2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aayy gülmekten karnımaağrılar girdi
hani son zamanlarda moda bir laf var yaa
resmen SESLİ GÜLDÜM

oturdum tek basima agliom dayanamiom bu agriya kizlar gobegim y3rine nasil gelecek mideeme vurdu agri kusmam varmista yokmus gibi..esim gelince doktora gidicez yinee dua edin bna yerine gelsin gobegim kizlarrrr dayanilmaz agri bu

oturdum tek basima agliom dayanamiom bu agriya kizlar gobegim y3rine nasil gelecek mideeme vurdu agri kusmam varmista yokmus gibi..esim gelince doktora gidicez yinee dua edin bna yerine gelsin gobegim kizlarrrr dayanilmaz agri bu

sakin olmaya çalış sen annesin cesur ol,bizi de haberdar et ağlayınca düzelmiyor sonuçta bari bebişi üzme.

2.aşı 14 nisan cnm. birkaç gün önce ya da sonra farketmiyor sanırım. şimdi farkettim pazara denk geliyor...

benim de 16 nisan canim once 15 dedi sonra ayyy pazartesi burasi fazla kalabalik oluyor dedi sali daha rahat edersin dedi...sen de pazartesi ya da sali gidersin sorun olacagini sanmam...oradakilerin hatasi o insan bir takvime guzel bakarda oyle tarih verir...

Geçmiş olsun arkadaşım ya,inşallah geçer biran önce.dualarımız seninle,haber ver ama bize de.Allah şifa versin

günaydın kızlar kuşburnu içiyorum şimdi faranjıdım çok acıyor umarım gecer

Bende bu hafta atlatıyorum, limonlu bal şerbeti çok iyi geldi bana 2 kez terletti ve faranjit anında kesildi, şimdi sadece hafif öksürme hapşurma burun akıntısı modundayım :) Geçmiş olsun canım....

çok geçmiş olsun...üzüldüm Allah kolaylık versin valla hepimize...bir de böyle olmadık şeyler olunca insanın morali bozuluyor dahada...

işte devlet hastanesine gidenleri bildiriyorlar sağlık ocaklarına demek ki biz özele gidiyoruz bizi kimse bildirmemiş valla...

ay valla kafayı yiycem ya herkes başka bişey söylüyor...doktora soruyorum gerek yok,yok öyle bişey diyor e siz burda yaptırman lazım diyorsunuz offf

bir de süresi mi varmış bunun 14.hafta falan diye....allahım yaa niye demedi bize kimse madem,nerden bilecektik...eşimde bi arkadaşının yengesi hamileydi onlardan duymuş bu kayıt işini e o da üstüne gitmedi,yaptırmadık biz benim zaten haberim yoktu,canımın derdindeydim hastanelerde ! sinir oldum yaaa öffff,nolcak şimdi çocuğun aşılarını nası yaptırcaz biz madem hay allahım yaaa !

zaten bugün araba da çarpıyordu bana manyağın teki üstüme sürdü arabayı,arkamdan gelmiş dibime kadar sonrada ben sağ dönecekken o da sağa kırdı direksiyonu bi de bana çekilsene diye bağırdı ben de ona bağırdım küfür ettim allahın manyağı

karnıma bişeyler batar gibi oldu onun yüzünden,çocuğuma bişey olacak diye ödüm koptu

Canım çok geçmiş olsun Rabbim tez şifa ve afiyet versin... Şifa ayetleri oku bol bol kendine... Herkesin imtihanı farklı farklı, böyle uzaktan konuşmak kolay ama sabır güzel annecik... Allah yardımcımız olsun...

