2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gitttim canım o mağazaya biliyorum.
mobilyalara hiç alıcı gözüyle bakmamıştım.
birşey sormak istyiorum. mobiilyalarda değişiklik yapıyorlar mı? yoksa fiks mi?
yani dolap içlerini, rengini, kulbunu v.b. değiştirdin mi

biz aldık, kısmetse gelmesini bekliyoruz. büyümeyen haliyle bile içi kocaman. Büyüyünce boyu 180cm oluyormuş. Yani genç karyolası kadar.. oyüzden park yatak almadım biraz büyük sepet aldım okadar..

Son düzenleme:

değişiklik yapıyorlar canım. kulbu rengi vs. ben yaptırtmadım ama. Ama dolap içi konusunda emin değilim öyle bir ihtiyaç duyup da sormadım açıkçası.

Neden korkutmak istesinler o tartışılır tabi olması gereken bir şey olmasa ne diye bu kadar araştırıp bulsunlarki insanları? Bende bilmiyorum detayları nedir ne değildir çokta araştırdığım
söylenemez dışarıda para vermektense para vermemden bebişimin aşılarını yaptırmayı tercih ederim tabiki. Devlet hastanelerinde durum nedir onu hiç bilmiyorum ben özel hastaneye
gidiyorum. Benimde hem eşimi hem beni aramışlar :)

ayy canım yaa bak sen dermanınında biliyorsun,çeken bilir onu uzanıp dinlen canım işde değilsen çokda bastıramazsın şimdi dediğin gibi doktorlarda bilmiyo üzüldüm inşallah bir an önce geçer canım yaa

Kızlarrr bir şey öğrendim : )) hani göbeklerimizde linea nigra diye koyu bir çizgi oluştu ya. onu ölçünce bebeğin boyuna denk düşüyormuş : ) benimki 22 cm olmuş maşallah

Ama benim çizgim yooook var da ben mi göremiyorum. Çizgi istiyorum nasıl ölçücem bebeğimi

Allah razı olsun çok teşekkür ederim.bebeğimizi düşündükçe,kıpırtılarını hissettikçe inanılmaz mutluluk duyuyorum.ama bişe hissetmeince de korku sarıo içimi her ama hergün ultrasonla baktırmak yaşadığını görmek istiyorum..psikolojim o kadar ki bozulmuş durumda..
inşallah rabbim dualarımızı duyar..

ne fiyat versi mobilyacı? bende acaba yaptırsam mı diyorum :26:

bu son zamanlarda peydah olan ARAP isim merakını bi türlü anlmalandıramıyorum. benim eşimde aynı şeyi söyledi bende iki isim koyarız o zaman dedim. nasıl olsa benim dediğimle çağırılacak

canım diğer yazdıklarını da okudum ama sen bi sağlık ocağına git görün. bebeğin doğduktan sonra onlar sana aşı takvimi bildirecekler ve malesef doktorun bunları bilmez! bu ebelerin görevi. eğer böyle yaparsan senin içinde bebeğin içinde aşı takibini kontrol etmene gerek kalmaz zaten onlar arayıp haber veriyorlar veya kartına yazıyorlar. ayrıca onlarda seni rutin olarak kontrole alıyorlar ve emin ol kadın sağlığı ve aile hakkında bi çok konuda bilinçleniyorsun. sonuçta bin bilsende bir bilene danış demişler.

aayyyy ölücem gülmekteeen
poli ALLAH iyiliğini versin
senin yüzünden aynı durumu bende yaşayacaktım
tamam neyse asayiş berkemal

Haklısın canım biz bile problem olmadığı halde evham yapıyoruz kimi zaman. Senin endişelenmen normal az daha büyüsün hergün hissedeceksin o zaman için iyice rahatlar. Hamilelerin duaları kabul olur derler inşallah şifanı bulursun canım.

hatta bugün abarttım lavobadan çıkarken tekrar geldi girdim bidaha yaptımm hahaha son aylarda durum daha da vahimm

bende de durum aynı
eşimle dışarı çıktıktan sonra daha gideceğimiz yere varmadan, ben nerde lavabo bulabiliriz demeye başlıyorum
o da çocuk gibisin çıkmadan halletsene işini diyor
eve dönüşte ise, bir kapıyı açıp içeri dalma anımız var evlere şenlik :18:
3,5 yaşında kızım var ondan önce ben tuvalete koşuyorum

hahahaaa benim gibi mi Geçen gün eşimle dışarı çıktık arabaya bincez bi öksürük tuttu. ve ben işedim bacakalrımla zor sıkıştrdım dahada kaçmasın diyee

cnm bendede cırt dıye gdıyo boyle :) bn korktum doktora sordum bebegn sıvıs sandım :)doktor guldu o farklı bısey o ole azıcık gelmez sen altına kacırıyosun dedı :)cocuk gbı olduk rezıl oldum adama da :)esımde yatagı falan ıslatma senı gece cıse uyandırıcam dıyo :)zaten gecede cok kalkıyorm bu wc yuzunden hep uykularm yarım :)

kuzum senin 2. neydi kızmıydı unuttum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…