- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #10.941
yaşadığın yer metropol olmalı canım. benim bulunduğum ilçede sadece 2 tane kadın doğumcu var. merkezde de en fazla 6 dır :)
dogru soyluyosun canım.. benım kuzenmde hamılelıgınde cok rahattı..dogurdktan sonra buytrkende smdı oglu 5 yasnda hıc mızmız olması bı oyuncakla aksama kadar oynar...allah evlatlarına uzun saglıklı omur versın canım
dogru soyluyosun canım.. benım kuzenmde hamılelıgınde cok rahattı..dogurdktan sonra buytrkende smdı oglu 5 yasnda hıc mızmız olması bı oyuncakla aksama kadar oynar...allah evlatlarına uzun saglıklı omur versın canım
Merhaba guzel anneler.. uzun zamandir yazmadim. lady nin durumundan o kadar etkilendim ki anlatamam. bugun oglenden sonra randevum vardi malesef isyerinde kanamam oldu. arkadasim hastaneye getirdi. doktor yatirdi beni hastaneye bir suru ilac aldim. dualariniza ihtiyacim var. allah hepimizi bebeklerimizle beraber korusun.
Merhaba guzel anneler.. uzun zamandir yazmadim. lady nin durumundan o kadar etkilendim ki anlatamam. bugun oglenden sonra randevum vardi malesef isyerinde kanamam oldu. arkadasim hastaneye getirdi. doktor yatirdi beni hastaneye bir suru ilac aldim. dualariniza ihtiyacim var. allah hepimizi bebeklerimizle beraber korusun.
Ya bu arada bile sorucam size gittiğiniz Dr unuz sizi tanıormu bnm Dr um çok ii ama çok kalabalık oldugundan her hastasını tdnıyamıyor sadece bilgisayarına kaydettiği bilgilerimden haberdar oluyor sizce ne yapsam degiştirsemmi eşim erkek Dr istemedi die bide yakındaki en ii özel hastane orası diye tercih ettim
canım bende nıgdedeyım.bı dogum hastanesı bde ozel hastane var...dogum hastanesıne sabah 8de gıt aksam 5te sıra gelır ve dogrudurust doktor yok ozel hastaneye gıdıyorum ama ınanılmaz ıyı bı doktorum var o benım ve bebısımın en buyuk sansı dıyebılırım..zaten cokta yogun bu yuzden randevusuz gıdılmıo 3 hafta sonrasına zor yer buluyorumm gece gunduz cep telefonundan ulasabılıyorum o olmasa napardm bılmıyorum..kucuk yerlerde olmak gercekten zor
Ben büyükşehirde yaşıyorum birsürü doktor var ama ne hikmetse hepsi yoğun bütün izmir doğuruyor galiba bu yıl :) Bazen nankörlük yaptığımı düşünüyorum doktorum ilgilenmiyo falan diye ama bak seninki cep telefonunu vermiş her zaman ulaşabiliyorsun. Benim hanfendiyi hastaneden arıyorum 4 ten sonra ararmısınız diyorlar. Sinir oldum bugün iyice soğudum doktordan. Cumartesi başka birine gidicem Çiğdem Kukul hatta burdan birisi tavsiye etmiştiİnşallah iyi olur
Sesin niye çıkmıyor bacım:) Bu arada az önce tutiyi mi gördüm bana mı öyle geldi:)
Herkese merhaba,
Meneksecim, gecmisi okuyordum. Takintiliyim okumadan yazamiyorum.
QUOTE]
Aynen canım ben de parça parça da olsa mutlaka geçmişi okuyorum.Kolay gelsin sana ben bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?