2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HTML:

Ewettt hatirladim cnm seni. Naptn keseyi gordun mu

hatırladığın başka biri olabilir ben ilk defa yazıyorum :) ben ohss yüzünden 4 haftalıkken gittiğimde 1 keseyi gördü ama yarına yine çağırdı. onun dediğine göre şu anda tam 5+0 ım. ama internette transfer tarihine göre baktığımda 5+3 üm. doktor 3 gün geride görmüştü. yarın gittiğimde belki ikinci keseyide görebiliriz. 2 embriyo transferim olmuştu. sen şu anda progestan iğne kullanıyormusun.

şimdilik idare ediyorum ben sabah gene istifta ettim. Ama o zaman rahatlıyorum ben ya iştahım açılıyor:)

of kızlar ya ben cok mutsuzum hep bu hormanlar yuzunden ya hıc bıseyden memnun olmuorum ya esime bıle tahammul edemorum gece sarılması bıle beni delirtio sınırden gidince bunlar dr uma anlatsam bı cozum bulabılırmı ya :26:

ahanda bı tane daha bendennnnnnnnn bende aynı şekıldeyım cnmmmmmmm nıe bole oluyoruzz kii...eşimi gece yatakta ıtıom gıt bı dıe daralıom dıe sonra kendıme kızıom üzülüyorum ama tuhaf ruh halı iştee

slm kızlar pc bozuktu ancak hallettim ne var ne yok yaa ben gibi halen bebişini görme imkanı olmayan var mı yaa

ooyy kuzum kıyamamm anlat tabiki de..
bebişini düşün mutlu ol yumuk yumuk elleri miiss kokusuyla Allahın bir lütfu olacak inş bize. o yüzdennn çokk mutlu ol kuzummmm

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim kan testimde sonuç 153 çıktı ve doktor folik asit verdi sat a göre bakarsam doğum 17 ağustosta ama ben hala inanamıyorum çünkü gerçekten sürpriz oldu.sizce kese ne zaman görünür,görünürse normal bir gebelik midir ve dış gebelik önceden anlaşılabilir mi kusura bakmayın çok soru sordum ama galiba bu belirsizlik beni çok rahatsız etti.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaslar
Ben de dun doktora gıttım...
bir suru endıse ve korku ıcındeydım daha oncekı kaybımdan dolayı...
ama miniğim benı oyle mutlu ettı kı anlatamam...

7+3 deyız bugun...
Kalp atıslarını duyduk, kendını gorduk kalbını bıle gordum mınıgımın...

Temmuz ayında kurtaj olmustum, yıne o ayda da detaylı butun testlerımı yaptırmıstım, henuz cok yenı oldugu ıcın tekrar yaptırmamı ıstemedı, bır ay sonra ıkılı test ıcın kontrole cagırdı...
Folık asıt olarak folbıol kullanıyordum onu bıraktırdı doktorum elevıte baslattı, korasprıne devam edıyorum...
Bır de daha oncekı doktor progestan vermıstı onu da bıraktırdı gerek yokmus cok sukur, bulantım hemen azaldı yok denecek kadar oldu bugun cok cok sukur Rabbıme...

Bu da elma şekerım

Eki Görüntüle 588604

Mrb kızlar, bulantilarla basım dertte diyordum ya son iki gündür yediğim her şeyi çıkarır olmuştum bu gün hastaneye yattım serum taktılar bir gece kal dediler, şimdi hastanedeyim ve çok sıkıcı tabiki bunada katlanicaz artık . Bu arada beni sevindiren başka bir şey oldu , serum taktirmak icin devamlı gittiğim doktora değilde evime yakın olan başka bir hastaneye geldim buradaki kadın dogum doktoru da beni kontrol etti ve normalde gebelik haftam 5 gün geriden geliyordu buradaki ultrasonda gebelik haftamla birebir uyumlu çıktı 8+1 . Yani sizde ultrason ölçümleri geriden geliyor diye kafanızı takmayın gec döllenme olabileceği gibi ilk zamanlar bebek küçük olduğu icin ölçümler sağlıksız olabiliyor doktor ve cihazlardan kaynaklanan sapmalar daha fazla oluyor, bu ispatlandı.

BEN VARIM :) seninle aynı günlerdeyiz galiba. 6 aralıkta 5. gün embriyosu transfer edildi. 18 aralık test günümdü.

Ooo aynı tarihte birini buldum :) Benim de 6 aralık transfer ama 3. gün embriyosuydu 18 aralıkta test tarihim 121 çıktı 2 gün sonra da 252 bir daha test istemedi, 4 aralıkta ilk ultrason tarihim.. Senin?

ay maşşllah ya inanamıyorum mucize bu olmalııı cnm alalhım kucagına saglıkla almayı nasıp etsınnn...bende cumartesı gittiğimde tam 7hafta dolmus olacak bu şekılde görüünürmü acabaaaaaaa??????

amin arkadasım ınsallah cumlemıze nasıp etsın...
insallah gorursun sen de ben o kadar endıselıydım kı cok sukur bosa cıktı

sızden de guzel haberler beklıyoruz ınsallah

Benim de 5 aralık transfer tarihim, 3. gün embriyosu. 17 aralıkta test tarihimde sonuc 223 çıktı, bir daha test istenmedi. 25 aralıkta ilk ultrasonuma girdim, kese gozuktu. 10 gun sonra 2.kontrolume gidecegim.

6araliK transfer tarihim3.gun embr. 9.gun asiri mide bulantisiyla hastaneye gittim betaya da bakilmisti 81 cikti bu pazartesi de keseyi gordum bakalim haftaya pazartesi tekrar gel dedi dr

Kizlar kafam karisti. sat 22 kasim 21 aralikta beta hcg 903 cikti. cogul gebelik olabilur mii?? Doktorum tek kese var haftaya anlariz dedi tek mi cogul mu

ooyy kuzum kıyamamm anlat tabiki de..
bebişini düşün mutlu ol yumuk yumuk elleri miiss kokusuyla Allahın bir lütfu olacak inş bize. o yüzdennn çokk mutlu ol kuzummmm
zaten o gunu dusunerek sıkıorum disimi sabretmeye calısıorum bi alsam kucagıma ohh diycem

zaten o gunu dusunerek sıkıorum disimi sabretmeye calısıorum bi alsam kucagıma ohh diycem

bak benim takvimde ne yazıyo :)Bebek sahibi olacağınız için ne kadar mutlu olursanız olun, hamileliğinizin ilk döneminde biyokimyasal dalgalanmalar sonucunda sinirlilik ve hafif deprasyon belirtileri göstermeniz doğaldır.

yani normalmiş senin duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…