2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun.. Doktorun söylediklerine birebir uymak ve moralini yüksek tutmak gerekli diye düşünüyorum.. Sen şimdi güzelce dinlenir , güzelce beslenirsin toparlanıverir minnoşun üzmez annesini..
Umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..

Hoşgeldin vallahi merakta bıraktın bizi:18:

İyi olmana sevindim

hoşgeldin canım bende ağustos sonu hamilelerindenim. bebeği benden küçükler gelince mutlu oluyorum :)
. Evet 1 hafta bile bebeklerde fark ediyor.herkes biran önce bebeğine kavuşmak istediği için diğer annelerden 1-2 gün önde olmak bile mutlu eder insanı.bende deneyimli annelerden başıma gelecekleri öğrenip tedbir almaya çalışıyorum kendimce.

Herkese günaydın ve hayırlı cuma'lar olsun arkadaşlar.çalışan annelere hayırlı işler,ev de olanlara da güzel günler dilerim

Ben de aynısını yapıyorum Çok hızlı alıyorsun diyor benim doktorum da. Aslında çok almadım ama. Bir haftasonu fazla kaçırarak 1 kilo almıştım. Onu görünce adam şok oldu tabii

İsetberry; hoşgeldin
Burda herkes çok merak etti. Ne teoriler döndü bir bilsen. En son beyazçekirge doktoruna soracaktı artık. İyi olmana çok sevindik. Topikte ne kadar sevildiğini gör valla...

Canım kendini sıkma üzme moralini yüksek tut ki bebişin küsmesin annesine. Patronu işi falan boşver sen tatiline bak dinlen ye iç sağlıklı beslen canım hiç merak etme 1 aya kadar herşey yoluna girmiş olur bol sıvı tüket mutlaka.

Hoşgeldin biz de seni özledik herkes telaşlandı şükür ki iyisin :)

banada 12.haftada erkek dedı yanıldı :) demekkı o zamanlar bu nub olayını doktorlarda karıstırıyo..ama snradan pıpısler kukuslar olusunca barız goruyolar :)

Bana 12. haftamda hiç yorum yapmamıştı. Görünmüyor dedi.. 14. haftamda gittiğimde haftasına göre çok ii kızımız demişti

Günaydın kızlaaaar:)

Bugün kontrolümüz var, herkes anket anket deyince randevuyu öne aldım azcık öğreneyim dedim cinsiyetini, kendi meraklılığımdan değil yani :)))) 16. haftaya girdik bugün belki ikili tarama falanda yapar bakalım, iyi haberlerle dönerim inşallah..

Hoşçakalıııın:)

bugune randevu aldim dayanamiyorum artik 5 marttaydi randevum ama bugun gidicem insallah gosterir melegim cinsiyetini yaaa insallah

İnsana zaman geçmiyorki. Bide 1 ay sonr agel diyor ya. Biz hiç birzaman 1 ay bekleyemedik :) İlk kez bu sefer 3 hafta durduk, oda ayalrdır gitmiyormuşuz gibi geliyor

İnsana zaman geçmiyorki. Bide 1 ay sonr agel diyor ya. Biz hiç birzaman 1 ay bekleyemedik :) İlk kez bu sefer 3 hafta durduk, oda ayalrdır gitmiyormuşuz gibi geliyor

evet bi ay cok uzun ya bizde ilk kez 3 hafta oldu iste bugun esimi bi sekilde ikna ettim randevu aldim gidecez artik ruyalarima girmeye basladi :)))

günaydın kızlarr isetberry çok şükür iyisinnn hoşgeldin ...sende ki yüzde 20lik ihtimal de yaş çıktı desene bende 11 de gidecem bugün bakalım benim yüzde 15lik ihtimale :)

luboyf-- çok geçmiş olsunn yemişim işini sen hamileyken kimse bişey yapamaz al raporunu otur evinde inşallah en yakın zamanda toparlarsın,

Herkese günaydınnn isetberry hoşgeldin nihayet ... luboyf canım doktorun ne dediyse bol bol sıvı almayı ihmal etme kendine iyi bak ki bebiş de iyi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…