2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende oyle yarım kalıyo sanıyorum doktor altına bıle kacırabılırsn dedı :)

Ben öksürürken kaçırdım birkaç defa :26: Eve girince anahtarı bile kapıda bırakıp koşuyorum çoğu zaman Bir de otururken baskı hissediyor musunuz? Ne zaman yukarı çıkacak bebiş?
 
Merhaba hanımlar,

Cumartesi doktora gittik. Oğlumuz önce anneannesiyle babasına eliyle bi selam çaktı ultrasondan , sonra da pipisini gösterdi :) Ankete katıldım ben de. Sağlıklı ve mutlu hamilelikler.
 
Ben öksürürken kaçırdım birkaç defa :26: Eve girince anahtarı bile kapıda bırakıp koşuyorum çoğu zaman Bir de otururken baskı hissediyor musunuz? Ne zaman yukarı çıkacak bebiş?

evet ya feci baskı var. sanki 9 aylık hamileyim.bebek aşağıda olduğu için miymiş böyle bilmiyordum
ben bir lavaboya gidip geliyorum kızlar
 
Işyeriyle evin arası istanbul trafiğinden dolayı 45 dk 1 saat servisten indikten sonrada 15 dk yürüme mesafem var.yolda markete falan bile uğramadan gidiyorum eve kaldıki işyerinden çıkmadan 1 saat öncesinde su içmeyi bırakıyorum.birde sizde oluyormu bilmiyorum ama sanki sıkışınca birde üzerine yürüyorsam kasıklarımda böyle yumruk gibi birşey oynuyor gibi hissediyorum.hamileliğin ilk üç ayında rahim mesaneye baskı yaparmış ama 3 le 6 ay arası rahmin üzerinden kalkıp 6 dan sonra bebeğin ağırlığıyla bir daha mesane üzerine biniyormuş.şimdi 20 haftada böyleysek son haftalarda bizim ufaklıkların bezlerinden bize olanlarından almamız gerecek:)
 
özellikle hapşırınca kaçıyor kızlar

bende öksürünce hapşırınca idrar değilde arkadan bi bırtt kaçıyo...
birgün işyerinde lavaboda konuşuyoruz arkadaşla o tam kapıyı açtı çıkmak üzere ben öhööö dedimmm zoorrrrttt kız tekrar döndü efendim bişey mi dedin dedi hahaah nasıl bi sesse artık konuşma gibi algılamışş yooo dedim ama kıpkırmızıyımmm
 
Doktora pipisinin ölçüsünü sordum, ama hiçbir art niyetim yoktu. Doktor 15 yıllık doktorum, ilk defa bu soruyla karşılaşıyorum dedi güldü :) yanlış mı hatırlıyorum yoksa bu forum başlığı altında mıydı, birileri 3 mm falan diye bahsetmişti, benim de aklıma geldi ve sorulabilir bir soru olarak düşündüm oğlan olduğunu öğrenince. Doktorlar size bu bilgiyi vermiş miydi?
Komik oldu. Neyse :)
 

Benim eve gitmem 1,5 - 2 saati buluyor çıkmadan giriyorum mutlaka wc ye ama o kadar zamanda illaki geliyor. Ben de diyordum benimki mi çok aşağıda demek herkeste var
 

canım beni güldürdün valla:) hiç aklıma gelmedi benim bu soruyu sormak :)
seni gidi seniiii:))
 
Ben öksürürken kaçırdım birkaç defa :26: Eve girince anahtarı bile kapıda bırakıp koşuyorum çoğu zaman Bir de otururken baskı hissediyor musunuz? Ne zaman yukarı çıkacak bebiş?

ay nası bı baskı hemde:)gecen kuafore gttm vla kac kere tuvalete gttm bılmıyorum:)utanıyorum artık:)nereye gtsem kapıdan grdmmı ılk ısım tuvalete gtmek:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…