- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.521
kızlar bebiş fazla baskı yapmaya başladı galiba15 dakikada bir lavaboya gidiyorum artık utanıyorum iş yerinde ikide bir yerimden kalkıp lavaboya gitmeye
bende öyleyim
bende öyleyim
hatta bugün abarttım lavobadan çıkarken tekrar geldi girdim bidaha yaptımm hahaha son aylarda durum daha da vahimm
bende oyle yarım kalıyo sanıyorum doktor altına bıle kacırabılırsn dedı :)
Ben öksürürken kaçırdım birkaç defa :26: Eve girince anahtarı bile kapıda bırakıp koşuyorum çoğu zamanBir de otururken baskı hissediyor musunuz? Ne zaman yukarı çıkacak bebiş?
özellikle hapşırınca kaçıyor kızlar
Işyeriyle evin arası istanbul trafiğinden dolayı 45 dk 1 saat servisten indikten sonrada 15 dk yürüme mesafem var.yolda markete falan bile uğramadan gidiyorum eve kaldıki işyerinden çıkmadan 1 saat öncesinde su içmeyi bırakıyorum.birde sizde oluyormu bilmiyorum ama sanki sıkışınca birde üzerine yürüyorsam kasıklarımda böyle yumruk gibi birşey oynuyor gibi hissediyorum.hamileliğin ilk üç ayında rahim mesaneye baskı yaparmış ama 3 le 6 ay arası rahmin üzerinden kalkıp 6 dan sonra bebeğin ağırlığıyla bir daha mesane üzerine biniyormuş.şimdi 20 haftada böyleysek son haftalarda bizim ufaklıkların bezlerinden bize olanlarından almamız gerecek:)
bu arada bizim bölümde 3 tane hamile var ne zaman lavaboya gitsek üçümüz karşılaşıyoruzz
Doktora pipisinin ölçüsünü sordum, ama hiçbir art niyetim yoktu. Doktor 15 yıllık doktorum, ilk defa bu soruyla karşılaşıyorum dedi güldü :) yanlış mı hatırlıyorum yoksa bu forum başlığı altında mıydı, birileri 3 mm falan diye bahsetmişti, benim de aklıma geldi ve sorulabilir bir soru olarak düşündüm oğlan olduğunu öğrenince. Doktorlar size bu bilgiyi vermiş miydi?
Komik oldu. Neyse :)
Ben öksürürken kaçırdım birkaç defa :26: Eve girince anahtarı bile kapıda bırakıp koşuyorum çoğu zamanBir de otururken baskı hissediyor musunuz? Ne zaman yukarı çıkacak bebiş?
Sizi bir odada toplasınlar ne güzel olurakşama kadar doğum hamilelik muhabbeti döner artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?