2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar kuşburnu içiyorum şimdi faranjıdım çok acıyor umarım gecer

Canim adacayi zararli biliyorsun hamileyken..Oyuzden ilik adacayiyla gargara yap..cok iyi geliyor...ama yutma :)) birde ilik suya iki limon sik yine gargara yap.limonunda fazlasi kani sulandirdigi icin onerilmiyor.onuda yutma....bana cok iyi geliyor..ayda bir bogaz agrim oluyor ne yazikki gecmis olsun...

arkadaslar maglum ikiz bebeklerimiz olcak bizim. aslında park yatak almak daha ıyı bır fıkır olabılırdı ancak hem kiracı olup hemde cok cok maddı durumumuz ıyı olmadıgından yıne yıne besık alamayacgmz ıcın buyuyen besık yaptırmaya karar verdik :) en azından bı 7,8 yasına kadar kullanabılırler. model olarak bunu sectık. burda mobilyacıya yaptıracagız.fiyat boyle dahada uyguna gelecek. sizce nasıl modeli ????

Eklentiler

• $1645481061-2.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
kızlarr EGE ismi nasıll??? yanına hangi isim yakışır

aaah ahhh, yaramı deştin. ben oğluşuma EGEHAN ismini koymak istiyorum ama babamızı bir türlü ikna edemiyorum. anlamı yokmuş, anlamı güzel büyük bir zatın ismini koymak istiyor ama hiç bir alternatif de sunmuyor. daha 4 ay var, buluruz diyor. bence biraz çevreden çekiniyor, illa kuranda geçsin ya da sahabe ismi filan olsun diyor. egehan anlamsız olabilir belki ama bizim için özel bir anlamı var. bunu söylediğimde de o zaman iki isim koyarız diyor. iki isim koymak istemiyorum ama onun da evladı sonuçta saygı duyuyorum. iki isim koyarsak da evin içinde bile herkes kendi koyduğu ismi söyleyecekki, bu da çok saçma olacak. napıcam bilmiyorum

Son düzenleme:

canım ben çok beğendim

ben tatlı badem yağı kullanıyorum cnm ve karnımda tüylenme oldu. bilmiyordum senden duydum tüylenme yaptığını. ben hamilelikte özellikle de erkek bebek ise karında tüylenme olduğunu okumuştum. yağdan da şüphelendim ama sonuçta zeytinyağı bile sürsen kuvvetlendirir diye düşündüm, yani direkt bademyağına yormamıştım

Son düzenleme:

Canım bi arkadaşımın eşi diyaneti aramış illaki kuranda geçmesi lazımmı diye onlarda anlamının güzel olması önemli demiş,çünkü kuranda her geçen şeyin anlamı güzel olmayabiliyormuş açıkçası bu konuda benimde kafam çok karışık:44:

canım erken değil mi aşı bana sağlık ocagı 1 nisana gün verdi

saglik ocagi bugune verdi bana da doktoruma da sordum evet 4.ayda oluyor dedi yaptir dedi...

Tetanoz aşısı 20. haftadan sonra yapılıyormuş. Emin misin bugün olduğuna?

simdi doktorumu aradim kizlar doktorum dogrudur yaptir dedi...normalde 3.ay dolduktyan sonra yapilabiliyormus...10 yila kadar yapilmissa 5.ayda yapiliyormus ben hic olmadim 10 yil oncesine kadar...

bu tetenoz aşısı nerden çıktı yaa..dr.um bana hiç bahsetmedi bundan ??

ben 17.haftamdayım 3.ay dolunca demiş bi arkadaş,öyle olsa çoktan olmam gerekirdi ama dr.um hiç öyle bişey demedi...
normalde bu ayın 18 inde kontrolüm vardı ben memleketimde olduğumdan ve bi süre daha kalmak istediğimden dr.umu arayıp randevumu ertelettim hatta 1 hafta daha,hiç tetenoz aşısı olacaksın fln diye bişey demedi yine..

bence 20.haftadan sonra yapılıyor yapılıyorsa,o zaman söyler belki...

