2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bnde beyAZ tenlıyım belkı ondan yok..ama bn gobusumde tuyler cıktı

Evet sürekli poposu dönük. Doktor uğraşıyor ama dönmüyor. Haftaya gel yine bakalım dedi. Kola içeceğim bu defa o zaman kıpırdıyormuş. Ama % 90 kız gibi dedi.

o zaman gormus bısıler cnm yuzde 90 cok net bısı yanı...bnmkı hareketlıydı bacaklarını hareket ettırıyodu ondan rahat gordu sanırım :)

Ay çok özendim canım yaa biz de görelim cinsiyetimizi hemen minik patiklerle başlarım hastaneden çıkar çıkmaz

öğrenirsin canım bende kaç ay bekledim öğrenmek için :) ve kendimi tutamayıp alış veriş yapıyorum hatta bugün hani bebekli kapı süsleri mıknatıslı bebek süsleri falan bile sordum cinsiyeti öğrendikten sonra duydular dahada bi artıyormuş dün onu öğrendim

annen çok ii söylemiş hiç moralini bozma ayy bende nasıl heves ediorum sorma dr erkek olabilir dedi ama tam kesinleştirmemişti kızda olabilir dedi geçen hafta bizde ikilemde kaldık içim gidio yaa annemler kendilerini kaptırdılar rengarenk yelekler süveterler patikler örüldü kız içinde erkek içinde var o kadr coştular yani babaannesi iğne oyalı ağız mendillerimi yapmadı yüz örtülerimi bi cinsiyeti kesinleşssin kopucaz bizde heycanla beklioruz

yooo bunlar doktor dahil fiyatlar ama dışardan doktor getirisen

kent 2000 tl medical 2200 tl di
egepol de ise sgk dan yararlanamıyorsun

merhaba kızlar nasılsınız bakalım? biz bugün 3lü testimize gittik doktor ölçümlerini falan yaptı ama bugün çok konuşmadı. çıkarken de kontrol kağıdımıza notlar alıyorlar ya bbirşeyler yazmış okuyamadım. ama sonunda amnion sınırda gibi birşey yazmış tam okuyamadım da anlayamadım amniyon sıvımmı azaldı :26:

yooo bunlar doktor dahil fiyatlar ama dışardan doktor getirisen

kent 2000 tl medical 2200 tl di
egepol de ise sgk dan yararlanamıyorsun

çok saol kok bu bilgiler için,
bu bilgiler gerçekten işime yarayacak, çünkü tek tek gezip araştırma yapacak kadar bulunamayacaktım izmirde,
medical pahalıymış o zaman dışarıdan doktor getirince,
neyse bakalım artık karar verip rezervasyon yaptırmak lazım gelecek ay falan.
sen medicalparka karar verdin sanırım, hayırlı olsun güzel bir doğumun olsun:)

yok o zaman bende de henüz yok,
birde az önce forumda bir arkadaşa akıl verdim bak kesin vardır diye, ben dikkatli baktım gördüm falan dedim hehe:)
bende içten bir damar iner gibi birşey var, çok kasımışım o zaman sizin bahsettiğiniz çizgiye benzetebilmek için:):):) hiç alakası yokmuş benimkiyle:)
çok teşekkürler bilgi için medvecezir

cnm bnde beyAZ tenlıyım belkı ondan yok..ama bn gobusumde tuyler cıktı

bende de var tüylenme göbekte valla doktora gidince utanıyorum olsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin de ben tüylenmeyede çizilmeye de razıyım

valla hatunlar benim de tüylenme oluşmuştu ama tüyler uzamaya da başladı 2 haftadır,son aylara doğru belik belik örer öyle gezerim bu gidişle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…