- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.401
kızlar az önce doktordan geldim,
biraz üzüldüm ve ağladım malesef,
doktor bana 2 ay rapor verdi, yerinden hiç kalkmadan yatacaksın dedi,
kaça kadar çalışıyosun dedi, akşam 9u buluyor dedim, şok geçirdi tabi kadın,
bebek senin hiç dinlenememnden büzüşmüş, odası da aşırı basınçtan daralmış, bebeğe giden damarlar da yeterince besin taşıyamıyor o nedenle bol sıvı, bol sebze ve meyve, ve bolca uzanacaksın dedi,
öyle 2 ay raporluyum henüz patronlara söylemedim, muhtemelen biraz mırın kırın yapacaklar ama doktor risklisin bebeğin ölür yoksa dedi,
o öyle diyince ben koptum tabi,
inşallah hiç bir şey olmaz çok korkuyorum.
Merhabalar,
Ben geldim, gecmisi okuyamadım henüz bir haftadır olmadığım icinde okuyamiyacagim sanırım.
Sizleri özledim. Bulantilarim azalinca bende isyerimize gitmeye başladım ve nete girmeye fırsatım olmadı. Aynı anda iki isi yapamıyorum ben :)
Hosgeldim arkadasım seni cok merak ettik herkes sordu nerelerdesin :)
iyi akşamlar:119::119:
veee poli kaçarrrriyi akşamlarrrrr
Ay çok şükür geldi seni çöl merak ettik Cnm Facebook den msjda attım sana neyse iysinya önemli olan bu cinsiyet tahminin tuttu Cnm kızmış:))))Belli oldumu canım bebeğinin cinsiyeti?
beyazçekirgecim doktor yüzde 80 dediği için emin olamıyorum.daha 12 haftalıkken söylemişti.kız değilse anketi yanıltmış olmayayım :)[
Ay çok şükür geldi seni çöl merak ettik Cnm Facebook den msjda attım sana neyse iysinya önemli olan bu cinsiyet tahminin tuttu Cnm kızmış:))))
Hosgeldim arkadasım seni cok merak ettik herkes sordu nerelerdesin :)
Belli oldumu canım bebeğinin cinsiyeti?
Hosbulduk, Çok saolun, çalışıyordum incelemem gereken çok is vardı, iyice kaptirmisim kendimi.
Senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu? Bende sizleri merak ediyorum neler oldu:)
Hayırlı olsun, sevindim kiz istiyordun sende, Facebook a da girmedim canım ne zamandır. Görmedim henüz mesajini...
Bende iki gün once kontrole gittim. 12 haftalikken %80kiz demişti doktor. Veeee hala kiz. Belki değişir diye umut etmiştim ama değişmemiş . Kızları ciftliyorum yani kesinleşti.
kizlarrrrr sonunda pipiyiii gordukkkk:)...3gun onde gidio bebis dedi toplu bi bebek dedi..pipimizide olçtüü:))4lu testte ypildi 300milyon baydik geldikk kizlar...2haftasonrA detayli ultrson icin gidilck mis
geçmiş olsun canım, dişetlerinde hassasiyet var sanırım seninde, benimde fırçalarken kanama oluyodu ve acıyordu. ipananın clinic line diş eti koruyucu diş macununu kullan, sabah akşam bide dişlerini masaj yaparak fırçala etkisini göreceksin. Bunun yanında ben bide ağız suyu kullanıyorum o da diş eti koruyucu sensodyn marka ama tabi hamileler için bir zararı var mı bilmiyorum ben yaptıktan sonra yutmamak için bi üç dört dakka lama gibi tükürüyorum :)) Gargarayı bi doktoruna sorup öyle kullanırsın.
Benim doktorum geçen ay folicasiti bıraktırdı, elevit diye vitamin mineral desteği verdi.
kizlarrrrr sonunda pipiyiii gordukkkk:)...3gun onde gidio bebis dedi toplu bi bebek dedi..pipimizide olçtüü:))4lu testte ypildi 300milyon baydik geldikk kizlar...2haftasonrA detayli ultrson icin gidilck mis
Hosbulduk, Çok saolun, çalışıyordum incelemem gereken çok is vardı, iyice kaptirmisim kendimi.
Senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu? Bende sizleri merak ediyorum neler oldu:)
şimdi baktım 14+2 de demiş yüzde 85 demişti ama burdaki biçok kişininki değişince bende acabaaa diyorummm:))
seni ümitlendirmek istemem ama daha önce paylaşmıştım bir arkadaşımın 16 haftaya kadar kız dendi 18. Haftada kesinlikle erkek dendi:44:
Allah gönlüne göre versin canım
kızlar az önce doktordan geldim,
biraz üzüldüm ve ağladım malesef,
doktor bana 2 ay rapor verdi, yerinden hiç kalkmadan yatacaksın dedi,
kaça kadar çalışıyosun dedi, akşam 9u buluyor dedim, şok geçirdi tabi kadın,
bebek senin hiç dinlenememnden büzüşmüş, odası da aşırı basınçtan daralmış, bebeğe giden damarlar da yeterince besin taşıyamıyor o nedenle bol sıvı, bol sebze ve meyve, ve bolca uzanacaksın dedi,
öyle 2 ay raporluyum henüz patronlara söylemedim, muhtemelen biraz mırın kırın yapacaklar ama doktor risklisin bebeğin ölür yoksa dedi,
o öyle diyince ben koptum tabi,
inşallah hiç bir şey olmaz çok korkuyorum.
Evt galiba bnm çıkıntı paraleldi ama anlamadı demek ama bnm hep şüphem vardı bu arada senle nerdeyse aynı doğum tarihlerimiz tabi bnm sezeryan olucagı için erken olucsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?