Canim oyle olsaydi doktor seni uyarirdicok su içmen lazim suyun azalmis derdi.bence sıkma canini bosu bosuna

işte devlet hastanesine gidenleri bildiriyorlar sağlık ocaklarına demek ki biz özele gidiyoruz bizi kimse bildirmemiş valla...

ay valla kafayı yiycem ya herkes başka bişey söylüyor...doktora soruyorum gerek yok,yok öyle bişey diyor e siz burda yaptırman lazım diyorsunuz offf

bir de süresi mi varmış bunun 14.hafta falan diye....allahım yaa niye demedi bize kimse madem,nerden bilecektik...eşimde bi arkadaşının yengesi hamileydi onlardan duymuş bu kayıt işini e o da üstüne gitmedi,yaptırmadık biz benim zaten haberim yoktu,canımın derdindeydim hastanelerde ! sinir oldum yaaa öffff,nolcak şimdi çocuğun aşılarını nası yaptırcaz biz madem hay allahım yaaa !

zaten bugün araba da çarpıyordu bana manyağın teki üstüme sürdü arabayı,arkamdan gelmiş dibime kadar sonrada ben sağ dönecekken o da sağa kırdı direksiyonu bi de bana çekilsene diye bağırdı ben de ona bağırdım küfür ettim allahın manyağı

karnıma bişeyler batar gibi oldu onun yüzünden,çocuğuma bişey olacak diye ödüm koptu[/B][/QUOTE]

lokumum bende özele gidiyorum hatta şimdiye kadar hiç devlet hastanesine gitmedim ama gebelikten şüphelendiğim dönemde sağlık ocağına uğrayıp idrar testi yaptırdım. onlarda size B-HCG testi yapmamız gerekiyor bu kayıt almamız için önemli dedi. o vesile ile kayıt olduk. 15günde bir tansiyon kilo ve bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar. aşılarımı ise onlar takip ediyor,telefon açıp sağlık ocağına davet ediyorlar. doğumdan sonra ise bebeğin kilo kontrolü ve aşısını da onlar takip edecek

Cnm sakin ol inşallah daha iyi olursun.Anne olucaz biz çok güçlü olmalıyız bak bizde yanındayız..İnşallah iyi olucaksın cnm bnm uzulme lütfen..Yaz bize durumunu

lokumum bende özele gidiyorum hatta şimdiye kadar hiç devlet hastanesine gitmedim ama gebelikten şüphelendiğim dönemde sağlık ocağına uğrayıp idrar testi yaptırdım. onlarda size B-HCG testi yapmamız gerekiyor bu kayıt almamız için önemli dedi. o vesile ile kayıt olduk. 15günde bir tansiyon kilo ve bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar. aşılarımı ise onlar takip ediyor,telefon açıp sağlık ocağına davet ediyorlar. doğumdan sonra ise bebeğin kilo kontrolü ve aşısını da onlar takip edecek [/QUOTE]

süresi falanda yok bi uğra sen sağlık ocağına yarın.

işte ben hiç gitmedim sağlık ocağına...hamile olduğumu evde test yapıp öğrendik sonrada direk medicana ya gittik doktora....sağlık ocağında gebelik testi vs yaptırmadım ben yani...bu durumda doktor niye demiyor o zaman bugün sorduğumda,evet kayıt yaptırman lazım bebeğin aşıları için vs diye? yok diyor öyle kayıt mayıt....

gidemem yarın çünkü memleketimdeyim canım bi 10 gün fln daha burdayım anca gidince bakabiliriz...

sabahtan beri çok gerildim bu konuya yalnız öf yani...[/B]

Cnm sakin ol inşallah daha iyi olursun.Anne olucaz biz çok güçlü olmalıyız bak bizde yanındayız..İnşallah iyi olucaksın cnm bnm uzulme lütfen..Yaz bize durumunu

Ne guzel soylemis kizlar hepimiz duaciyiz yanindayuz...Allah im tum hasta lara acil sifalar versin

selam kizlar doktordan geldimm agrilarim bosa degilmiş... gobek fitigim cikti ortaya,gobegim buyuyunce en ufak ters harekette kayiyormus doktor daha dikkatli olmami soledi egilirken kalkarken yatarken hatta hic is yapma dedi agrin olcak bole doguma kadar devam etcekmis tek parol icebilirsin dedi 28haftadan sonra hatta gobek deligin disari dogruda ckblr dedi cok cok dikkat etmeliyim anladigim bu kizoşlarr allah hepimizin yardimcisi olsunn....dogumdan sonrada ameliiyat olmaliymisim gobek fitigindan..dikkat edin sizlerde kiLar optum hepinizi...

geçmiş olsun canım dikkatli ol kendine ii bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…