- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.581
cnm bendede cırt dıye gdıyo boyle :) bn korktum doktora sordum bebegn sıvıs sandım :)doktor guldu o farklı bısey o ole azıcık gelmez sen altına kacırıyosun dedı :)cocuk gbı olduk rezıl oldum adama da :)esımde yatagı falan ıslatma senı gece cıse uyandırıcam dıyo :)zaten gecede cok kalkıyorm bu wc yuzunden hep uykularm yarım :)
selam kızlar dün kızım olacağını öğrenince malum bugün kendimi tutmayıp bi kaç ciciler aldım alışveriş yaparken komşularıma rast geldim daha erken falan dediler ay nasıl moralim bozuldu ya allah korusun bebeğime bişey olucakmış gibi falan çok üzüldüm sağolsun annem öle düşünmüyo alcaz tabi çocuk çıplakmı durcak dedi o bendende hevesli sağolsun oda aldı cicişler sizler napıyosunuz almaya başladınızmı bebişlere ciciler :)
bende de durum aynı
eşimle dışarı çıktıktan sonra daha gideceğimiz yere varmadan, ben nerde lavabo bulabiliriz demeye başlıyorum
o da çocuk gibisin çıkmadan halletsene işini diyor
eve dönüşte ise, bir kapıyı açıp içeri dalma anımız var evlere şenlik :18:
3,5 yaşında kızım var ondan önce ben tuvalete koşuyorum
benimde çizgim yok
ooo canım alacaklarımız bitti nerdeysebi banyo seti tırnak makası bornozu kaldı galiba :) Sen millete bakma herkes kafasına göre der birşey. çok ii yapmışsınız. İnsan durduramıyor ki kendini.. Bebeğimin ilk kıyafetlerini kayınvalidem bana sormadan almış cinsiyeti belli deilken bi ara hevesim kaçmıştı ama şuann ben alıorumm çok hevesliyim içim içime sıgmıo.. Şuan en büyük bavul tıka basa kıyafet dolu dahada almam artık hemen büyüdükleri için küçük kalıcaklar.. büyüdükçe alırım bundan sonrasını..
lepistess ben de çizgim yok sanıyordum, boy aynasında dikkatle baktım, ben beyaz tenliyim, o çizgi genelde kumral ve esmerlerde olurmuş,
ama dikkatle bakınca hafif mavimsi bir damara benzeyen göğüs altından başlayıp göbekten geçerek kasığa kadar inen incecik bir çizgi gördüm, belli belirsizdi,
ama bu çizgiyle bebek nasıl ölçülüyor anlamadım
çok dikkatle bak aynada bence görürüsün
Kızlarrr bir şey öğrendim : )) hani göbeklerimizde linea nigra diye koyu bir çizgi oluştu ya. onu ölçünce bebeğin boyuna denk düşüyormuş : ) benimki 22 cm olmuş maşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.bebeğimizi düşündükçe,kıpırtılarını hissettikçe inanılmaz mutluluk duyuyorum.ama bişe hissetmeince de korku sarıo içimiher ama hergün ultrasonla baktırmak yaşadığını görmek istiyorum..psikolojim o kadar ki bozulmuş durumda..
inşallah rabbim dualarımızı duyar..
selam kızlar dün kızım olacağını öğrenince malum bugün kendimi tutmayıp bi kaç ciciler aldım alışveriş yaparken komşularıma rast geldim daha erken falan dediler ay nasıl moralim bozuldu ya allah korusun bebeğime bişey olucakmış gibi falan çok üzüldüm sağolsun annem öle düşünmüyo alcaz tabi çocuk çıplakmı durcak dedi o bendende hevesli sağolsun oda aldı cicişler sizler napıyosunuz almaya başladınızmı bebişlere ciciler :)
lepistess ben de çizgim yok sanıyordum, boy aynasında dikkatle baktım, ben beyaz tenliyim, o çizgi genelde kumral ve esmerlerde olurmuş,
ama dikkatle bakınca hafif mavimsi bir damara benzeyen göğüs altından başlayıp göbekten geçerek kasığa kadar inen incecik bir çizgi gördüm, belli belirsizdi,
ama bu çizgiyle bebek nasıl ölçülüyor anlamadım
çok dikkatle bak aynada bence görürüsün
Ay çok özendim canım yaa biz de görelim cinsiyetimizi hemen minik patiklerle başlarım hastaneden çıkar çıkmaz
hehe ben bidaha gittiğimde soracağım bakayım. Bazıları dio son aylarda hiç tutamıcaksın kendi akıcak diye rezillikaltıma kaçırdıgım gün kocama durrrr işedim die bi bağırdım sokakta başıma gelen bişi deil allahtan etrafımda kimse yokmuş dediğim gibi bacaklarımı sıkıştırmasam kesin paçalarımdan akardı
ben aryık baslıcam almaya..esım alalım dıyodu ben engellıyodum..ablam bnden heveslı ınternetten sunu buldm bunu alıcm dıyıp duruyo:)
ooo canım alacaklarımız bitti nerdeysebi banyo seti tırnak makası bornozu kaldı galiba :) Sen millete bakma herkes kafasına göre der birşey. çok ii yapmışsınız. İnsan durduramıyor ki kendini.. Bebeğimin ilk kıyafetlerini kayınvalidem bana sormadan almış cinsiyeti belli deilken bi ara hevesim kaçmıştı ama şuann ben alıorumm çok hevesliyim içim içime sıgmıo.. Şuan en büyük bavul tıka basa kıyafet dolu dahada almam artık hemen büyüdükleri için küçük kalıcaklar.. büyüdükçe alırım bundan sonrasını..
medvecezir yalnız bendeki o çizgi çok uzun ya, göğüs altından başlıyor, ya da aslında çizgi yokda ben mi uydurdum işte heralde şu olsa gerek diye,
açık mavi yukardan aşağı dümdüz inen bir damara benziyor, eşimde dikkatli bakınca gördü,
ama dikkatle incelenmeyince gözükmüyor
OF ya bana daha aldırmıyorlar. Cinsiyeti de tam belli değil. Eczanede bebek ürünleri biberonlar emzikler vs. karşımda hergün bakıyorum. Yeni yeni ürünler sipariş ediyorum. Erken diye alamıyorum. Kendime sipariş ettiklerimi bakın bu çok güzel diye satıyorum. :)
OF ya bana daha aldırmıyorlar. Cinsiyeti de tam belli değil. Eczanede bebek ürünleri biberonlar emzikler vs. karşımda hergün bakıyorum. Yeni yeni ürünler sipariş ediyorum. Erken diye alamıyorum. Kendime sipariş ettiklerimi bakın bu çok güzel diye satıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?