- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.549
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.561
Slm kizlar bende agustos anasi adayiyim insallah 5+5 im bugun, bir sorum var goguslerdeki aci hassasiyet hala varmi sizde bende gecen hafta daha coktu simdi aci var ama baya az.merak ettim cunki ekimde dusuk yaptim ve belirtisi aniden gogus hassasiyetimin yok olmasiydi
kızlar kilo aldınız mı?
doktoruma güveniyorum ama zaten dahiliyeye yönlendirdi tansiyon şekerin kronik mi yoksa geçici mi olduğuna bakıp ona göre ilaç verecekmiş en çokta bebek ölü doğabilir özürlü olabilir dedi ona çok moralim bozuldu ben onu heyecanla beklerken
cnm kilo aldımmı bılmıyorum ama yüzügüm 2hafta once bol gelmeye başlamıştı sımdı tam oturuyor ve göbüşüm sankı belırıyor normalde 45 kıloyum dumduz bır karnım vardır ama son2 haftadır dumduz degıl sıs yanı ap açık bebiştenmi acabaa bu kadar erken belirirmi?:44:
ay cnm benımde cok hassastı ama sımdı eskıye oranla gectı annem sut dolmaya baslıyor ya ondan demıstı
ıyı geceler kızlarrrrrrrrrrrrrrr ya cınsıyet hesaplamaları hakkında ne dusunuyorsunuz benımkı hep kız cıkıyor bır oglum var ıkıncısı kız olsun o kadar cok ıstıyorum kı hayırlısıyla saglıklı elı ayagı duzgun bır kızım olursaaaaaaaa dunyada benden mutlusu olamaz yanı
biraz rahatladim saol canim cevabin icin...bir dusuk daha yapmaktan cok korkuyorum surekli kendimi kontrol ediyorum degisiklik varmi diye.
senın son adet tarıhın neydı cnm yas bırde
Banami dedin bilmiyorum ama :) benim sat 15 kasim, yasim 28, birde 3 yasinda oglum var.
Eskiden böyle seylere inanmazdim ama su cin takvimi bizim aileden ve yakın arkadaslarımdan kimi hesapladiysak doğru çıkıyor. Benim bir kızım var onun da cinsiyeti takvime göre kızdı, karnimdaki bebek yine kiz gözüküyor bakalım bu seferde tutacakmı? Neyse hayırlı ve sağlıklı olsunda.
hepinize sıcacık günaydın taze anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?