- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.381
merhaba canım benimde göğüslerim çok kaşınıyolar üstelik öyle çok şişmediler zaten küçüktüler durmadan kaşıyorum sinir oldum. çok kötü
GÜÜÜNAAAAYDIIIIIN GÖBÜŞLÜLERkızlar biliyorum çoğumuzun hatır hutur memeleri göbekleri kaşınıyor ama sakın kaşımayın,ne kadar çok kaşıntı o kadar çok çatlak demek. şöyle örneklendireyim;bir balonu şişirin,sonra turnağınızla kazıya kazıya kaşıyın ardından balonu indirin ve kaşıdığınız yere bakın. çatlaksız günlerimiz olsun inşallah
Günaydın hanımlar;
Bugün perşembe.Yarın cuma. Yuppiiiiii
Kızlar bu arada butikbebe'de Seçen Hamile kıyafetleri var. Bence bakın. Şirin bir nar çiçeği elbise aldım. Biraz pahalı oldu ama yazın gezmelere giderken onu giyerim diye düşündüm. Bir de Avvio'dan anne bebek bakım çantası aldım. İçinde biberon saklama , kilitli kirli poşeti, alt açma var. O bez gibi olan anne çantalarını hiç sevmem. Bu baya modern geldi. Yine pahalı ama sevdim. Şimdilik. Bi gelsin beğenmezsem geri gönderirim. Bunu almazsam da sırf o çantalardan almamak için kendime büyük çanta alacaktım zaten bari işe yarar bişey olsun. Fotoğraflarını ekliyorum . Fikir olsun.
Eki Görüntüle 650197 Eki Görüntüle 650198
poliannacım, hani soruyordun ya park yatağın nevresimi ayrı mı oluyor diye... Ben de bunu çok merak ediyordum. Ayrıymış gerçekten. Butikbebeyi karıştırırken aybi bebe diye bir markada, park yatak nevresim ya da park yatak uyku seti diye ayrı geçiyor....
aynen öyle valla uyuz gibi kaşınıyorum ben yaa göbeğim göğüslerim bacaklarım yağlanıyorumda ama zayıftım kilo almaya başlayınca eğer dediğin gibi olursa benim bütün vücudum harita gibi olur valla :26:kaşımıyım bari:18:
kaşıma lokumum,gece istem dışı kaşıntıları engellemek içinde tırnakları kısa kesmek ve karın bölgesini kapatacak kıyafetler giymek en mantıklısı zira uykuda ne yaptığımızı bilmiyoruz,sonra sabah bi kalkıyoruz aaa çatlaklaaaar :18: bence kaşıntı durumunda en güzel şey elleri ıslatıp avup içiyle o kısmı ovmaknemli tutmak çok önemli. bu benim 2. bebeğim ilkinde bu dediklerimi aynen uyguladım sıfır çatlak zaten bu konuda biraz takıntılıyım bir santim çatlağım olsaydı doktor doktor gezerdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?