- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.501
canim ben de normalde ozele gidiyorum ve ben de hic saglik ocagina gitmemistim hamilelik icin...hastane vermis bilgilerimi saglik ocagina onlar aradilar beni ve cagirdilar doktorumada beni aradilar dedim tamam dedi orada asini yaptirirsin dedi...
iyi sevindim bari içinin rahatlamasına.en azından aklında kalmadı.20 haftaya kadar gidersin kayıt yaptırmaya
sana cezası yok ama ordaki ebelere var sanırım canım.sen genede git yaptır kaydını beni hiç arayan soran yok ben canım isteyince gidiyorum. hem iyi oluyor 2 doktor randevusu arası sağlık ocağına gidip yaşıyor olduğunu öğrenmek mutlu ediyor :)
bayanlar şimdi dr.umu aradım aynen söylediklerinizi söyledim..tetenoz aşısı varmış olmam gereken dedim ohoo ona daha var dedi...20.22.haftada falan dedi...
ayrıca sağlık ocakalrına hamile olduğumuzu bildirmemiz gerekiyormuş,cezası varmış aşı takibi yapılıyormuş dedim..güldü ya boşver sen onları yok öyle bişey dedi,korkutuyorlar insanları dedi...biz söylüyoruz şu var bu var siz gidip yaptırıyorsunuz dedi...
öyle ceza fln yokmuş yani bildirmekte gerekmiyormuş...oh rahatladım yani,bi anda kan beynime çıktı burda....
Cnmmm aynen bnm doktorumun dediklerini yazmışssın tam ben sana yazacakken:) Bnm doktorumda aynı şeyi söyledi ve bende aynısını sordum.Yaptırmak zorunda değilsin o uygulama olaki sağlık ocagında dogum yaparsan diye ebeler kendilerini düşünerek yaptırmaya zorunlu oldugu şeyler dedi.E senin saglık ocagında dogum yapma ihtimalin olmadığına göre ister yaptır ister yaptırma derim ben dedi sana kalmış.Ama bu sözlere çok kafanı takma dedi yani bende rahatladım aynen :))))
sana cezası yok ama ordaki ebelere var sanırım canım.sen genede git yaptır kaydını beni hiç arayan soran yok ben canım isteyince gidiyorum. hem iyi oluyor 2 doktor randevusu arası sağlık ocağına gidip yaşıyor olduğunu öğrenmek mutlu ediyor :)
hımmm şimdi daha iyi anladım,sağol canım :)
sanırım sağlık ocağında ya de belki devlet hastanesinde ebelerle vs yapılacaksa doğum o nedenle galiba...yani sonuçta benim gittiğim hast.dr belli doğumu nerde yapacağım belli...e aşı takibini de dr.söyler sonuçta yani koskoca hastane ,dr söylemezse nerden bilicez biz ki dr.um da böyle söyledi....
neyse rahatladım ya :)
cnm aramızda 1 gun var..sen asını olmusun bana gun flan veren yok:)ama bn ablamdan bılıyorum 20.haftada oldu ılk asıyı ıkıncıyı 24te oldu
Kızlar ne dersiniz 24 hafta ücretli doğum izni bize yetişir mi
Cnm doğum anında makas iğne vs kullanıldığı için tetanoz olma riskimiz var ondan bu aşı gerekliangys bu aşı şart mı bana kimse böyle bir aşıdan bahsetmedi, aklım karıştı,
yani herkes olmak zorunda mı,
başka olmamız gereken aşılar neler, bu tetanoz aşısından 2 kez mi olunuyor 20. ve 24. haftalarda olmak üzere
Aynen tatlım aynennn..Bende rahatladım daha geçen gün bu konuyu konuşmuştum doktorumla... Hamileliğin tadını çıkar takma herşeyi dedi güldü bana sakin ol diyo çok seviyorum doktorumu
kızlar merhaba herkese umarım herkes iyidir.. Eskisi kadar giremiyorum siteye hem oğlumdan hemde örgü örmekten vakit kalmıyor tavsiye ederim herkese terapi oluyor. Üretmek iyi geliyor insana...
Ayrıntılı ultrasonda takibi önerilir yazıyor en alt raporda. İçime bi korku düştü doktora gideceğim 3 te. Allah korusun bebişlerimizi
sagol canim cevabin icin ben de oldum biraz yandi olurken bende sol koluma yaptirdim ama ben de senin gibi hep soluma yatiyorum normalde bu gece isim var o zaman:))evet sana soylediklerini bana da soyledi kolonya buz vs falan bakalim insallh cok agrim olmaz...sen 2.yi ne zaman olacaksin ne zman cagirdilar seni....
canim olsan iyi olur.bana saglik ocagindan gun vermislerdi oaradan cagirdilar doktorum da ol dedi olman lazim dedi normalde 16 17 18.haftalarda 1.doz yapiliyor dedi...
sana da soylerler daha doktorun soylemezse sen hatirlat canim yonlendirir seni..
bu gece karın kasılmalarıyla uyandım.. çok korktum ama şükür şimdi iyiyim ..
nereden aldın canım internette?
kızlar gördüm arttırıyorum bir erkekte bendennnn :))) bugün kesinleşti oğluşum oluyoooo:119:
mylovel sırtüstü mü yatıyordun uyandığında, sırt üstü yatmalar da genelde gece karın kasılmalarıyla uyanılırmış, bu bir uyarı niteliğindeymiş,
sola yatmayı tavsiye ediyorlar, ben sürekli sola yatıyorum ama bu ara sol kolum uyuşmaya başladı, sol elimin üstündede bir damar çıkıntısı oldu,
o yüzden arada sağ da yapıyorum ama genelde soluma yatmaya özen gösteriyorum
arkadaslar maglum ikiz bebeklerimiz olcak bizim. aslında park yatak almak daha ıyı bır fıkır olabılırdı ancak hem kiracı olup hemde cok cok maddı durumumuz ıyı olmadıgından yıne yıne besık alamayacgmz ıcın buyuyen besık yaptırmaya karar verdik :) en azından bı 7,8 yasına kadar kullanabılırler. model olarak bunu sectık. burda mobilyacıya yaptıracagız.fiyat boyle dahada uyguna gelecek. sizce nasıl modeli ????
angys bu aşı şart mı bana kimse böyle bir aşıdan bahsetmedi, aklım karıştı,
yani herkes olmak zorunda mı,
başka olmamız gereken aşılar neler, bu tetanoz aşısından 2 kez mi olunuyor 20. ve 24. haftalarda olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?