- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.621
BEN VARIM :) seninle aynı günlerdeyiz galiba. 6 aralıkta 5. gün embriyosu transfer edildi. 18 aralık test günümdü.
HTML:
Ewettt hatirladim cnm seni. Naptn keseyi gordun mu
tabiki dayanabiliyosan içmemek en güzeli ama ben içmek zorundayım yoksa ne mutfağa girebiliyorum, ne evimde bi iş yapabiliyorum,ne bişey yiyebiliyorum, ne de biyere gidebiliyorum. sonuçta herşey bize bakıyo evdeyani doktorda bi sorun olsa vermezdi dimi . bide mesela kardeşime doktor metpamid vermişti ama kardeşime hiç fayda etmemişti ben bu ilacın faydasını gerçekten gördüm dünden beri ilk defa bu sabah çıkarmadım :)
of kızlar ya ben cok mutsuzum hep bu hormanlar yuzunden ya hıc bıseyden memnun olmuorum ya esime bıle tahammul edemorum gece sarılması bıle beni delirtio sınırden gidince bunlar dr uma anlatsam bı cozum bulabılırmı ya :26:
of kızlar ya ben cok mutsuzum hep bu hormanlar yuzunden ya hıc bıseyden memnun olmuorum ya esime bıle tahammul edemorum gece sarılması bıle beni delirtio sınırden gidince bunlar dr uma anlatsam bı cozum bulabılırmı ya :26:
aranızda hiç tüp bebekle hamile kalan yok mu
BEN VARIM :) seninle aynı günlerdeyiz galiba. 6 aralıkta 5. gün embriyosu transfer edildi. 18 aralık test günümdü.
Merhaba arkadaslar
Ben de dun doktora gıttım...
bir suru endıse ve korku ıcındeydım daha oncekı kaybımdan dolayı...
ama miniğim benı oyle mutlu ettı kı anlatamam...
7+3 deyız bugun...
Kalp atıslarını duyduk, kendını gorduk kalbını bıle gordum mınıgımın...
Temmuz ayında kurtaj olmustum, yıne o ayda da detaylı butun testlerımı yaptırmıstım, henuz cok yenı oldugu ıcın tekrar yaptırmamı ıstemedı, bır ay sonra ıkılı test ıcın kontrole cagırdı...
Folık asıt olarak folbıol kullanıyordum onu bıraktırdı doktorum elevıte baslattı, korasprıne devam edıyorum...
Bır de daha oncekı doktor progestan vermıstı onu da bıraktırdı gerek yokmus cok sukur, bulantım hemen azaldı yok denecek kadar oldu bugun cok cok sukur Rabbıme...
Bu da elma şekerım
Eki Görüntüle 588604
ay maşşllah yainanamıyorum mucize bu olmalııı cnm alalhım kucagına saglıkla almayı nasıp etsınnn...bende cumartesı gittiğimde tam 7hafta dolmus olacak bu şekılde görüünürmü acabaaaaaaa??????
Merhaba arkadaslar
Ben de dun doktora gıttım...
bir suru endıse ve korku ıcındeydım daha oncekı kaybımdan dolayı...
ama miniğim benı oyle mutlu ettı kı anlatamam...
7+3 deyız bugun...
Kalp atıslarını duyduk, kendını gorduk kalbını bıle gordum mınıgımın...
Temmuz ayında kurtaj olmustum, yıne o ayda da detaylı butun testlerımı yaptırmıstım, henuz cok yenı oldugu ıcın tekrar yaptırmamı ıstemedı, bır ay sonra ıkılı test ıcın kontrole cagırdı...
Folık asıt olarak folbıol kullanıyordum onu bıraktırdı doktorum elevıte baslattı, korasprıne devam edıyorum...
Bır de daha oncekı doktor progestan vermıstı onu da bıraktırdı gerek yokmus cok sukur, bulantım hemen azaldı yok denecek kadar oldu bugun cok cok sukur Rabbıme...
tarihlerimiz aynı canım benimde 7+3 kalp atışını duymuştum yarın inşallah ilk testler için gidicem hastaneye.
zaten o gunu dusunerek sıkıorum disimi sabretmeye calısıorum bi alsam kucagıma ohh diycemooyy kuzum kıyamamm anlat tabiki de..
bebişini düşün mutlu ol yumuk yumuk elleri miiss kokusuyla Allahın bir lütfu olacak inş bize. o yüzdennn çokk mutlu ol kuzummmm
zaten o gunu dusunerek sıkıorum disimi sabretmeye calısıorum bi alsam kucagıma ohh diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?