- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.661
Allah bağışlasın canım sümeyyezehra olunca 2. zehramı düşünüyosun acaba diye aklıma geldi de.canım ALLAH izin verirse ikinci erkek
bir tanede kokoş sümeyyem var
lokumum bende özele gidiyorum hatta şimdiye kadar hiç devlet hastanesine gitmedim ama gebelikten şüphelendiğim dönemde sağlık ocağına uğrayıp idrar testi yaptırdım. onlarda size B-HCG testi yapmamız gerekiyor bu kayıt almamız için önemli dedi. o vesile ile kayıt olduk. 15günde bir tansiyon kilo ve bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar. aşılarımı ise onlar takip ediyor,telefon açıp sağlık ocağına davet ediyorlar. doğumdan sonra ise bebeğin kilo kontrolü ve aşısını da onlar takip edecek
Günaydın herkese;
Güzel ve bol güneşli bir sabah.....
Bol bol güneşte dolaşın,bebişleriniz doğal yoldan D vitamini alsın.
Bu arada tüm sağlıkçıların TIP BAYRAMI'nı kutluyorum.Meslektaşlarıma sevgiler selamlar gönderiyorum.
ÖPTÜM CANLARIM
günaydıııınnnn doğumu benimkine yakın olup hala bebişinin hareketini hissedemeyenler var mıı? bende tık yok...
selam kizlar doktordan geldimm agrilarim bosa degilmiş...gobek fitigim cikti ortaya,gobegim buyuyunce en ufak ters harekette kayiyormus doktor daha dikkatli olmami soledi egilirken kalkarken yatarken hatta hic is yapma dedi agrin olcak bole doguma kadar devam etcekmis tek parol icebilirsin dedi 28haftadan sonra hatta gobek deligin disari dogruda ckblr dedi cok cok dikkat etmeliyim anladigim bu kizoşlarr allah hepimizin yardimcisi olsunn....dogumdan sonrada ameliiyat olmaliymisim gobek fitigindan..dikkat edin sizlerde kiLar optum hepinizi...
Allah bağışlasın canım sümeyyezehra olunca 2. zehramı düşünüyosun acaba diye aklıma geldi de.
işte ben hiç gitmedim sağlık ocağına...hamile olduğumu evde test yapıp öğrendik sonrada direk medicana ya gittik doktora....sağlık ocağında gebelik testi vs yaptırmadım ben yani...bu durumda doktor niye demiyor o zaman bugün sorduğumda,evet kayıt yaptırman lazım bebeğin aşıları için vs diye? yok diyor öyle kayıt mayıt....
gidemem yarın çünkü memleketimdeyim canım bi 10 gün fln daha burdayım anca gidince bakabiliriz...
sabahtan beri çok gerildim bu konuya yalnız öf yani...[/B]
günaydıııınnnn doğumu benimkine yakın olup hala bebişinin hareketini hissedemeyenler var mıı? bende tık yok...
Allah bağışlasın canım sümeyyezehra olunca 2. zehramı düşünüyosun acaba diye aklıma geldi de.
WALLA ÇOK DOĞRU BİLDİN
ASLINDA BİZ İKİNCİYİ KIZ BEKLİYORDUK
KULLANICI İSMİMİ DE ONA GÖRE SÜMEYYEZEHRA YAPMIŞTIM
SONRADAN SÜPRİZ OLDU
ANLAYACAĞIN ZEHRA BEKLERKEN,
ÖMER MUSAB ÇIKTI KARŞIMIZA
kızlar alttan çıtçıtlı kısa kollu badi tanesi 12 tl çokmu sizce bayıldım desenlerine 5 li pakette yapmışlar çok hoşuma gitti
WALLA ÇOK DOĞRU BİLDİN
ASLINDA BİZ İKİNCİYİ KIZ BEKLİYORDUK
KULLANICI İSMİMİ DE ONA GÖRE SÜMEYYEZEHRA YAPMIŞTIM
SONRADAN SÜPRİZ OLDU
ANLAYACAĞIN ZEHRA BEKLERKEN,
ÖMER MUSAB ÇIKTI KARŞIMIZA
benimde 1 tane kıızm var adı zeynep 2. ye zehra düşünüyoruz inşallah teyzesi sağlıkla gelsin senin oğluşun da
tanesi 5 lira normalde en fazla 8 lira ya gördüm ben. 12 fazla ama sen bilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?