2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzel yaa ilk gebeliğinde yağ olarak ne kullandım canım sen:44:

ben özel bir yağ kullanmadım dalin bebe yağı kullandım ama ilk 3 ay her banyodan sonra bütün vücuduma karnım büyümeye başladıktan sora ise (ki ilk bebeğimde benim karnım 6.ayda aniden büyümeye başladı 15 gün içinde resmen şiştim) her sabah ve her akşam kullandım. azıcık elinize damlatıpta sürmeyin baya yağlansın çünkü kuruması çok kısa sürüyo nemli kalması lazım.

Dün akşam kocitomla özdilekteydik. Direk bebek reyonuna çıktık. yok öyle ciciler yaaa okadar şeker ki bebek olup benim giyesim geldi. Cimcimli cimcimli modeller harikaydı. Kısmetse en yakın zamanda ananemizin kartını alıp beğendiklerimizden almak istiyoruz..

Güle güle kullan cicilerini:) Çanta konusu iyi fikir bence de bez çantalar belki yazın cıvıl cıvıl durabilir ama kışın hoş durmuyor.

Kızlaaaar bakın bende dün bunu aldım:))

canım güle güle kullan. Babayı şimdiden alıştırıyosun bakıyorum masraflara

Eki Görüntüle 650200

ayy ne güzel yaa ilk gebeliğinde yağ olarak ne kullandım canım sen:44:

Canım bu çatlama olayının cildin yapısıyla alakalı bişey olduğunu okumuştum. Mesela esmer tenliler beyaz tenlilere oranla daha çok çatlıyormuş. Kremlerin etki etmediği kişiler oluyormuş. Biz elimizden geleni yapalım yine ama çatlarsa da yapacak bişey yok.

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

anneler bebişlerine bişeyler almak için nasılda sabırsızlanıyorlar öyle değil mi.bende netten bakıyorum benim kızımın park yatağı var onu kullanacagım oğluşumada nevresimi yorganı herşeyi Allahtan ara bi renk almışım park yatak gri turuncu nevresimleri yorganıda fıstık yeşili sadece battaniye almam gerek.yaz bebeği olacagı için güzel bi pike takımı mı alsam diye düşünüyorum

Günaydın annişlerrr
Doktorumu aradım 2li testimizden sonra 3lü testimizde normal çıktı çok şükürrrr
Sadece idrar testimde iltihap çıkmış mantar olup duruyorum ya ilaç verdi doktor inş oda hemen gecer...

sonucun temiz çıkmasına çok sevindim gözünaydın canım inşallah iltihapta hemen geçer geçmiş olsun

Günaydın şekerler.

Bahar hafiften kendini hissettirmeye başladı sanki. Burada birkaç ağaçta çiçekler açmış. Görünce çok mutlu oldum. Çok yakında heryer mis gibi çiçek kokularıyla dolar. Şurda nisana ne kaldı :)

Zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor işte. Gebeliğimizi yarılamak üzereyiz nerdeyse. İlk yarı bitince 2. yarı daha çabuk geçecek gibi geliyor sanki bana. Hani hep kışlar uzun yazlar kısacık olur ya gözümüzde, kimbilir belki gebelikte de öyle gelir Ve bir bakmışız bebişler kucağımızda :)))

Yaşasın bir güzel haber daha

kızlar haftasonu biraz dip köşe iş yapayım dedim 2 gün bel kalça agrısından duramadım.sizdede oluyormu bu sıkıntı.halbuki çokta yüklenmedim kendime.ev işlerine yardımcı alıyormusunuz ben çalışıyorum bi haftasonum var hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum ben mi hantallaştım iyice sizde de varmı bu sıkıntı merak ettim

sonucun temiz çıkmasına çok sevindim gözünaydın canım inşallah iltihapta hemen geçer geçmiş olsun

Yaşasın bir güzel haber daha

Çok teşekkur ederim güzel annelerrrr

Cnm ben alıyorum çünkü biraz iş yapıyorum yemek sonrası mutfak toplama fln hafif şeyler sırt agrısından bel ağrısından duramıyorum..İmkanın varsa al derim tatlımmm

