2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok gecmis olsun, iyice dinlen canım doktorunun söylediklerini yap , suyun devamlı başucunda olsun. Kendine çok iyi bak...

Hosgeldim arkadasım seni cok merak ettik herkes sordu nerelerdesin :)

selam arkadaşlar ben de 15 haftalık hamileyim ikinci bebek olacak olmasına ama hergün lekelenmem oluyor geçen haftalarda şiddetli bir grip oldum doktor öğürmekten ve öksürmekten zorlamış olabilirsin demişti ama şimdi öksürük falan yok böyle lekelenmesi olan var mı acaba yorum yazarsanızmutlu olurum

Ay çok şükür geldi seni çöl merak ettik Cnm Facebook den msjda attım sana neyse iysinya önemli olan bu cinsiyet tahminin tuttu Cnm kızmış:))))

Hayırlı olsun, sevindim kiz istiyordun sende, Facebook a da girmedim canım ne zamandır. Görmedim henüz mesajini...

Bende iki gün once kontrole gittim. 12 haftalikken %80kiz demişti doktor. Veeee hala kiz. Belki değişir diye umut etmiştim ama değişmemiş . Kızları ciftliyorum yani kesinleşti.

Hosgeldim arkadasım seni cok merak ettik herkes sordu nerelerdesin :)

Belli oldumu canım bebeğinin cinsiyeti?

Hosbulduk, Çok saolun, çalışıyordum incelemem gereken çok is vardı, iyice kaptirmisim kendimi.
Senin bebeğin cinsiyeti belli oldumu? Bende sizleri merak ediyorum neler oldu:)

Hayırlısı Cnm çok tatlı bi kızın vr ( facedeki resim) Buda eminim öyle olucsk kız annesi olmak ayrıcalık B'nde ikiside vrdı zma bunu kız istiyordum ptesi günü öğrendim bana 12. Haftada erkeğe benzio demişti biliosundur ama bnm hiç inanasım gelmiyordu yanılmamışım

kizlarrrrr sonunda pipiyiii gordukkkk:)...3gun onde gidio bebis dedi toplu bi bebek dedi..pipimizide olçtüü:))4lu testte ypildi 300milyon baydik geldikk kizlar...2haftasonrA detayli ultrson icin gidilck mis

çokkkkkkk teşekkür ederim arkadaşım söylediğin diş macununu deneyecegim sensody kullanıyordum ama hamile kalalı zararlıdır diye bıraktım ama doktora soracagım o kadar agrıyor ki başıma vuruyor sana da çok geçmiş olsun inşanllah düzelir elevit almıştım ama doktor kullanma deyince evde duruyor öyle başlasam mı bilemedim?????

kizlarrrrr sonunda pipiyiii gordukkkk:)...3gun onde gidio bebis dedi toplu bi bebek dedi..pipimizide olçtüü:))4lu testte ypildi 300milyon baydik geldikk kizlar...2haftasonrA detayli ultrson icin gidilck mis

hayırlı olsun canımda pipiyide mi ölçtü sorması ayıp kaç mm çıktıbenimkide nasipse erkek olacak onun için soruyorum

seni ümitlendirmek istemem ama daha önce paylaşmıştım bir arkadaşımın 16 haftaya kadar kız dendi 18. Haftada kesinlikle erkek dendi:44:

Allah gönlüne göre versin canım

cnm bazi durumlrda doktorlr uygun pozisyon olmadigi icin goremiyolr tahmnde bulunuyolr.bnm yigemde oyle pipiyi gostermrdi..poposu donuk oluomus yda bacaklryla kapatiyomus..doktor kiza bnzetiodu snradn pipiyi gordu

canim korkma bebegin sennle suan allag esirgesn biseyde olmicak sadece senn dinlenmeni istiyo..doktorun dedigini yap bol su ic bol vitamn al meyve sebze..o zamn goruceksn bak nasi buyumus ....cok gecms olsn cnm

Herkese iyi akşamlar.Aranızda bana da yer var mı?tribünde oturmaktan sıkılıp sahaya ineyim istedim.ağustos anneliğini ucundan yakaladım çünkü muhtemel doğum tarihim 30 Ağustos.hepimize hamileliğin geri kalanında sağlıkla ve mutlulukla geçirmemizi dilerim.çoğunuz benden kıdemlisiniz,sizleri takipteyim.sağlıcakla kalın

Kişisel bilgilerimi verip listeye eklenmeyi unuttum.topik annesi ,zahmet olacak ama lütfen ekleyiver.Bursada yaşıyorum,ilk bebeğim ve 34 yaşındayım.cinsiyetimiz erkek.şimdiden teşekkürler

Evt galiba bnm çıkıntı paraleldi ama anlamadı demek ama bnm hep şüphem vardı bu arada senle nerdeyse aynı doğum tarihlerimiz tabi bnm sezeryan olucagı için erken olucsk

aynen canm bnm cikintida vardi bsey sanirim erkek sandi ben 11+3tum sat a gore...kizmis megerse bebisim..erken tahmnlerde yanilma olabiliyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…