- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #13.921
kızlar ben dun dayanamadm ve aksamustu esımıde gaza getırdm acıle gıttık..kasıklarım agrıyo dıyede bı yalan soyledım ordakı hemsıreye ve doktora :)tabı acıl oldugu ıcın ordakı ultrasonda sdece doktor goruyo bebegı ben goremedmama doktor cok ıyı masallah cok hareketlı dedı ıcım rahatladı...bu sabahta benı pıt pıt dokundu annesıne :)allahım hepımızın bebıslerını korusun kızlar...herkese gunaydn bu arada :)
selam herkese...
dün ilk defa kendim için hamile kıyafeti aldım...hamile pantolonu iki de tunik aldım...ama o kadar halsizim ki rahat rahat dolaşıp bakamıyorum hiç bişeyeyere yığılıp kalıcak gibi oluyorum...sırt ve bel ağrılarım da başladı benim şimdiden... (
ayrıca kendimi çok moralsiz,mutsuz,ilgisiz,çirkin hissediyorum
çok ağır çok zor hastanelerde ve evde serumlarla vs geçen bir 3 buçuk ayım oldu,daha yeni toparlanıyorum ama hala keyfine varamadım çok fazla...inşallah bundan sonrası güzel geçer....
bu arada ben de hala hareket hissetmedim bebeğimde...nadiren pır pır bişeyler oluyor ama onu da ayırt edemiyorum bağırsak hareketi mi yoksa onun hareketi mi diye...
Merhaba kızlar,pazar günleri galiba Show TV'de "ilk nefes" diye bir program var,izliyorsunuzdur muhtemelen ama yine de haberi olmayanlara duyurmak istedim.doğum esnasında yaşananları izlerken ağlamayan yoktur herhalde.bu arada bende dayanamayıp hastane çıkışı aldım bebeğime.inşallah hepimize aldığımız herşeyleri kullanmak ve giydirmek nasip olur.keyfiniz bol olsun
Ya kızlar ben hamilelik takvimine nerden bakicam bulamadım bu arada bilgisayarım yok telden giriyorum o yüzden olabilirmi
bundan sonra rahat edersin umarım, ben de son 10 gündrü biraz daha rahatım yemekler açısından, ama dün akşam yine bi kusma aşaması atlattım,
bazılarının bizim gibi zor geçiyor ilk 4 ayı,
ama hala yemeklere eski iştahımla bakamıyorum, bir tiksinerek yeme hali hala sözkonusu
yine de 3 kilo almışım, bu harika bir gelişme benim için,
darısı başına umarım en yakın zamanda düzelir herşeyin
bilmem öle detaylı bi arastırma yapmadım mothercareda baktık bugün cok güzeldiii avmlerdede hep 3 tekerlekli görüyorum kullanışlı diye düşünmüştüm ama arastırmak lazım uyarını dikkate alıcam sağol tatlım
nasılsınız kızlar
malesef ben 2 gündür bitik vaziyetteyim
öksürük beni mahvetti yaa
yarın için randevu aldım ama beni yarına kadar idare edecek tavsiyelerinizi bekliyorum
noluur :2:
nasılsınız kızlar
malesef ben 2 gündür bitik vaziyetteyim
öksürük beni mahvetti yaa
yarın için randevu aldım ama beni yarına kadar idare edecek tavsiyelerinizi bekliyorum
noluur :2:
anneler bebeklerinize neler alıyosunuz.aldıklarınızı burda paylaşsanız bizede fikir olsaben bebeklerime biberon ve emzik almak istiyorum hangi markaları tavsiye ediyosunuz?(ikiz oldukları için biberon ilk zamndan itibaren lazım olcak sanırım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?