Aynen canım, bel ağrım yüzünden temizlik yapamaz oldum. Eşimin silip süpürmesiyle evim.. Yemek yaparken bile sırtım kopuo ağrıdan içime baygınlık gelio resmen.. Bende çalışıyorum hafta sonları evim mum gibi olurdu şimdi saldım çayıra mevlam kayıra. Hep evim pis diyorum aklım kalıyor ama bişey yapmak içimden gelmiyor. Çünkü yapmaya kalksam bişeyler çekmem lazım oda tehlikeli..

sormaa olmamı 2 dk iş yapıp 2 dk oturuyorum sonra da bel ağrısı çekiyorum işe gelince bi ohhh çekiyorum..ben kadın çok fazla alamıyorum ne yalan söyleyim yılda 2 kez falan...

ama süpürme işini eşime devrettim ben siliyorum bazen silerken de elimden alıyo
geçen gün o yerleri siliyor ben de tam toz alıcam bezi aldım elime arkamdan geldi banyo ya sandımki toz bezini de alacak şaban gibi sırıttım tozu da mı sen alacaksın dedimmm

okadar değil abartmayalım diyo hahaha çok iyi yapmıyo ama buna şükür napalımmm sadece süpürüp silmeyle bitse yemeği bulaşığı çamaşırı katla yerleştir ütüle bide 4 yaşındaki kızım pazar akşamları canım çıkmış şekilde uyuyorum ee haliyle yatakda dinlenmiş oluyorum

Son düzenleme:

İmkanın varsa al ama yoksa da temizlik filan yapma. Bırak pis desinler, pasaklı desinler. Hiçbir insanın söylediği senden ya da karnındakinden önemli değil. Doğsun yine yaparsın içinin rahat etmesi açısından. Temizlik denilen şey yaptın yaptın bitti mi şimdiye kadar ? Hiç bitmez bu yüzden bu dönem biraz oblomov olmak durumundayız.

Sonunda dayanamayıp bebeğimin ilk alışverişini yaptım :) internetten 12li paket unibaby ıslak pamuk mendil siparişi verdim yaşasınnn

günaydın şeker sabah sabah içimi açtı mesajın.bugün bende ayn şeyleri düşünüyordum 4 ay bitti 5 ay kaldı. hem çok az geliyor, hem de gözümde büyüyor..
hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım :) tabi bu arada hamileliğin de tadını çıkaralım ... :))

Cnm ben alıyorum çünkü biraz iş yapıyorum yemek sonrası mutfak toplama fln hafif şeyler sırt agrısından bel ağrısından duramıyorum..İmkanın varsa al derim tatlımmm

aynen canım yaa eve gel yemek yap kaldır kızın dersiyle ilgilen pilim bitiyor.artık bi şekilde bütçe ayıracagım yoksa aklım sürekli evde kalıyor

sorma canım aynen bizdede durum bu eşim yardım ediyor sagolsunda erkekte ne kadar yapabilir.haftasonu salonun halısını sileyim dedim eee kim kaldırıp balkona serecek eşimde cumartesi çalışıyordu kaldı yapmadım.pazar zaten eşim evde iş istemiyor yaa biyerlere gidiliyor yaa gelen oluyor ev böyle olunca kimseyi davette edemiyorum içime sinmiyor.arkadaşım evinde bişey yok diyor ama ben biliyorum o bana yetiyor.apartmanda temizliğe gelen bi bayan var hem temiz yapıyor hem hızlı 15 günde 1 yarım gün gelebilirim dedi onunla anlaştık en azıncan bi geldiğinde cam diger geldiğinde bi başka şey birikmez böylece diye düşündüm

vla ben kocama devrettım....yapamıyorum hemen kasıklarım belım agrıyo....onun yaptıgıda pek ıcıme sınmıyo ama napım bı sure boyle ıdare edıcez...bı ay snra anneme gelen kadını cagrıcam dıp kose yapar..bde dogumdan once gelır...zaten annem sagolsun geldımı duramıyo yapıyo...kocamında cabası var:)ıdare edıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…