- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.381
insan merak ediyor gerçekten. Bizimkide babaya benzerse renkli gözlü halalarıda öyle. Bende beyaz tenli.. ohhhh.. Evet ya kızlar babaya nie bu kadar düşkün ki bende babamın delisiydim annem biyere gidince sallamazdm babamla kalırdım. Herşeyimi babama yaptırırdım. ama liseden sonra acayip anneci oldum hehehhe... Babaya satış yaptım ben
belırlı bı yastan sonra anneye donus oluyo cnku artık baba senı anlayamz duruma gelıyo..duygular degısıyo anne devreye gırıyo o zaman annemle arkadas gıbıyımdr bu yasıma kadar herseyımı anlattm bana hep destek oldu yanmda oldu yerı geldı bnm ıcn babamı kandrdıgı bıle olmustur ıns bnde onun gıbı bı anne olurum ...bak duygulandım smdı
Poli Dr sana kaçıncı haftada kız demişti biliosundur 12+5 de bana erkek demişti yanıldı
Poli Dr sana kaçıncı haftada kız demişti biliosundur 12+5 de bana erkek demişti yanıldı
çok saol cnm, bulantım olduğuında çıldırıyorum, ne yapsam kar etmiyor. sürekli bastırmak için birşeyler yiyip karıştırıyorum bu sefer daha çok bulanıyo ve hepsi birden lavaboyu boyluyorvalla böyle böyle 4 kilo vermiştim, şimdiye kadar da 600 - 700 gram almışım, çok zayıf değildim zaten Allah'tan, doktor kilo durumuma iyi dedi.
sen başka bi doktora daha sordun mu hiç canım bu hafta meselesini. bilmem belki birşeyi yanlış ölçüyor olabilir mi, ya 40'ını gerçekten 1 ağustosta dolduruyosan? ultrason ölçümlerin buradaki takvimlerle uyumlu mu peki, doktorun söylediği tarihe göre?
çok ii bi anne olucagına inanıyorum tatlımbelırlı bı yastan sonra anneye donus oluyo cnku artık baba senı anlayamz duruma gelıyo..duygular degısıyo anne devreye gırıyo o zaman annemle arkadas gıbıyımdr bu yasıma kadar herseyımı anlattm bana hep destek oldu yanmda oldu yerı geldı bnm ıcn babamı kandrdıgı bıle olmustur ıns bnde onun gıbı bı anne olurum ...bak duygulandım smdı
Bn 21 yaşında aldım ilk bebeğimi kucağıma acemiydim daha bn çocuktum afalladım ikinci olunca anladımki bişeyleri eksik yapmışım en az 25 yaş bence anne olma yaşı ancak olgunlaşıyor insan
Gel tokuşturalım
Canım o değil de Bursa'da bi vişne sokak varmış methini çok duydum. Bi ara oraya alışverişe gitmek istiyorum sence değer mi analattıkları kadar var mı? Bursa yakın bize bi de tekstilde meşhur olunca kızımın cicileri için oraya mı gitsem acaba diyorum. Sana danışayım dedim ?
şimdi baktım 14+2 de demiş yüzde 85 demişti ama burdaki biçok kişininki değişince bende acabaaa diyorummm:))
banada 12.haftada erkek dedı yanıldı :) demekkı o zamanlar bu nub olayını doktorlarda karıstırıyo..ama snradan pıpısler kukuslar olusunca barız goruyolar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-2.html
Kimse ankete katılmıyor mu
kızlar az önce doktordan geldim,
biraz üzüldüm ve ağladım malesef,
doktor bana 2 ay rapor verdi, yerinden hiç kalkmadan yatacaksın dedi,
kaça kadar çalışıyosun dedi, akşam 9u buluyor dedim, şok geçirdi tabi kadın,
bebek senin hiç dinlenememnden büzüşmüş, odası da aşırı basınçtan daralmış, bebeğe giden damarlar da yeterince besin taşıyamıyor o nedenle bol sıvı, bol sebze ve meyve, ve bolca uzanacaksın dedi,
öyle 2 ay raporluyum henüz patronlara söylemedim, muhtemelen biraz mırın kırın yapacaklar ama doktor risklisin bebeğin ölür yoksa dedi,
o öyle diyince ben koptum tabi,
inşallah hiç bir şey olmaz çok korkuyorum.
bebek senin hiç dinlenememnden büzüşmüş, odası da aşırı basınçtan daralmış, bebeğe giden damarlar da yeterince besin taşıyamıyor o nedenle bol sıvı, bol sebze ve meyve, ve bolca uzanacaksın dedi,
öyle 2 ay raporluyum henüz patronlara söylemedim, muhtemelen biraz mırın kırın yapacaklar ama doktor risklisin bebeğin ölür yoksa dedi,
MUH TE ŞEM SİN!
Alıntı çok uzun olacağı için gözünüzü yormamak için sildim hanımlar. Kaçıranlar mutlaka 1220ye göz atsın. :))
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-2.html
Kimse ankete katılmıyor mu[/QUOTE
Bir öğrensem katılceeeeeemmmmmmmmmm :))
bana yardim et bende yurtdisindayim bilirsin burda randevun disinda doktora gidemiyosun cok bel agrisi yasiyorum bilmiyorum normalmi daha once iki dusuk yaptim o zamanda agrilarim oluyodu doktorumu ariyorum bisey yapamam randevunu bekle diyor
Merhaba arkadaşlar,
Ben de bi ağustos annesi olucam inşallah, 16 haftalık bebeğim.
Uzun zamandır en çok başvurduğum forum burası bugün üye olabildim.
Ben bebeğimle ilgili duygularımı, yaşantımı, var olan blogumda yazıyorum. Siz ağustos anneleriyle de paylaşmak istedim.
Bu benim blog adresim Life is beautiful
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?