- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.201
evet kızlar şehirden şehire değişiyo fiyatlar benim bulunduğum yerde en iyi hastane hemde sezeryana 400-500 arası ödüyorsunuz
ayrıntılı ultrason dediğiniz ne bilmiyorum ama 4 boyutlu ultrasonumuz var 12 lira.
sizlere göre bedavaya doğurcam ben :)
doktorumda çok çok iyi çok memnunum gelin burda doğurun sizde :)
merhaba güzel hamişler
kızlar aklıma takılan bişeyi sormak istiyorum
dün kontrolum vardı doktorum 16 hafta 5 günlük hamilesin dedi
ama netteki hesaplayıcılarda 15 hafta 3 günlük hamile çıkıyorum
bu ne demek oluyor, bebeğin gelişimi bir hafta öndenmi gidiyor yoksa benmi yanlış hesaplıyorum :44:
merhaba güzel hamişler
kızlar aklıma takılan bişeyi sormak istiyorum
dün kontrolum vardı doktorum 16 hafta 5 günlük hamilesin dedi
ama netteki hesaplayıcılarda 15 hafta 3 günlük hamile çıkıyorum
bu ne demek oluyor, bebeğin gelişimi bir hafta öndenmi gidiyor yoksa benmi yanlış hesaplıyorum :44:
bebek arabasi alan anneler hangi marka ve ne ozelliklerini dikkate alarak aldiniz bizide bilgilendirirseniz hepbirlikte paylasmis oluruz.
ben bi kac markaya baktim satici en iyisi bugaboo oldugunu soyledi ancak fiyatida 1600 2000 tl arasi biseydi....okadar pahali olsun istemiorum hafif kullanisli ve kaliteli bisey istiyorum ama hala bulamadim varmi onerileriniz ?
bnm nısanda esımın kankasının dugunu var hazıranda bnm cok 9 yıllık arkadasm evlenıyo karnım burnumda gdıcem:)agustosta arkadasların dugunu var dogururm sızın dugune damgamı vurmk ıstemem dedım gdemem tabıkı :)bde yıne onumzdekı aylarda kuzenım nısanlanıcak nısan ankarada onada gdemem sanırm :)
Günaydın kızlarrrrr :) bugün izinliyim evde dinleniyorum :))
Sat-ın kaç ki canım? BAzen bebekler önden yada geriden geliyor. Ultrason kağıdında da fark ediyor tarih. Ben birkere sordum doktoruma önden gidiyor diye çok takılma sen ona biz sat-ına göre hesaplamaya devam edicez dedi.
son adet tarihim 23.11.2012 canım
ultrason kağıdında da 16 hafta 5 günlük yazıyordu
doktorumda yardımcısına not aldırırken aynı şekilde söyledi...
ben 15 hafta 3 gün diye hesaplamıştım şaşırdım bir anda :44:
birde doktora soracağım okadar çok şeyim vardı ki
bu kaç haftalık mevzusu arada kaynadı
Selam kızalar bebğime isim bulamıyorum tavsiyelerimnizi bekliyorum kızıma isim bulmamam yardımcı olurmusunuz
2 isim koymak istiyorum şansı bol olsun diye ve klasik eski isimleri seviyorum birini yani modern isimlerden birinide klasik koymak istiyorum ama içimin ısındığı isim bulamadım henüz
senin hesabın doğru aslında, benim kağıtta önde de yazsa doktor hep sata göre söylüyor. Hayret valla niye öyle yaptı acaba
cnm, dikkat et. bugünlerde fazla yorma kendini. bi de rüzgardan koru. fazla bilgisayar, televizyon, kitap kullanma. mümkün olduğunca loş ortamda (hatta karanlıkta) dinlen. ben 1 sene ağır vertigo (meniere) yaşadım. stresten de uzak dur. inşaallah uzun sürmez, geçer.
Canım valla benim iki ismim var ve gıcık oluyorum. Genelde 2. adımı kullanırım. İlk adım yaşlı teyze adı gibi geliyor ve sevmiyorum kullanmayı. Biyere evrak doldurmak olsun form doldurmak olsun sınavlarda falan eziyet çekiyorum 2 adımı yaz uzun geliyordu. Bilmiyorum benim fikrim tabi ki bu. yaşlı bir teyze olsamdailk ismimin söylenmesini istemem şahsen..
Selam kızalar bebğime isim bulamıyorum tavsiyelerimnizi bekliyorum kızıma isim bulmamam yardımcı olurmusunuz
2 isim koymak istiyorum şansı bol olsun diye ve klasik eski isimleri seviyorum birini yani modern isimlerden birinide klasik koymak istiyorum ama içimin ısındığı isim bulamadım henüz
senin hesabın doğru aslında, benim kağıtta önde de yazsa doktor hep sata göre söylüyor. Hayret valla niye öyle yaptı acaba
dünkü kontrolde aklımdaki bütün soruları peşpeşe sıralayınca doktorumunda aklımı karıştı ne?
yahu 2 görümcem de muhtemelen ağustos ayı içerisinde doğum yapacak
kayınvaliden sorup duruyo doktor doğum tarıhı olarak ne söyledi diye
ben hep sen merak etme ben ağustos sonu doğum yapıcam diyordum
birde yalancı çıkmayalım kadına
sanayorum tamamen katılıyorum bnmde 2 ısmım var ve ılk ısmımı hıc kullanmıyorum...zorlugunu bnde cok cektım her sekılde problem olarak cıkıyo :)o yuzden cocuguma tek ısım koyucam en temızı :)
bnm doktorumda sat ı baz alıyorum dıyo..cnku ılerleyen hftalarda bebegın yerı daraldıgı zman gerıde kalma durumuda olabılıyo dedı...her zman aynı sekılde kalmaz onemlı olan sat dıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?