- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.441
güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
Güzel hamile bayanlar,bizler hamile kalmak isteyenler olarak hamile bayanlardan 41 ayetel kürsi topluyoruz lütfen sizde 1 tane okurmusunuz lütfen bizler için okuyan vaya okumak isteyen arkadaşlar bildirebilirlermi lütfen...son 6 tane kaldıda şimdiden okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun okuyamayanlardanda Allah razı olsun
Ben bu face grubuna hiç girip bakmadım. Burası daha özel vede güzel geliyor bana :44:
ben de hiç bakmadım. burada her şeyi daha rahatlıkla konuşabiliyoruz. hatta dün sıkılıp Facebook adresimi kapattım. insanların gösterişinden sıkıldım
Merhabalar
1 haftadır yorgan döşek yattığımdan giremedim hiç kızlar. Grip olmuşum ama fenaydı dikkat edin kendinize çok yıprandım.
Öncelikle ben de hala cinsiyet öğrenemediğim için kaldıki 20. haftama girdim : )) öğrenenlere imreniyorum Allah ın izniyle haftaya perşembe göreceğim bebeğimi. Kocaman öpücükler ve sevgiler hepinize. Allah hepimize kolaylık versin.
Beyazçekirge cinsiyetini öğrenmişin gözün aydın darısı başıma inşallah. Ne yaptın istanbulda gidebildin mi bostancı da bahsettiğim yere. Ben mobilyasını aldım orda nisan sonu gelecek inşallah.
güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
kızlar herkese merhaba dışarıda çok güzel bir hava var hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
bugün kızım 8 yaşını dolduruyor geriye baktıgımda nasılda hızla akıp geçiyor zaman bebekliğini doya doya yaşayamadım kızımın.çok duygulandım.Rabbim uzun sağlıklı mutlu ömürler versin yavrularımıza inşallah
bugün tüm aileyi yemeğe çagırdım işten erken çıkacagım biraz koşuşturmalı geceçek bugün
Önümüzdeki ay içinde bebeğinizin boyu yaklaşık 5 cm ağırlığı yaklaşık 730 gr. artacak. Tebrik ederiz artık 4 aylık hamilesiniz. İki hafta içinde hamileliğinizin yarısına ulaşmış olacaksınız. Bebeğinizin boyu 14-15 cm civarında. Ağırlığı ise 250 gr. civarında.
kızlar bakar mısınız takvmimde ne diyor
artık 4 aylıkmışım. 18 haftam bitti bugün. 4.5 aylık değil miyim Allah aşkına
kızlar herkese merhaba dışarıda çok güzel bir hava var hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah
bugün kızım 8 yaşını dolduruyor geriye baktıgımda nasılda hızla akıp geçiyor zaman bebekliğini doya doya yaşayamadım kızımın.çok duygulandım.Rabbim uzun sağlıklı mutlu ömürler versin yavrularımıza inşallah
bugün tüm aileyi yemeğe çagırdım işten erken çıkacagım biraz koşuşturmalı geceçek bugün
kızlar yaa ben gün içinde çok telefon görüşmesi yapıyorum bebişim rahatsız mı ki bu durumdan. yani dikkat etmeye çalıştıkça daha çok oluyor ya.elhamdülillah çok arayıp soranım var ama buaralar daha az olsa keşke
Azönce patronumun yanındaydım kızlar bana bebeğin doğunca nasıl yapacağız dedi. Daha önce de konuşmuştuk evden idare ederim demiştim ama nasıl olacak diye aklını kurcalıyor sanırımYerime bakacak kimsenin olmaması çok kötü inşallah sorun yaşamayız
Ay kızlar face de ki grup açıldığından beri burayı unutuyorum neeredeyse =) Burda olupta face de olmayan var mı ki?
herkese gunaydin......
ben bugun tetanoz asimi olmaya gidecem cok aciyormus sonrasinda agri olyormus oylemi kizlar.....:26::26:
cumartesiye gun sayiyorum ben de insalllh cinsiyetimizi ogrenebiliriz...insallllh gosterir yani gitmeden cikolata yiyecem ondan sonra kipir kipir oluyormus bebek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?