- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.401
kantoron yağı yapılırken zaten kavanozun içerisine halis zeytinyağını ve kantron çiçeklerini toplayıp bir yaz güneşte bekletiliyorsun sonuçta zeytinyağı kullanmış olacağım bende ama kantoronlusunu:)
kimse burda değil sanırm facete mi konuşuosunuss
Güzel hamile bayanlar,bizler hamile kalmak isteyenler olarak hamile bayanlardan 41 ayetel kürsi topluyoruz lütfen sizde 1 tane okurmusunuz lütfen bizler için okuyan vaya okumak isteyen arkadaşlar bildirebilirlermi lütfen...son 6 tane kaldıda şimdiden okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun okuyamayanlardanda Allah razı olsun
Güzel hamile bayanlar,bizler hamile kalmak isteyenler olarak hamile bayanlardan 41 ayetel kürsi topluyoruz lütfen sizde 1 tane okurmusunuz lütfen bizler için okuyan vaya okumak isteyen arkadaşlar bildirebilirlermi lütfen...son 6 tane kaldıda şimdiden okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun okuyamayanlardanda Allah razı olsun
hatunlar birisi şuraya facebook sayfamızın linkini yapıştırsın
güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
2013 Temmuz Ağustos anneleri elma var resimde
Güneşli Bursa'dan herkese günaydın.bugün inşallah kimseyi üzecek bişey olmaz.cadı kaynanaların elleri ağızları sigaraları bağlansın inşallah
geçen hafta aldım bugün ulaştı elime seze-mom diye bir marka ama kumaş çok kaliteli ben daha önce hiç böyle bir kumaş görmemiştim. kampanya bitti fakat yeni kampanyada çıkabilir orada baya hamile giyim ürün kampanyası oluyor takip edin isterseniz
canlarım benım ıyıkı varsınız cok rahatlattınız benı saolun:)vala harbıden fıtıl olmustmmm ...hayatımmm kız annelerı her zman daha hassas ve dusuncelıler hep verıcı taraf oluyolar kaynanalar hep baskın olma derdınde...gunebakancım senn durum fena bacmm:)ne ısı var sennle her kontrolde..belkı senn soruucak ozel seylerın vardr yanı ama dusunce olmayınca boyle oluyo ıste :)
Doktoruna mı rica etsen, şakacıktan birdahakine yalnız gelin özel konuşucaz dese?
Kizlar selam bisi sorcam bugun bi kac kez 2 kaburgamin arasindan gobegime dogru, acayip guclu bicak batmasi gibi aci yasadim iste hep oturmaktan sandim simdi evde dinlenmeye calisiyorum yine ayniins oglusum iyidir..agri gelince nefesimi kesiyo cook kuvvetli boyle bisey yasayan var mi yardimci olur musunuz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?