inş umarım bu bebeğimde onlar gibi olup B'ni şaşırtmaz

Merhaba guzel anneler.. uzun zamandir yazmadim. lady nin durumundan o kadar etkilendim ki anlatamam. bugun oglenden sonra randevum vardi malesef isyerinde kanamam oldu. arkadasim hastaneye getirdi. doktor yatirdi beni hastaneye bir suru ilac aldim. dualariniza ihtiyacim var. allah hepimizi bebeklerimizle beraber korusun.

Ya bu arada bile sorucam size gittiğiniz Dr unuz sizi tanıormu bnm Dr um çok ii ama çok kalabalık oldugundan her hastasını tdnıyamıyor sadece bilgisayarına kaydettiği bilgilerimden haberdar oluyor sizce ne yapsam degiştirsemmi eşim erkek Dr istemedi die bide yakındaki en ii özel hastane orası diye tercih ettim

Çok geçmiş olsun. Rabbim ikinizi de korusun inş. Acil şifalar dilerim.

kızlar burda söylentile çıkınca yeliz arkadaşımız face grubunu dışarıya kapatmış bugün açmış olması lazım bi girip bakın şuan okuldayım faceye giremiyorum 2013 temmuz ağustos anneleri elma forosu var.

canım dualarım sennle.ama hıcbısey olmıcak merak etme..ben 10.haftamda oluk oluk kanamayla hastanede bı gece kaldım..sonrasında hıc ılac vermedı doktorum akıp gıtmesı daha ıyı dedı..suanda cok sukur ıyım kı ben o zman daha 3 aylık donemdeydm rısklıydı..sen o donemıde atlattn ..sdece rahat ol kafanı takma ...

canım adımı gec son adet tarıhımı bıle bılıyo..her gıttıgmde takvımden kontrol ederken kendı soyluyo....gunde 100 hastaya bakıyorum ama hastalarımı untmam asla dedı bana...bu ınsana guven verıyo onemsendıgını hıssedıyosun..ıcıne sınmıyosa ve ımkann varsa doktorunu degıstırebılırsn canım kafanda soru ısaretı olmamalı.cnku kendımızı ve bebeklerımızı allahtan sonra onlara emanet edıyoruz

Grip olan arkadaşlara annemin bitki çayı tarifi :)))) ıhlamur tatlın kökü kişniş tohumu meyan kökü çörek otu karanfil zencefil zerdeçal hepsinden bitse tutam atın kaynatın için ohhhh şifa olsun

Ben büyükşehirde yaşıyorum birsürü doktor var ama ne hikmetse hepsi yoğun bütün izmir doğuruyor galiba bu yıl :) Bazen nankörlük yaptığımı düşünüyorum doktorum ilgilenmiyo falan diye ama bak seninki cep telefonunu vermiş her zaman ulaşabiliyorsun. Benim hanfendiyi hastaneden arıyorum 4 ten sonra ararmısınız diyorlar. Sinir oldum bugün iyice soğudum doktordan. Cumartesi başka birine gidicem Çiğdem Kukul hatta burdan birisi tavsiye etmişti İnşallah iyi olur

Herkese merhaba,

Meneksecim, gecmisi okuyordum. Takintiliyim okumadan yazamiyorum.

Çok gecmis olsun, iyi ve güzel seyler duşun, bebeğin ve sen en kısa sürede iyi olursunuz inşallah ...

Canım çok çok geçmiş olsun Allah seni bebişinden ayırmasın ikinize de sağlık versin. Dualarım sizinle...

canm ben ılk bebegımde kurtaj olmam gerektıgınde bana anlata anlata rahatlattı kurtaja gırdıgımde bıle uyuyana kadar hep destek oldu.yıgenım 1.5 kılo premature dogdu normal dogum yaptı ablama ve dogum boyunca ablamla konusmus ablam gulerek cıktı dogumdan..oluk oluk kanamam vardı aglaya aglaya aradı esım 10 dakkada benım ıcn hastaneye geldı yıne bnmle konustu rahatlattı...kucuk sehırdeyım cok secenegım yok ama ıyıkıde yok...allah herkese benımkı gıbı doktor versın

moralini bozma arkadaşım herşey yoluna girer pozitif düşünki bebişin etkilenmesin dualarım seninle...

Allah şifa versin yastıkyorgancım inşallah herşey yolundadır. sen sakin ol. biz panik olunca salgıladığımız hormonlar bebeklerimize gidiyorn onlarda huzursuz oluyor. buarada bende doktorumdan memnunum elhamdülillah. cep telefonunu verdi hiç aramadım ama psikolojik olarak rahatlatıyor. tabi çok popüler bir doktor olduğu için randevuya saatimizde giremiyoruz. hep 1 saat gecikmeli...

kızlar şimdi internetten test sonuçlarımı aldım
TSH hormonu değeri ve kolesterol değerlerim epey yüksek çıkmış. öğleden sonra dr. a gideceğim ama endişelendim yine de. bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…