şart mıymış peki bu aşı ??

Merhaba canim mesaj ini yeni gordum.gecmis olsun..inan dun cok kotu oldum zaman zaman..acayip bi aci nefesimi kesti bugunde 1 kez oldu ins.bebislermizin rahati icin tehlikesiz birseydir bu yasadigimiz...sagliklar diliyorum size...

kizlarr ben tetanoz asimi oldum geldim simdii 2.yi 1 ay sonra olacakmisim kalp atislarini da dinledik bugun cok guzeldiiii:))

Doktor söylemiyor canım sağlıkocağındaki ebe gün veriyor o yapıyor takibini.

Merhaba arkadaşlar;

Siteye az önce üye oldum. Asında uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyordum :) 18 haftalık hamileyim. Tahmini doğum tarihim 16 ağustos . Minik bebeğimin cinsiyeti kız. İstanbul'dayız. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim.

Umarım paylaşımlarımız hep güzel şeyler olur. Hepinize meleklerinizle birlikte mutluluklar dilerim...

sagol canim cevabin icin ben de oldum biraz yandi olurken bende sol koluma yaptirdim ama ben de senin gibi hep soluma yatiyorum normalde bu gece isim var o zaman:))evet sana soylediklerini bana da soyledi kolonya buz vs falan bakalim insallh cok agrim olmaz...sen 2.yi ne zaman olacaksin ne zman cagirdilar seni....

canim olsan iyi olur.bana saglik ocagindan gun vermislerdi oaradan cagirdilar doktorum da ol dedi olman lazim dedi normalde 16 17 18.haftalarda 1.doz yapiliyor dedi...
sana da soylerler daha doktorun soylemezse sen hatirlat canim yonlendirir seni..

nası yani,sağlık ocağına gitmiyoruz ki biz,normal dr.uma gidiyorum ben hastanede kontrollerime...dr. nası söylemez yahu? nerden bilicez o söylemezse...sağlık ocağına niye gideyim ki durup dururken

ebe gun mu verıyor...ya vla ben bu saglık ocagını napmalıyım bılmıyorum..bı arkadsta ası kartı demıs..bnm kartım flan yok..bu ne ılgıszlıktr vla gıdıcem ve hıc hos konusmıcam artık gerckten:)

nası yani,sağlık ocağına gitmiyoruz ki biz,normal dr.uma gidiyorum ben hastanede kontrollerime...dr. nası söylemez yahu? nerden bilicez o söylemezse...sağlık ocağına niye gideyim ki durup dururken

Canım sen hamile olduğunu bağlı bulunduğun sağlık ocağında aile hekimine bildirmedin mi eğer bildirmezsen hem sana hem onlara cezası var,onlar senin ve doğduktan sonre bebeğinini aşı takibini yapıyolar,bir an önce git bence..

cnm aramızda 1 gun var..sen asını olmusun bana gun flan veren yok:)ama bn ablamdan bılıyorum 20.haftada oldu ılk asıyı ıkıncıyı 24te oldu

aşı kartı banada vermediler bir kağıda yazıp 26 martta gel aşın var dediler canım,dur bende zınarayım şunlara neden aşı kartım yok diye sana gün vermediler mi:44:

ben sağlık ocağına gitmiyorum ki,normal hastaneye gidiyorum dr.uma takibe...o söylemeden nerden bilicem ki aşı olmam gerekiyor mu vs...o söylerse,aşı olacaksın sağlık ocakları yapıyor diye mesela o zaman gidilir sağlık ocağına yaptırılır...şimdi burda görmesem mesela nerden bilecektim ben aşı olunuyormuş...arayıp sorucam dr.umu ama bence olunması gereken zamanda söylüyordur dr.lar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…