2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende nefes alınca değil de böle çömelince bir ağrı oluyor.korkuyorum sonra bebişim mi çıkmak istiyo canı mı sıkıldı diyorum :)

kızlar alttan çıtçıtlı kısa kollu badi tanesi 12 tl çokmu sizce bayıldım desenlerine 5 li pakette yapmışlar çok hoşuma gitti

canım küçükçen çok sık değiştiriliyo ayrıca çok çabuk büyüyolar o yüzden 12 tlye 2 tane alırsın daha çok alırsın..
ama çok beğendiysen bilemem içinde kalmasın bebişinden kıymetli mi

gunaydın kızlar...guzel bı gun olsun ıns:)bnm bıraz ellerım sısmıs gbı geldı bana yuzugum sıktı sankı bnm gıbı olan varmı vla bıraz edıselendım sabah sabah

gunaydın kızlar...guzel bı gun olsun ıns:)bnm bıraz ellerım sısmıs gbı geldı bana yuzugum sıktı sankı bnm gıbı olan varmı vla bıraz edıselendım sabah sabah

günaydınn angys ben 2 aydır yüzüksüz geziyorum takınca oturup kalıyo göbüşüm var da ordan kurtarıyoruz evli olduğumuzu yoksa alimallah bekar falan sanarlarr

günaydın canlar... geçmiş olsun dileğinde bulunan tümarkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ederimm hepiniz çok iyisinizz...bugun daha ıyım ağrı var ama o kadarına dayanırım bebiş için ...dikkatlı olun sızlerde ters hareket yapmayın oturup kalkarak yapın kızlar işlerinizi berbat bişey bu allah yardımcımız olsun hepimizinn....

benimde yüzüğüm sıkıyor artık yakında takamam.birde çok ayakta kalınca bacakalrım şişiyor.Akşam biraz mağazaları falan dolaştık yaklaşık 3 saatakşam bacaklarım falan bile kırmızı kırmızı olmuşlar şişmişti biraz

günaydınn angys ben 2 aydır yüzüksüz geziyorum takınca oturup kalıyo göbüşüm var da ordan kurtarıyoruz evli olduğumuzu yoksa alimallah bekar falan sanarlarr

saol cnm....bn daha 2bucuk kıloyu yenı aldım ondan yenı yenı daraldı sanırım...ıcımı rahatlattn kuzum :)gobusten kurtarıcaz artık cnm napalımmm :)sen kac kılo aldın smdıye kadar

odem tutmaya baslıyoruz galıba cnm yazın sıcakta daha kotu olmayız ıns allah yardm etsn hepımıze

cnm cok gecmıs olsun...kendını yorma iş falan yapıp doktor ne dıyosa o...bol bol dnlen en kısa zamanda agrılarn gecer ıns

Kızlar etrafımdakilerle sohbet ederken hep hamileliğimden konuşmak istiyorum.bebeğimi anlatmak,ilk hareketini hissettiğimi,
nasıl heyecanla beklediğimi hep ondan konuşmak istiyorum sizde mi öylesiniz?
ama insanlar sıkılıyordur herhalde sanki onlar da benim gibi heyecanlıymış gibi.. görmemiş hamile kalmış diye düşünmeye başlıcaklar sonra.

ben 4 kilo aldım canım

cnm benım gorumcemde hamıle...cok zayıftı ama boyluydu...44 kıloda hamıle kalmıss.sımdı 52 kıloymus...ben gıysılerımı hala gıyıyorum dıyo...hıc bısey almasım dedı..22 hftalık falan..bn 2bucuk kılo aldım...1 gun ustume olan sey ertesı gun olmuyo...nası ıs ya :)

canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini sonrada kendi tedavini olursun inşallah.
insan gerçekten daha dünyaya gelmeden anneliğin ne demek olduğunu anlıyor. sürekli aman o iyi olsun da gerisi önemli değil diye düşünüyor

herkese merabalaaar nasılsnız annişler ????
resim eklemeye çalıştım bi bakın bakalım bilen gören var mı bunların satıldığı bi yerler ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…