2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese nasılsınız bugün :) Ben çok yorgunum dün eşim eve geç geldi ben de sıkıntıdan iki günlük yemeğimi yaptım ama biraz da yoruldum :):) Eşim gelince de koltukta uyuyakaldım

gunaydin anneler gecmisi okuyim dedim ama olucak gibi degil :) kaldigimiz yerden devam bugun 4lu test sonucumu almaya gidicem bakalim insallah iyidir hersey..

günaydın günaydın günaydııııııın sıcacık güneşli bir gün ve ben bugün evdeyim karnımızı da doyurduk sizlere de afiyet olsun.

günaydın anncikler...
mmlkk canım çok geçmiş olsun... stresle bağlantılı olduğunu duymuştum göbek fıtığının (hoş bütün fıtıklar da öyle ya...) rahatlamaya çalış canım...

Günaydın herkese;
Güzel ve bol güneşli bir sabah.....
Bol bol güneşte dolaşın,bebişleriniz doğal yoldan D vitamini alsın.

Bu arada tüm sağlıkçıların TIP BAYRAMI'nı kutluyorum.Meslektaşlarıma sevgiler selamlar gönderiyorum.
ÖPTÜM CANLARIM

canım ALLAH izin verirse ikinci erkek
bir tanede kokoş sümeyyem var
Allah bağışlasın canım sümeyyezehra olunca 2. zehramı düşünüyosun acaba diye aklıma geldi de.

işte ben hiç gitmedim sağlık ocağına...hamile olduğumu evde test yapıp öğrendik sonrada direk medicana ya gittik doktora....sağlık ocağında gebelik testi vs yaptırmadım ben yani...bu durumda doktor niye demiyor o zaman bugün sorduğumda,evet kayıt yaptırman lazım bebeğin aşıları için vs diye? yok diyor öyle kayıt mayıt....

gidemem yarın çünkü memleketimdeyim canım bi 10 gün fln daha burdayım anca gidince bakabiliriz...

sabahtan beri çok gerildim bu konuya yalnız öf yani...
[/QUOTE]

canım hiçç gerilme ben de özele gidiyorum özel sigortamla kızımın bütün aşılarını yaptırdım seninde var mı özel sigortann ayrıca yoksa bile hiiç problem değil sağlık ocağı senin bebeğinin aşılarını yapmak zorunda ne zman kayıt yaparsan yap ..
şimdi bu işler i çok sıkı tutuyo devlet sana hayır diyecek bi sağlık ocağının alnını karışlar vallaaa...

Son düzenleme:

bayramın kutlu olsun canım...

günaydıııınnnn doğumu benimkine yakın olup hala bebişinin hareketini hissedemeyenler var mıı? bende tık yok...

çok geçmiş olsun. allah yardımcın olsun.. inşallah kısa zamanda geçer.

canım hiçç gerilme ben de özele gidiyorum özel sigortamla kızımın bütün aşılarını yaptırdım seninde var mı özel sigortann ayrıca yoksa bile hiiç problem değil sağlık ocağı senin bebeğinin aşılarını yapmak zorunda ne zman kayıt yaparsan yap ..
şimdi bu işler i çok sıkı tutuyo devlet sana hayır diyecek bi sağlık ocağının alnını karışlar vallaaa...
[/QUOTE]

hımm öyle mi...ben zaten kendi takibimden çok bebeğin aşıları için endişelendim...yoksa benim takibim zaten yapılıyor hastanede bir de sağlık ocağına gerek yok yani...ben bebeğin aşılarını yaptıramıycaz falan diye korktum...özel sigortam yok bu arada maleseff

günaydıııınnnn doğumu benimkine yakın olup hala bebişinin hareketini hissedemeyenler var mıı? bende tık yok...

ben size yakınım ara sıra bişeyler hissediyorum ama net değil...emin olamıyorum ben de :)

herkese merhaba kızlar güzel bir gün olsun inşallah dün akşamki davete hazırlıktı hizmetti derken bugün heryerim agrıyor herkes kalkıp yardım etti ama ayakta dolanmak bile yordu beni kızım çok mutluydu güzel bir akşam geçirdik geçmişe bakamadım fırsatım oldukça bakarım artık

kızlar alttan çıtçıtlı kısa kollu badi tanesi 12 tl çokmu sizce bayıldım desenlerine 5 li pakette yapmışlar çok hoşuma gitti

arkadaşlar günaydın,

cumartesi doktora gidiyorum kontrol için ama yine de size de sorayım dedim 20 . hafta vajinada sanki nefes aldıkça ağrı geliyor ara ara. Böyle birşey yaşayan var mı ya da ne olduğunu bilen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…