- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.481
arkadaslar maglum ikiz bebeklerimiz olcak bizim. Aslında park yatak almak daha ıyı bır fıkır olabılırdı ancak hem kiracı olup hemde cok cok maddı durumumuz ıyı olmadıgından yıne yıne besık alamayacgmz ıcın buyuyen besık yaptırmaya karar verdik :) en azından bı 7,8 yasına kadar kullanabılırler. Model olarak bunu sectık. Burda mobilyacıya yaptıracagız.fiyat boyle dahada uyguna gelecek. Sizce nasıl modeli ????
aşı kartı banada vermediler bir kağıda yazıp 26 martta gel aşın var dediler canım,dur bende zınarayım şunlara neden aşı kartım yok diyesana gün vermediler mi:44:
Canım sen hamile olduğunu bağlı bulunduğun sağlık ocağında aile hekimine bildirmedin mi eğer bildirmezsen hem sana hem onlara cezası var,onlar senin ve doğduktan sonre bebeğinini aşı takibini yapıyolar,bir an önce git bence..
nası yani,sağlık ocağına gitmiyoruz ki biz,normal dr.uma gidiyorum ben hastanede kontrollerime...dr. nası söylemez yahu? nerden bilicez o söylemezse...sağlık ocağına niye gideyim ki durup dururken
ben sağlık ocağına gitmiyorum ki,normal hastaneye gidiyorum dr.uma takibe...o söylemeden nerden bilicem ki aşı olmam gerekiyor mu vs...o söylerse,aşı olacaksın sağlık ocakları yapıyor diye mesela o zaman gidilir sağlık ocağına yaptırılır...şimdi burda görmesem mesela nerden bilecektim ben aşı olunuyormuş...arayıp sorucam dr.umu ama bence olunması gereken zamanda söylüyordur dr.lar...
ben sağlık ocağına gitmiyorum ki,normal hastaneye gidiyorum dr.uma takibe...o söylemeden nerden bilicem ki aşı olmam gerekiyor mu vs...o söylerse,aşı olacaksın sağlık ocakları yapıyor diye mesela o zaman gidilir sağlık ocağına yaptırılır...şimdi burda görmesem mesela nerden bilecektim ben aşı olunuyormuş...arayıp sorucam dr.umu ama bence olunması gereken zamanda söylüyordur dr.lar...
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...bebeklerinin-cinsiyetleri-4.html#post29300305
Kız anneleri hani nerdesiniz , pipiler yine önde gidiyor
Birde bu sene kız senesi diyorlar , yok valla değil, anket öyle demiyor.
beyazcekirgecim ağustos anneleri tablomuz vardı hani
bizim ordaki bilgilerimiz kesinleşti
tabloda değişiklik yapacağın zaman bizim bilgilerimizi de güncellermisin
yaşadığı şehir edirne
çocuk sayısı 2. çocuk ilki kız, adı sümeyye
beklenen doğum tarihi 30.08.2013
cinsiyeti erkek
bebeğin adı ömer musab
şimdiden tesekkürler canım
canim ben de normalde ozele gidiyorum ve ben de hic saglik ocagina gitmemistim hamilelik icin...hastane vermis bilgilerimi saglik ocagina onlar aradilar beni ve cagirdilar doktorumada beni aradilar dedim tamam dedi orada asini yaptirirsin dedi...nası yani,sağlık ocağına gitmiyoruz ki biz,normal dr.uma gidiyorum ben hastanede kontrollerime...dr. nası söylemez yahu? nerden bilicez o söylemezse...sağlık ocağına niye gideyim ki durup dururken
canim gidince kart verdiler bana 1 oldum duye de isaretlediler...2.nin tarihini yazdilar sonrada...ebe gun mu verıyor...ya vla ben bu saglık ocagını napmalıyım bılmıyorum..bı arkadsta ası kartı demıs..bnm kartım flan yok..bu ne ılgıszlıktr vla gıdıcem ve hıc hos konusmıcam artık gerckten:)
cnm aramızda 1 gun var..sen asını olmusun bana gun flan veren yok:)ama bn ablamdan bılıyorum 20.haftada oldu ılk asıyı ıkıncıyı 24te oldu
ilk hamile kaldığımda dr.a gittim dr bana sağlık ocağına git gebeyim diye kayıt yaptır aşıların takiplerin falan oluyor onlar takip edecekler dedi.Bizde yani sağlık ocağına dr.yönlendirmesiyle gittik
canım dur sakin ol sağlık ocakları artık sıkı takipte bende izinli bir günümde gittim kayıt yaptırdım aslında muayene olduğun doktorun bağlı bulunduğun sağlık ocağını araması lazımmış öyle söylediler bana ama doktor uğraşır mı bununla ..
ayrıca ben sadece prosüdür için kaydoldum testlerimi size fakslarım gelemem dedim zırt bırt arıyolarmış çünki gebe başına ek ücret falan var sanırım..
onu da geçtim bu tetenoz aşısını benim doktorumda söylemedi ben gidince sorucam bütün doktorlar tavsiye etmiyor ilk doğumumda gerek yok canım bu kadar önemli değil dedi yani çok steril olmayan bi ortamda doğum yapacaksan olabilir bakalım şimdi ne diyecek yaptır veya yaptırma...
