- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.601
luboyf bendeki çizgi göbek deliğimin altından başlıyor ama okuduğuma göre bebek büyüdükçe göğüslerin ortasına kadar çıkacakmış. damar rengi değil de çok hafif kahverengi ve silik gibi bariz koyu bir çizgi değil. benim eltimin ilk hamileliğinde de vardı şimdi ikinciye hamile ama bu sefer çizgisi yok. oda beyaz tenlidir. bilemiyorum neye göre değişiyor açıkçası. ben buğday tenliyimdir mesela.
internette aratınca şöyle bir resim buldum bendeki bu resimdeki gibi şuan. Eki Görüntüle 656612
cnm sennle gunumuz aynı...bn 15.hftada ogrendm cnsıyetı...poposunu falanmı donuo senn mınık gostermıyomu:)
Evet sürekli poposu dönük. Doktor uğraşıyor ama dönmüyor. Haftaya gel yine bakalım dedi. Kola içeceğim bu defa o zaman kıpırdıyormuş. Ama % 90 kız gibi dedi.
Hepinize iyi akşamlar kızlaaaaar... Yarın benim için büyük gün
cnm bnde beyAZ tenlıyım belkı ondan yok..ama bn gobusumde tuyler cıktı
kızlar
oğluma ciciler aldım :)
Nasıllar
Eki Görüntüle 656627 Eki Görüntüle 656628 Eki Görüntüle 656629 Eki Görüntüle 656630 Eki Görüntüle 656631 Eki Görüntüle 656632 Eki Görüntüle 656633
Ay çok özendim canım yaa biz de görelim cinsiyetimizi hemen minik patiklerle başlarım hastaneden çıkar çıkmaz
Hepsi çok güzel hayırlı uğurlu olsun güle güle eskitsin
bende de var tüylenme göbekte valla doktora gidince utanıyorumolsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin de ben tüylenmeyede çizilmeye de razıyım
selam kızlar dün kızım olacağını öğrenince malum bugün kendimi tutmayıp bi kaç ciciler aldım alışveriş yaparken komşularıma rast geldim daha erken falan dediler ay nasıl moralim bozuldu ya allah korusun bebeğime bişey olucakmış gibi falan çok üzüldüm sağolsun annem öle düşünmüyo alcaz tabi çocuk çıplakmı durcak dedi o bendende hevesli sağolsun oda aldı cicişler sizler napıyosunuz almaya başladınızmı bebişlere ciciler :)
çok teşekkrüler kök, bu bilgiler baya işimi görecek,
bu medicalparktaki 2000-2400 fiyatlar doktor hariç değil mi, ayrıca bir de doktor ücreti ödemek gerekiyor sanırım,
ben doktorumu dışarıdan ayarlamaya çalışıyorum da şimdi,
bir de benim çalıştığım kurumun medicalparkla anlaşması var , belki biraz daha fiyat indirimi yaparlar,
diğer hastanelere gidersen onlarla ilgili de aldığın bilgileri paylaşırsan sevinirim,
tekrar çok teşekkürler
yooo bunlar doktor dahil fiyatlar ama dışardan doktor getirisen
kent 2000 tl medical 2200 tl di
egepol de ise sgk dan yararlanamıyorsun
luboyf bendeki çizgi göbek deliğimin altından başlıyor ama okuduğuma göre bebek büyüdükçe göğüslerin ortasına kadar çıkacakmış. damar rengi değil de çok hafif kahverengi ve silik gibi bariz koyu bir çizgi değil. benim eltimin ilk hamileliğinde de vardı şimdi ikinciye hamile ama bu sefer çizgisi yok. oda beyaz tenlidir. bilemiyorum neye göre değişiyor açıkçası. ben buğday tenliyimdir mesela.
internette aratınca şöyle bir resim buldum bendeki bu resimdeki gibi şuan. Eki Görüntüle 656612
kızlar
oğluma ciciler aldım :)
Nasıllar
Eki Görüntüle 656627 Eki Görüntüle 656628 Eki Görüntüle 656629 Eki Görüntüle 656630 Eki Görüntüle 656631 Eki Görüntüle 656632 Eki Görüntüle 656633
cnm bnde beyAZ tenlıyım belkı ondan yok..ama bn gobusumde tuyler cıktı
bende de var tüylenme göbekte valla doktora gidince utanıyorumolsun bebişlerimiz sağlıkla gelsin de ben tüylenmeyede çizilmeye de razıyım
kuzum senin 2. neydi kızmıydı unuttum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?