2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler ve bebekleri.. buraya gelince birden çok pozitif oluyorum.. hepiniz pozitif enerjinizi yayıyorsunuz.. yüzünüzden hiç gülücük eksik olmasın ..

herkese gunaydin......
ben bugun tetanoz asimi olmaya gidecem cok aciyormus sonrasinda agri olyormus oylemi kizlar.....:26::26:
cumartesiye gun sayiyorum ben de insalllh cinsiyetimizi ogrenebiliriz...insallllh gosterir yani gitmeden cikolata yiyecem ondan sonra kipir kipir oluyormus bebek...

canım erken değil mi aşı bana sağlık ocagı 1 nisana gün verdi

bende 1 tane okudum mevlam biran önce sizlere de nasip etsin inş. ikiniz aynı gruptan mısınız?eğer ayrıysanız bir tane daha ona göre okuyalım

Tetanoz aşısı 20. haftadan sonra yapılıyormuş. Emin misin bugün olduğuna?

tetenozun için erken diye biliyorum. 18+4 günlüğüm martın 26 sına gün verdiler. geçen hafta çağrıdıalr die gittim aşı olmucakmıyım dedim daha cok erken 20. haftadan sonra ilk aşı oluyor dedi.. Kime sorduysam çevremde onlarda 20. haftadan sonra oldukalrı söylüyor.

Son düzenleme:
saglik ocagi bugune verdi bana da doktoruma da sordum evet 4.ayda oluyor dedi yaptir dedi...

doktorun daha iyi bilir canım ama ne bileyim buradan da okuyordum 20 haftadan sonra diye sen yinede sağlık ocagına gidince sor hemşireye şimdiden geçmiş olsun :))

doktorun daha iyi bilir canım ama ne bileyim buradan da okuyordum 20 haftadan sonra diye sen yinede sağlık ocagına gidince sor hemşireye şimdiden geçmiş olsun :))

bende gidince tekrar soracam simdi doktorumu da arayim bir bakalim tekrar onada sorayim ama ben gecen kontrolumde sormustum 4.ayda yapiliyor dedi ol asini demisti...etrafimda olan da cok...asi kartima da bugunun tarihi yazili....
tesekkkerler canim...

evet canim etrafimda da cok hamile var.hepside 16,17 haftalarda yaptirdilar:26:gidince tekrar soracam olmazsa...

sen yazınca hemşiremi aradım sordum günü geldi mi diye hayır 20. haftadan sonra dedi. Sonra başka bi hemşireyi daha aradım kesinlikle 20. haftdan sonra 20. haftdan öncesi düşük riskini artırır sakın yaptırma diye tembih etti.

ben de de oluyor bazen o ben de cok korkuyorum neden oluyor ki acaba?

şimdi internetten araştırdım canım.genişleyen rahmin kaslarının ve rahmin çevresindeki asıcı bağ dokusunun gerilmesinden karın ağrısı oluşabilirmiş bu dönem. ama benim ki daha çok kramp gibiydi. aynı sebepten mi bilemiyorum :26:

simdi doktorumu aradim kizlar doktorum dogrudur yaptir dedi...normalde 3.ay dolduktyan sonra yapilabiliyormus...10 yila kadar yapilmissa 5.ayda yapiliyormus ben hic olmadim 10 yil oncesine kadar...

umarim kotu birsey yoktur cumartesi kontrolum var gidince bunu da soracam,bugun saglik ocagina da gidecem ya asi icin orada da sorarim bakalim...

Evet canım gelişim geriliği ve bazende kalıcı hasarlara sebep olabiliyormuş. Neyseki ilk 3 ayı atlattık en sıkıntılı dönem o zamanmış. Endoktinolojideki dr. beni aylık kontrol edeceğini söyledi.Kan değerlerine göre ilacın dozunu ayarlayacakmış. Yarın gideceğim inş.

Doğum dr. da ilacın dozu iyi ayarlanırsa hiçbirşey olmaz dedi. Zaten her gittiğimde soruyorum, tarihi ile uyumlu mu diye? Çok şükür şimdilik sıkıntı yok. Allah yavrularımızı bize bağışlasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…