2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
bak biz demonte mobilyanın bu modelini beğendik
bizimde yerimiz dar
şimdilik 3 parça yeterli, ilerde parçalar büyüyerek 5 parçaya çıkıyor
fiyatı da çok uygun geldi bize, 980.00 tl
siteyi bir incele istersen çok güzel ürünler var...

aşı kartı banada vermediler bir kağıda yazıp 26 martta gel aşın var dediler canım,dur bende zınarayım şunlara neden aşı kartım yok diye sana gün vermediler mi:44:

yok cnm ne gun vermesı...vla delırıcem yaaa kayt yptrım dıye kocama kadar aramıslrdı...vla cok kotu konuscm artk:)

yoooo bildirmedikk..Allah allahh yaaaa sinirlendim şimdii....

eşim bi ara böyle bişeyden bahsetmişti ama sonra o da unuttu galiba...zaten öyle sıkıntılı zamanlar geçirdik ki offf...ay iyi ki gördüm burda yanii hayret bişey yaa kimsenin bişey dediği bildiği de yok !

MERHABA herkese... cinsiyetimizi öğrendikten sonra ilk cicilerimizi almak için iki gün dayanabildim.oynak oğluşum şu an yemek yememden başka birşey istemiyor ama olsun çıplak kalmasın dimi :) 10 parça zıbın seti,5li zıbın seti,3 tanede ayrı şirin takıma 100 lira ödemiş oldum çok uygun.kargoda ücretsizmiş.internetten.her ay alıcam artık 100 tl lik. kimisini 3-6 aylık aldım ama hemen büyür diye nerden biliyorsam:) iyi mi ettim bilmiyorum.dün akşamda eşimle lcw gittik fazla vaktimiz yoktu 2 kumaş,1 kot,2 de hamilelik tişörtlerinden aldık.ama bana pantolonlar bi biçimsiz geldi kızlar ya karnım iyice büyüyünce daha mı güzel durur yani sizdedemi öyle duruyor ben 36 bedenim ama ağ kısmında bi bolluk falan ne biliyim işte ben mi biçimsizim pantolon mu anlamadım. giycez artık napalım...

nası yani,sağlık ocağına gitmiyoruz ki biz,normal dr.uma gidiyorum ben hastanede kontrollerime...dr. nası söylemez yahu? nerden bilicez o söylemezse...sağlık ocağına niye gideyim ki durup dururken

ilk hamile kaldığımda dr.a gittim dr bana sağlık ocağına git gebeyim diye kayıt yaptır aşıların takiplerin falan oluyor onlar takip edecekler dedi.Bizde yani sağlık ocağına dr.yönlendirmesiyle gittik

canım dur sakin ol sağlık ocakları artık sıkı takipte bende izinli bir günümde gittim kayıt yaptırdım aslında muayene olduğun doktorun bağlı bulunduğun sağlık ocağını araması lazımmış öyle söylediler bana ama doktor uğraşır mı bununla ..
ayrıca ben sadece prosüdür için kaydoldum testlerimi size fakslarım gelemem dedim zırt bırt arıyolarmış çünki gebe başına ek ücret falan var sanırım..
onu da geçtim bu tetenoz aşısını benim doktorumda söylemedi ben gidince sorucam bütün doktorlar tavsiye etmiyor ilk doğumumda gerek yok canım bu kadar önemli değil dedi yani çok steril olmayan bi ortamda doğum yapacaksan olabilir bakalım şimdi ne diyecek yaptır veya yaptırma...

canım doktor senin sağlık ocağına gittiğini farz edip söylememiş olabilir. banada doktorum hiç söylemedi git kayıt yaptır falan diye. eşimin arkadaşı aile hekimimz o demiş 12. haftaya kadar gelin kaydınızı yaptırın diye.aslında ebelerde sokak sokak gezip hamileleri araştırıyorlardı ama artık yapmıyorlar.sen bence hemen bugün git sağlık ocağına kaydını yaptır. senin aşılarınla bebeğin aşılarıyla hep onlar ilgilenecek doktorun değil

bayanlar şimdi dr.umu aradım aynen söylediklerinizi söyledim..tetenoz aşısı varmış olmam gereken dedim ohoo ona daha var dedi...20.22.haftada falan dedi...

ayrıca sağlık ocakalrına hamile olduğumuzu bildirmemiz gerekiyormuş,cezası varmış aşı takibi yapılıyormuş dedim..güldü ya boşver sen onları yok öyle bişey dedi,korkutuyorlar insanları dedi...biz söylüyoruz şu var bu var siz gidip yaptırıyorsunuz dedi...

