2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim ben de normalde ozele gidiyorum ve ben de hic saglik ocagina gitmemistim hamilelik icin...hastane vermis bilgilerimi saglik ocagina onlar aradilar beni ve cagirdilar doktorumada beni aradilar dedim tamam dedi orada asini yaptirirsin dedi...

ben de özele gidiyorum canım aynen...ama demek ki gittiğim hastaneden de ( ank.medicana) arayan olmamış sağlık ocağını falan ki bizi kimsenin aradığı yok...

iyi sevindim bari içinin rahatlamasına.en azından aklında kalmadı.20 haftaya kadar gidersin kayıt yaptırmaya

işte kayıta fln gerek yok diyor doktorum,yok öyle bişey diyor..insanları korkutuyorlar diyor...biz söylüyoruz ne yapılacağını edliceğini o zaman gidip yaptırırsın diyor...anlamadım valla....

bir arkadaş hem sana hem onlara cezası var dedi de demin...yani bilmiyorum kimsenin bizi aradığı yok,hast.de bildirmemiş demek ki...

Cnmmm aynen bnm doktorumun dediklerini yazmışssın tam ben sana yazacakken:) Bnm doktorumda aynı şeyi söyledi ve bende aynısını sordum.Yaptırmak zorunda değilsin o uygulama olaki sağlık ocagında dogum yaparsan diye ebeler kendilerini düşünerek yaptırmaya zorunlu oldugu şeyler dedi.E senin saglık ocagında dogum yapma ihtimalin olmadığına göre ister yaptır ister yaptırma derim ben dedi sana kalmış.Ama bu sözlere çok kafanı takma dedi yani bende rahatladım aynen :))))

hımmm şimdi daha iyi anladım,sağol canım :)

sanırım sağlık ocağında ya de belki devlet hastanesinde ebelerle vs yapılacaksa doğum o nedenle galiba...yani sonuçta benim gittiğim hast.dr belli doğumu nerde yapacağım belli...e aşı takibini de dr.söyler sonuçta yani koskoca hastane ,dr söylemezse nerden bilicez biz ki dr.um da böyle söyledi....

neyse rahatladım ya :)

cnm evt ceza onlara..bn kayt olana kadar ara ara benı kocamı snır ettıler korkudanmıs...smdı yasadıgımdan haberlerı yok :)

Aynen tatlım aynennn..Bende rahatladım daha geçen gün bu konuyu konuşmuştum doktorumla... Hamileliğin tadını çıkar takma herşeyi dedi güldü bana sakin ol diyo çok seviyorum doktorumu

cnm aramızda 1 gun var..sen asını olmusun bana gun flan veren yok:)ama bn ablamdan bılıyorum 20.haftada oldu ılk asıyı ıkıncıyı 24te oldu

angys bu aşı şart mı bana kimse böyle bir aşıdan bahsetmedi, aklım karıştı,
yani herkes olmak zorunda mı,
başka olmamız gereken aşılar neler, bu tetanoz aşısından 2 kez mi olunuyor 20. ve 24. haftalarda olmak üzere

Cnm doğum anında makas iğne vs kullanıldığı için tetanoz olma riskimiz var ondan bu aşı gerekli

Aynen tatlım aynennn..Bende rahatladım daha geçen gün bu konuyu konuşmuştum doktorumla... Hamileliğin tadını çıkar takma herşeyi dedi güldü bana sakin ol diyo çok seviyorum doktorumu

ben de çok seviyorum doktorumu :)) çok ilgili her konuda...bir de böyle hassas olduğumun farkında çok rahatlatıyor her türlü konuda...hatta son kontrolde özel konuşmak istedim eşimi dışarı çıkarttım,bana bi 15-20 dk psikologluk bile yaptı

latifelif hemen git doktora sor neymiş takip gerektiren, benim de aynen en altta takip gerektirir yazıyodu biz pek anlayamadık, 2 hafta sonra gittik doktora, damarlarda direnç çıktı,
öyle birşeyse eğer hemen coraspine falan başlaman gerekir ihmal etme,
allah korusun hepimizin yavrularını

Kzilar ogluma hamileyken doktorum tam tesekkullu hastnede dogum yapacaksin, tetenenoza gerek yok evde mi doguracaksin demisti. O asi sadece dogumda kullanilan aletlerden bulasacak tetenoxdan korur demisti. Son dozuda 6. Aya kadar bebgi koruyormus.

Simdi ise aile hekimlikleri cok guzel calisiyor. Ne yapacakarsa gozunu kapat yaptir dedi:)
Bende yarin gidip kapaticam gozlerimi size geldim eyy ebeler sobeleyin beni dicem:)))

2.aşı 14 nisan cnm. birkaç gün önce ya da sonra farketmiyor sanırım. şimdi farkettim pazara denk geliyor...

bu gece karın kasılmalarıyla uyandım.. çok korktum ama şükür şimdi iyiyim ..

mylovel sırtüstü mü yatıyordun uyandığında, sırt üstü yatmalar da genelde gece karın kasılmalarıyla uyanılırmış, bu bir uyarı niteliğindeymiş,
sola yatmayı tavsiye ediyorlar, ben sürekli sola yatıyorum ama bu ara sol kolum uyuşmaya başladı, sol elimin üstündede bir damar çıkıntısı oldu,
o yüzden arada sağ da yapıyorum ama genelde soluma yatmaya özen gösteriyorum

Selam prenseslerin ve prenslerin güzel anneleri;

Herkese selamlar,sevgiler kuzular... Hande Yener'in "Hasta" isimli şarkısını dinlemekten bir haller oldum çok hoşuma gidiyor.Benden siz taze anneciklere armağanım olsun.ÖPÜYORUM HEPİCİĞİNİZİ

evet canım uyandığımda sırtüstü yatıyordum. soluma yatmaya çalışıyorum ama gece dönüyorum demek ki.. geçenlerde de bacağımdaki kasılmayla uyandım.
bu arada sana da geçmiş olsun canım.. dikkat et kendine..

Canım çok beğendim hem sade hem de çok şık.Ben de böyle birşey düşünüyorum ama çekmeceleri altta olanlardan alayım diyorum çünkü bu yandan çekmeceli olanlar yatağı daraltıyor diye düşünüyorum.Siz nasıl düşünüyorsunuz acaba?

evt cnm hamılelıkte 2 kez olunuyo...bnada ablam soyledı bu ası olayını o olmustu..bnde ordan bılıyorummm kafamız karısıyo cnm bılgılendıren olmaynca dogru durust

kızlar bebiş fazla baskı yapmaya başladı galiba 15 dakikada bir lavaboya gidiyorum artık utanıyorum iş yerinde ikide bir yerimden kalkıp lavaboya gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…