2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜÜÜNAAAAYDIIIIIN GÖBÜŞLÜLER kızlar biliyorum çoğumuzun hatır hutur memeleri göbekleri kaşınıyor ama sakın kaşımayın,ne kadar çok kaşıntı o kadar çok çatlak demek. şöyle örneklendireyim;bir balonu şişirin,sonra turnağınızla kazıya kazıya kaşıyın ardından balonu indirin ve kaşıdığınız yere bakın. çatlaksız günlerimiz olsun inşallah

Günaydınnn taze anneler :)

merhaba canım benimde göğüslerim çok kaşınıyolar üstelik öyle çok şişmediler zaten küçüktüler durmadan kaşıyorum sinir oldum. çok kötü

Benim de göğüslerim çok kaşınıyor krem sürüyorum biraz yatıştırıyor ama sonra yine başlıyor. Lanolinli daha yoğun nemlendirici almak lazım meme ucu kremlerine başlayayım diyorum.

Gunaydin taze anne adaylari...
Kizlar ben dun gece ve busabah artik kizimin kalp atislarini doplerden duyuyorum ve artik gobisimde cikti ama tartida kilo almamisim aksam olunca ama duba gibi oluyorum

aynen öyle valla uyuz gibi kaşınıyorum ben yaa göbeğim göğüslerim bacaklarım yağlanıyorumda ama zayıftım kilo almaya başlayınca eğer dediğin gibi olursa benim bütün vücudum harita gibi olur valla :26:kaşımıyım bari:18:

akşam rüyamda doğuruyordum anammm çok korktum ama normal doğum yapabilir miyim diye soruyorum olur tabi diyor doktorlar. yatıyorum masaya sancım yok bişeyim yok ama krokuyorum bebğimin kafası çıkıyor hiç canım acımıyor ama sezeryan diye tutturuyorum .
tosun gibi bi oğlum olmuştu.
aayyy rüyada bile korktum nasıl doğurucaz biz yaaa....

Günaydın hanımlar;
Bugün perşembe.Yarın cuma. Yuppiiiiii

Kızlar bu arada butikbebe'de Seçen Hamile kıyafetleri var. Bence bakın. Şirin bir nar çiçeği elbise aldım. Biraz pahalı oldu ama yazın gezmelere giderken onu giyerim diye düşündüm. Bir de Avvio'dan anne bebek bakım çantası aldım. İçinde biberon saklama , kilitli kirli poşeti, alt açma var. O bez gibi olan anne çantalarını hiç sevmem. Bu baya modern geldi. Yine pahalı ama sevdim. Şimdilik. Bi gelsin beğenmezsem geri gönderirim. Bunu almazsam da sırf o çantalardan almamak için kendime büyük çanta alacaktım zaten bari işe yarar bişey olsun. Fotoğraflarını ekliyorum . Fikir olsun.

poliannacım, hani soruyordun ya park yatağın nevresimi ayrı mı oluyor diye... Ben de bunu çok merak ediyordum. Ayrıymış gerçekten. Butikbebeyi karıştırırken aybi bebe diye bir markada, park yatak nevresim ya da park yatak uyku seti diye ayrı geçiyor....

günaydııınnn annişlerrr

teşekkür ederim canım biz daha hiç bakmadık bişeyler park yatağa bakınca ona da bakarız inş.
güle güle kullan cicişlerini

Son düzenleme:

kaşıma lokumum,gece istem dışı kaşıntıları engellemek içinde tırnakları kısa kesmek ve karın bölgesini kapatacak kıyafetler giymek en mantıklısı zira uykuda ne yaptığımızı bilmiyoruz,sonra sabah bi kalkıyoruz aaa çatlaklaaaar :18: bence kaşıntı durumunda en güzel şey elleri ıslatıp avup içiyle o kısmı ovmak nemli tutmak çok önemli. bu benim 2. bebeğim ilkinde bu dediklerimi aynen uyguladım sıfır çatlak zaten bu konuda biraz takıntılıyım bir santim çatlağım olsaydı doktor doktor gezerdim sanırım

gunaydn kzlar.elim duzeldi sukur..ama 2 gcedr asiri gaz sorunum var agriyida...sabah gciyo.ama sabaha kadar karnm davul gbi.bu kan ilacndanmi decavittenmi bilemedm sulu gidalarda aliyorum lifli seylerde yiyorum...catlak konusundada bnm gobegm kasnmiyo 2gundr krem kullaniyorm ama daha oncede kasnmiyodu ama goguslerim cok kotu gerildkce gerili hem aciyo hem kasiniyo

kızlar tecrübelerime dayanarak söyülüyorum bu bebeğimde sırt çantası alıcam inş.kızımda yandan takmalı çantaydı biyere gidince sıkıntı oluyodu ama bu sefer sırt çantalarına heves ettim bir de önde kanguru ohh elini kolunu sallaya sallaya gez.hee bir de yanında 2. olunca .

Son düzenleme:

ayy ne güzel yaa ilk gebeliğinde yağ olarak ne kullandım canım sen:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…