2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sormadım sebebi de şu ben sezeryan düşündüğüm için doktor son sata göre doğum tarihini 5 ağustos verdi. Yani diğer tarihten sadece 4 gün sonra olmuş olacak ki 4 günün bebeğe hiç bi zararı olmaz. Eğer diğer sat doğruysa yani 25 ekim olan ona da 18 temmuz sezeryan tarihi verdi. O zaman da sancım olacağı için yine bişey olmaz. Bu yüzden rahatım yani. Ama tabi temmuzda doğmasını isterdim açıkçası bir an önce kavuşmak için

Son düzenleme:

canım vişne caddesinde genelde imalatçılar var, satanlarda genelde toptan satıyo.atölyelerin ve fabrikaların olduğu bi yer düşün. Yani rahat rahat gezip alışveriş yapabileceğin bi yer değil bana kalırsa. Ama bursaya gelirsen kapalıçarşı civarını tavsiye ederim sana, orada daha güzel şeyler bulur rahat rahat dolaşırsın :)

şimdi baktım 14+2 de demiş yüzde 85 demişti ama burdaki biçok kişininki değişince bende acabaaa diyorummm:))

banada 12.haftada erkek dedı yanıldı :) demekkı o zamanlar bu nub olayını doktorlarda karıstırıyo..ama snradan pıpısler kukuslar olusunca barız goruyolar :)

Evt galiba bnm çıkıntı paraleldi ama anlamadı demek ama bnm hep şüphem vardı bu arada senle nerdeyse aynı doğum tarihlerimiz tabi bnm sezeryan olucagı için erken olucsk

kızlar az önce doktordan geldim,
biraz üzüldüm ve ağladım malesef,
doktor bana 2 ay rapor verdi, yerinden hiç kalkmadan yatacaksın dedi,
kaça kadar çalışıyosun dedi, akşam 9u buluyor dedim, şok geçirdi tabi kadın,
bebek senin hiç dinlenememnden büzüşmüş, odası da aşırı basınçtan daralmış, bebeğe giden damarlar da yeterince besin taşıyamıyor o nedenle bol sıvı, bol sebze ve meyve, ve bolca uzanacaksın dedi,
öyle 2 ay raporluyum henüz patronlara söylemedim, muhtemelen biraz mırın kırın yapacaklar ama doktor risklisin bebeğin ölür yoksa dedi,
o öyle diyince ben koptum tabi,
inşallah hiç bir şey olmaz çok korkuyorum.

o zaman iyiki gitmişsin doktora canım geçmiş olsun.herşeyde vardır bi hayır belki sürekli çalışman olumsuz sonuçlara yol açacaktı. 2 ay güzel güzel bebeğinle ilgilenirsin. sağlıklı beslenirsin. patronları boşver hiçbirşey senin bebeğinden sağlığından daha önemli değil.aşırı basınç derken neyi kastetti acaba?üzme kendini bebeğinin hala yaşadığını nefes alıp verdiğini düşün ve mutlu ol...

Canimm cok uzuldum ama iki ayda turp gibi olucak İnsallah. Bulantin var miydi, beslenebiliyo musun? Meyve sebze ve bol sivi bebegine cok iyi gelicek. Sakin uzme kendini, hep olumlu dusun. Olumsuz olursan tatli bebisin ondan da etkilenir sonra. Onun iyi olmasi icin mutlu olup kendine iyi bakicaksin...

MUH TE ŞEM SİN!

Alıntı çok uzun olacağı için gözünüzü yormamak için sildim hanımlar. Kaçıranlar mutlaka 1220ye göz atsın. :))

Bende okudum ne kadar faydalı bir iş yaptı Allah razı olsun... Bende bu ücretsiz derslerden birine gideceğim inş. Eşime söyledim ok dedi.

Cahillikten kurtulalım de mi ama :))

Patronlar genellikle işinin çıkarını düşünüyor canım, lütfen hiiiiç endişelenme, ver raporunu ve evine gidip dinlen... Bol bol dua et ve doktorun dedikleri yap, iyi düşün herşey yoluna girer merak etme...

bana yardim et bende yurtdisindayim bilirsin burda randevun disinda doktora gidemiyosun cok bel agrisi yasiyorum bilmiyorum normalmi daha once iki dusuk yaptim o zamanda agrilarim oluyodu doktorumu ariyorum bisey yapamam randevunu bekle diyor

arkadasım cook gecmıs olsun , hangı ülkede yasıyorsun almanyadamı, eger almanyadaysan agrı kesıcı bant lar var
abc pflaster fılan hastaneye gıt ondan yapıstırırlar, hıc degılse rahatlatır bıraz

Merhabalar,

Ben geldim, gecmisi okuyamadım henüz bir haftadır olmadığım icinde okuyamiyacagim sanırım.
Sizleri özledim. Bulantilarim azalinca bende isyerimize gitmeye başladım ve nete girmeye fırsatım olmadı. Aynı anda iki isi yapamıyorum ben :)

Bloğuna göz attım Didem, güzel bir hobi olmalı... Göbeğimle eşim çok dalga geçer ama seninkini görünce normal olduğumu düşündüm :)) Sadece ben çok göbek büyüttüm sanıyodum, 3 ay yatıp uyuyunca yaradı sanırım ikimizede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…