- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.401
ayy ne güzel yaa ilk gebeliğinde yağ olarak ne kullandım canım sen:44:
Günaydın hanımlar;
Bugün perşembe.Yarın cuma. Yuppiiiiii
Kızlar bu arada butikbebe'de Seçen Hamile kıyafetleri var. Bence bakın. Şirin bir nar çiçeği elbise aldım. Biraz pahalı oldu ama yazın gezmelere giderken onu giyerim diye düşündüm. Bir de Avvio'dan anne bebek bakım çantası aldım. İçinde biberon saklama , kilitli kirli poşeti, alt açma var. O bez gibi olan anne çantalarını hiç sevmem. Bu baya modern geldi. Yine pahalı ama sevdim. Şimdilik. Bi gelsin beğenmezsem geri gönderirim. Bunu almazsam da sırf o çantalardan almamak için kendime büyük çanta alacaktım zaten bari işe yarar bişey olsun. Fotoğraflarını ekliyorum . Fikir olsun.
Eki Görüntüle 650197 Eki Görüntüle 650198
Kızlaaaar bakın bende dün bunu aldım:))
canım güle güle kullan. Babayı şimdiden alıştırıyosun bakıyorum masraflara
Eki Görüntüle 650200
ayy ne güzel yaa ilk gebeliğinde yağ olarak ne kullandım canım sen:44:
günaydın kızlar bu aralar işyerinde çok stresli günlere başlıyorum bebişim kusura bakma
Günaydın annişlerrr
Doktorumu aradım 2li testimizden sonra 3lü testimizde normal çıktı çok şükürrrr
Sadece idrar testimde iltihap çıkmış mantar olup duruyorum ya ilaç verdi doktor inş oda hemen gecer...
Günaydın annişlerrr
Doktorumu aradım 2li testimizden sonra 3lü testimizde normal çıktı çok şükürrrr
Sadece idrar testimde iltihap çıkmış mantar olup duruyorum ya ilaç verdi doktor inş oda hemen gecer...
sonucun temiz çıkmasına çok sevindim gözünaydın canım inşallah iltihapta hemen geçer geçmiş olsun
Yaşasın bir güzel haber daha
kızlar haftasonu biraz dip köşe iş yapayım dedim 2 gün bel kalça agrısından duramadım.sizdede oluyormu bu sıkıntı.halbuki çokta yüklenmedim kendime.ev işlerine yardımcı alıyormusunuz ben çalışıyorum bi haftasonum var hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum ben mi hantallaştım iyice sizde de varmı bu sıkıntı merak ettim
kızlar haftasonu biraz dip köşe iş yapayım dedim 2 gün bel kalça agrısından duramadım.sizdede oluyormu bu sıkıntı.halbuki çokta yüklenmedim kendime.ev işlerine yardımcı alıyormusunuz ben çalışıyorum bi haftasonum var hangisine yetişeceğimi şaşırıyorum ben mi hantallaştım iyice sizde de varmı bu sıkıntı merak ettim
Günaydın şekerler.
Bahar hafiften kendini hissettirmeye başladı sanki. Burada birkaç ağaçta çiçekler açmış. Görünce çok mutlu oldum. Çok yakında heryer mis gibi çiçek kokularıyla dolar. Şurda nisana ne kaldı :)
Zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor işte. Gebeliğimizi yarılamak üzereyiz nerdeyse. İlk yarı bitince 2. yarı daha çabuk geçecek gibi geliyor sanki bana. Hani hep kışlar uzun yazlar kısacık olur ya gözümüzde, kimbilir belki gebelikte de öyle gelirVe bir bakmışız bebişler kucağımızda :)))
Cnm ben alıyorum çünkü biraz iş yapıyorum yemek sonrası mutfak toplama fln hafif şeyler sırt agrısından bel ağrısından duramıyorum..İmkanın varsa al derim tatlımmm
Aynen canım, bel ağrım yüzünden temizlik yapamaz oldum. Eşimin silip süpürmesiyle evim.. Yemek yaparken bile sırtım kopuo ağrıdan içime baygınlık gelio resmen.. Bende çalışıyorum hafta sonları evim mum gibi olurdu şimdi saldım çayıra mevlam kayıra. Hep evim pis diyorum aklım kalıyor ama bişey yapmak içimden gelmiyor. Çünkü yapmaya kalksam bişeyler çekmem lazım oda tehlikeli..
İmkanın varsa al ama yoksa da temizlik filan yapma. Bırak pis desinler, pasaklı desinler. Hiçbir insanın söylediği senden ya da karnındakinden önemli değil. Doğsun yine yaparsın içinin rahat etmesi açısından. Temizlik denilen şey yaptın yaptın bitti mi şimdiye kadar ? Hiç bitmez bu yüzden bu dönem biraz oblomov olmak durumundayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?