- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.421
herkese gunaydin......
ben bugun tetanoz asimi olmaya gidecem cok aciyormus sonrasinda agri olyormus oylemi kizlar.....:26::26:
cumartesiye gun sayiyorum ben de insalllh cinsiyetimizi ogrenebiliriz...insallllh gosterir yani gitmeden cikolata yiyecem ondan sonra kipir kipir oluyormus bebek...
güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
Güzel hamile bayanlar,bizler hamile kalmak isteyenler olarak hamile bayanlardan 41 ayetel kürsi topluyoruz lütfen sizde 1 tane okurmusunuz lütfen bizler için okuyan vaya okumak isteyen arkadaşlar bildirebilirlermi lütfen...son 6 tane kaldıda şimdiden okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun okuyamayanlardanda Allah razı olsun
canım erken değil mi aşı bana sağlık ocagı 1 nisana gün verdi
herkese gunaydin......
ben bugun tetanoz asimi olmaya gidecem cok aciyormus sonrasinda agri olyormus oylemi kizlar.....:26::26:
cumartesiye gun sayiyorum ben de insalllh cinsiyetimizi ogrenebiliriz...insallllh gosterir yani gitmeden cikolata yiyecem ondan sonra kipir kipir oluyormus bebek...
bu gece karın kasılmalarıyla uyandım.. çok korktum ama şükür şimdi iyiyim ..
Tetanoz aşısı 20. haftadan sonra yapılıyormuş. Emin misin bugün olduğuna?
herkese gunaydin......
saglik ocagi bugune verdi bana da doktoruma da sordum evet 4.ayda oluyor dedi yaptir dedi...
tetenozun için erken diye biliyorum. 18+4 günlüğüm martın 26 sına gün verdiler. geçen hafta çağrıdıalr die gittim aşı olmucakmıyım dedim daha cok erken 20. haftadan sonra ilk aşı oluyor dedi.. Kime sorduysam çevremde onlarda 20. haftadan sonra oldukalrı söylüyor.
doktorun daha iyi bilir canım ama ne bileyim buradan da okuyordum 20 haftadan sonra diye sen yinede sağlık ocagına gidince sor hemşireye şimdiden geçmiş olsun :))
evet canim etrafimda da cok hamile var.hepside 16,17 haftalarda yaptirdilar:26:gidince tekrar soracam olmazsa...
ben de de oluyor bazen o ben de cok korkuyorum neden oluyor ki acaba?
sen yazınca hemşiremi aradım sordum günü geldi mi diye hayır 20. haftadan sonra dedi. Sonra başka bi hemşireyi daha aradım kesinlikle 20. haftdan sonra 20. haftdan öncesi düşük riskini artırır sakın yaptırma diye tembih etti.
şimdi internetten araştırdım canım.genişleyen rahmin kaslarının ve rahmin çevresindeki asıcı bağ dokusunun gerilmesinden karın ağrısı oluşabilirmiş bu dönem. ama benim ki daha çok kramp gibiydi. aynı sebepten mi bilemiyorum :26:
Bnmde hızlı çalışıo tiroidler bebekte gelişim geriliği yapıomış korkum o yoksa iş falan kullanmıyıcam dahiliye verdi bana ilacı endokrine git onlar işin uzmanı dedi bakalım belki endokrin ne diyecek
Ay kızlar face de ki grup açıldığından beri burayı unutuyorum neeredeyse =) Burda olupta face de olmayan var mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?