2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende 8. haftamdayım ama hala kendime bir doktor bulamadım,çok moralim bozuldu.kırıkkalede oturuyorum ama burda bulamadım.ankara gazi ye gittim ama ordada küçük çapta şok geçirdim.belli bir doktorun olmuyormuş,randevun geldiğinde yada doğumda orda kim varsa o oluyormuş.detaylı ultrasona dışarı gönderiyorlarmış artı vurdumduymazlar.siz kime nereye gidiyorsunuz? ankarada erkek güleryüzlü sürekli gidebileceğim birini bulsam rahatlayacağım,sezeryan olacağı için ,her özel hastane güvenli gelmiyor.sizin bildiğiniz özel-devlet temiz düzenli bi yer varmı.bu arada sat ım 3 kasım doğum 10 ağustos,listeye benide ekleyen olursa sevinirim

cnm kan degerinden takip etti dr ilk kantahlilindn 21gun sonra her ikisinide gorebilmk icin cagiriyorlar sanirim.ztn bu surecte bni mahfednde o dusunce ya! ya ters giden bisey varsa fln die ama sonra rabbime biraktim hyrlisi allhtn die dr bisy bilmese bu kdr gec cgirmazdi die dusundum.memorialda yaptirdim cnm bn.

arkadaşlar sakın aklınıza kötü şeyler getirmeyin insan negatif elektriği kendisi çekermiş iyi şeyler düşünün
hayır de hayır gelsin başına bereket versin allahım ekmeğine aşına diye bir dize geldi aklıma hepimizin bebişini Allah korusun .

kızlar bişey sorucam ben mı yanlıs anlıorum yoksa sizdedemı oluo ? kv'niz bebeğinize durmadan ''bebegim bebegim .. bebegimi bi dogur ona sunu alcam ona bunu alıcam .. yerım ben bebegımı bebegime olurum ,kurban olurum bebegıme minik bebegim gelio .. bebegime iyi bak orda ac kalmasın benım bebegim diyip duruyo kendımı tasıyıcı anne gibi hssetmeye basladım ben . bu gune kdr hıc senin bebegin yada torunum diye bı kelıme duymadım durmadan BEBEĞİM diyo . ve arada bide ayy annesi yesin poposunu ..pardonn babaannesi diyo ama süreklı bu hareket durmadan çocuga alınacaklarla ılgılı sunu alcam bessık boyle alıncak su soyle alıncak diyip duruo sizde yasıomusunuz bole bı durum ?... özellikle burda sormak ıstedım hamıleler burda die acaba hormanlardan dolayı alınganlıkmı edıorum yoksa gercekten anormal bı durummu var kızlar beni en ii siz anlarsınız ??

canım ne kadar şanslısın, biliyo musun kayınvaliden seni sahiplenmese hiç öyle heveslenmez, kayınvalide ya da eş, kadına ne kadar değer verirse çocuğu da o oranda severmiş. benim kayınvalidem yok, daha doğrusu kayınbabamın 2. eşi var. o da ilgili ve çok iyi bi insan. ama gerçek kayınvalide kadar çocuğu sahiplenir mi bilmem. ne güzel kayınvaliden çocuğuna da severek bakacaktır :)

herkese merhaba , Rabbim yavrularımızı sagsaglim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

bende inşallah ağustos annesi olacağım.8. haftanın içindeyim.2. çocugum olacak 1 tanede kızım var 8 yaşında.ilk hamileliğimde hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum.ssürekli halsizim yorgunum enerjim yok ve bu haftada mide bulantılarım başladı.evde hiçbir işi yapamaz hale geldim.aynı zamanda çalışıyorumda akşam olunca pilim bitiyor beslenmem çok dengesiz.sizdede bu tür şikayetler var mı kızlar inşallah yoktur.

ben abartıorum demmkki zaten esimede uyuz olmaya basladım of bu cocuk mahfetti beni

canım seni çok iyi anlıyorum.benim annemde sözleriyle değilde doğumdan sonra hareketleriyle çok aşırı sahiplenmişti.1,5 yaşında ona bakmaya başladı ben işe dönünce ve 2 yıl aramızda gizli bi savaş var gibiydi.bi ara kızım anneannesine anne bile diyordu.kreşe başlamasıyla çok şükür herşey normale döndü.onlarıda anlamak lazım kaç yıl sonra bi bebek ve torun sevgisi.bu durumda en iyisi karşılıklı zıtlaşma değilde birlikte ortak hareket etme bu şekilde sinirlerinde yıpranmamış olur

cnm bende aynı bunalımdayım uzakta olmasına rağmen eskiden aramamasına rağmen şimdi hergün arıyo yok bunu ye yok onu yapma bunalmaya başladım o benim yavrum ve ben herkesten daha cok dikkat ederim zaten duygusala baglamış durumdayım hormonlarım çoşuyo

6 haftalıkken doktora gittim keseyi göremedi sonra alttan ultrasonla baktı hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını gördüğünü söyledi tahlillerin listesi verdi henüz yaptırmadım bu hafta yaptırmam şart oldu 2 haftayı geçti doktora gideli.bide vitamin folik asit ilacı vardı sizde kullanıyormusunuz kızlar

Merhaba herkese. bugin ilk kez doktora gittik ve kesemizi gorduk cok sukur :))) sata gore 4-6 olmasi lazim ama 5-5 cikti. haftaya cuma kalp atislari icin gidicez. cok heyecanlandim doktorda :)))

benim kızıma önce annem sonra kayınvalidem baktı onlara hep anne diye hitap ediyodu ilk başlarda çok canım sıkılıyodu benim kucağıman onlara atlıyodu kayınvalidemm bana da anne diyor diyodu bana hava atıyo gibi geliyodu.amaaaaa bunlar hepsi geçici annelikkk bakii şimdi bana düşkünnn
annanne ve babanneye herzaman muhtacız herkonuda hele ki çalışan anneysekk bu yüzden ufak şeyleri takıp kuruntu etmenin bi anlamı yok çocuğumuz mutlumu onları seviyomu güvendemi önemli olan bu bakıcıyla arsındaki fark tartışılmazz
hassayitimizi anlamıyolar o ayrı tabi ilk bebeği olanlar bu konuda daha kırılgan galiba boşverin sağlıklı olsunda bebşiler takmayın bunları

Son düzenleme:

ben folic plus kullanıyorum canım

Canom bende oglum 2 aylikken anneme birakip calusmaya basladum. bebegim hem bana hem anneme anne diyi. benden cok onunlaa olmak istiyo. annem cok sahiplendi inan bize yapmadiklarini torununa yaptu. bu beni rahatsiz etmiyo. ne guzel ben isteyken oglum eksikligimu hissetmiyo diye seviniyodum.

Canum ne kadar guzel iste. bebegim demesinde ne sorun var kii?? Bence mutlu ol sana ve bebegine deger veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…