- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.541
bende oyle yarım kalıyo sanıyorum doktor altına bıle kacırabılırsn dedı :)
polianna bebeğin seni duyabiliyormuş :) konuş bebişinlee
aynı odada olmasakta akşama kadar gelirler benim yanıma
kaç kilo aldın ikiliyi-üçlüyü yaptırdınmı ..
ne yiyosunnn miden bulanıyomuuu
yiyecek bişey var mııı
kızlar sanırım yine göbeğim kaydıgöbek deliğimin sağ tarafa 3parmak kadar yanında ağrım var kalp atıo orda sankii offff mideme kadar vuruo ağrısı artık devamlı kayacakmı bu hamıleyken
Doktora pipisinin ölçüsünü sordum, ama hiçbir art niyetim yoktu. Doktor 15 yıllık doktorum, ilk defa bu soruyla karşılaşıyorum dedi güldü :) yanlış mı hatırlıyorum yoksa bu forum başlığı altında mıydı, birileri 3 mm falan diye bahsetmişti, benim de aklıma geldi ve sorulabilir bir soru olarak düşündüm oğlan olduğunu öğrenince. Doktorlar size bu bilgiyi vermiş miydi?
Komik oldu. Neyse :)
mobilyanız hayırlı olsun medcezir
hangi mağazadan aldın, ne kadara aldın canım
bende bu haftasonu bakacağım da o yüzden sordum
ben de özele gidiyorum canım aynen...ama demek ki gittiğim hastaneden de ( ank.medicana) arayan olmamış sağlık ocağını falan ki bizi kimsenin aradığı yok...
işte kayıta fln gerek yok diyor doktorum,yok öyle bişey diyor..insanları korkutuyorlar diyor...biz söylüyoruz ne yapılacağını edliceğini o zaman gidip yaptırırsın diyor...anlamadım valla....
bir arkadaş hem sana hem onlara cezası var dedi de demin...yani bilmiyorum kimsenin bizi aradığı yok,hast.de bildirmemiş demek ki...
Doktora pipisinin ölçüsünü sordum, ama hiçbir art niyetim yoktu. Doktor 15 yıllık doktorum, ilk defa bu soruyla karşılaşıyorum dedi güldü :) yanlış mı hatırlıyorum yoksa bu forum başlığı altında mıydı, birileri 3 mm falan diye bahsetmişti, benim de aklıma geldi ve sorulabilir bir soru olarak düşündüm oğlan olduğunu öğrenince. Doktorlar size bu bilgiyi vermiş miydi?
Komik oldu. Neyse :)
arkadaşlar ben çok mutsuzum..
spastik kolon rahatsızlığım ve kronik böbrek taşı hikayem vardı.gebeliğimle birlikte spastik kolon beni öldürüp öldürüp diriltioayrıca böbreğimde 7 mm taş ve 2.derece genişleme , 3.5 cm büyüklüğünde de şimdilik miyom olarak adlandırılan bi lezyon var..her günüm hasta geçiyo.böbreklerim iflas etmiş gibi çok ağrıo,miyom dışa doğru yumurta gibi çıkmış ağrılı hemen hemen her hafta acillik oluyorum..
mutusuzum çünki ağrılar beni öldürüo,
mutusuzum çünki gebeliğimin tadını çıkaramıorum,
mutsuzum çünki bebeğe bişe olucak korkusuyla yaşıorum..
moralim nası düzelicek bilmiorum..gebelik haftam ilerledikçe ağrılarım artıcakmış ama benim tek duam bebeğimize bişe olmasın..off heran onu kaybedicem korkusuyla yaşıorum :''''(
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin ..
Merhaba arkadaşlar,
Benide sağlık ocağından aradılar gelip kayıt yaptırın eğer kayıt yaptırmazsanız çocuğunuzun aşılarını yapmazlar dışarıdan para ile yaptırmak zorunda kalırsınız dediler eh haliyle bende koştur koştur gittim ve bunuda 14.haftaya kadar yapıyorlar diye biliyorum.
kızlar bu büyüyen beşikler yani karyola olanlar ne kadar büyüyor kii
benim bi arkadaşım almıştı ama ufacık bi yatağa dönüştü şimdi daha da büyükleri var mı acaba ben ilerde baza alırım karyola kullanışsız olur diye park yatak alıcam da acaba o büyüyen beşikten mi almalı kafam karıştı...
Merhaba kızlar sabahtan beri buradayım da bir türlü yazamadım çok yoğun bir gün ... Ve ben de çok yorgunum az önce resim çizerken uyukladım patron farketti ... Dedi sen 15 dk dinlen sonra devam ederizÇok utandım ... Kızlar ben de sık sık tuvalete gidiyorum ama hiç kaçırma olmadı çok şükür sürekli kegel egzersizi yapıyorum iyi geliyor sanırım
ayy canım ya çok kötü birşey o benim hamile kalmadan önce olurdu ağrısı öldürürü adamı zannedersin bir kalpde orda var,birde afakan var canım oda üzülünce,sinnirlenince atar o olmasın:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?