2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tekrar geçmiş olsun çok...aman dikkatli olun,hiç bişey bizden ve bebeklerin sağlığından önemli değil şu süre zarfında,ben bunu anladım...

Canım çok geçmiş olsun...

Canim benim cok gecmis olsun. Dikkat et kendine.. Belki local bi mudahale yapabilirler. Doguma kadar beklemek zorunda kalmazsin , baska bir doktora da danis istersen.

CANIM cok gecmis olsun, inşallah ağrıların azalır da rahatlatsın. İnsallah rahat bir hamilelik yasarsın. Sakın ev ısı falan yapıp yorma kendini.

Cok cok gecmis olsun. Insallah en agrisiz , sizisiz sekilde atlatirsin. Rabbim yardimcin olsun. Cok dikkat et kendine canim.opuyorum

günaydın kızlar sabah kalktım göbek deliğim agrıyor internetten araştırdım normal olduğunu yazıyor ama hareket edince hep agrıyacak mı böyle

Doğuma girerken:

Rabbi edhılni mudhale sıdgın ve ahricni muhrace sıdgın vec' al li min ledünke sultanen nasyra!

Manası: Ey Rabbim! Beni doğruluk girişi ile girdir! Ve Saadet çıkışı ile çıkar. Ve tarafından bana bir kuvvet ve yardım edici güç ihsan eyle!

doğum esnasında:
Ya Hayyu ya Kayyumu bi rahmetike esteğysu!

Manası: Ey Hayy ve Kayyum yüce Rabbim! Rahmetinle Sen'den yardım istiyorum. Girdiğim bu imtihanda beni muvaffak eyle!

sabah akşam 7şer kere şu dualar okunmalı:
Lailahe illa ente kuntuminezzalimin
Hasbiyallahü Lâ İlâhe İllâ Hu Aleyhi Tevekkeltü ve Hüve Rabbül-Arsil-Azîm

Doğum sırasında ve sancı çekerken doğum yapacak kadın ve bekleyenler tarafından şu dualar okunmalı:
Rabbiyesir vela tuasır Rabb temim Bil hayr.
Sümmmessebile yesserah(özellikle doğum anında)[anlamı:Sonra ona (doğmasında hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı]

Amin!

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"

"İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin."(A'raf, 7/54)

(Şüphesiz ki Rabbiniz, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş'a istivâ eden, geceyi, durmadan kendisini kovalayan gündüze bürüyüp örten; güneşi, ayı ve yıldızları emrine boyun eğmiş durumda yaratan Allah'tır. Bilesiniz ki, yaratmak da emretmek de O'na mahsustur. Alemlerin Rabbi Allah ne yücedir!)

Son düzenleme:
daha

daha neler duyacaz ya rabbim şifa versin şimdi bu durumda müdahale de edilmiyor tabi aman dikkat etde bu dönemi az ağrılı geçir çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et doktorunu dinle umarım çabucak geçer ağrıların ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…