2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar dün kızım olacağını öğrenince malum bugün kendimi tutmayıp bi kaç ciciler aldım alışveriş yaparken komşularıma rast geldim daha erken falan dediler ay nasıl moralim bozuldu ya allah korusun bebeğime bişey olucakmış gibi falan çok üzüldüm sağolsun annem öle düşünmüyo alcaz tabi çocuk çıplakmı durcak dedi o bendende hevesli sağolsun oda aldı cicişler sizler napıyosunuz almaya başladınızmı bebişlere ciciler :)

hehe ben bidaha gittiğimde soracağım bakayım. Bazıları dio son aylarda hiç tutamıcaksın kendi akıcak diye rezillik altıma kaçırdıgım gün kocama durrrr işedim die bi bağırdım sokakta başıma gelen bişi deil allahtan etrafımda kimse yokmuş dediğim gibi bacaklarımı sıkıştırmasam kesin paçalarımdan akardı

ooo canım alacaklarımız bitti nerdeyse bi banyo seti tırnak makası bornozu kaldı galiba :) Sen millete bakma herkes kafasına göre der birşey. çok ii yapmışsınız. İnsan durduramıyor ki kendini.. Bebeğimin ilk kıyafetlerini kayınvalidem bana sormadan almış cinsiyeti belli deilken bi ara hevesim kaçmıştı ama şuann ben alıorumm çok hevesliyim içim içime sıgmıo.. Şuan en büyük bavul tıka basa kıyafet dolu dahada almam artık hemen büyüdükleri için küçük kalıcaklar.. büyüdükçe alırım bundan sonrasını..

benı anlattn sankı:) bu senaryo hepımızn evınde yasanıyo sanırım:)ayakkabılarımı cıkarıp kendımı nası tuvalete attıgımı bılemıyorum:)ama nası bı sıkısma oyle boyle degıl :)

benimde çizgim yok

lepistess ben de çizgim yok sanıyordum, boy aynasında dikkatle baktım, ben beyaz tenliyim, o çizgi genelde kumral ve esmerlerde olurmuş,
ama dikkatle bakınca hafif mavimsi bir damara benzeyen göğüs altından başlayıp göbekten geçerek kasığa kadar inen incecik bir çizgi gördüm, belli belirsizdi,
ama bu çizgiyle bebek nasıl ölçülüyor anlamadım
çok dikkatle bak aynada bence görürüsün

demi ya walla zaten allahın izniyle yavaş yavaş alıcam ağustosa kadar tamamlarım kimseyide takmıcam :) aynen çok hevesliyim kendimi durduramıyorum

canım ben de beyaz tenliyim akşam eve gidince ilk işim çizgi aramak olucak tşk ettim :)))

mobilyayı begenen arkadaslarım tek tek nasıl cevap yazıcam bı turlu cozemedım burada yazısmanın kolayını diye genel olarak cevabımı vereyim. öncelikle begenenlere cok tesekkur ederım. fiyatı daha konusmadık bugun bı mobılyacıya soracak bı tanıdıgmz ondan cevap gelınce sıze yazarım hemen. sizde karar verdıgınız zaman buraya yazın olur mu? bırbırımıze fıkır acısından cok yardımcı olcak bu konu

Kızlarrr bir şey öğrendim : )) hani göbeklerimizde linea nigra diye koyu bir çizgi oluştu ya. onu ölçünce bebeğin boyuna denk düşüyormuş : ) benimki 22 cm olmuş maşallah

medvecezir yalnız bendeki o çizgi çok uzun ya, göğüs altından başlıyor, ya da aslında çizgi yokda ben mi uydurdum işte heralde şu olsa gerek diye,
açık mavi yukardan aşağı dümdüz inen bir damara benziyor, eşimde dikkatli bakınca gördü,
ama dikkatle incelenmeyince gözükmüyor

cnm cok gecmıs olsun allah sıfa versın....bebegın ıyı oldugunu sana gosterıo pıt pıtlarıyla...dualarım sennle

Ay çok özendim canım yaa biz de görelim cinsiyetimizi hemen minik patiklerle başlarım hastaneden çıkar çıkmaz

Genellikle gebeliğin 4. - 5. aylarında sonra oluşup ve koyu tenli hamilelerde daha sık görülüyormuş.Bende de yok. Henüz daha çizgi olmamış yada hiç olmayacak belkide

asıl son aylar fenaymıs..ben seyyar tuvalet yptırmk ıstıyorum canta gbı ynmda tasıcam :)

ben aryık baslıcam almaya..esım alalım dıyodu ben engellıyodum..ablam bnden heveslı ınternetten sunu buldm bunu alıcm dıyıp duruyo:)

Benim annem de çok hevesli minik çıtçıtlı badilerden ve penye yelek almış birkaç tane dayanamamış Bunlardan çok lazım olacak dedi

OF ya bana daha aldırmıyorlar. Cinsiyeti de tam belli değil. Eczanede bebek ürünleri biberonlar emzikler vs. karşımda hergün bakıyorum. Yeni yeni ürünler sipariş ediyorum. Erken diye alamıyorum. Kendime sipariş ettiklerimi bakın bu çok güzel diye satıyorum. :)

luboyf bendeki çizgi göbek deliğimin altından başlıyor ama okuduğuma göre bebek büyüdükçe göğüslerin ortasına kadar çıkacakmış. damar rengi değil de çok hafif kahverengi ve silik gibi bariz koyu bir çizgi değil. benim eltimin ilk hamileliğinde de vardı şimdi ikinciye hamile ama bu sefer çizgisi yok. oda beyaz tenlidir. bilemiyorum neye göre değişiyor açıkçası. ben buğday tenliyimdir mesela.

internette aratınca şöyle bir resim buldum bendeki bu resimdeki gibi şuan.

cnm sennle gunumuz aynı...bn 15.hftada ogrendm cnsıyetı...poposunu falanmı donuo senn mınık gostermıyomu:)

Öyle biyerde olsam ben hayatta dayanamazdım Pişik kremi, pudra, şampuan, güneş kremi, emzik, biberon ne varsa doldururdum herhalde Uzak duruyorum bakmıyorum mağazalara falan.
İnternetten bakıp bakıp iç çekiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…