2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sanırım yine göbeğim kaydı göbek deliğimin sağ tarafa 3parmak kadar yanında ağrım var kalp atıo orda sankii offff mideme kadar vuruo ağrısı artık devamlı kayacakmı bu hamıleyken

kızlar sanırım yine göbeğim kaydı göbek deliğimin sağ tarafa 3parmak kadar yanında ağrım var kalp atıo orda sankii offff mideme kadar vuruo ağrısı artık devamlı kayacakmı bu hamıleyken

ayy canım ya çok kötü birşey o benim hamile kalmadan önce olurdu ağrısı öldürürü adamı zannedersin bir kalpde orda var,birde afakan var canım oda üzülünce,sinnirlenince atar o olmasın:18:

arkadaşlar ben çok mutsuzum..
spastik kolon rahatsızlığım ve kronik böbrek taşı hikayem vardı.gebeliğimle birlikte spastik kolon beni öldürüp öldürüp diriltio ayrıca böbreğimde 7 mm taş ve 2.derece genişleme , 3.5 cm büyüklüğünde de şimdilik miyom olarak adlandırılan bi lezyon var..her günüm hasta geçiyo.böbreklerim iflas etmiş gibi çok ağrıo,miyom dışa doğru yumurta gibi çıkmış ağrılı hemen hemen her hafta acillik oluyorum..
mutusuzum çünki ağrılar beni öldürüo,
mutusuzum çünki gebeliğimin tadını çıkaramıorum,
mutsuzum çünki bebeğe bişe olucak korkusuyla yaşıorum..

moralim nası düzelicek bilmiorum..gebelik haftam ilerledikçe ağrılarım artıcakmış ama benim tek duam bebeğimize bişe olmasın..off heran onu kaybedicem korkusuyla yaşıorum :''''(
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin ..

Hay çok yaşa kıııız.Vallahi çok güldüm.Dr. şimdi ne tuhaf hastalarım var diye düşünmüştür bizim burda konuştuklarımızı bilmiyor tabi.Evet ben de okumuştum ölçü muhabbetlerini yanılmıyorsun yani.Ama yine de o soru biraz komik geldi bana

mobilyanız hayırlı olsun medcezir
hangi mağazadan aldın, ne kadara aldın canım
bende bu haftasonu bakacağım da o yüzden sordum

mulberry merhaba,

mobilyasını bostancıdan hello baby mağazasından aldım. gardrop, büyüyebilen karyola, şifonyer ve raf tan oluşuyor. 3300 tl. ben alırken her 250 tl alışverişe 50 tl hediye kampanyası vardı. yani 3300 tl ye aldık ama yanında 650 tl hediye çeki verildi. onunla da beşiğini uyku setini vs tamamladık. şuan kampanya devam ediyor mu bilemiyorum ama yeni bir mağaza olduğu için belki ediyordur yada başka kampnayaya geçmişlerdir. Mobilya baya yerden baktım kalitesi açısından burda karar kıldık. 1.5 ayda teslim ediliyor ortalama olarak.

Merhaba arkadaşlar,

Benide sağlık ocağından aradılar gelip kayıt yaptırın eğer kayıt yaptırmazsanız çocuğunuzun aşılarını yapmazlar dışarıdan para ile yaptırmak zorunda kalırsınız dediler eh haliyle bende koştur koştur gittim ve bunuda 14.haftaya kadar yapıyorlar diye biliyorum.

komik ötesi, allah iyiliğini versin :)))))

Canım çok geçmiş olsun inşallah ağrılarını hafifletecek birşey bulunur. Senin ve bebeğin için dua edeceğim Allah yardımcın olsun. Sen herşeye rağmen mutlu olmaya çalış, dünyaya getireceğin küçük mucizeyi düşün

Hangi aşı parayla yapılıyor ki çocuklara.Onlar korkutmak için söylemişlerdir canım.Tüm sağlık ocaklarında ücretsiz aşılar.Zaten devlet hastanelerinde muayene olanları sistem otomatik olarak sağlık ocaklarına bildiriyormuş.Ama özele gidenlerde durum öyle olmayabilir.Benim gitmem olanaksız mesela hafta içi çalışıyorum.Eeee şimdi devlet hastaneleriyle sağlık ocakları arasındaki fark ne ki? Ben gitmedim valla onlar beni aradılar telde bilgilerimi verdim sadece kilomu falan.Nerden haber aldınız dedim,hastane bize otomatik bildiriyor dedi hatta cebimizi bile almışlar hem eşimin hem benim

Merhaba kızlar sabahtan beri buradayım da bir türlü yazamadım çok yoğun bir gün ... Ve ben de çok yorgunum az önce resim çizerken uyukladım patron farketti ... Dedi sen 15 dk dinlen sonra devam ederiz Çok utandım ... Kızlar ben de sık sık tuvalete gidiyorum ama hiç kaçırma olmadı çok şükür sürekli kegel egzersizi yapıyorum iyi geliyor sanırım

kızlar bu büyüyen beşikler yani karyola olanlar ne kadar büyüyor kii
benim bi arkadaşım almıştı ama ufacık bi yatağa dönüştü şimdi daha da büyükleri var mı acaba ben ilerde baza alırım karyola kullanışsız olur diye park yatak alıcam da acaba o büyüyen beşikten mi almalı kafam karıştı...

Son düzenleme:

benim aldığım 80 / 180 oluyor canım büyüyünce.

Bu arada sağlık ocağına kayıt yaptırmazsak bize değil sağlık ocağı çalışanlarına ceza geliyor. Aşıları orada bedava yaptırabiliyoruz ama istemezseniz hastaneler de yapıyormuş ama çok çok pahalıymış bir ebe arkadaşım aşı fiyatlarının aşağı yukarı 500-600 lira olduğunu söylemişti

Seyyah seninle günlerimiz aynı.Bazen imzamı senden okuyorum kendi yazdığımı bulamayınca:) Uyuklama bende hiç olmuyor hatta her gece 12den önce yatmıyorum,sabah da alarmım çalmadan bile uyanıp işe geliyorum.Bebek doğunca bu günleri çok arayacağımı biliyorum ama dizilerimden vazgeçemiyorum.Bu gece de hürremim var,sonunu izlemeden yatarsam uyku tutmuyor:) Sonumuz hayrola

Kızlarrr bir şey öğrendim : )) hani göbeklerimizde linea nigra diye koyu bir çizgi oluştu ya. onu ölçünce bebeğin boyuna denk düşüyormuş : ) benimki 22 cm olmuş maşallah

ayy canım ya çok kötü birşey o benim hamile kalmadan önce olurdu ağrısı öldürürü adamı zannedersin bir kalpde orda var,birde afakan var canım oda üzülünce,sinnirlenince atar o olmasın:18:

evet evet cnm aynen öylee bırşeyy karnım şişip göbeğim gerilince kayıyorr şimdide sanırımm dayanamıyorum nefesımı kesioo offf bişey yaşıcamı dusunurdumde bunu değill nasıl geçer bu 5ay bolee cumartesı doktora soracagımm ama bılmıyorlar gobek kayması deyınce ama ben bu acıyı bılıyorum ananem topugunu koyar beklerdı gobek delıgımde yerıne gelırdı bı muddet sonraa şimdi napcam bılmıyorum dikelemiyorum bile..etrafınızdaki daha önce hamilelik yaşayıp bu durumu yaşayan varmı nasıl geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…