- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.361
kızlar ben hemen yoruluyorum ramim kasılıyor sizdede oluyormu
merhaba teyzeleri bugün 3'lü testimiz vardı
bebeğim pipisini gösterdi kesinleşti yani
oğlumun adı RÜZGAR
rabbim hepimizi kurtarsın...
Allah analı babalı büyütsün canım benimde oğlum olacak eşim çok istiyor rüzgar ismini bakalım ben daha tam karar veremedim
O kadar yemek sohbetinden sonra gittim yemek yaptımBi ara kapalı olan iştahım yavaş yavaş açılmaya başladı ama yine de çok yememeye dikkat edicem. Doktor özellikle kilo almamam konusunu her gittiğimde hatırlatıyor. Zaten bu ay 2 kilo alınca kızdı bana. Kiloya takmış durumda Kontrole giderken en hafif ayakkabı ve giysilerimi giyiyorum. Tartı fazla gösterir de kızar diye tırsıyorum
Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz ya da başladınız mı?
Ben kendi yaptıgım bir yağ karışımı ve Gebe magazasından aldıgım Palmers kakao yaglı çatlak krmi kullanıyorum ya siz tavsiyesi olan ??
çekirge müsadenle yeni bir anket yapıuorum evt arkadaşlar topik annemizin bebişi kızmı erkekmi bn kız diyerek anketi başlatıyorum
kızlar ben hemen yoruluyorum ramim kasılıyor sizdede oluyormu
Ben de kilo almaktan korkuyorum beyaz ekmeğin tadını unuttum neredeyse, pasta börek mümkün olduğunca az yiyorum eve abur cubur almıyorum ama yine de kilo alıyorumm .. Doktorum bir şey demedi 4 kilo almıştım geçen haftaya kadar şimdi kilomu bilmiyorum...
O kadar yemek sohbetinden sonra gittim yemek yaptımBi ara kapalı olan iştahım yavaş yavaş açılmaya başladı ama yine de çok yememeye dikkat edicem. Doktor özellikle kilo almamam konusunu her gittiğimde hatırlatıyor. Zaten bu ay 2 kilo alınca kızdı bana. Kiloya takmış durumda Kontrole giderken en hafif ayakkabı ve giysilerimi giyiyorum. Tartı fazla gösterir de kızar diye tırsıyorum
canım allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah.
Amma erkek derse fotoğraf iste, ben pipiyi görmeden inanmam valla
Yaşasın poli sana bundan sonra aklıma takılan herşeyi sorabilir miyim? Ne de olsa tecrüben var bunu öğrendiğime çok sevindim. Beni sürekli sezeryan yap uğraşma diye etkilemeye çalışıyorlar başı kayınvalidem çekiyor... Rahat mıydı doğumun ve epizyotomi yapıldı mı?
selam ben de geldim :)
fırsat buldukça ve daha önemlisi kendimi iyi hissettikçe takip etmeye çalışacağım sizi...
bugün 3 buçuk ayı doldurdum..15.haftanın içindeyim...
benim hamileliğim çoook sıkıntılı ve zor geçiyor...bir ara anlatırım...şu kadarını söyliyim hastanede de yattım evde de serum yedim..aşırı bulantı ve kusmadan dolayı...hiperemezis durumu yaşıyorum bilenleriniz vardır...
7 kilo verdim başından beri...
neyse Allah hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
doktor tartıya çıkalım dediğinde üzerimdeki hırkayı, saati, küpeleri vs çıkarasım geliyo ama olmuyoo :)))
benim de yavaş yavaş iştahım açılmaya başladı ama bugün yine bulantım fena((
sen kaçıncı haftandaydın?
amin canım sağoll bende inanmam
tabii nedemek seve seve..doğumum rahattı evt epidural de beni çok rahatlattı sancılar çoğalınca ıkınmaydı falandı pırtt diye çıkıveriyoo bebek çıknca bi rahatlama oluyo sonra doktor yanıma getirdi bak kızına dediöptüdü bana sonra götürdüler dikişim de vardı tabiii dikerken zaten bişey hissetmiyosun doktorunla konuşa konuşa dikiyo..
sonrasında iyileşme süresi var ama sonra tamamen geçiyo eski halini alıyo yaniii..[/B]
amin canım sağoll bende inanmam
tabii nedemek seve seve..doğumum rahattı evt epidural de beni çok rahatlattı sancılar çoğalınca ıkınmaydı falandı pırtt diye çıkıveriyoo bebek çıknca bi rahatlama oluyo sonra doktor yanıma getirdi bak kızına dediöptüdü bana sonra götürdüler dikişim de vardı tabiii dikerken zaten bişey hissetmiyosun doktorunla konuşa konuşa dikiyo..
sonrasında iyileşme süresi var ama sonra tamamen geçiyo eski halini alıyo yaniii..[/B]
Alm kızlar.Sanırım tetanos aşısı yaptırcam.Kesin bir zamanı var mı? İnternetten baktım.18-20-23 haftayken yaptıranlar olmuş:44:
Arkadaşım benim hafta konusu karışıkHani facede ilişki durumunu karışık yaparlar ya çok gülerdim al başıma verdi Allah. Sat ım aslında 25 ekim bu tarihe göre 1 ağustosta doğurmam lazım ama sonra doktor sat ayarlaması yaptı ve 10 kasıma aldı satı gelişim durumuna göre. Şimdi ise bebeğim aslında 1 ağustosta doğması gereken ebatlarda fakat doktor 15 gün ilerde diyor. Son verdiği sata göre de 17 ağustos normal doğum tarihi. Aman neyse ben fazla takmadım sonuçta doğacak yani. Buraya doğum takvimi hazırlamadım bu yüzden çünkü tam emin olmadığım şey konusunda kesin konuşmak istemedim.
Bulantıya gelince benim ilk 3 ay hiç bulantım olmadı iştahım gayet yerindeydi ama 3 aydan sonra hafif bulantılarım oldu ve bir iki şeye karşı geçici tiksintim de oldu ayrıca iştahsızlık. Çok uzun sürmedi bu durum. Betahcg düşüşüne ve çıkışına çabuk adapte oldu sanırım bünyem. ve de aç durmayışımın da etkisi olmuş olabilir.
Yeme konusuna gelince az ve sık yersen vücut yağ depolamak zorunda kalmaz. Mide sıvın da çok yer işgal etmiyeceği için bulantın da azalır canım :)
Doğsunlar artık ya gözümüzü kapatalım bi açalım doğum günlerimiz gelmiş olsun hehehe.. Kocitomda diyor doğsun artık kızımız, acaba nasıl bişey olcak diyoBiraz anneye biraz babaya birazda halalarına benzesinmiş
bnmkide kime benzicek acaba diyobz birden kiz moduna gectik zaten babasina bnzerse boylu bi kiz olut annesine cekerse minyon olur babalarina cok duskun olucklari kesin..ben baba delisiymism banyomu babam yptirirmis babam ayagnda sallarms saclarimi babam tararmis kizlarin ilk aski babalaridr
insan merak ediyor gerçekten. Bizimkide babaya benzerse renkli gözlü halalarıda öyle. Bende beyaz tenli.. ohhhh.. Evet ya kızlar babaya nie bu kadar düşkün ki bende babamın delisiydim annem biyere gidince sallamazdm babamla kalırdım. Herşeyimi babama yaptırırdım. ama liseden sonra acayip anneci oldum hehehhe... Babaya satış yaptım ben
bende bebişimi kucağıma alıp koklamak öpmek istiyorum. ağustos geliverse gariii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?