2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

okudum Allah gönlününüze göre versin

okudum Allah gönlününüze göre versin

:119:herkese günaydııın güneşli bir hava ohhh yaz geliyo çok şükür kızlarr güneş bi başka kıpır kıpır yapıyo insanı yaa yazın gözünü seviyimm ....

Son düzenleme:

mobilyanız hayırlı olsun medcezir
hangi mağazadan aldın, ne kadara aldın canım
bende bu haftasonu bakacağım da o yüzden sordum

okudum.. Allah kabul etsin. Tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah

diğer isteyen arkadaşı alıntı yapmamışım. ama onlar için de okudum.

günaydın anneler
işleri toparladım sizi okudum biraz.

herkes iyidir umarım

kızlar merhaba herkese umarım herkes iyidir.. Eskisi kadar giremiyorum siteye hem oğlumdan hemde örgü örmekten vakit kalmıyor tavsiye ederim herkese terapi oluyor. Üretmek iyi geliyor insana...

Ayrıntılı ultrasonda takibi önerilir yazıyor en alt raporda. İçime bi korku düştü doktora gideceğim 3 te. Allah korusun bebişlerimizi

Önümüzdeki ay içinde bebeğinizin boyu yaklaşık 5 cm ağırlığı yaklaşık 730 gr. artacak. Tebrik ederiz artık 4 aylık hamilesiniz. İki hafta içinde hamileliğinizin yarısına ulaşmış olacaksınız. Bebeğinizin boyu 14-15 cm civarında. Ağırlığı ise 250 gr. civarında.

kızlar bakar mısınız takvmimde ne diyor

artık 4 aylıkmışım. 18 haftam bitti bugün. 4.5 aylık değil miyim Allah aşkına

İLHANAZZ ve HANCEK adlı arkadaşlar...ben de sizler için birer ayet-el kürsi okudum...Allahım kabul etsin inşallah...hayırlısı ile sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız umarım...

kızlar herkese merhaba dışarıda çok güzel bir hava var hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

bugün kızım 8 yaşını dolduruyor geriye baktıgımda nasılda hızla akıp geçiyor zaman bebekliğini doya doya yaşayamadım kızımın.çok duygulandım.Rabbim uzun sağlıklı mutlu ömürler versin yavrularımıza inşallah

bugün tüm aileyi yemeğe çagırdım işten erken çıkacagım biraz koşuşturmalı geceçek bugün

ALLAH kızına ve karnındaki bebişine sağlıklı nice seneler nasip etsin canım..

4 ay bir haftalık olman lazım.benim de 14 ağustos.17 haftam dolduğunda 120 gün yani 4 ayim doldu ama takvimde 18. hafta sonunda 4 ay diyor.bence bir hata var.
ben geçen hafta başladım 4 aylığım demeye

kızına mevlam nice nice hayırlı uzun ömürler versin inş.

Azönce patronumun yanındaydım kızlar bana bebeğin doğunca nasıl yapacağız dedi. Daha önce de konuşmuştuk evden idare ederim demiştim ama nasıl olacak diye aklını kurcalıyor sanırım Yerime bakacak kimsenin olmaması çok kötü inşallah sorun yaşamayız

kızlar yaa ben gün içinde çok telefon görüşmesi yapıyorum bebişim rahatsız mı ki bu durumdan. yani dikkat etmeye çalıştıkça daha çok oluyor ya.elhamdülillah çok arayıp soranım var ama buaralar daha az olsa keşke

çok görüşüyorsaan kulaklık ile konuş canım.. Teli biraz uzağında tut, kulağında tutmaktan daha iyidir heralde.. Gerçi radyasyon heryerde var. Ben 9 bilgisayarlı 3 yazıcısı bulunan bi odada çalışıyorum.. Eeee birde telefonlar dibimde.. ALLAH korusun bebişlerimizi

hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun canım.. Bebek rıskınla gelir..

ben dün oldum cnm. çok acımadı. ebemizin eli hafifti herhalde. gece pek düzgün uyuyamadım o kadar. çünkü sola yatmaya alışkınım ve aşıyı sol kolumdan olduğum için bütün gece boyunca sağ tarafıma yatmak biraz zor oldu. biraz ağrı var ama sanki kolunu biyere çarpmışsın da morarmış gibi, fazla değil yani. ben de korkmuştum ateş vs. olur diye ama olmadı çok şükür. ebe, ateş olursa dinlen; çok ağrın olursa bol kolonyalı pamuk veya buz tut dedi, aklında olsun. korkulacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…