- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.681
arkadaşlar günaydın,
cumartesi doktora gidiyorum kontrol için ama yine de size de sorayım dedim 20 . Hafta vajinada sanki nefes aldıkça ağrı geliyor ara ara. Böyle birşey yaşayan var mı ya da ne olduğunu bilen?
kızlar alttan çıtçıtlı kısa kollu badi tanesi 12 tl çokmu sizce bayıldım desenlerine 5 li pakette yapmışlar çok hoşuma gitti
benimde 1 tane kıızm var adı zeynep 2. ye zehra düşünüyoruz inşallah teyzesi sağlıkla gelsin senin oğluşun da
teşekkür ediyorum canım
zehra çok güzel bir isim
es kaza bir kızım daha olursa :26:bende mutlaka ismini zehra koyucam:13:
RABBİM cümlemize sağlıklı sıhhatli hamilelikler doğumlar nasip etsin inşallah
buarada maşallah subhanallah güzel kızına
gunaydın kızlar...guzel bı gun olsun ıns:)bnm bıraz ellerım sısmıs gbı geldı bana yuzugum sıktı sankı bnm gıbı olan varmı vla bıraz edıselendım sabah sabah
canım bende nefes alınca değil de böle çömelince bir ağrı oluyor.korkuyorum sonra bebişim mi çıkmak istiyo canı mı sıkıldı diyorum :)
gunaydın kızlar...guzel bı gun olsun ıns:)bnm bıraz ellerım sısmıs gbı geldı bana yuzugum sıktı sankı bnm gıbı olan varmı vla bıraz edıselendım sabah sabah
günaydınn angys ben 2 aydır yüzüksüz geziyorum takınca oturup kalıyo göbüşüm var da ordan kurtarıyoruz evli olduğumuzu yoksa alimallah bekar falan sanarlarr
benimde yüzüğüm sıkıyor artık yakında takamam.birde çok ayakta kalınca bacakalrım şişiyor.Akşam biraz mağazaları falan dolaştık yaklaşık 3 saatakşam bacaklarım falan bile kırmızı kırmızı olmuşlar şişmişti biraz
günaydın canlar... geçmiş olsun dileğinde bulunan tümarkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ederimm hepiniz çok iyisinizz...bugun daha ıyım ağrı var ama o kadarına dayanırım bebiş için ...dikkatlı olun sızlerde ters hareket yapmayın oturup kalkarak yapın kızlar işlerinizi berbat bişey bu allah yardımcımız olsun hepimizinn....
saol cnm....bn daha 2bucuk kıloyu yenı aldım ondan yenı yenı daraldı sanırım...ıcımı rahatlattn kuzum :)gobusten kurtarıcaz artık cnm napalımmm :)sen kac kılo aldın smdıye kadar
çok normal cnm hissedememen. daha ben bile hissedip hissetmediğimden emin değilim. biraz daha beklemen gerekecek..
odem tutmaya baslıyoruz galıba cnmyazın sıcakta daha kotu olmayız ıns allah yardm etsn hepımıze
ben 4 kilo aldım canım
ben 4 kilo aldım canım
günaydın canlar... geçmiş olsun dileğinde bulunan tümarkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ederimm hepiniz çok iyisinizz...bugun daha ıyım ağrı var ama o kadarına dayanırım bebiş için ...dikkatlı olun sızlerde ters hareket yapmayın oturup kalkarak yapın kızlar işlerinizi berbat bişey bu allah yardımcımız olsun hepimizinn....
ödem tutmak iyi değil diye ibliyorum ödem değildir herhalde yaa
bende 4 kilo aldım bile:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?