2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldn aramiza cnmankete katil cnsiyet icn istersn

Hoşbuldum angysangel,yazışmalarınızı uzun zamandır takip ediyordum ama katılmak şimdi kısmetmiş.bu sene gerçekten erkek senesi,sabah kontrolüm vardı doktorumda aynı şeyi söyledi.ilk bebek sonuçta,hayırlı ve sağlıklı olsunda Yüce Allah'tan gelen herşey seve seve kabulümüz.15 haftalık hamileyim şu an,3 hafta önceki kontrolümüzde erkek olabileceğini söylemişti zaten doktorumuz

kesinlestimi canim bnde 15.haftamdym.once erkek demisti..2gun once kiz oldugunu ogrendk

Hay Allah senden razı olsun canım yaa. Boşu boşuna vişne sokak arıycaktım İyi ki sormuşum. Çok teşekkür ederim :)

Bana gayet pipiye benzeyen bir uzantı gösterdi ama yinede sizlerin de başına gelenleri okuyunca bir tarafım hep acaba mı demiyor değil açıkçası.3 hafta sonra 4 lü tarama için gittiğimde kesinleşir ama bana da erkek gibi geliyor.senin bebeğin kesin kız mı?Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

İyi akşamlar arasta,bir bursa'lı olarak alışveriş için kapalı çarşının girişindeki bebek mağazalarını tavsiye ederim.hem çeşit çok hem kaliteli hem de fiyatlar iyi.kapalıçarşı Bursa'nın merkezinde ulucaminin orda.şimdiden iyi alışverişler ve iyi günlerde kullanın

yuzde 99 kiz dedi canm.doktor ckintiyi gosterdyse erkektr cnm gonlune gore olsun .allah hepimzn bebegini kucagimiza almayi nasip etsn ins

Arkadaslar, ingilizceye uyumlu, yani turkce telaffuzu ingilizce de anlasilabilen kiz ve erkek isimlerine ihtiyacım var. Ornegin Defne, Deniz gibi. Bildiginiz ya da aklınıza gelen bu tarz isimler varsa benimle paylaşır mısınız?

Arkadaslar, ingilizceye uyumlu, yani turkce telaffuzu ingilizce de anlasilabilen kiz ve erkek isimlerine ihtiyacım var. Ornegin Defne, Deniz gibi. Bildiginiz ya da aklınıza gelen bu tarz isimler varsa benimle paylaşır mısınız?

kuzenimin eşi alman ve kızlarına mina ismini verdiler canım

Kızlar doktorum 12+2 de erkek bebek dedi büyük ihtimaller verdi ve bende hep erkek dedim içimden..Değişmeleri görünce bende acaba kızmı diyorum veee yarın büyük gün bir ay sonra doktor randevum var ve inşallah görücez pipimi kukumu Öğrenince hemen yazıcam çok heycanlıyım hemen sabah olsun bebişimi görimmm

hoşgeldin canım bende ağustos sonu hamilelerindenim. bebeği benden küçükler gelince mutlu oluyorum :)

samuel = ismail
abraham = ibrahim
mikail - michael
john - can
cybill - sibel
emett - ahmet
slim - selim
benjamin - bünyamin
sera-sera
daphne-defne bunlar var cnm benim bildiklerim

Hayırlı olsun Cnm oğluşun zaten erkek demişlerdi dimi sana yanılmadı Dr un

evet cnm yanılmadı.ıkı hafta oncede erkek gbı demıstı erkek miş bu hafta actı bacakları bıdık:)

hayırlı olsun canımda pipiyide mi ölçtü sorması ayıp kaç mm çıktıbenimkide nasipse erkek olacak onun için soruyorum

cnm eşim ben 1mm duydum dıo bn 7 mm duydum dıorum bu aralarda bişey o heycanla tutamadık aklımızda

Canım annesi İrlandalı babası Türk bi arkadaşım var adı Suzan ,Suzın yani . Kızı oldu adını Aylin koydu o da hem Türkçe hem ingilzce uyumluymuş.

Gorunurde eylul annesi olucam ama sezeryan olacagimdan 10gun one alininca agustos sonuna denk gelicek kismetse hem eylul annelerine katiliyorum hemde sizleride takip ediyorum..
Isimler konusulmaya baslanmis kiz isim arayanlara isterlerse fikir olsun
Eltim kizina alya mina
Gorumcem elisa erva
Bende tuana ravza
Koyduk :))) hepimizde siradan olmayan isimler kullandik isteyenler alabilir.. bakalim ins. Gosterirse yarin dr a gidices cinsiyeti bakalim ne olacak..
Hepimize hayirli dogumlar...

Hosgeldin canim, ya nickini gorunce acaba dedim 2009 ekim annesi'misin hic yabanci gelmedinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…