- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #12.441
kızlar az önce doktordan geldim,
biraz üzüldüm ve ağladım malesef,
doktor bana 2 ay rapor verdi, yerinden hiç kalkmadan yatacaksın dedi,
kaça kadar çalışıyosun dedi, akşam 9u buluyor dedim, şok geçirdi tabi kadın,
bebek senin hiç dinlenememnden büzüşmüş, odası da aşırı basınçtan daralmış, bebeğe giden damarlar da yeterince besin taşıyamıyor o nedenle bol sıvı, bol sebze ve meyve, ve bolca uzanacaksın dedi,
öyle 2 ay raporluyum henüz patronlara söylemedim, muhtemelen biraz mırın kırın yapacaklar ama doktor risklisin bebeğin ölür yoksa dedi,
o öyle diyince ben koptum tabi,
inşallah hiç bir şey olmaz çok korkuyorum.
Merhabalar,
Ben geldim, gecmisi okuyamadım henüz bir haftadır olmadığım icinde okuyamiyacagim sanırım.
Sizleri özledim. Bulantilarim azalinca bende isyerimize gitmeye başladım ve nete girmeye fırsatım olmadı. Aynı anda iki isi yapamıyorum ben :)
Hosgeldin canim, ya nickini gorunce acaba dedim 2009 ekim annesi'misin hic yabanci gelmedinde.
. Evet 1 hafta bile bebeklerde fark ediyor.herkes biran önce bebeğine kavuşmak istediği için diğer annelerden 1-2 gün önde olmak bile mutlu eder insanı.bende deneyimli annelerden başıma gelecekleri öğrenip tedbir almaya çalışıyorum kendimce.hoşgeldin canım bende ağustos sonu hamilelerindenim. bebeği benden küçükler gelince mutlu oluyorum :)
O kadar yemek sohbetinden sonra gittim yemek yaptımBi ara kapalı olan iştahım yavaş yavaş açılmaya başladı ama yine de çok yememeye dikkat edicem. Doktor özellikle kilo almamam konusunu her gittiğimde hatırlatıyor. Zaten bu ay 2 kilo alınca kızdı bana. Kiloya takmış durumda Kontrole giderken en hafif ayakkabı ve giysilerimi giyiyorum. Tartı fazla gösterir de kızar diye tırsıyorum
Merhabalar,
Ben geldim, gecmisi okuyamadım henüz bir haftadır olmadığım icinde okuyamiyacagim sanırım.
Sizleri özledim. Bulantilarim azalinca bende isyerimize gitmeye başladım ve nete girmeye fırsatım olmadı. Aynı anda iki isi yapamıyorum ben :)
kızlar az önce doktordan geldim,
biraz üzüldüm ve ağladım malesef,
doktor bana 2 ay rapor verdi, yerinden hiç kalkmadan yatacaksın dedi,
kaça kadar çalışıyosun dedi, akşam 9u buluyor dedim, şok geçirdi tabi kadın,
bebek senin hiç dinlenememnden büzüşmüş, odası da aşırı basınçtan daralmış, bebeğe giden damarlar da yeterince besin taşıyamıyor o nedenle bol sıvı, bol sebze ve meyve, ve bolca uzanacaksın dedi,
öyle 2 ay raporluyum henüz patronlara söylemedim, muhtemelen biraz mırın kırın yapacaklar ama doktor risklisin bebeğin ölür yoksa dedi,
o öyle diyince ben koptum tabi,
inşallah hiç bir şey olmaz çok korkuyorum.
Merhabalar,
banada 12.haftada erkek dedı yanıldı :) demekkı o zamanlar bu nub olayını doktorlarda karıstırıyo..ama snradan pıpısler kukuslar olusunca barız goruyolar :)
belırlı bı yastan sonra anneye donus oluyo cnku artık baba senı anlayamz duruma gelıyo..duygular degısıyo anne devreye gırıyo o zaman annemle arkadas gıbıyımdr bu yasıma kadar herseyımı anlattm bana hep destek oldu yanmda oldu yerı geldı bnm ıcn babamı kandrdıgı bıle olmustur ıns bnde onun gıbı bı anne olurum ...bak duygulandım smdı
Kesinlikle öyle canım.. Annem herşeyim sırdaşım arkadaşım kardeşim.. Annem yakınımda oturmasına rağmen çok özlüyorum onu aklıma gelince burnumun direği sızlıyor
bugune randevu aldim dayanamiyorum artik 5 marttaydi randevum ama bugun gidicem insallah gosterir melegim cinsiyetini yaaa insallah
İnsana zaman geçmiyorki. Bide 1 ay sonr agel diyor ya. Biz hiç birzaman 1 ay bekleyemedik :) İlk kez bu sefer 3 hafta durduk, oda ayalrdır gitmiyormuşuz gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?