2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

keyfini çıkarın!

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
Daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibiyse,
Tatlılara aş eriyorsanız,
Meyvelere aş eriyorsanız,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz kızdır.

Slm kizlar bende agustos anasi adayiyim insallah 5+5 im bugun, bir sorum var goguslerdeki aci hassasiyet hala varmi sizde bende gecen hafta daha coktu simdi aci var ama baya az.merak ettim cunki ekimde dusuk yaptim ve belirtisi aniden gogus hassasiyetimin yok olmasiydi

ay cnm benımde cok hassastı ama sımdı eskıye oranla gectı annem sut dolmaya baslıyor ya ondan demıstı

kızlar kilo aldınız mı?

cnm kilo aldımmı bılmıyorum ama yüzügüm 2hafta once bol gelmeye başlamıştı sımdı tam oturuyor ve göbüşüm sankı belırıyor normalde 45 kıloyum dumduz bır karnım vardır ama son2 haftadır dumduz degıl sıs yanı ap açık bebiştenmi acabaa bu kadar erken belirirmi?:44:

Evet anlıyorum seni ama doktorlar gorevleri gereği ve daha sonradan sıkıntılı bir hasta tepkisiyle karşılaşmamak icin küçükte olsa ihtimal dahilinde olan seyleri söylüyorlar. Her şey yolundada gidebilir ilaçların ise yarar, tip artık çok ileride. Birde her seyin hayırlısı de rahatlat kendini stresin zarar vermesine izin verme.

Evet canım bebek henüz çok güçlük te olsa rahim büyümeye başlıyor yavaş yavaş. Karında şişkinlik oluyor direk olmasamda dolaylı olarak bebek yapıyor bunun.

Eskiden böyle seylere inanmazdim ama su cin takvimi bizim aileden ve yakın arkadaslarımdan kimi hesapladiysak doğru çıkıyor. Benim bir kızım var onun da cinsiyeti takvime göre kızdı, karnimdaki bebek yine kiz gözüküyor bakalım bu seferde tutacakmı? Neyse hayırlı ve sağlıklı olsunda.

Son düzenleme:
biraz rahatladim saol canim cevabin icin...bir dusuk daha yapmaktan cok korkuyorum surekli kendimi kontrol ediyorum degisiklik varmi diye.

cnm olumlu dusun lutfen meleegın senınle allahın ıznıyle ılk dusukler saglıksız bebeklerde olurmus vucut atarmıs benımde bır dusugum oldu sonrasında suan 2 kez hamıleyım

canını sıkma bu tarz seylerle olumlu ol

ona bakılırsa herkesın karnı agrıyor fılan benım agrımıyor

ılkınde mıdem bulanmazdı sımdı bulanıyor

günaydın kıslar..ne güsel yazılar paylaşılmışş daha cinsiyetöğrenmemize çok war...bu arada bende pantolon giyemiyorum hepsi normalde dar giydiğimden sıkıo bende rahat olsun die elbise giyiyorum

Kızlar benim çin takvimine göre erkek, fakat belirtiler daha çok kıza benziyor. mide bulantısı falan var. çin takvimi gerçekten doğru çıkıyor mu? hayırlısı olsun sağlıklı olsun da bebişim :)

kız bebekte portakal suyuna aşerme oluyormuş diye duydum. bende 1 haftadır acayip bi portakal suyu isteği var. mide bulansa bile canım istiyor yahu

hepinize sıcacık günaydın taze anne adayları

Günaydın İki gecedir kafamdaki yastığı alıp atıyorum bi yerlere buda yeni çıktı sonra bi uyanıyorum yastk yok beni hala atşler basıyo sürekli üşüyen ben ayaklarım ellerim buz gibi olurdu artık çok sıcaklar..

ya kızlar bi de bende mide bulantısından dolayı sağlıksız şeylere yönelme var. zaten hamileliğe normalin 3-4 kilo fazlasıyla başladım. midem hassaslaştıkça yediğim şeyler hep kalorili, mesela leblebi, kraker... bi de yetmiyor sürekli gözümün önünden kremalı pastalar geçiyor ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…