öyle ceza fln yokmuş yani bildirmekte gerekmiyormuş...oh rahatladım yani,bi anda kan beynime çıktı burda....

nası yani,sağlık ocağına gitmiyoruz ki biz,normal dr.uma gidiyorum ben hastanede kontrollerime...dr. nası söylemez yahu? nerden bilicez o söylemezse...sağlık ocağına niye gideyim ki durup dururken
canim ben de normalde ozele gidiyorum ve ben de hic saglik ocagina gitmemistim hamilelik icin...hastane vermis bilgilerimi saglik ocagina onlar aradilar beni ve cagirdilar doktorumada beni aradilar dedim tamam dedi orada asini yaptirirsin dedi...
canim gidince kart verdiler bana 1 oldum duye de isaretlediler...2.nin tarihini yazdilar sonrada...
cnm aramızda 1 gun var..sen asını olmusun bana gun flan veren yok:)ama bn ablamdan bılıyorum 20.haftada oldu ılk asıyı ıkıncıyı 24te oldu

evet canim oyle 20.haftada da olunuyormus bir cok arkadas burada oyle dediler....simdi 2.yi 1 ay sonra olacam ben nisanin 16sina verdiler randevuyu...
gitmiskende kalp atislarini da dinledik...2 kilo almisim:)

ilk hamile kaldığımda dr.a gittim dr bana sağlık ocağına git gebeyim diye kayıt yaptır aşıların takiplerin falan oluyor onlar takip edecekler dedi.Bizde yani sağlık ocağına dr.yönlendirmesiyle gittik

valla aradım şimdi konuştum,hiç öyle bişey yok dedi...sağlık ocağına bildirmek fln gerekmiyormuş...
aşıları da biz söylüyoruz dedi...tetenoza daha var dedi...

çocuğun aşılarını da çocuk doktoruna götürüyorsun sonuçta çocuğu belli bi dr.u oluyor çocuğun o takip eder benim bildiğim...
herkes başka bişey diyor off strese girdim yaa

dr.un dediği bu ama şimdi bana...

iyi sevindim bari içinin rahatlamasına.en azından aklında kalmadı.20 haftaya kadar gidersin kayıt yaptırmaya

sana cezası yok ama ordaki ebelere var sanırım canım.sen genede git yaptır kaydını beni hiç arayan soran yok ben canım isteyince gidiyorum. hem iyi oluyor 2 doktor randevusu arası sağlık ocağına gidip yaşıyor olduğunu öğrenmek mutlu ediyor :)

canim ben de gitmedim benim doktorum vermis mesela butun bilgilerimi telfnumu falan aradilar beni....
beni hic aramadilar sadece ilk sefer kayit icin aradilar sonrada elime bir kart verdiler tarihi de oraya yazmislar o kadar bundan sonra ararlarmi bilmem ama...

cnm aramızda 1 gun var..sen asını olmusun bana gun flan veren yok:)ama bn ablamdan bılıyorum 20.haftada oldu ılk asıyı ıkıncıyı 24te oldu

ben yazdim ama yazdiklarim hic gitmemisss
evet canim 1 gun var normalde 20 haftadada oluyormus buradaki arkadaslar oyle dedi benim doktor simdi ol dedi ben de oldum...saglik ocagindan gun veriyorlar canim kayit yaptirdiysan eger...

strese girme arkadasim sen doktorunu dinle sana yanlis birsey soylemez sonucta...
bu asilar ozelde de yapiliyor elbet tetanozu hic yaptirmayan bile varmis ama olssa iyi olur diyorlar...
ben saglik ocaginda yaptirdim doktorum oyle dedi cunku oradaki asilar surekli tukeniyormus taze oluyormus yani ondan orada yaptirdim...

nereden aldın canım internette?

canım dur boşu boşuna girme strese dr.un öyle dediyse vardır muhakkak bir bildiği.bizim burada hastaneler aşı takibi yapmıyor hep sağlık ocakalrı yapıyor.demekki seninkini dr.un yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…