2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel hamişler
kızlar aklıma takılan bişeyi sormak istiyorum
dün kontrolum vardı doktorum 16 hafta 5 günlük hamilesin dedi
ama netteki hesaplayıcılarda 15 hafta 3 günlük hamile çıkıyorum
bu ne demek oluyor, bebeğin gelişimi bir hafta öndenmi gidiyor yoksa benmi yanlış hesaplıyorum :44:

canım sen nerdesin doğuma orayamı gelsek ne yapsak
hangi şehirdesin çok şanslısın

bebek arabasi alan anneler hangi marka ve ne ozelliklerini dikkate alarak aldiniz bizide bilgilendirirseniz hepbirlikte paylasmis oluruz.

ben bi kac markaya baktim satici en iyisi bugaboo oldugunu soyledi ancak fiyatida 1600 2000 tl arasi biseydi....okadar pahali olsun istemiorum hafif kullanisli ve kaliteli bisey istiyorum ama hala bulamadim varmi onerileriniz ?

canm doktorun ultrasona gore demstr bnmde ultrason onden cıkıyo....normal oluyo genelde :)

Sat-ın kaç ki canım? BAzen bebekler önden yada geriden geliyor. Ultrason kağıdında da fark ediyor tarih. Ben birkere sordum doktoruma önden gidiyor diye çok takılma sen ona biz sat-ına göre hesaplamaya devam edicez dedi.

satıcı işini biliyor bence. Nekadar pahalı satarsa okadar ii prim yapar Biz kraftın aldık. Hemde 440 dan 200 tl düşmüş. Ve tam istediğim gibi özellikleri, hafif,çift taraflı çevrilen,üst şapkalığı kademeli tam açıldıgında bebeğin önünü kapatıyor artı bi rüzgar siperliğine gerek yok yani. İçinde gene yağmurluğu ve üst şapka koruması gene vardı.

ohh canım bütün törenleriniz seni mi beklemiş hamile olmanı sıralanmış hepsi.. Allahtan bizim tarafta benim dogumdan 1 ay sonra çok var. KArnım burnumdayken gidilcek bi düğün duymadım daha

Selam kızalar bebğime isim bulamıyorum tavsiyelerimnizi bekliyorum kızıma isim bulmamam yardımcı olurmusunuz

2 isim koymak istiyorum şansı bol olsun diye ve klasik eski isimleri seviyorum birini yani modern isimlerden birinide klasik koymak istiyorum ama içimin ısındığı isim bulamadım henüz

son adet tarihim 23.11.2012 canım
ultrason kağıdında da 16 hafta 5 günlük yazıyordu
doktorumda yardımcısına not aldırırken aynı şekilde söyledi...
ben 15 hafta 3 gün diye hesaplamıştım şaşırdım bir anda :44:
birde doktora soracağım okadar çok şeyim vardı ki
bu kaç haftalık mevzusu arada kaynadı

senin hesabın doğru aslında, benim kağıtta önde de yazsa doktor hep sata göre söylüyor. Hayret valla niye öyle yaptı acaba

Canım valla benim iki ismim var ve gıcık oluyorum. Genelde 2. adımı kullanırım. İlk adım yaşlı teyze adı gibi geliyor ve sevmiyorum kullanmayı. Biyere evrak doldurmak olsun form doldurmak olsun sınavlarda falan eziyet çekiyorum 2 adımı yaz uzun geliyordu. Bilmiyorum benim fikrim tabi ki bu. yaşlı bir teyze olsamda ilk ismimin söylenmesini istemem şahsen..

senin hesabın doğru aslında, benim kağıtta önde de yazsa doktor hep sata göre söylüyor. Hayret valla niye öyle yaptı acaba

dünkü kontrolde aklımdaki bütün soruları peşpeşe sıralayınca doktorumunda aklımı karıştı ne?
yahu 2 görümcem de muhtemelen ağustos ayı içerisinde doğum yapacak
kayınvaliden sorup duruyo doktor doğum tarıhı olarak ne söyledi diye
ben hep sen merak etme ben ağustos sonu doğum yapıcam diyordum
birde yalancı çıkmayalım kadına

Canım işim yorucu değil de bütün gün bilgisayar başındayım malesef

sanayorum tamamen katılıyorum bnmde 2 ısmım var ve ılk ısmımı hıc kullanmıyorum...zorlugunu bnde cok cektım her sekılde problem olarak cıkıyo :)o yuzden cocuguma tek ısım koyucam en temızı :)

Bende isim konusunu çok araştırıyorum birinin anlamı güzel olsun diğeri o kadar önemli değil diyorum.
Anlamlarına bakıyorum malesef bazı isimlerde yanlış anlamlar çıkabiliyor.
Ben net olarak karar vermedim ama Zeynep Serra düşünüyorum.

bnm doktorumda sat ı baz alıyorum dıyo..cnku ılerleyen hftalarda bebegın yerı daraldıgı zman gerıde kalma durumuda olabılıyo dedı...her zman aynı sekılde kalmaz onemlı olan sat dıyo :)

eyvah eyvahhhhh ciddimisin 2 görümcen demi doğum yapacak.. Kim kimden özenip hamile kaldı şimdi ayyy kayınvaliden yanmış desene Benimki hep tembihlermiş gelinim olana kadar ıstedıgınız kadar dogurun die. Şimdi görümcemler takılıo hamileyiz diede nasıl bagrıoo

sanayorum tamamen katılıyorum bnmde 2 ısmım var ve ılk ısmımı hıc kullanmıyorum...zorlugunu bnde cok cektım her sekılde problem olarak cıkıyo :)o yuzden cocuguma tek ısım koyucam en temızı :)

Ay işkence gibi geliyor banaa hele o sınav zamanı forma tek tek kodlamak yokmuydu offf Bende kesinlikle tek isim koyuorum kızıma zaen babamızda iki isim istemiyor.

bnm doktorumda sat ı baz alıyorum dıyo..cnku ılerleyen hftalarda bebegın yerı daraldıgı zman gerıde kalma durumuda olabılıyo dedı...her zman aynı sekılde kalmaz onemlı olan sat dıyo :)

aynen canım.. Ne olursa olsun hep sat-ımdan hesaplar ve bukadarlıksın der..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…