- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.641
Kizlar kafam karisti. sat 22 kasim 21 aralikta beta hcg 903 cikti. cogul gebelik olabilur mii?? Doktorum tek kese var haftaya anlariz dedi tek mi cogul mu
Kizlar kafam karisti. sat 22 kasim 21 aralikta beta hcg 903 cikti. cogul gebelik olabilur mii?? Doktorum tek kese var haftaya anlariz dedi tek mi cogul mu
kızlar ıkız gebelık cabuk anlasılıyor
ben 5+5 teydım ıkız olduklarını ogrendıgımde
tek yumurta ıkızıydı
cok sıddetlı bulantılarım vardı
canım kutlarım , benim de nedense şüphelerim var çoğul gebelikle ilgili, mide bulantım çok erken başladı, ve aşırı kilo alıyorum...:)ikiz de olsa çok mutlu olurum tek de olsa.
benımde gobek kocaman kızlar dev gibi hemdecanım kutlarım , benim de nedense şüphelerim var çoğul gebelikle ilgili, mide bulantım çok erken başladı, ve aşırı kilo alıyorum...:)ikiz de olsa çok mutlu olurum tek de olsa.
kızlar bakın göbegime cok buyuk deılmı ya dumduzdu onceden popmda şişti
valla o kadar ki göbek deliğim bile geriliyo karnım kasınıo sürekli yırtılmalar olcak die cok korkuorum ya:26:arkadaşalar hamilelikte gaz sorunuda çok oluyor oyüzden şişkinlik olabilir
6 haftalıkken doktora gittim keseyi göremedi sonra alttan ultrasonla baktı hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını gördüğünü söyledi tahlillerin listesi verdi henüz yaptırmadım bu hafta yaptırmam şart oldu 2 haftayı geçti doktora gideli.bide vitamin folik asit ilacı vardı sizde kullanıyormusunuz kızlar
amanın sen ikinci bebeği bekliyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam
çoğul gebelik kaçıncı haftada anlaşılıyo acaba, benim de halam ikiz doğurdu, belki bende de olabilir diye düşünüyorum, çünkü çoğul gebeliklerde hamilelik sorunları (mide bulantısı falan) erken başlıyomuş ve kuvvetli devam ediyomuş. neyse cuma anlıycaz anyayı konyayı :)
slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hayat
ii şükür cnm seni sormalı?
sağol canım iiyim yat yat yoruldum doğrusu sen nasılsın
kız yatabiliyosunda daha ne istiyorsun ben benim yaramazla oynucam doyurcam, gönlünü yapcam diye helak oluyorum bırak yatmayı totom yer görmez oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?