canım doktor senin sağlık ocağına gittiğini farz edip söylememiş olabilir. banada doktorum hiç söylemedi git kayıt yaptır falan diye. eşimin arkadaşı aile hekimimz o demiş 12. haftaya kadar gelin kaydınızı yaptırın diye.aslında ebelerde sokak sokak gezip hamileleri araştırıyorlardı ama artık yapmıyorlar.sen bence hemen bugün git sağlık ocağına kaydını yaptır. senin aşılarınla bebeğin aşılarıyla hep onlar ilgilenecek doktorun değil
bayanlar şimdi dr.umu aradım aynen söylediklerinizi söyledim..tetenoz aşısı varmış olmam gereken dedim ohoo ona daha var dedi...20.22.haftada falan dedi...
ayrıca sağlık ocakalrına hamile olduğumuzu bildirmemiz gerekiyormuş,cezası varmış aşı takibi yapılıyormuş dedim..güldü ya boşver sen onları yok öyle bişey dedi,korkutuyorlar insanları dedi...biz söylüyoruz şu var bu var siz gidip yaptırıyorsunuz dedi...
öyle ceza fln yokmuş yani bildirmekte gerekmiyormuş...oh rahatladım yani,bi anda kan beynime çıktı burda....
bayanlar şimdi dr.umu aradım aynen söylediklerinizi söyledim..tetenoz aşısı varmış olmam gereken dedim ohoo ona daha var dedi...20.22.haftada falan dedi...
ayrıca sağlık ocakalrına hamile olduğumuzu bildirmemiz gerekiyormuş,cezası varmış aşı takibi yapılıyormuş dedim..güldü ya boşver sen onları yok öyle bişey dedi,korkutuyorlar insanları dedi...biz söylüyoruz şu var bu var siz gidip yaptırıyorsunuz dedi...
öyle ceza fln yokmuş yani bildirmekte gerekmiyormuş...oh rahatladım yani,bi anda kan beynime çıktı burda....
canım dur sakin ol sağlık ocakları artık sıkı takipte bende izinli bir günümde gittim kayıt yaptırdım aslında muayene olduğun doktorun bağlı bulunduğun sağlık ocağını araması lazımmış öyle söylediler bana ama doktor uğraşır mı bununla ..
ayrıca ben sadece prosüdür için kaydoldum testlerimi size fakslarım gelemem dedim zırt bırt arıyolarmış çünki gebe başına ek ücret falan var sanırım..
onu da geçtim bu tetenoz aşısını benim doktorumda söylemedi ben gidince sorucam bütün doktorlar tavsiye etmiyor ilk doğumumda gerek yok canım bu kadar önemli değil dedi yani çok steril olmayan bi ortamda doğum yapacaksan olabilir bakalım şimdi ne diyecek yaptır veya yaptırma...
cnm aramızda 1 gun var..sen asını olmusun bana gun flan veren yok:)ama bn ablamdan bılıyorum 20.haftada oldu ılk asıyı ıkıncıyı 24te oldu
valla aradım şimdi konuştum,hiç öyle bişey yok dedi...sağlık ocağına bildirmek fln gerekmiyormuş...
aşıları da biz söylüyoruz dedi...tetenoza daha var dedi...
çocuğun aşılarını da çocuk doktoruna götürüyorsun sonuçta çocuğu belli bi dr.u oluyor çocuğun o takip eder benim bildiğim...
herkes başka bişey diyor off strese girdim yaa
dr.un dediği bu ama şimdi bana...
MERHABA herkese... cinsiyetimizi öğrendikten sonra ilk cicilerimizi almak için iki gün dayanabildim.oynak oğluşum şu an yemek yememden başka birşey istemiyor ama olsun çıplak kalmasın dimi :) 10 parça zıbın seti,5li zıbın seti,3 tanede ayrı şirin takıma 100 lira ödemiş oldum çok uygun.kargoda ücretsizmiş.internetten.her ay alıcam artık 100 tl lik. kimisini 3-6 aylık aldım ama hemen büyür diye nerden biliyorsam:) iyi mi ettim bilmiyorum.dün akşamda eşimle lcw gittik fazla vaktimiz yoktu 2 kumaş,1 kot,2 de hamilelik tişörtlerinden aldık.ama bana pantolonlar bi biçimsiz geldi kızlar ya karnım iyice büyüyünce daha mı güzel durur yani sizdedemi öyle duruyor ben 36 bedenim ama ağ kısmında bi bolluk falan ne biliyim işte ben mi biçimsizim pantolon mu anlamadım. giycez artık napalım...
valla aradım şimdi konuştum,hiç öyle bişey yok dedi...sağlık ocağına bildirmek fln gerekmiyormuş...
aşıları da biz söylüyoruz dedi...tetenoza daha var dedi...
çocuğun aşılarını da çocuk doktoruna götürüyorsun sonuçta çocuğu belli bi dr.u oluyor çocuğun o takip eder benim bildiğim...
herkes başka bişey diyor off strese girdim yaa
dr.un dediği bu ama şimdi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?