- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.601
ben keseyi gördüm de kalp atışını duymadım henüz geçmiyor zaman off yaa 10 gün sonra da kalp atışını duyarım heralde.. aslında senin şuan kalp atışını da keseyi de gförmüş olman lazım dı neden geciktin hadi ters giden bişey varsa? nerde yaptırdın cnm sen
kızlar bişey sorucam ben mı yanlıs anlıorum yoksa sizdedemı oluo ? kv'niz bebeğinize durmadan ''bebegim bebegim .. bebegimi bi dogur ona sunu alcam ona bunu alıcam .. yerım ben bebegımı bebegime olurum ,kurban olurum bebegıme minik bebegim gelio .. bebegime iyi bak orda ac kalmasın benım bebegim diyip duruyo kendımı tasıyıcı anne gibi hssetmeye basladım ben . bu gune kdr hıc senin bebegin yada torunum diye bı kelıme duymadım durmadan BEBEĞİM diyo . ve arada bide ayy annesi yesin poposunu ..pardonn babaannesi diyo ama süreklı bu hareket durmadan çocuga alınacaklarla ılgılı sunu alcam bessık boyle alıncak su soyle alıncak diyip duruo sizde yasıomusunuz bole bı durum ?... özellikle burda sormak ıstedım hamıleler burda die acaba hormanlardan dolayı alınganlıkmı edıorum yoksa gercekten anormal bı durummu var kızlar beni en ii siz anlarsınız ??
ben abartıorum demmkki zaten esimede uyuz olmaya basladım of bu cocuk mahfetti benicanım ne kadar şanslısın, biliyo musun kayınvaliden seni sahiplenmese hiç öyle heveslenmez, kayınvalide ya da eş, kadına ne kadar değer verirse çocuğu da o oranda severmiş. benim kayınvalidem yok, daha doğrusu kayınbabamın 2. eşi var. o da ilgili ve çok iyi bi insan. ama gerçek kayınvalide kadar çocuğu sahiplenir mi bilmem. ne güzel kayınvaliden çocuğuna da severek bakacaktır :)
kızlar bişey sorucam ben mı yanlıs anlıorum yoksa sizdedemı oluo ? kv'niz bebeğinize durmadan ''bebegim bebegim .. bebegimi bi dogur ona sunu alcam ona bunu alıcam .. yerım ben bebegımı bebegime olurum ,kurban olurum bebegıme minik bebegim gelio .. bebegime iyi bak orda ac kalmasın benım bebegim diyip duruyo kendımı tasıyıcı anne gibi hssetmeye basladım ben . bu gune kdr hıc senin bebegin yada torunum diye bı kelıme duymadım durmadan BEBEĞİM diyo . ve arada bide ayy annesi yesin poposunu ..pardonn babaannesi diyo ama süreklı bu hareket durmadan çocuga alınacaklarla ılgılı sunu alcam bessık boyle alıncak su soyle alıncak diyip duruo sizde yasıomusunuz bole bı durum ?... özellikle burda sormak ıstedım hamıleler burda die acaba hormanlardan dolayı alınganlıkmı edıorum yoksa gercekten anormal bı durummu var kızlar beni en ii siz anlarsınız ??
canım ultrasonla gördü değil mi?nasipse bende yarın gideceğim aramızda 1 gün varda.Bakalım inş. yarın bende görürüm keseyi
6 haftalıkken doktora gittim keseyi göremedi sonra alttan ultrasonla baktı hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını gördüğünü söyledi tahlillerin listesi verdi henüz yaptırmadım bu hafta yaptırmam şart oldu 2 haftayı geçti doktora gideli.bide vitamin folik asit ilacı vardı sizde kullanıyormusunuz kızlar
canım seni çok iyi anlıyorum.benim annemde sözleriyle değilde doğumdan sonra hareketleriyle çok aşırı sahiplenmişti.1,5 yaşında ona bakmaya başladı ben işe dönünce ve 2 yıl aramızda gizli bi savaş var gibiydi.bi ara kızım anneannesine anne bile diyordu.kreşe başlamasıyla çok şükür herşey normale döndü.onlarıda anlamak lazım kaç yıl sonra bi bebek ve torun sevgisi.bu durumda en iyisi karşılıklı zıtlaşma değilde birlikte ortak hareket etme bu şekilde sinirlerinde yıpranmamış olur
gözün aydın darısı kalp atışlarının başına olsun inş.
Gözün aydin canım çok sevindim. Bak bosuna üzdün kendini erken gebelik haftalarında kese gorulemiyebiliyor çünkü birde gec döllenme olmuşsa...
çok sevindim canım darısı kalp atışını duymaya inşallah
aranızda hiç tüp bebekle hamile kalan yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?