2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar karnım bi gergin bi gergin karnımda degıl karnımın bıraz altı gerılıo sandalyede fln otururken sankı ıcımde hava varmıs ta bı oraya bı buraya yapıyor

Kizlar kafam karisti. sat 22 kasim 21 aralikta beta hcg 903 cikti. cogul gebelik olabilur mii?? Doktorum tek kese var haftaya anlariz dedi tek mi cogul mu

çoğul gebelik kaçıncı haftada anlaşılıyo acaba, benim de halam ikiz doğurdu, belki bende de olabilir diye düşünüyorum, çünkü çoğul gebeliklerde hamilelik sorunları (mide bulantısı falan) erken başlıyomuş ve kuvvetli devam ediyomuş. neyse cuma anlıycaz anyayı konyayı :)

kızlar ıkız gebelık cabuk anlasılıyor
ben 5+5 teydım ıkız olduklarını ogrendıgımde
tek yumurta ıkızıydı
cok sıddetlı bulantılarım vardı

Kızlar merhaba ben 8+1 günlük hamileyim.düne kadar bulantılarım vardı ancak birden kesildi.aranızda böyle birşey yaşayan var mı?doktorum 3 gün önce 2 hafta sonra gel demişti.yinede yakın tarihte gideyim dedim fakat tüm randevularıda dolu maalesef içim içimi yiyiyor sizce ters giden birşey varmıdır??

kızlar ıkız gebelık cabuk anlasılıyor
ben 5+5 teydım ıkız olduklarını ogrendıgımde
tek yumurta ıkızıydı
cok sıddetlı bulantılarım vardı

canım kutlarım , benim de nedense şüphelerim var çoğul gebelikle ilgili, mide bulantım çok erken başladı, ve aşırı kilo alıyorum...:)ikiz de olsa çok mutlu olurum tek de olsa.

canım kutlarım , benim de nedense şüphelerim var çoğul gebelikle ilgili, mide bulantım çok erken başladı, ve aşırı kilo alıyorum...:)ikiz de olsa çok mutlu olurum tek de olsa.

balahatun...
suan kı gebelıgım tek canım ...
Temmuz ayında kurtaj oldum o ıkızdı...
Rabbım saglıkla versın de tek cıft hayırlısı ınsallah

kızlar bakın göbegime cok buyuk deılmı ya dumduzdu onceden popmda şişti

Eklentiler

• $2012-12-26-469[1].webp
    14 KB · Görüntüleme: 45

folik asiti ben hamile kalmadan kullanmaya başladım dr umun tavsiyesiyle şimdide kullanıyorum folidoce benimki içinde b 12 de var en iyisi buymuş zaten 3 ay falan kullancan drun kes diyince kescen kolay gelsin

amanın sen ikinci bebeği bekliyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam

Ben ikizim o yuzden korkuyorum benimde ikizim olacak diye. Kiz kardesimin iki oglu var ikiz olmadi. 22 aylik oglum var polianacimm.doktor suanvkese tek kalp atislarinda anlariz dedii

kızlarrrr 2 gündür gö... uçu çok kaşınıyor sizdede oluyor mu?

Son düzenleme:
kız yatabiliyosunda daha ne istiyorsun ben benim yaramazla oynucam doyurcam, gönlünü yapcam diye helak oluyorum bırak yatmayı totom yer görmez oldu

birtaz zorunlu yatıyorum maalesef kanlı akıntım oldu perşembe günü az az devam etti şükür bugün yok keseyi gördük sadece bu ilk gebeliğim çok endişeliyim
benim herzaman zamanım var ama senin işin çok sanırım ama ne güzel işteimde bi yaramazın var benimde olursa çok nazlı bi bebişim olucak heralde baksana şimdiden kök söktürüyoo babası yoruldu işlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…