2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese...

dün ilk defa kendim için hamile kıyafeti aldım...hamile pantolonu iki de tunik aldım...ama o kadar halsizim ki rahat rahat dolaşıp bakamıyorum hiç bişeye yere yığılıp kalıcak gibi oluyorum...sırt ve bel ağrılarım da başladı benim şimdiden... (

ayrıca kendimi çok moralsiz,mutsuz,ilgisiz,çirkin hissediyorum

çok ağır çok zor hastanelerde ve evde serumlarla vs geçen bir 3 buçuk ayım oldu,daha yeni toparlanıyorum ama hala keyfine varamadım çok fazla...inşallah bundan sonrası güzel geçer....

bu arada ben de hala hareket hissetmedim bebeğimde...nadiren pır pır bişeyler oluyor ama onu da ayırt edemiyorum bağırsak hareketi mi yoksa onun hareketi mi diye...

anneler bebeklerinize neler alıyosunuz.aldıklarınızı burda paylaşsanız bizede fikir olsa ben bebeklerime biberon ve emzik almak istiyorum hangi markaları tavsiye ediyosunuz?(ikiz oldukları için biberon ilk zamndan itibaren lazım olcak sanırım)

kızlarrr rüyamda beyazçekirgeyi gördüm doktor kızı olacağını söylüyordu yarın gelip haber verir artık bize de bebişini görmüştür o....

Hanımlar merhaba,
Bu hafta yoğun olacağım. Yarın kısa bir süre hizmet içi eğitim vereceğim. Öğretmen arkadaşlarımı bu dönemde iyi anlıyorum. Kocaman insanlara ders anlatmak beni yoruyorken küçük çocuklarla napardım bilmiyorum. cumaya kadar kendinize iyi bakın.
Umarım hafta içi akşamları uygun olurum da görüşürüz.

Bu arada bebeğim kesin kız.
Tüm takvimler tutmadı. Allahım hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin. Hepimizinkini tabii

Cnmm hep o hbr tetikledi seni anlıyorum ama iyi yapmışssın bende cuma gunu gidicem nasıl dayanıcam bilemiyorum :)

anneannesinden ilk oyuncak hediyesi kızlar nasıl diada 17 liraya düşmüş annemde çok beğenmiş ama anca 2 yaşına gelince oynar galiba ilk torunu ya dayanamamış almış işte

bundan sonra rahat edersin umarım, ben de son 10 gündrü biraz daha rahatım yemekler açısından, ama dün akşam yine bi kusma aşaması atlattım,
bazılarının bizim gibi zor geçiyor ilk 4 ayı,
ama hala yemeklere eski iştahımla bakamıyorum, bir tiksinerek yeme hali hala sözkonusu
yine de 3 kilo almışım, bu harika bir gelişme benim için,
darısı başına umarım en yakın zamanda düzelir herşeyin

Merhaba kızlar,pazar günleri galiba Show TV'de "ilk nefes" diye bir program var,izliyorsunuzdur muhtemelen ama yine de haberi olmayanlara duyurmak istedim.doğum esnasında yaşananları izlerken ağlamayan yoktur herhalde.bu arada bende dayanamayıp hastane çıkışı aldım bebeğime.inşallah hepimize aldığımız herşeyleri kullanmak ve giydirmek nasip olur.keyfiniz bol olsun

evet canım bugün izledim bende cok güzeldi güzel güneşin doğuşunu nasıl kiraz dudaklı bi kızdı maşallah
inş. bizde sağlıkla kucaklarız meleklerimizi
dayanamıyor insan valla ben dayanmaya calışıyorum annemler alıp duruyooo
iyi yapmışsıın bosver güzel günlerde giysin bebişin inş. canımm
bu aydan sonra ciddi ciddi baslamak lazım ama bizde bebek arabası baktıkm herşey ateş pahasıı bi kereden yüklekmek ağır gelir yavastan alalım

Ya kızlar ben hamilelik takvimine nerden bakicam bulamadım bu arada bilgisayarım yok telden giriyorum o yüzden olabilirmi

Ya kızlar ben hamilelik takvimine nerden bakicam bulamadım bu arada bilgisayarım yok telden giriyorum o yüzden olabilirmi

Telefondan girdiğin için görülmüyor Havva. Arkadaşlar bu arada "arasta" bu hafta sonu taşınacaktı dimi? Umarım yorucu geçmemiştir ve gönlüne göre olmuştur herşeyleri.

nasılsınız kızlar
malesef ben 2 gündür bitik vaziyetteyim
öksürük beni mahvetti yaa
yarın için randevu aldım ama beni yarına kadar idare edecek tavsiyelerinizi bekliyorum
noluur :2:

teşekkür ederim..umarım senin de en kısa zamanda biter bu durum..çok zorr (

benim de eski iştahım yok henüz,normal yiyorum bişeyler işte ama hala herşeyi yiyemiyorum,canım istemiyor...ben de 3 kilo almışım dediği gibi sevindirici ama hamileliğin sonuna kadar çok bişey almıycaz biz büyük ihtimal...

Benimde nacizane tavsiyem 3 tekerlekli yerine 4 tekerlekli al cnm kesinlikle daha kullanışlı

nasılsınız kızlar
yarın için randevu aldım ama beni yarına kadar idare edecek tavsiyelerinizi bekliyorum

geçmiş olsun cnm,akşam yatmadan önce çaydanlıkta bir kaç ayva ve elma kabuğu ayrıca içinin çekirdeklerini kaynat,sonrada ıhlamuru koy altını kapa 5 dk demlensin iç. birde bal a zencefil karıştırıp ye zencefil yoksa limon sık farketmez . Allah şifa versin

nasılsınız kızlar

3 gündür ben de aynı durumdayım canım artık öksürürken karnım acıyor sanki bebişime birşey olacakmış gibi hissediyorum bugün arkadaşlarım bal tavsiye ettiler sabah aç karnına ve yatmadan hemen önce bir tatlı kaşığı bal ye dediler.bitki çayları falan tehlikeli zaten biliyorsun drum bana sadece ıhlamur içebilirsin o da günde 2 fincan dedi dikkat etmek lazım.bir an önce iyileşiriz inş canım...

Hepsi Avent olan , 2 kucuk 2 buyuk biberon.2 tane 0-6 aylık emzik, 2 tane 0-3 aylık emzik emzikleri uzun süreli kullanmak iyi olmadıgından daha alıcam.2 biberonu bardak gibi tutmaya yarayan kulp,biberonlara aylarına göre yedek agizlik bu agizliklarida uzun süre kullanmamak lazim. Bebedor tırnak makası. Avent süt sağma makinesi dogum iznim bitenene kadar kullanmam ama işe basladiktan sonra lazım olucak. CANIM aklıma bu kadar geldi sizlerinde aklına gelen olursa paylaşın. Ben bide süt arttıran çayları merak ediyorum gercekten ise yariyormu

Kızlar karnım acıyor ya agrı gibi de değil acıyor yanii bnm gibi olan varmı karnı?
..İshal olmuştum ondanmı dicem ama deil bence çünkü gecen gün de böyle ağrımıştı..İnşallah geçer ve inşallah bebişim iyidir

Benim de tam gobegimin alti aciyor gibi sanki gaz sancisi gibi geliyor ama endiselendim biraz. Aranizda kasik acisi ve agrisi yasayan var mi kizlar. Ben zaman zaman olduğunu doktoruma soyleyince ultrasonda hersey çok normal görünüyor ama bebeğin başı birazcık aşağıda o ağrı yapabilir demişti. Doktoru böyle söyleyem var mı tam olarak ne demek istegi gerrçekten anlayamadım(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…