- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.421
Herkese iyi akşamlar.Aranızda bana da yer var mı?tribünde oturmaktan sıkılıp sahaya ineyim istedim.ağustos anneliğini ucundan yakaladım çünkü muhtemel doğum tarihim 30 Ağustos.hepimize hamileliğin geri kalanında sağlıkla ve mutlulukla geçirmemizi dilerim.çoğunuz benden kıdemlisiniz,sizleri takipteyim.sağlıcakla kalın
Hoşbuldum angysangel,yazışmalarınızı uzun zamandır takip ediyordum ama katılmak şimdi kısmetmiş.bu sene gerçekten erkek senesi,sabah kontrolüm vardı doktorumda aynı şeyi söyledi.ilk bebek sonuçta,hayırlı ve sağlıklı olsunda Yüce Allah'tan gelen herşey seve seve kabulümüz.15 haftalık hamileyim şu an,3 hafta önceki kontrolümüzde erkek olabileceğini söylemişti zaten doktorumuz
canım vişne caddesinde genelde imalatçılar var, satanlarda genelde toptan satıyo.atölyelerin ve fabrikaların olduğu bi yer düşün. Yani rahat rahat gezip alışveriş yapabileceğin bi yer değil bana kalırsa. Ama bursaya gelirsen kapalıçarşı civarını tavsiye ederim sana, orada daha güzel şeyler bulur rahat rahat dolaşırsın :)
Bana gayet pipiye benzeyen bir uzantı gösterdi ama yinede sizlerin de başına gelenleri okuyunca bir tarafım hep acaba mı demiyor değil açıkçası.3 hafta sonra 4 lü tarama için gittiğimde kesinleşir ama bana da erkek gibi geliyor.senin bebeğin kesin kız mı?Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Arkadaslar, ingilizceye uyumlu, yani turkce telaffuzu ingilizce de anlasilabilen kiz ve erkek isimlerine ihtiyacım var. Ornegin Defne, Deniz gibi. Bildiginiz ya da aklınıza gelen bu tarz isimler varsa benimle paylaşır mısınız?
Hoşbuldum angysangel,yazışmalarınızı uzun zamandır takip ediyordum ama katılmak şimdi kısmetmiş.bu sene gerçekten erkek senesi,sabah kontrolüm vardı doktorumda aynı şeyi söyledi.ilk bebek sonuçta,hayırlı ve sağlıklı olsunda Yüce Allah'tan gelen herşey seve seve kabulümüz.15 haftalık hamileyim şu an,3 hafta önceki kontrolümüzde erkek olabileceğini söylemişti zaten doktorumuz
Arkadaslar, ingilizceye uyumlu, yani turkce telaffuzu ingilizce de anlasilabilen kiz ve erkek isimlerine ihtiyacım var. Ornegin Defne, Deniz gibi. Bildiginiz ya da aklınıza gelen bu tarz isimler varsa benimle paylaşır mısınız?
samuel = ismail
abraham = ibrahim
mikail - michael
john - can
cybill - sibel
emett - ahmet
slim - selim
benjamin - bünyamin
sera-sera
daphne-defne bunlar var cnm benim bildiklerim
Hayırlı olsun Cnm oğluşun zaten erkek demişlerdi dimi sana yanılmadı Dr un
hayırlı olsun canımda pipiyide mi ölçtü sorması ayıp kaç mm çıktıbenimkide nasipse erkek olacak onun için soruyorum
Gorunurde eylul annesi olucam ama sezeryan olacagimdan 10gun one alininca agustos sonuna denk gelicek kismetse hem eylul annelerine katiliyorum hemde sizleride takip ediyorum..
Isimler konusulmaya baslanmis kiz isim arayanlara isterlerse fikir olsun
Eltim kizina alya mina
Gorumcem elisa erva
Bende tuana ravza
Koyduk :))) hepimizde siradan olmayan isimler kullandik isteyenler alabilir.. bakalim ins. Gosterirse yarin dr a gidices cinsiyeti bakalim ne olacak..
Hepimize hayirli dogumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?